Sekiranya anda tiba di halaman ini, anda mungkin mencari host web baru. Tetapi anda tidak mencari mana-mana hos web – anda membuat penyelidikan mengenai web hosting terpantas yang paling dipercayai yang anda dapat kerana anda tahu betapa pentingnya untuk perniagaan dalam talian.

Kami mendapat sokongan anda, fam.

Sekiranya anda hanya melayari untuk bersenang-senang, maka bersiaplah untuk kelas – anda akan mendapat pendidikan mengenai bagaimana SPEED mempengaruhi JUALAN secara langsung.

Kami telah menulis mengenai perkara ini sebelumnya tetapi mari kita ikuti penjelasan mengapa kelajuan sangat penting:

 • Syarikat membeli-belah dalam talian Amazon mengalami kerugian sehingga $ 1.6 BILION per tahun sekiranya laman web mereka diperlahankan hanya sesaat
 • Pembeli internet menjangkakan laman web akan dimuat hampir seketika. 2 saat adalah masa yang paling lama yang mereka tunggu
 • Kita hidup di zaman kepuasan segera. 40% pengguna akan keluar jika laman web anda mengambil masa lebih dari 3 saat untuk dimuat.

Inilah sebabnya mengapa anda seharusnya tidak hanya melihat web hosting yang murah – anda mungkin menjimatkan lebih banyak perbelanjaan tetapi anda akan kehilangan ribuan peluang penjualan yang terlepas.

Cadangan Pantas

Sekiranya anda mencari cadangan cepat mengenai jenama hosting web terpantas, kami akan menggunakan SiteGround. Kami mengehoskan Bitcatcha.com dengan mereka dan perbandingan kelajuan pelayan kami menunjukkan bahawa laman ujian kami berprestasi sangat baik dengan purata di seluruh dunia hanya 138 ms, jauh lebih rendah daripada 200 ms yang disyorkan oleh Google. Baca ulasan penuh kami di SiteGround.

Contents

Apa kelajuan yang dimiliki oleh hos cepat?

Berikut adalah beberapa perkara yang harus anda ketahui sebelum kita sampai ke perinciannya:

1. Kelajuan pelayan tidak sama dengan kelajuan laman web.

Ia serupa tetapi tidak sama, seperti perbezaan antara perkakasan dan perisian di iPhone anda. Tidak kira seberapa dioptimumkan antara muka pengguna, telefon anda akan tetap terasa lembap jika perkakasan tidak dapat bertahan. Penting untuk memastikan perkakasan dan perisian sentiasa dikemas kini agar semuanya berjalan lancar dan pantas

2. Bagaimana kita mengukur kelajuan pelayan

Kelajuan pelayan diukur dengan menguji masa tindak balasnya – jumlah masa yang diperlukan untuk pelayan menjawab permintaan dari klien.

3. Apa yang dinyatakan oleh ujian kelajuan pelayan

Jangkauan efektif pusat data, spesifikasi perkakasan, penyediaan pelayan dan perancangan rangkaian mereka

4. Penanda aras masa tindak balas pelayan Google

Menurut Google, masa respons pelayan yang optimum ialah 200 ms. Apa sahaja yang lebih perlahan dan laman web akan mula terasa lembap.

5. Mengenai pemeriksa kelajuan pelayan Bitcatcha

Pemeriksa kelajuan pelayan unik kami mengira purata masa tindak balas pelayan di 8 lokasi di seluruh dunia. Skor di bawah 180 ms diberi peringkat “A +” dan skor dari 181 ms hingga 210 ms akan diberi peringkat “A.”

Kelajuan Berbanding: Siapakah Pengehosan Laman Web Paling Cepat?

Siapa Web Hosting Paling Cepat

Kami telah mengambil 6 jenama web hosting terhangat dan dengan cermat menguji setiap kelajuan pelayan mereka, menguraikan ciri mereka, meneliti harganya dan mendokumentasikan semua yang kami dapati sehingga anda dapat dengan mudah menentukan sendiri hosting web terbaik untuk perniagaan anda.

Perhatikan bahawa semua hos web yang muncul di sini hebat dan berada di kedudukan A +, jadi pada dasarnya anda tidak boleh salah dengan mana-mana dari mereka. Kami telah memberi peringkat mengikut pilihan kami, tetapi jangan ragu untuk membuat pilihan anda sendiri!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Tapak Tapak

Pelan Host Dibandingkan

TumbuhBesar

Purata Seluruh Dunia

138 ms

Harga (USD)

$ 5.95 / bln

Ciri-ciri utama

 • Storan SSD 20GB
 • 25,000 lawatan / bulan
 • SuperCacher
 • Teknologi 24/7. sokongan
 • Sandaran premium

"Tuan rumah yang pantas dan boleh dipercayai. Kami juga mengadakan Bitcatcha dengan mereka!"

Kami telah menjelaskan sebelum ini bahawa kami benar-benar MENCINTAI SiteGround. Sebenarnya, kami beralih dari Inmotion Hosting ke SiteGround setahun yang lalu dan kami tidak pernah menoleh ke belakang! Mereka secara rasmi disokong WordPress (ini adalah masalah besar, kawan-kawan!), Dan pengiktirafan semacam itu hanya diberikan kepada host web yang memenuhi kriteria tinggi WordPress.

Pakej pilihan kami adalah Pelan GrowBig peringkat kemasukan mereka; sangat berpatutan dengan harga hanya $ 5,95 sebulan tetapi dilengkapi dengan faedah dan ciri. Anda dapat menikmati sokongan keutamaan, SuperCacher, Backup Harian Automatik dan pemulihan percuma.

Dengan kepantasan, SiteGround berada di kedudukan A + dengan purata 138 ms di seluruh dunia, setanding dengan hos premium seperti Liquid Web dengan hanya sebahagian kecil dari harga.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Kelajuan Purata: 138.1 ms – Lihat hasil penuh

Mereka mempunyai 5 pusat data yang tersebar di 3 wilayah, sehingga Anda dapat memilih salah satu yang paling dekat dengan pelanggan sasaran anda untuk mengoptimumkan kecepatan pelayan mereka.

Pengaktifan Cloudflare diintegrasikan ke dalam sistem, jadi jika anda mahukan kelajuan yang lebih cepat, tidak ada masalah – anda boleh melakukannya dengan satu klik butang.

Kami benar-benar melakukan ujian kelajuan pelayan untuk hosting SiteGround Cloud juga, dengan hasil yang sangat baik. Sekiranya itu yang anda cari, teruskan untuk melihat tinjauan SiteGround mendalam kami!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Pelan Host Dibandingkan

Dikongsi Premium

Purata Seluruh Dunia

143 ms

Harga (USD)

$ 3.75 / bln

Ciri-ciri utama

 • SSD tanpa had
 • 1 Domain percuma
 • hPanel
 • Sokongan luar biasa
 • Harga perkenalan rendah

"Host web bernilai wang yang luar biasa, salah satu pilihan yang lebih baik untuk pemula!"

Sekiranya anda baru dalam permainan perniagaan dalam talian, maka sebaiknya beri perhatian kerana anda ingin membaca mengenai Hostinger.

Pada tahap harga mereka, anda tidak benar-benar mengharapkan hosting web yang berkualiti, tetapi mereka sangat pantas! Kami mempunyai 3 laman web ujian yang dihoskan di pelbagai pusat data sehingga anda dapat melihat sejauh mana prestasi mereka di setiap benua. Berikut adalah keputusan yang diambil dari ujian kelajuan pelayan kami.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Amerika Bersama Premium
Kelajuan Purata: 143.1 ms – Lihat hasil penuh

Pusat data Amerika sangat pantas, menghasilkan purata 143 ms di seluruh dunia. Permintaan dari jauh seperti Singapura, Sydney dan Bangalore nampaknya mempunyai masa tindak balas yang sedikit perlahan, tetapi itulah sebabnya Hostinger membuat begitu banyak pusat data di seluruh dunia – untuk memastikan laman web anda cepat di mana sahaja pelanggan anda berada.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapura Berkongsi Premium
Kelajuan Purata: 175.8 ms – Lihat hasil penuh

Pelayan Singapura memperoleh purata yang luar biasa di seluruh dunia dengan 175.8 ms. Sekarang lelaki ini benar-benar cepat di Singapura, Sydney, Bangalore dan Jepun, tetapi jelas tidak begitu pantas di Barat, kerana jarak.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Eropah Berkongsi Premium
Kelajuan Purata: 165 ms – Lihat hasil penuh

Pelayan Eropah mereka mempunyai prestasi yang sangat baik di Eropah dan Amerika, tetapi mereka tidak terlalu pantas di negara lain. Walau bagaimanapun, mereka masih memperoleh purata 165 ms di seluruh dunia.

Selain kepantasan, Hostinger mempunyai pasukan sokongan yang sangat baik, yang melayani lebih dari 20 negara dalam bahasa ibunda mereka! Dengan kemasukan 1 domain percuma, Penyimpanan SSD tanpa had, E-mel dan lebar jalur, Hostinger benar-benar memenuhi rancangan mereka, terutama bagi mereka yang baru bermula.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

Hosting A2

Pelan Host Dibandingkan

Turbo

Purata Seluruh Dunia

150 ms

Harga (USD)

$ 10.28 / bln

Ciri-ciri utama

 • SSD tanpa had
 • Lebar jalur tidak terhad
 • A2 dioptimumkan WP
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Bila-bila masa wang kembali

"Terbaik untuk perniagaan kecil dan laman web peribadi yang dijalankan di WordPress."

Mereka yang mengetahui menyedari bahawa A2 Hosting mengambil kepantasan mereka dengan sangat serius. Mereka banyak melabur untuk menjadikan pelayan mereka cepat dan cepat, dan mereka mempunyai masa respons untuk menunjukkannya.

Sekiranya anda tidak pernah mendengar tentang Pelayan Pengehosan Web Turbo mereka, mereka secara khusus disesuaikan untuk memberi kami peningkatan kelajuan yang besar. Apabila digabungkan dengan Turbo Cache mereka, pelayan dapat memuatkan laman web hingga 20 kali lebih cepat daripada pelayan standard.

Aplikasi yang Dioptimumkan mereka (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, dll) semuanya disesuaikan untuk berjalan dengan lebih berkesan, yang semuanya ditambah untuk mengurangkan masa memuatkan.

Untuk menangani permintaan pelanggan di seluruh dunia, A2 Hosting telah menubuhkan 4 pusat data – 2 di AS, 1 di Amsterdam dan 1 di Singapura) sehingga kami dapat memilih lokasi pelayan terbaik yang sesuai dengan keperluan kami.

Lihat ujian kelajuan pelayan kami:

Ujian pertama yang kami jalankan, kami menggunakan laman web ujian yang dihoskan di Turbo Plan A2, dengan pusat data yang terletak di AS. Hasilnya sangat baik dengan rata-rata seluruh dunia 149.8 ms, dengan Sao Paolo paling lambat pada 316 ms.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Turbo Plan Purata Kelajuan: 149.8 ms – Lihat hasil penuh

Seterusnya, kami mencuba rancangan Swift dengan pelayan yang dihoskan di Singapura. Rata-rata di seluruh dunia diuji sedikit lebih perlahan pada 173 ms, tetapi ping dari Sao Paulo tidak terlalu baik sehingga melebihi 300 ms.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Kelajuan Purata Pelan Swift: 173.2 ms – Lihat hasil penuh

Oleh itu, jika anda ingin menjadi tuan rumah dengan A2, pastikan anda mengikuti rancangan Turbo; sedikit lebih mahal, tetapi sekurang-kurangnya anda akan mendapat apa yang anda bayar!

4. Hos Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Hosting Inmotion

Pelan Host Dibandingkan

Pelan Kuasa

Purata Seluruh Dunia

172 ms

Harga (USD)

$ 4.49 / bln

Ciri-ciri utama

 • Nama domain percuma
 • Zon Kelajuan Maksimum ™
 • Pemindahan tanpa had
 • Akses SSH
 • Sokongan AS 24 × 7

"Terbaik jika anda menyasarkan khalayak AS"

Sebelum kami jatuh cinta dengan SiteGround, kami mengadakan Bitcatcha.com dengan Inmotion selama bertahun-tahun, dan kami sebenarnya masih cukup gembira dengan mereka. Sekiranya SiteGround tidak wujud, kami mungkin akan menjadi tuan rumah dengan Inmotion Hosting.

Dengan Inmotion, anda boleh memilih dari 2 pusat data – AS Timur & AS Barat. Ini bermaksud bahawa pelanggan yang melayari dari Amerika akan menikmati kelajuan yang sangat pantas, tetapi pengguna dari Asia mungkin mengalami penurunan. Kata kunci di sini adalah “mungkin” kerana hasil ujian kami menunjukkan sebaliknya, periksa:

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Kelajuan Purata: 171.9 ms – Lihat hasil penuh

Entah bagaimana, mereka berjaya menjaringkan gol dengan cukup baik, dengan masa tindak balas paling lambat dari Singapura, pada jarak 250 ms yang lumayan! Tidak buruk sama sekali memandangkan jarak Singapura ke pusat data di Amerika Syarikat.

Secara keseluruhan, purata di seluruh dunia Inmotion adalah 171.9 ms yang sangat kuat, yang bermaksud bahawa laman web anda harus dimuat dengan cepat untuk pengguna di seluruh dunia.

Secara peribadi, jika kami secara khusus menargetkan pelanggan AS, maka pilihan hosting web utama kami adalah Inmotion, kerana kepantasan mereka yang luar biasa di Amerika Syarikat dan pasukan sokongan yang sangat baik yang akan berusaha untuk menyelesaikan masalah anda!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Pelan Host Dibandingkan

Pemula

Purata Seluruh Dunia

180 ms

Harga (USD)

$ 30 / bln

Ciri-ciri utama

 • Dikuasakan oleh Google Cloud
 • Lawatan tanpa had
 • Sandaran harian
 • Pakar WP sebagai sokongan
 • Jaminan kemasukan hack

"Hosting WordPress yang dikuasakan oleh platform Google Cloud"

Seterusnya dalam senarai hos web terpantas kami adalah Kinsta Managed WordPress Hosting. Dibangunkan menggunakan platform awan Google sendiri, Kinsta memanfaatkan teknologi canggih Google dan 15 pusat data, menjadikannya sebuah laman web TERBAIK yang kami temui setakat ini.

Mereka mempunyai pengalaman selama satu dekade dengan WordPress, dan mereka telah mendedikasikan pengalaman itu untuk membuat penyelesaian Hosting WordPress Terurus terbaik dan terpantas yang pernah anda lihat.

Dengan seni bina, infrastruktur, dan pelaksanaan KeyCDN berikutnya, Kinsta dapat memuatkan laman web yang dihoskan anda secara harfiah dalam sepersekian saat, seperti yang dibuktikan oleh keputusan ujian kelajuan kami:

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Kelajuan Purata: 179.5 ms – Lihat hasil penuh

Kepantasan mereka meledak kita dengan mereka secara konsisten mencetak di bawah 3 ms, dengan prestasi yang lebih buruk pada 127 ms gila. Prestasi terburuk mereka lebih baik daripada hasil terbaik kebanyakan hos web!

Mereka memperoleh purata 179.5 ms di seluruh dunia, yang mendorong kami untuk mengatakan bahawa Kinsta (dan KeyCDN) benar-benar menjadi web hosting yang pantas. Satu-satunya perkara yang menghalangi kami untuk menjadikan mereka lebih tinggi adalah tanda harga yang besar dan dengan tahap kemasukan mereka bermula $ 30 sebulan.

6. Web Cecair

https://www.liquidweb.com/

Web Cecair

Pelan Host Dibandingkan

Peribadi

Purata Seluruh Dunia

152 ms

Harga (USD)

$ 69 / bln

Ciri-ciri utama

 • 600 sokongan manusia
 • Tiada penahan pemalam.
 • Kompres gambar automatik
 • Alat mgmt laman web
 • Akses pelayan penuh

"Sesuai untuk hosting WordPress perusahaan"

Terakhir tetapi yang pasti dalam senarai kami, kami mempunyai Liquid Web, budak jahat tertua di sekitar blok ini. Dibentuk sebelum Google, Liquid Web mengetahui setiap muslihat dalam buku ini untuk meningkatkan kelajuan mereka, dan mereka telah memasukkan semua pengalaman dan speedhack mereka ke dalam perkhidmatan hosting web mereka.

Mereka merangkumi pelbagai perkhidmatan hosting, tetapi kami akan merangkumi perkhidmatan WordPress Terurus mereka di sini.

Seperti mana-mana hos web premium, Web Cecair menawarkan paparan halaman tanpa had di semua rancangan WordPress Terurus mereka, jadi anda tidak perlu risau tentang gangguan perkhidmatan tidak kira lalu lintas.

Alat yang mereka gunakan untuk mengoptimumkan penyampaian data setara dengan yang lain, menggunakan teknologi canggih dalam infrastruktur mereka untuk mengurangi waktu pemuatan.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Kelajuan Purata: 152.2 ms – Lihat hasil penuh

Mereka mempunyai 3 pusat data yang terletak di seluruh Amerika Syarikat (AS Timur, AS Barat, Pusat AS). Ini menjadikannya ideal untuk mengehoskan laman web anda dengan mereka sekiranya pelanggan utama anda adalah orang Amerika. Ping dari negara lain tidak terlalu baik, dengan 146 ms di Jepun dan 216 ms di Singapura. Bangalore tidak memberikan reaksi yang baik, jadi ingatlah jika anda menyasarkan India.

Kami agak tidak selesa dengan harganya (bermula dari $ 69 sebulan) tetapi dengan staf sokongan yang kuat 600, rata-rata di seluruh dunia 152 ms, dan perkhidmatan WordPress Hosting Terurus profesional, Web Cecair pasti layak mendapat tempat dalam senarai ini.

Yang Berhormat

Di Bitcatcha.com, kami mempunyai standard yang sangat tinggi terhadap host web dalam hal kelajuan dan nilai pelayan. Terdapat beberapa jenama yang menonjol di luar sana yang tidak berjaya masuk ke dalam 6 teratas kami, tetapi kami merasakan bahawa mereka cukup hebat untuk dapat disebutkan!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Pelan Host Dibandingkan

Asas

Purata Seluruh Dunia

153 ms

Harga (USD)

$ 5.45 / bln

Ciri-ciri utama

 • Linux & cPanel
 • Sumber yang tidak terhad
 • Sandaran automatik
 • Perlindungan sumber
 • CDF CloudFlare

"Sesuai untuk laman web kecil & pemula."

Salah satu jenama yang lebih terkenal di luar sana, Bluehost mempunyai pengalaman 16 tahun yang baik sebagai pelayan web.

Sama seperti SiteGround, mereka disyorkan oleh WordPress untuk dedikasi mereka terhadap infrastruktur dan pasukan sokongan yang sangat baik (750 orang kuat, semua terlatih dan siap melayani 24/7).

Dengan pantas, mereka juga bagus! Mereka mendapat A + yang kukuh dengan purata 153 ms di seluruh dunia.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Kelajuan Purata: 153 ms – Lihat hasil penuh

Ping dari AS berjaya dengan baik masing-masing di bawah 80 ms tetapi hasil dari negara-negara yang jauh sedikit lebih perlahan, turun ke 330 ms di India. Anda mesti memilih untuk memilih pusat data yang paling dekat dengan pelanggan sasaran anda kerana nampaknya mereka tidak begitu bagus kerana permintaan jauh dari pelayan. Mereka mempunyai pusat data di India, China, London dan Amerika, jadi terdapat banyak pilihan untuk anda pilih!

Dengan hanya $ 5.45 sebulan, kami masih berpendapat bahawa Bluehost menendang dan memberi kami nilai yang besar!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Pelan Host Dibandingkan

EcoSiteStarter

Purata Seluruh Dunia

178 ms

Harga (USD)

$ 5.95 / bln

Ciri-ciri utama

 • 300% tuan rumah hijau
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% web hosting hijau"

Mereka mendapat semua yang menjadikan host web premium.

Pusat data yang boleh dipercayai, pasukan sokongan yang kuat, infrastruktur canggih, keserasian Git, dan integrasi CloudFlare, yang berfungsi.

Tetapi yang membuat mereka istimewa bukanlah bagaimana mereka membuat barang menjadi lebih cepat (itu sudah diberikan), tetapi apa yang mereka lakukan dengan syarikat. GreenGeeks memberikan kembali ke planet ini dengan melaburkan 3 kali setiap amp yang mereka gunakan untuk tenaga yang boleh diperbaharui!

Anda benar-benar akan menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih hijau apabila anda menghoskan laman web anda dengan GreenGeeks.

Dengan pantas, mereka tidak sepantas 6 teratas kami, tetapi mereka masih dianggap CEPAT!

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Kelajuan Purata: 178.2 ms – Lihat hasil penuh

Dengan purata 178 ms di seluruh dunia, mereka berada di kedudukan A +, lebih cepat daripada masa respons yang disyorkan oleh Google. Namun, pusat data mereka hanya berpusat di AS, Kanada dan Amsterdam, jadi jika anda menyasarkan Asia, anda mungkin tidak dapat mengalaminya dengan kelajuan optimum.

Pelan GreenGeeks EcoSiteStarter bermula pada hanya $ 5,95 sebulan, tetapi ingat bahawa anda bukan satu-satunya yang mendapat manfaat daripada perkhidmatan mereka – anda memberi kebaikan kepada planet ini hanya dengan mengadakan hosting dengan GreenGeeks!

Keputusan

Sekiranya kita hanya perlu menggunakan satu jenama hosting web sepanjang hayat kita, kita pasti menggunakan SiteGround. Semua jenama yang dipaparkan dalam artikel ini hebat, dengan perkhidmatan dan teknologi peringkat teratas, tetapi SiteGround mengambil kek dengan hosting bersama terpantas yang pernah kita lihat, setanding dengan kelajuan hosting awan jenama lain!

Mereka menggunakan gabungan perkakasan dan perisian untuk menjadikannya host bersama CEPAT, seperti:

 • SuperCacher – meningkatkan kelajuan hingga 4x
 • Pelayan SSD – 30% lebih pantas daripada HDD biasa
 • Pusat data di 3 wilayah
 • Perisian yang dikemas kini dan dioptimumkan secara automatik
 • Penyediaan pelayan NGIX – peningkatan prestasi
 • Sokongan PHP7 – pelepasan PHP terpantas setakat ini

Dipasangkan dengan salah satu pasukan perkhidmatan pelanggan terbaik yang kami nikmati, SiteGround hanya melancarkan persaingan. Lawat mereka di laman web rasmi mereka.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai SiteGround, kami menggalakkan anda untuk membaca analisis mendalam kami mengenai hosting SiteGround. Seperti biasa, hantarkan mesej kepada kami sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me