Si heu arribat a aquesta pàgina, probablement esteu cercant un amfitrió web nou. Però no cerqueu cap amfitrió web, esteu cercant els allotjaments web més ràpids i fiables que podeu obtenir, ja que sabeu la importància que pot ser per a les empreses en línia.

Tenim l’esquena, fam.

Si simplement navegueu per divertir-vos, prepareu-vos per a la classe, us donareu coneixement sobre com SPEED afecta directament VENDES.

Ja ho havíem escrit abans, però expliquem per què és important la velocitat:

 • Les compres en línia, a Amazon, perdran fins a 1,6 bilions de dòlars a l’any si el seu lloc es va alentir en només un segon
 • Els compradors d’Internet esperen que els llocs es carreguen gairebé de manera instantània. 2 segons és el més llarg que estan disposats a esperar
 • Vivim en una era de gratificació instantània. El 40% dels usuaris marxaran si el vostre lloc web triga més de 3 segons a carregar-se.

Per això, no heu de mirar només allotjament web barat; podeu estalviar més en despeses, però perdreu milers d’oportunitats de vendes perdudes..

Recomanació ràpida

Si busqueu una recomanació ràpida sobre la marca d’allotjament web més ràpida, anirem amb SiteGround. Allotgem Bitcatcha.com amb ells i la nostra comparació de velocitat del servidor mostra que el nostre lloc de proves funciona excel·lentment amb una mitjana mundial de només 138 ms, molt inferior a les recomanades de 200 ms de Google. Llegiu la nostra ressenya completa a SiteGround.

Contents

Quina velocitat té un host ràpid?

A continuació, hi ha algunes coses més que hauríeu de conèixer abans d’entrar als detalls:

1. La velocitat del servidor no és la mateixa que la velocitat del lloc web.

És similar, però no el mateix, com la diferència entre el maquinari i el programari del vostre iPhone. Per molt optimitzada que sigui la interfície d’usuari, el vostre telèfon continuarà sent lent quan el maquinari no pot mantenir-se. És important mantenir actualitzats tant el maquinari com el programari perquè tot funcioni ràpidament i ràpidament

2. Com mesurem la velocitat del servidor

La velocitat del servidor es mesura provant el seu temps de resposta: el temps que triga el servidor a respondre a una sol·licitud d’un client.

3. El que revela la prova de velocitat del servidor

L’abast efectiu del centre de dades, les especificacions de maquinari, la configuració del servidor i la planificació de la seva xarxa

4. El punt de referència del temps de resposta del servidor de Google

Segons Google, el temps de resposta òptim del servidor és de 200 ms. Qualsevol cosa més lenta i els llocs començaran a sentir-se lents.

5. Quant al verificador de velocitat del servidor de Bitcatcha

El nostre únic controlador de velocitat del servidor calcula la mitjana de temps de resposta del servidor a 8 ubicacions del món. Els resultats inferiors a 180 ms es classifiquen en “A +” i els resultats entre 181 i 210 ms es classificaran en “A.”

Comparat per la velocitat: qui és el lloc web d’allotjament més ràpid?

Qui és el lloc web d'allotjament més ràpid

Hem agafat 6 de les marques d’allotjament web més calentes i hem provat acuradament cadascuna de les seves velocitats del servidor, hem desglossat les seves funcions, hem investigat els seus preus i hem documentat tot el que trobem perquè puguis decidir fàcilment per tu mateix el millor allotjament web per al teu negoci..

Tingueu en compte que tots els amfitrions web que apareixen aquí són excel·lents i estan classificats A +, de manera que bàsicament no podeu equivocar-vos amb cap. Els hem classificat segons les nostres preferències, però no dubteu a prendre les vostres pròpies eleccions!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Comparat amb el pla d’amfitrió

GrowBig

Mitjana mundial

138 ms

Preu (USD)

5,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • 25.000 visites / mes
 • SuperCacher
 • 24 hores de 7 hores suport
 • Còpia de seguretat Premium

"Un amfitrió ràpid i fiable. Fins i tot comptem amb Bitcatcha amb ells!"

Abans ho hem deixat clar que ENCANTEM absolutament SiteGround. De fet, vam canviar d’Inmotion Hosting a SiteGround fa un any i mai no vam mirar enrere. Oficialment estan aprovats per WordPress (és un gran tema, nois!), I aquest tipus de reconeixement només es concedeix als amfitrions web que compleixen els criteris alts de WordPress..

El nostre paquet preferit és el seu nivell GrowBig; super assequible a només 5,95 dòlars al mes, però ve amb avantatges i funcions. Aconseguireu gaudir d’assistència prioritària, SuperCacher, Còpies de seguretat diàries automàtiques i restauracions gratuïtes.

Ràpid, SiteGround es classifica A + amb una mitjana mundial de 138 ms, comparable als hostes premium com Liquid Web a només una fracció del preu.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Velocitat mitjana: 138,1 ms – Veure el resultat complet

Disposen de 5 centres de dades repartits per 3 regions, de manera que podeu triar el més proper als vostres clients objectiu per optimitzar la velocitat del servidor..

L’activació Cloudflare s’integra al sistema, de manera que si voleu velocitats encara més ràpides, no hi ha cap problema: podeu fer-ho amb un clic d’un botó.

Realment vam fer una prova de velocitat del servidor per a hosting d’allotjament SiteGround Cloud, amb excel·lents resultats. Si això és el que estàs buscant, espereu per veure la nostra revisió a fons de SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Comparat amb el pla d’amfitrió

Compartit Premium

Mitjana mundial

143 ms

Preu (USD)

3,75 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • 1 domini gratuït
 • hPanel
 • Suport excel·lent
 • Preu introductor baix

"Una increïble relació qualitat-preu, una de les millors opcions per a principiants!"

Si sou nous en el joc de negocis en línia, el millor és que tingueu en compte que no voldreu llegir sobre Hostinger.

En el seu punt de preu, realment no espereu allotjament web de qualitat, però són sorprenentment ràpids. Disposem de 3 llocs de proves amb ells allotjats en diversos centres de dades perquè pugueu veure el rendiment que tenen a cada continent. A continuació es mostren els resultats obtinguts del nostre test de velocitat del servidor.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Velocitat mitjana: 143,1 ms – Veure el resultat complet

El centre de dades nord-americà és realment ràpid, tornant una mitjana mundial de 143 ms. Les peticions de més lluny com Singapur, Sydney i Bangalore semblen tenir temps de resposta lleugerament fluixos, però és per això que Hostinger va crear tants centres de dades a tot el món – per assegurar-se que el vostre lloc sigui ràpid, sense importar el lloc on els vostres clients es troben..

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 m349 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapur Premium compartit
Velocitat mitjana: 175,8 ms – Veure el resultat complet

El servidor de Singapur va treure una magnífica mitjana mundial amb 175,8 ms. Ara, aquests nois són molt ràpids a Singapur, Sydney, Bangalore i Japó, però, òbviament, no són tan ràpids a l’Oest, a causa de la distància.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Europa compartida Premium
Velocitat mitjana: 165 ms – Veure el resultat complet

El seu servidor europeu ha tingut un rendiment excepcional a Europa i Amèrica, però no és massa ràpid als altres països. No obstant això, encara van anotar una excel·lent mitjana mundial de 165 ms.

A part de la velocitat, Hostinger compta amb un excel·lent equip de suport, que dóna servei a més de 20 països en la seva llengua materna. Amb la inclusió d’1 domini gratuït, emmagatzematge SSD il·limitat, correus electrònics i amplada de banda, Hostinger compta realment amb els seus plans, especialment per aquells que tot just comencen.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Comparat amb el pla d’amfitrió

Turbo

Mitjana mundial

150 ms

Preu (USD)

10,28 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Migració de llocs gratuïts
 • En qualsevol moment els diners de tornada

"El millor per a petites empreses i llocs personals que funcionen amb WordPress."

Els que coneixeu saben que l’A2 Hosting es pren molt seriosament la seva velocitat. Han invertit molt per fer els servidors ràpids i ràpids i han tingut temps de resposta per mostrar-lo.

Si mai no heu sentit a parlar dels servidors d’allotjament web Turbo, s’han ajustat especialment per oferir-nos impulsos massius de velocitat. Si es combinen amb el Turbo Cache, els servidors poden carregar llocs fins a 20 vegades més ràpids que els servidors estàndard.

Les seves aplicacions optimitzades (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, etc.) estan personalitzades per funcionar amb més eficàcia, cosa que contribueix a reduir el temps de càrrega..

Per gestionar les sol·licituds de clients a tot el món, A2 Hosting ha creat 4 centres de dades: 2 als Estats Units, 1 a Amsterdam i 1 a Singapur, de manera que puguem escollir la millor ubicació del servidor que s’adapti a les nostres necessitats..

Consulteu les proves de velocitat del nostre servidor:

La primera prova que vam fer, es va utilitzar un lloc de proves allotjat al Pla Turbo d’A2, amb el centre de dades situat als Estats Units. Els resultats van ser excel·lents amb una mitjana mundial saludable de 149.8 ms, mentre que la més lenta va ser Sao Paolo a 316 ms..

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Velocitat mitjana del pla Turbo: 149,8 ms – Vegeu el resultat complet

A continuació, vam provar el pla Swift amb el servidor allotjat a Singapur. La mitjana mundial es va provar lleugerament més lent a 173 ms, però els pings de Sao Paulo no van fer massa bons resultats fins als 300 ms..

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Velocitat mitjana del pla Swift: 173,2 ms – Veure el resultat complet

Així que si voleu allotjar-vos amb A2, assegureu-vos d’anar amb el pla Turbo; és una mica més costós, però almenys obtindreu el que pagueu!

4. Amfitrió d’immissió

https://www.inmotionhosting.com

Allotjament d’immobles

Comparat amb el pla d’amfitrió

Pla d’energia

Mitjana mundial

172 ms

Preu (USD)

4,49 dòlars / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Zones de velocitat màxima ™
 • Transferència il·limitada
 • Accés SSH
 • Suport 24 × 7 dels Estats Units

"El millor si us orienteu al públic nord-americà"

Abans d’enamorar-nos de SiteGround, vam allotjar Bitcatcha.com amb Inmotion durant molts anys, i encara estem força contents amb ells. Si SiteGround no existís, probablement seríem allotjats amb Inmotion Hosting.

Amb Inmotion, podreu escollir entre dos centres de dades: EUA nord-est & EUA oest Això vol dir que els clients que naveguen des d’Amèrica podran gaudir de velocitats super ràpides, però els usuaris d’Àsia podrien experimentar desacceleracions. La paraula clau aquí és “potser”, ja que els resultats de les proves no mostren el contrari;

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Velocitat mitjana: 171,9 ms – Veure el resultat complet

D’alguna manera, han aconseguit marcar prou bé, amb el temps de resposta més lent que es va fer des de Singapur, a uns 250 ms força decents. No està gens malament tenint en compte la distància de Singapur amb els centres de dades als Estats Units.

En general, la mitjana mundial d’Inmotion és de 171,9 ms molt fort, cosa que significa que el vostre lloc s’ha de carregar prou ràpidament per a usuaris de tot el món..

Personalment, si ens adreçem específicament a clients nord-americans, la nostra opció principal d’allotjament web seria Inmotion, per la seva excel·lent velocitat als Estats Units i un excel·lent equip de suport que sortirà del seu camí per solucionar els vostres problemes.!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Comparat amb el pla d’amfitrió

Arranjament

Mitjana mundial

180 ms

Preu (USD)

30 dòlars / mes

Característiques clau

 • Desenvolupat per Google Cloud
 • Visites il·limitades
 • Còpies de seguretat diàries
 • Expert de la WP com a suport
 • Garantia de correcció de pirates

"Allotjament de WordPress impulsat per la plataforma Google Cloud"

La següent llista d’allotjaments web més ràpida és Kinsta Managing WordPress Hosting. Kinsta es basa en la plataforma de núvols pròpia de Google, que Kinsta aprofita la tecnologia d’avantguarda i els 15 centres de dades de Google, convertint-los en el més ràpid webhost que hem trobat fins ara.

Han tingut una dècada d’experiència amb WordPress i han dedicat aquesta experiència a crear la millor i més ràpida solució d’allotjament de WordPress gestionada que heu vist.

Amb la seva propera arquitectura gen, infraestructura i implementació de KeyCDN Kinsta és capaç de carregar els vostres llocs allotjats en una fracció de segon, com ho demostren els resultats de les proves de velocitat:

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Velocitat mitjana: 179,5 ms – Veure el resultat complet

Les seves velocitats ens van esvair amb ells anotant constantment per sota de 3 ms, amb el pitjor que es realitza en un boig de 127 ms. El seu pitjor rendiment és millor que els millors resultats de la majoria dels amfitrions web!

Van obtenir una mitjana mundial de 179,5 ms, cosa que ens va impulsar a dir que Kinsta (i KeyCDN) és un allotjament web ràpid. L’únic que ens va impedir de classificar-los és el seu preu elevat amb els seus plans d’entrada a partir de 30 dòlars al mes.

6. Web líquida

https://www.liquidweb.com/

Web líquida

Comparat amb el pla d’amfitrió

Personal

Mitjana mundial

152 ms

Preu (USD)

69 $ / mes

Característiques clau

 • 600 suports humans
 • Sense restricció de complement.
 • Compressió d’imatges automàtica
 • Eines de mgmt del lloc
 • Accés complet al servidor

"Ideal per a hosting de WordPress empresarial"

Finalment, però sens dubte a la nostra llista, tenim Liquid Web, el noi dolent més antic de tot el bloc. Formada forma abans de la creació de Google, Liquid Web coneix tots els trucs del llibre per millorar les seves velocitats i han incorporat tota la seva experiència i speedhacks als seus serveis d’allotjament web..

Cobreixen tota una gamma de serveis d’allotjament, però tractarem els seus serveis de WordPress gestionats aquí.

Com qualsevol host web excel·lent, Liquid Web ofereix visualitzacions de pàgines il·limitades a tots els plans de WordPress gestionats, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per les interrupcions del servei sense importar el trànsit..

Les eines que utilitzen per optimitzar l’entrega de dades són iguals amb la resta, utilitzant tecnologia d’avantguarda en la seva infraestructura per reduir els temps de càrrega.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Velocitat mitjana: 152,2 ms – Veure el resultat complet

Disposen de 3 centres de dades ubicats als EUA (est dels Estats Units, oest dels Estats Units i centre dels Estats Units). Això fa que sigui ideal per allotjar els seus llocs amb ells si els seus clients principals són americans. Els retrats d’altres països tampoc no ho saben ni de bon tros, amb 146 ms al Japó i 216 ms a Singapur. Bangalore no va respondre bé, però heu de tenir en compte si esteu orientats a l’Índia.

Ens sentíem una mica incòmodes amb els seus preus (a partir de 69 dòlars mensuals), però amb un personal de suport que és de 600 persones, una mitjana mundial de 152 ms, i els serveis professionals de hosting de WordPress gestionats, Liquid Web mereix definitivament el seu lloc en aquesta llista.

Mencions d’honor

A Bitcatcha.com, mantenim estàndards molt alts contra els amfitrions web quan es tracta de valor i velocitat del servidor. Hi ha algunes marques destacades que no van arribar a entrar en els nostres primers 6, però creiem que són prou increïbles com per a esmentar-ne!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Comparat amb el pla d’amfitrió

Bàsic

Mitjana mundial

153 ms

Preu (USD)

5,45 dòlars / mes

Característiques clau

 • Linux & cPanel
 • Recursos il·limitats
 • Còpia de seguretat automàtica
 • Protecció de recursos
 • CDN de CloudFlare

"Apte per a llocs petits & principiants."

Una de les marques més destacades que hi ha, Bluehost té 16 anys d’experiència sota el cinturó com a amfitrió web.

Igual que SiteGround, WordPress recomana la seva dedicació a la seva infraestructura i a un excel·lent equip de suport (750 persones, totes capacitades i preparades per servir 24 hores).

Ràpidament, també són prou bones! Tenen un sòlid A + amb una mitjana mundial de 153 ms.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Velocitat mitjana: 153 ms – Veure el resultat complet

Els pings dels Estats Units van anar molt bé a sub 80 ms cadascun, però els resultats dels països més allunyats van ser una mica més lents, baixant fins a 330 ms a l’Índia. No heu d’assegurar-vos de triar el centre de dades més proper als vostres clients objectiu, ja que sembla que no ho fan tan bé, si les sol·licituds més allunyades són dels servidors. Tenen centres de dades a l’Índia, la Xina, Londres i Amèrica, així que hi ha moltes opcions per triar!

Amb només 5,45 dòlars al mes, encara pensem que Bluehost xerrada el cul i ens proporciona un gran valor!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Comparat amb el pla d’amfitrió

EcoSiteStarter

Mitjana mundial

178 ms

Preu (USD)

5,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • 300% amfitrió verd
 • Linux & cPanel
 • SSD RAID-10
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"Allotjament web 300% verd"

Tenen tot allò que fa d’amfitrió web premium.

Centres de dades sòlids i fiables, equip de suport fort, infraestructura d’avantguarda, compatibilitat Git i integració CloudFlare, que funciona.

Però el que els fa especials no és com fan que les coses es carreguin més ràpidament (ja ho és), sinó el que fan amb l’empresa. GreenGeeks torna al planeta invertint 3 vegades de cada amp que utilitzen en energia renovable!

Literalment, fareu que el món sigui un lloc més ecològic quan allotgeu el vostre lloc web amb GreenGeeks.

Ràpidament, no són tan ràpides com els nostres primers 6, però encara es consideren ràpid!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Velocitat mitjana: 178,2 ms – Veure el resultat complet

Amb una mitjana global de 178 ms, es classifiquen en A +, més ràpid que el temps de resposta recomanat per Google. Tanmateix, els seus centres de dades només es basen als EUA, Canadà i Amsterdam, de manera que, si teniu l’orientació a Àsia, és possible que no pugueu experimentar-los a la seva velocitat òptima..

El pla de GreenGeeks EcoSiteStarter comença només a 5,95 dòlars mensuals, però recorda que no ets l’únic que beneficia el seu servei: estàs fent un benefici al planeta només allotjant-te amb GreenGeeks.!

Veredicte

Si haguéssim de seguir una sola marca d’allotjament web per a la resta de la nostra vida, segurament passaria amb SiteGround. Totes les marques que es mostren en aquest article són fantàstiques, amb un servei i una tecnologia de primer nivell, però SiteGround agafa el pastís amb el servei d’allotjament compartit més ràpid que hem vist, comparable a les velocitats d’allotjament en núvol d’altres marques.!

Utilitzen una combinació de maquinari i programari per convertir-los en l’amfitrió compartida FASTEST, com ara:

 • SuperCacher: augmenta velocitats de fins a 4x
 • Servidors SSD: un 30% més de velocitat que els HDD habituals
 • Centres de dades a 3 regions
 • Programari actualitzat i optimitzat automàticament
 • Configuració del servidor NGIX: augment del rendiment
 • Suport PHP7: el llançament de PHP més ràpid fins a la data

Emparellat amb un dels millors equips d’atenció al client amb els quals hem tingut el plaer d’afrontar-nos, SiteGround només elimina la competència. Feu-los una visita al seu lloc web oficial.

Per obtenir més informació sobre SiteGround, t’animem a llegir la nostra anàlisi en profunditat sobre l’allotjament de SiteGround. Com sempre, envieu-nos un missatge si teniu cap pregunta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me