Hogyan lehet beállítani a vállalati e-maileket??

Ez döntő jelentőségű a kisvállalkozások számára, de sok vállalkozástulajdonos nem tudja, hogyan kell felállítani, és senki sem fordul tanácsért. Nem segíti az, hogy az interneten sem sok információ található.

Tehát bármit elvonnak, ami kényelmesebb, és gyakrabban fizetnek olyan dolgokért, amelyekre még nincs szükségük.

Időnként olcsó (jól, ingyenes) úton haladnak és gmail-t használnak, de ez egy egészen más problémakörrel jár (ellenőrzés hiánya, spam, nem hivatásos kép stb., Megkapod az ötletet).

Ma átvisszük Önt a legjobb e-mail szolgáltatók között, az előnyöket és a hátrányokat, és megmutatjuk néhány lehetőséget, amelyet figyelembe kell vennie..

De mielőtt odamennénk, meg kell beszélnünk arról, hogy miért kellene e-mail címet szereznie a domain névében.

Contents

Előnyök a profi e-mail cím megszerzésében

Legjobb e-mail tárolás: Hogyan szerezzünk professzionális e-mail címet

A professzionális e-mail cím megmutatja az embereknek, hogy üzleti vállalkozást jelent. Valójában azt várják el. Az emberek túlságosan udvariasak ahhoz, hogy bármit is mondjanak, de körbejárják a Gmail-címedet, és általában nem veszik komolyan téged vagy vállalkozását..

1. Márkaépítés & elismerés

Amikor vállalkozásának neve megjelenik az e-mail címben, ez segít emlékeztetni az ügyfelekre, hogy vállalkozása létezik, és legitim. Valójában ez mindenre vonatkozik. A vállalkozás nevének bárhonnan való látása valóban segít a márkaépítésben.

2. Ez bizalmat teremt

A bizalom manapság ritka árucikk. A csalásokkal kapcsolatos összes rémtörténettel kapcsolatban nem vagyunk meglepve. A professzionális e-mail cím azt mondja az embereknek, hogy vállalkozása van.

3. Ez megakadályozza a spam mappát

A spamküldők általában ingyenes e-mail szolgáltatásokat használnak spam küldésére & rosszindulatú programok, így az ingyenes e-mail szolgáltatásból küldött e-mailek egyenesen az ügyfél spam mappájába kerülhetnek. A professzionális e-mail cím elengedhetetlen, ha biztosítani szeretné, hogy e-mailjei elérjék az ügyfeleit.

Hogyan szerezzünk e-mail címet a domain nevével

Először is szükség lesz egy domain névre. Címként szolgál az e-mail tárolásához (A domain és az e-mail tárolás két külön szolgáltatás, erről később részletesebben).

Tehát lépjen tovább a GoDaddy vagy a NameCheap oldalához, hogy megvásárolja a domain nevét. Ügyeljen arra, hogy gondoljon rá! Nem kell olyan szerencsétlen domainnevet használni, mint a Pen Island Pen-ek maguk számára.

Válasszon egy e-mail szolgáltatót

Miután megvásárolta a domain nevet, ki kell választania egy e-mail tárhely szolgáltatót, így az e-mail rendelkezik fizikai tárolóhellyel (igen, tudjuk, hogy „elektronikus levélnek” hívják, de még mindig olyan adatokból áll, amelyeket tárolni kell valahol egy fizikai lemezen).

Költségvetésétől függően 2 lehetősége van.

  1. A legelőnyösebb ár-érték arány 2 madarakat megölhet 1 kővel, ha úgy dönt, hogy e-mail címét tárolja a web hosting szolgáltatással, feltéve, hogy lehetősége van erre. Ezzel megosztja tárhelyét a webhely fájljainak és az e-mailjeinek között.
  2. Prémium e-mail Ha a költségvetés megengedi, érdemes felkeresnie egy prémium e-mail szolgáltatót, amely további funkciókkal rendelkezik, mint például fokozott biztonság, eszközközi hozzáférés és kiváló biztonsági mentési szolgáltatások..

    A prémium e-mail szolgáltatás saját tárolóterülettel is jön, amely segíti a megbízhatóságot (ha túllépi az előirányzott tárhelyet, miközben az e-mailt a webgazda segítségével tárolja, akkor a webhely ÉS az e-mailje lemerülhet, és ez valami olyan, amire soha nem szeretne sor kerülni).

Tehát mi történik, ha már kiválasztotta az e-mail szolgáltatót?

Amikor elkészült az e-mail szolgáltatás megvásárlásával, meg kell mutatnia a domain nevét a host szolgáltatónál / frissítenie kell az mx rekordot az e-mail szolgáltatónál..

Az, hogy mit csinálunk, az alkalmazott szolgáltató típusától függően eltérő. A jó hírű e-mail szolgáltatónak megfelelő támogatással vagy átfogó tudásbázissal kell rendelkeznie, amely segít az e-mail beállításában.

Ezenkívül előbb is el kell készítenie az e-mail címét, azaz az [e-mail védett] az e-mail tárhely rendszerében. Ismét ellenőrizze a szolgáltató tudásbázisát, hogy beállítsa ezt. Ha a SiteGround-t használja, itt van egy kis bemutató, amely megmutatja, hogyan működik.

Az e-mail elérése

Kétféle módon érheti el e-mailjét:

  1. Webmail Csak férjen hozzá a webtárhely cPaneljéhez, és kattintson az e-mailre az e-mail eléréséhez. Beírhatja a saját domain.com/webmail címet is. (Esetünkben a bitcatcha.com/webmail).
  2. E-mail kliens használata A e-mail kliens használata általában kényelmesebb. Használhat olyan e-mail klienst, mint az Outlook, és beállíthatja úgy, hogy automatikusan letöltse az Ön e-maileit.

    Most minden e-mail szolgáltató eltérő konfigurációval rendelkezik az e-mail kliensek számára. Így állíthatja be e-mailjét a SiteGround szerint. Ha más szolgáltatót használ, ne aggódjon – nekik egyértelmű lépésről lépésre kell rendelkezniük az e-mail létrehozásához és beállításához a levelező kliens számára.!

7 dolog, amelyet figyelembe kell venni, amikor szolgáltatót szereznek

Van néhány dolog, amelyet figyelembe kell vennie, és amelyek segítenek az e-mail szolgáltatóval kapcsolatos döntések meghozatalában.

1. Szüksége van egy weboldalra?

Ha igen, akkor választhat egy jó internetes hostot is, amely e-mail tárolást is biztosít. Jelenlegi kedvencünk a SiteGround. Csúsztassa át az oldalukat, és ellenőrizze őket!

2. Mennyi tárhelyre van szüksége?

Ez közvetlenül összefügg azzal, hogy hány alkalmazott dolgozik. Ha 50 alkalmazottja van, de csak öt kulcsfontosságú embernek van szüksége e-mailre, akkor nem kell túl sokat aggódnia a hely miatt. Ha mind az 50 alkalmazottnak e-mailre van szüksége, akkor a legjobb választani egy olyan hostot, amely mindenki számára elegendő tárhelyet biztosít!

Előfordulhat, hogy néhány e-mail szolgáltatót a felhasznált helyért számít fel, mások felhasználónként. Ügyeljen arra, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervvel járjon!

3. Hatalmas mellékleteket kell küldenie?

Ha Ön fotós vagy reklámügynökség, a látványterve valószínűleg jelentős összeg, amely gyorsan elfogyasztja a webhely tárhelyét. Lehetséges, hogy a melléklet mérete és a tárhely korlátozása problémát jelent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me