Om du har landat på den här sidan letar du antagligen efter en ny webbhotell. Men du letar inte efter någon webbhotell – du undersöker den mest pålitliga, snabbaste webbhotell du kan få eftersom du vet hur avgörande det kan vara för online-företag.

Vi har din rygg, fam.

Om du bara bläddrar för skojs skull, gör dig redo för klassen – du kommer att bli utbildad om hur SPEED direkt påverkar FÖRSÄLJNING.

Vi har skrivit om detta tidigare men låt oss ta en snabb redogörelse för varför hastighet verkligen betyder något:

 • Onlineshopping-behemoth Amazon kommer att förlora upp till 1,6 miljarder dollar per år om deras webbplats bromsades med bara en sekund
 • Internetköpare förväntar sig att webbplatser kommer att ladda nästan omedelbart. 2 sekunder är det längsta de är villiga att vänta
 • Vi lever i en ålder av omedelbar tillfredsställelse. 40% av användarna kommer att lämna om din webbplats om det tar längre tid än 3 sekunder att ladda.

Det är därför du inte bara ska titta på billig webbhotell – du kan spara mer på utgifter men du kommer att förlora i tusentals missade försäljningsmöjligheter.

Snabb rekommendation

Om du letar efter en snabb rekommendation om det snabbaste varumärket för webbhotell går vi med SiteGround. Vi värd Bitcatcha.com med dem och vår jämförelse av serverhastighet visar att vår testwebbplats fungerar utmärkt med ett världsomspännande genomsnitt på bara 138 ms, mycket lägre än Googles rekommenderade 200 ms. Läs vår fullständiga recension på SiteGround.

Contents

Vilken hastighet har en snabb värd?

Här är några fler saker du bör veta om innan vi kommer till detaljerna:

1. Serverhastighet är inte densamma som webbplatshastighet.

Det är lika men inte samma, som skillnaden mellan hårdvara och programvara på din iPhone. Oavsett hur optimerat användargränssnittet kan vara kommer din telefon fortfarande att känna sig trög om hårdvaran inte kan hålla jämna steg. Det är viktigt att hålla både hårdvara och programvara uppdaterad så att allt går smidigt och snabbt

2. Hur vi mäter serverhastighet

Serverhastighet mäts genom att testa sin responstid – den tid det tar för servern att svara på en begäran från en klient.

3. Vad serverns hastighetstest avslöjar

Datacentrets effektiva räckvidd, hårdvaraspecifikationer, serverinställningar och deras nätverksplanering

4. Googles benchmark för serverresponstid

Enligt Google är den optimala svarstiden 200 ms. Allt långsammare och webbplatser börjar känna sig trög.

5. Om Bitcatchas serverhastighetschecker

Vår unika serverhastighetschecker beräknar den genomsnittliga svarstiden på servern på åtta platser över hela världen. Poäng under 180 ms rankas “A +” och poäng från 181 ms till 210 ms kommer att rangordnas “A.”

Hastighet jämfört: Vem är den snabbaste webbhotell?

Vem är den snabbaste webbhotell

Vi har tagit 6 av de hetaste varumärkena för webbhotell och testat noggrant var och en av deras serverhastigheter, delade upp deras funktioner, undersökte deras priser och dokumenterade allt vi hittade så att du enkelt kan själv bestämma den bästa webbhotell för ditt företag.

Observera att alla webbhotell som visas här är fantastiska och rankas som A +, så att du i princip inte kan gå fel med någon av dem. Vi har rankat dem efter våra önskemål, men känn dig fri att göra dina egna val!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Värdplan jämfört

GrowBig

Världsomspännande genomsnitt

138 ms

Pris (USD)

$ 5,95 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besök / mån
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. Stöd
 • Premium backup

"En snabb och pålitlig värd. Vi är även värd för Bitcatcha med dem!"

Vi har gjort det klart innan vi absolut älskar SiteGround. Vi gjorde faktiskt övergången från Inmotion Hosting till SiteGround för ett år sedan och vi såg aldrig tillbaka! De har officiellt godkänts av WordPress (det är lite av det, killar!), Och den typen av erkännande ges endast till webbhotell som uppfyller WordPress höga kriterier.

Vårt föredragna paket är deras entry level GrowBig Plan; super prisvärd till endast $ 5,95 per månad men kommer fylld med fördelar och funktioner. Du får njuta av prioriterat stöd, SuperCacher, automatisk dagliga säkerhetskopior och gratis återställningar.

Hastighetsmässigt rankas SiteGround som A + med ett genomsnitt över hela världen på 138 ms, jämförbart med premiumvärdar som Liquid Web till bara en bråkdel av priset.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Medelhastighet: 138,1 ms – Se hela resultatet

De har fem datacentra fördelade över tre regioner, så du kan välja ett som är närmast dina målkunder för att optimera deras serverhastigheter.

Cloudflare-aktivering är integrerad i systemet, så om du vill ha ännu snabbare hastigheter, inga problem – du kan göra det med ett klick på en knapp.

Vi gjorde faktiskt ett serverhastighetstest för SiteGround Cloud-värd också, med utmärkta resultat. Om det är det du letar efter, hopp över för att kolla in vår djupgående SiteGround-granskning!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Värdplan jämfört

Premium delad

Världsomspännande genomsnitt

143 ms

Pris (USD)

$ 3.75 / mo

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad SSD
 • 1 gratis domän
 • hPanel
 • Enastående stöd
 • Låg introduktionspris

"Ett fantastiskt värde för pengarna webbhotell, ett av de bättre valen för nybörjare!"

Om du är ny i online-affärsspelet bör du bäst uppmärksamma eftersom du vill läsa om Hostinger.

Till deras prispunkt förväntar du dig inte riktigt webbhotell av hög kvalitet, men de är förvånansvärt snabba! Vi har tre testsajter med dem värd i olika datacenter så att du kan se hur bra de presterar på varje kontinent. Här är resultaten från vårt serverhastighetstest.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Medelhastighet: 143,1 ms – Se hela resultatet

Det amerikanska datacentret är riktigt snabbt och ger ett världsomspännande medelvärde på 143 ms. Förfrågningar från längre bort som Singapore, Sydney och Bangalore verkar ha något svaga svarstider, men det är därför Hostinger skapade så många datacenter över hela världen – för att se till att din webbplats är snabb oavsett var dina kunder är.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Premium delat Singapore
Medelhastighet: 175,8 ms – Se hela resultatet

Den singaporeiska servern drog ett fantastiskt världsomspännande medelvärde med 175,8 ms. Nu är dessa killar verkligen snabba i Singapore, Sydney, Bangalore och Japan, men uppenbarligen inte lika snygga i väst, på grund av avståndet.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Premium Shared Europe
Medelhastighet: 165 ms – Se hela resultatet

Deras europeiska server presterade exceptionellt bra i Europa och Amerika, men de är inte för snabba i de andra länderna. Men de fick fortfarande ett utmärkt världsgenomsnitt på 165 ms.

Bortsett från hastighet har Hostinger ett utmärkt supportteam som serverar över 20 länder på deras modersmål! Med ingående av en gratis domän, obegränsad SSD-lagring, e-postmeddelanden och bandbredd, packar Hostinger verkligen en full stans med sina planer, särskilt för de som just har börjat.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Värdplan jämfört

Turbo

Världsomspännande genomsnitt

150 ms

Pris (USD)

$ 10,28 / mo

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad SSD
 • Obegränsad bandbredd
 • A2-optimerad WP
 • Gratis webbplatsmigrering
 • När som helst pengar tillbaka

"Bäst för småföretag och personliga webbplatser som körs på WordPress."

De kända är medvetna om att A2 Hosting tar sin hastighet mycket på allvar. De har investerat mycket för att göra sina servrar snabba och snabba, och de har svarstid för att visa det.

Om du aldrig har hört talas om deras Turbo webbhotell-servrar är de speciellt justerade för att ge oss enorma hastighetshöjningar. I kombination med Turbo Cache kan servrarna ladda webbplatser upp till 20 gånger snabbare än vanliga servrar.

Deras optimerade applikationer (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, etc.) är alla anpassade för att köra mer effektivt, vilket alla lägger till för att minska laddningstiden.

För att hantera klientförfrågningar över hela världen har A2 Hosting inrättat fyra datacenter – 2 i USA, 1 i Amsterdam och 1 i Singapore) så att vi kan välja den bästa serverplatsen som passar våra behov.

Kolla in våra serverhastighetstester:

Det första testet vi körde, vi använde en testplats som var värd på A2s Turbo-plan, med datacentret i USA. Resultaten var bra med ett hälsosamt genomsnitt över hela världen på 149,8 ms, med det långsammaste Sao Paolo på 316 ms.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Turbo-plan medelhastighet: 149,8 ms – Se hela resultatet

Därefter försökte vi Swift-planen med servern som var värd i Singapore. Det globala genomsnittet testade något långsammare vid 173 ms, men pingar från Sao Paulo gjorde det inte så bra att det kom över 300 ms.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Snabbplanens genomsnittliga hastighet: 173,2 ms – Se hela resultatet

Så om du vill vara värd med A2, se till att du följer Turbo-planen; det är lite dyrare, men åtminstone får du det du betalar för!

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Värdplan jämfört

Power Plan

Världsomspännande genomsnitt

172 ms

Pris (USD)

$ 4,49 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Obegränsad överföring
 • SSH-åtkomst
 • 24 × 7 amerikansk support

"Bäst om du riktar oss till amerikanska målgrupper"

Innan vi blev förälskade i SiteGround var vi värd för Bitcatcha.com med Inmotion i många år, och vi är faktiskt fortfarande ganska nöjda med dem. Om SiteGround inte fanns, skulle vi förmodligen vara värd för Inmotion Hosting.

Med Inmotion får du välja mellan två datacentra – USA: s öst & USA: s väst. Detta innebär att kunder som surfar från Amerika kommer att kunna njuta av supersnabba hastigheter, men användare från Asien kan uppleva avmattningar. Nyckelordet här är “kan” eftersom våra testresultat visar något annat, kolla in det:

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Medelhastighet: 171,9 ms – Se hela resultatet

På något sätt har de lyckats göra ganska bra, med den långsammaste responstiden från Singapore, på ganska anständigt 250 ms! Inte illa alls med tanke på Singapores avstånd till datacentren i USA.

Sammantaget är Inmotion över hela världen ett mycket starkt 171,9 ms, vilket innebär att din webbplats bör laddas upp ganska snabbt för användare över hela världen.

Personligen, om vi specifikt riktar oss till amerikanska kunder, skulle vårt primära webbhotellval vara Inmotion, för deras fantastiska hastighet i USA och ett utmärkt supportteam som kommer att gå ur deras sätt att lösa dina problem!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Värdplan jämfört

Förrätt

Världsomspännande genomsnitt

180 ms

Pris (USD)

$ 30 / mo

Nyckelfunktioner

 • Drivs av Google Cloud
 • Obegränsade besök
 • Dagliga säkerhetskopior
 • WP-expert som support
 • Hackfixgaranti

"WordPress-hosting drivs av Google Cloud-plattform"

Nästa på vår lista över snabbaste webbhotell är Kinsta Managed WordPress Hosting. Byggt med Googles helt egen molnplattform, Kinsta utnyttjar Googles banbrytande teknik och 15 datacenter, vilket gör dem till det RASKTaste webbhotellet vi hittills hittat.

De har haft ett decenniums värde av erfarenhet med WordPress, och de har ägnat den upplevelsen till att skapa den bästa och snabbaste hanterade WordPress Hosting-lösningen du har sett.

Med deras nästa gen-arkitektur, infrastruktur och implementering av KeyCDN kan Kinsta ladda dina värdplatser på bokstavligen en bråkdel av en sekund, vilket framgår av våra snabbtestresultat:

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Medelhastighet: 179,5 ms – Se hela resultatet

Deras hastigheter blåste bort oss med dem som konsekvent gjorde under 3 ms, med de sämre som presterade på galna 127 ms. Deras sämsta prestanda är bättre än de flesta webbhotellens bästa resultat!

De fick ett genomsnitt över hela världen på 179,5 ms, vilket fick oss att säga att Kinsta (och KeyCDN) verkligen är en snabb webbhotell. Det enda som hindrade oss från att rangordna dem något högre är deras rejäl prislapp med deras startnivåplaner som börjar $ 30 per månad.

6. Liquid Web

https://www.liquidweb.com/

Liquid Web

Värdplan jämfört

Personlig

Världsomspännande genomsnitt

152 ms

Pris (USD)

$ 69 / mo

Nyckelfunktioner

 • 600 mänskligt stöd
 • Ingen plugin-begränsning.
 • Auto bildkomprimering
 • Webbplatsen mgmt verktyg
 • Full serveråtkomst

"Perfekt för WordPress-värd för företag"

Sist men definitivt inte minst på vår lista har vi Liquid Web, den äldsta bad boy runt kvarteret. Format långt före starten av Google, känner Liquid Web varje trick i boken för att förbättra deras hastigheter, och de har integrerat all sin erfarenhet och speedhacks i sina webbhotelltjänster.

De täcker ett komplett utbud av värdtjänster, men vi täcker deras hanterade WordPress-tjänster här.

Som alla andra webbhotell erbjuder Liquid Web obegränsade sidvisningar över alla sina hanterade WordPress-planer, så du behöver inte oroa dig för serviceavbrott oavsett trafik.

Verktygen de använder för att optimera datalagring är i nivå med resten och använder avancerad teknik i sin infrastruktur för att minska lastningstiderna.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Medelhastighet: 152,2 ms – Se hela resultatet

De har tre datacenter i USA (USA: s öst, USA: s väst, USA: s centrala). Detta gör det idealiskt att hysa dina webbplatser med dem om dina huvudkunder är amerikanska. Pingar från andra länder gjorde inte heller för lurvigt, med 146 ms i Japan och 216 ms i Singapore. Bangalore svarade dock inte bra, så tänk på det om du riktar dig till Indien.

Vi var lite obekväma med deras priser (från $ 69 per månad) men med supportpersonal som är 600 starka, ett världsomspännande medelvärde på 152 ms och professionella Managed WordPress Hosting-tjänster, är Liquid Web definitivt förtjänar sin plats på denna lista.

Hedersomnämnanden

På Bitcatcha.com håller vi mycket höga standarder mot webbhotell när det gäller serverhastighet och värde. Det finns några utmärkta varumärken där ute som inte riktigt kom till topp 6, men vi tycker att de är tillräckligt fantastiska för att motivera ett omnämnande!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Värdplan jämfört

Grundläggande

Världsomspännande genomsnitt

153 ms

Pris (USD)

$ 5,45 / mo

Nyckelfunktioner

 • Linux & cPanel
 • Obegränsade resurser
 • Automatisk säkerhetskopiering
 • Resursskydd
 • CloudFlare CDN

"Lämplig för små platser & nybörjare."

Ett av de mer framstående märkena ute, Bluehost har en bra 16 års erfarenhet under sitt bälte som webbhotell.

Precis som SiteGround rekommenderas de av WordPress för sitt engagemang för sin infrastruktur och ett utmärkt supportteam (750 starka, alla utbildade och redo att servera dygnet runt).

Snabbt är de också ganska bra! De har en solid A + med ett genomsnitt över hela världen på 153 ms.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Medelhastighet: 153 ms – Se hela resultatet

Pingarna från USA gjorde mycket bra under 80 ms vardera men resultaten från länder längre bort var lite långsammare och sjönk ner till 330 ms i Indien. Du måste se till att välja det datacenter som ligger närmast dina målkunder, eftersom det verkar som om de inte gör så bra de ytterligare bortförfrågan från servrarna. De har datacentra i Indien, Kina, London och Amerika, så det finns många alternativ för dig att välja mellan!

Med endast 5,45 dollar per månad tror vi fortfarande att Bluehost sparkar röv och ger oss stort värde!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Värdplan jämfört

EcoSiteStarter

Världsomspännande genomsnitt

178 ms

Pris (USD)

$ 5,95 / mo

Nyckelfunktioner

 • 300% grön värd
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% grön webbhotell"

De har allt som gör en premium webbhotell.

Solid tillförlitliga datacenter, starkt supportteam, banbrytande infrastruktur, Git-kompatibilitet och CloudFlare-integration som fungerar.

Men det som gör dem speciella är inte hur de får saker att ladda snabbare (det är redan givet), det är vad de gör med företaget. GreenGeeks ger tillbaka till planeten genom att investera 3 gånger av varje förstärkare de använder i förnybar energi!

Du kommer bokstavligen att göra världen till en grönare plats när du är värd för din webbplats med GreenGeeks.

Snabbt är de inte lika snabba som våra topp 6, men de anses fortfarande FAST!

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Medelhastighet: 178,2 ms – Se hela resultatet

Med ett världsomspännande genomsnitt på 178 ms rankas de A +, snabbare än Googles rekommenderade responstid. Men deras datacenter är baserade endast i USA, Kanada och Amsterdam, så om du är inriktad på Asien kanske du inte kan uppleva dem med deras bästa hastighet.

GreenGeeks EcoSiteStarter-plan börjar på endast $ 5,95 per månad, men kom ihåg att du inte är den enda som gynnas av deras tjänst – du gör planeten en tjänst bara genom att vara värd med GreenGeeks!

Dom

Om vi ​​bara var tvungna att hålla fast vid ett webbhotellmärke för resten av våra liv, skulle vi definitivt gå med SiteGround. Alla varumärken som visas i den här artikeln är fantastiska med toppklass-service och teknik, men SiteGround tar kakan med den snabbaste delade webbhotell som vi har sett, jämförbar med andra varumärkes molnhostningshastigheter!

De använder en kombination av hårdvara och mjukvara för att göra dem till den FASTEST delade värden, till exempel:

 • SuperCacher – ökar hastigheterna upp till 4x
 • SSD-servrar – 30% snabbare än vanliga hårddiskar
 • Datacenter i 3 regioner
 • Automatisk uppdaterad och optimerad mjukvara
 • NGIX-serveruppsättning – prestandaförstärkning
 • PHP7-stöd – den snabbaste PHP-utgåvan hittills

I samarbete med ett av de bästa kundtjänstgrupperna som vi har haft nöjet att ta itu med, blåser SiteGround bara tävlingen. Besök dem på deras officiella webbplats.

För att lära dig mer om SiteGround uppmuntrar vi dig att läsa vår djupgående analys om SiteGround-värd. Släpp oss som alltid ett meddelande om du har några frågor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me