De 6 snelste webhosting van 2020 (zie Server Speed ​​Results)

Als je op deze pagina bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe webhost. Maar u zoekt niet zomaar een webhost – u onderzoekt naar de meest betrouwbare, snelste webhosting die u kunt krijgen omdat u weet hoe cruciaal dit kan zijn voor online bedrijven.


We staan ​​achter je, fam.

Als je gewoon voor de lol aan het browsen bent, maak je dan klaar voor de les – je gaat leren hoe SPEED direct SALES beïnvloedt.

We hebben hier eerder over geschreven, maar laten we een kort overzicht geven van waarom snelheid er echt toe doet:

 • Online winkelbeest Amazon verliest tot $ 1,6 MILJARD per jaar als hun site met slechts een seconde wordt vertraagd
 • Internetklanten verwachten dat sites vrijwel onmiddellijk worden geladen. 2 seconden is het langst dat ze willen wachten
 • We leven in een tijdperk van onmiddellijke voldoening. 40% van de gebruikers vertrekt als uw site langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden.

Dit is de reden waarom u niet alleen naar goedkope webhosting moet kijken – u bespaart mogelijk meer op kosten, maar u loopt duizenden gemiste verkoopkansen mis.

Snelle aanbeveling

Als u op zoek bent naar een snelle aanbeveling voor het snelste webhostingmerk, gaan we voor SiteGround. We hosten Bitcatcha.com met hen en uit onze vergelijking van de serversnelheid blijkt dat onze testsite uitstekend presteert met een wereldwijd gemiddelde van slechts 138 ms, veel lager dan de door Google aanbevolen 200 ms. Lees onze volledige recensie op SiteGround.

Contents

Welke snelheid heeft een snelle host?

Hier zijn nog een paar dingen die u moet weten voordat we op de details ingaan:

1. Serversnelheid is niet hetzelfde als websitesnelheid.

Het is vergelijkbaar, maar niet hetzelfde, zoals het verschil tussen hardware en software op je iPhone. Hoe geoptimaliseerd de gebruikersinterface ook is, je telefoon zal nog steeds traag aanvoelen als de hardware het niet bij kan houden. Het is belangrijk om zowel hardware als software up-to-date te houden, zodat alles soepel en snel verloopt

2. Hoe we de serversnelheid meten

Serversnelheid wordt gemeten door de responstijd te testen – de hoeveelheid tijd die de server nodig heeft om op een verzoek van een client te reageren.

3. Wat de serversnelheidstest onthult

Het effectieve bereik van het datacenter, hardwarespecificaties, serverinstellingen en hun netwerkplanning

4. Google’s benchmark voor de reactietijd van de server

Volgens Google is de optimale reactietijd van de server 200 ms. Alles langzamer en sites zullen traag aanvoelen.

5. Over de serversnelheidscontrole van Bitcatcha

Onze unieke serversnelheidscontrole controleert de gemiddelde serverreactietijden over 8 locaties wereldwijd. Scores onder 180 ms worden gerangschikt als “A +” en scores van 181 ms tot 210 ms worden gerangschikt als “A”.

Snelheid vergeleken: wie is de snelste website-hosting?

Wie is de snelste website-hosting

We hebben zes van de populairste webhostingmerken gekozen en elk van hun serversnelheden zorgvuldig getest, hun functies opgesplitst, hun prijzen onderzocht en alles wat we hebben gevonden gedocumenteerd, zodat u gemakkelijk zelf de beste webhosting voor uw bedrijf kunt bepalen.

Houd er rekening mee dat alle webhosts die hier worden weergegeven uitstekend zijn en als A + zijn gerangschikt, dus u kunt in principe met geen van hen fout gaan. We hebben ze gerangschikt volgens onze voorkeur, maar voel je vrij om je eigen keuzes te maken!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Hostplan vergeleken

GrowBig

Wereldwijd gemiddelde

138 ms

Prijs (USD)

$ 5,95 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • 25.000 bezoeken / maand
 • SuperCacher
 • 24/7 technologie. ondersteuning
 • Premium back-up

"Een snelle en betrouwbare host. We hosten zelfs Bitcatcha met hen!"

We hebben eerder duidelijk gemaakt dat we absoluut dol zijn op SiteGround. In feite hebben we een jaar geleden de overstap gemaakt van Inmotion Hosting naar SiteGround en we hebben nooit meer achterom gekeken! Ze worden officieel door WordPress onderschreven (het is nogal een probleem, jongens!), En dat soort erkenning wordt alleen gegeven aan webhosts die voldoen aan de verheven criteria van WordPress.

Ons voorkeurspakket is hun instapmodel GrowBig Plan; super betaalbaar voor slechts $ 5,95 per maand, maar zit boordevol voordelen en functies. Je krijgt prioriteitsondersteuning, SuperCacher, automatische dagelijkse back-ups en gratis herstel.

Wat snelheid betreft, is SiteGround gerangschikt A + met een wereldwijd gemiddelde van 138 ms, vergelijkbaar met premium hosts zoals Liquid Web voor slechts een fractie van de prijs.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gemiddelde snelheid: 138,1 ms – Bekijk het volledige resultaat

Ze hebben vijf datacenters verspreid over drie regio’s, dus u kunt er een kiezen die het dichtst bij uw doelklanten ligt om hun serversnelheden te optimaliseren.

Cloudflare-activering is geïntegreerd in het systeem, dus als u nog hogere snelheden wilt, geen probleem – u kunt dit doen met een klik op de knop.

We hebben ook een serversnelheidstest gedaan voor SiteGround Cloud-hosting, met uitstekende resultaten. Als dat is waar je naar op zoek bent, kom dan langs om onze uitgebreide SiteGround-review te bekijken!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Hostplan vergeleken

Premium gedeeld

Wereldwijd gemiddelde

143 ms

Prijs (USD)

$ 3,75 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • 1 gratis domein
 • hPanel
 • Uitstekende ondersteuning
 • Lage introductieprijs

"Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding webhost, een van de betere keuzes voor beginners!"

Als je nieuw bent in de online businessgame, let dan goed op, want je wilt meer lezen over Hostinger.

Voor hun prijs verwacht u niet echt hoogwaardige webhosting, maar ze zijn verrassend snel! We hebben drie testsites bij hen gehost in verschillende datacenters, zodat u kunt zien hoe goed ze presteren op elk continent. Dit zijn de resultaten van onze serversnelheidstest.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Gemiddelde snelheid: 143,1 ms – Zie volledig resultaat

Het Amerikaanse datacenter is erg snel en retourneert een wereldwijd gemiddelde van 143 ms. Verzoeken van verder weg zoals Singapore, Sydney en Bangalore lijken enigszins trage responstijden te hebben, maar daarom heeft Hostinger zoveel datacenters over de hele wereld gecreëerd – om ervoor te zorgen dat uw site snel is, ongeacht waar uw klanten zijn.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Premium gedeeld Singapore
Gemiddelde snelheid: 175,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

De Singaporese server haalde een uitstekend wereldwijd gemiddelde met 175,8 ms. Nu zijn deze jongens erg snel in Singapore, Sydney, Bangalore en Japan, maar natuurlijk niet zo pittig in het Westen, vanwege de afstand.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Premium Shared Europe
Gemiddelde snelheid: 165 ms – Bekijk het volledige resultaat

Hun Europese server presteerde uitzonderlijk goed in Europa en Amerika, maar in de andere landen gaat het niet al te snel. Ze scoorden echter nog steeds een uitstekend wereldwijd gemiddelde van 165 ms.

Afgezien van snelheid heeft Hostinger een uitstekend ondersteuningsteam, dat meer dan 20 landen in hun moedertaal bedient! Met de toevoeging van 1 gratis domein, onbeperkte SSD-opslag, e-mails en bandbreedte, maakt Hostinger echt indruk met hun plannen, vooral voor degenen die net beginnen.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

Hostplan vergeleken

Turbo

Wereldwijd gemiddelde

150 ms

Prijs (USD)

$ 10,28 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Gratis sitemigratie
 • Altijd geld terug

"Het beste voor kleine bedrijven en persoonlijke sites die op WordPress draaien."

De kenners weten dat A2 Hosting hun snelheid zeer serieus neemt. Ze hebben veel geïnvesteerd om hun servers snel en snel te maken, en ze hebben reactietijd om dat te laten zien.

Als je nog nooit van hun Turbo Web Hosting Servers hebt gehoord, zijn ze speciaal aangepast om ons een enorme snelheidsboost te geven. In combinatie met hun Turbo Cache kunnen de servers sites tot 20 keer sneller laden dan standaardservers.

Hun geoptimaliseerde applicaties (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, enz.) Zijn allemaal aangepast om effectiever te werken, wat allemaal bijdraagt ​​aan het verminderen van de laadtijd.

Om klantaanvragen over de hele wereld af te handelen, heeft A2 Hosting 4 datacenters opgezet – 2 in de VS, 1 in Amsterdam en 1 in Singapore), zodat we de beste serverlocatie kunnen kiezen die aan onze behoeften voldoet.

Bekijk onze serversnelheidstests:

De eerste test die we hebben uitgevoerd, we gebruikten een testsite die werd gehost op het Turbo Plan van A2, met het datacenter in de Verenigde Staten. De resultaten waren geweldig met een gezond wereldwijd gemiddelde van 149,8 ms, met als langzaamste Sao Paolo met 316 ms.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gemiddelde snelheid turboplan: 149,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

Vervolgens hebben we het Swift-plan geprobeerd met de server die in Singapore wordt gehost. Het wereldwijde gemiddelde testte iets langzamer met 173 ms, maar pings uit Sao Paulo deden het niet zo goed, het kwam boven de 300 ms.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Swift Plan Gemiddelde snelheid: 173,2 ms – Zie volledig resultaat

Dus als je met A2 wilt hosten, zorg er dan voor dat je met het Turbo-plan gaat; het is iets duurder, maar je krijgt tenminste waar je voor betaalt!

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Hostplan vergeleken

Energie plan

Wereldwijd gemiddelde

172 ms

Prijs (USD)

$ 4,49 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Onbeperkte overdracht
 • SSH-toegang
 • 24 × 7 Amerikaanse ondersteuning

"Het beste als u Amerikaanse doelgroepen target"

Voordat we verliefd werden op SiteGround, hebben we Bitcatcha.com jarenlang gehost met Inmotion, en we zijn er eigenlijk nog steeds best tevreden mee. Als SiteGround niet bestond, zouden we waarschijnlijk hosten met Inmotion Hosting.

Bij Inmotion heb je de keuze uit 2 datacenters – US East & US West. Dit betekent dat klanten die vanuit Amerika browsen supersnelle snelheden kunnen genieten, maar dat gebruikers uit Azië mogelijk vertraging oplopen. Het sleutelwoord hier is ‘zou kunnen’ omdat onze testresultaten anders laten zien, bekijk het eens:

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gemiddelde snelheid: 171,9 ms – Bekijk het volledige resultaat

Op de een of andere manier zijn ze erin geslaagd redelijk goed te scoren, met de langzaamste reactietijd gepingd vanuit Singapore, met een behoorlijk behoorlijke 250 ms! Helemaal niet slecht gezien de afstand van Singapore tot de datacenters in de VS..

Over het algemeen is het wereldwijde gemiddelde van Inmotion een zeer sterke 171,9 ms, wat betekent dat uw site vrij snel moet worden geladen voor gebruikers over de hele wereld.

Persoonlijk, als we ons specifiek richten op Amerikaanse klanten, dan is onze belangrijkste keuze voor webhosting Inmotion, vanwege hun uitstekende snelheid in de VS en een uitstekend ondersteuningsteam dat er alles aan zal doen om uw problemen op te lossen!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Hostplan vergeleken

Beginner

Wereldwijd gemiddelde

180 ms

Prijs (USD)

$ 30 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Mogelijk gemaakt door Google Cloud
 • Onbeperkt aantal bezoeken
 • Dagelijkse back-ups
 • WP-expert als ondersteuning
 • Hack fix garantie

"WordPress-hosting mogelijk gemaakt door Google Cloud-platform"

De volgende op onze lijst met snelste webhosts is Kinsta Managed WordPress Hosting. Gebouwd met het eigen cloudplatform van Google, maakt Kinsta gebruik van de geavanceerde technologie van Google en 15 datacenters, waardoor ze de SNELSTE webhost zijn die we tot nu toe zijn tegengekomen.

Ze hebben al tien jaar ervaring met WordPress en ze hebben die ervaring gewijd aan het creëren van de beste en snelste Managed WordPress Hosting-oplossing die je hebt gezien.

Met hun volgende generatie architectuur, infrastructuur en implementatie van KeyCDN kan Kinsta uw gehoste sites letterlijk in een fractie van een seconde laden, zoals blijkt uit onze snelheidstestresultaten:

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gemiddelde snelheid: 179,5 ms – Bekijk het volledige resultaat

Hun snelheden bliezen ons weg met een consistente score van minder dan 3 ms, met de slechtste prestatie op een gekke 127 ms. Hun slechtste prestaties zijn beter dan de beste resultaten van de meeste webhosts!

Ze scoorden een wereldwijd gemiddelde van 179,5 ms, wat ons ertoe bracht te zeggen dat Kinsta (en KeyCDN) echt een snelle webhosting is. Het enige dat ons ervan weerhield hen hoger te rangschikken, was hun forse prijskaartje met hun instapplannen vanaf $ 30 per maand.

6. Vloeibaar web

https://www.liquidweb.com/

Vloeibaar web

Hostplan vergeleken

Persoonlijk

Wereldwijd gemiddelde

152 ms

Prijs (USD)

$ 69 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 600 menselijke steun
 • Geen plug-in restr.
 • Automatische beeldcompressie
 • Site mgmt tools
 • Volledige servertoegang

"Ideaal voor zakelijke WordPress-hosting"

Als laatste maar zeker niet de minste op onze lijst hebben we Liquid Web, de oudste slechterik ter wereld. Gevormd lang voor de oprichting van Google, kent Liquid Web elke truc in het boek om hun snelheden te verbeteren, en ze hebben al hun ervaring en speedhacks in hun webhostingservices verwerkt.

Ze bestrijken een volledig scala aan hostingservices, maar we zullen hier hun beheerde WordPress-services behandelen.

Zoals elke premium webhost biedt Liquid Web onbeperkte paginaweergaven voor al hun beheerde WordPress-abonnementen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over service-onderbrekingen, ongeacht het verkeer.

De tools die ze gebruiken om de gegevenslevering te optimaliseren, zijn vergelijkbaar met die van de rest, en maken gebruik van geavanceerde technologie in hun infrastructuur om laadtijden te verminderen.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Gemiddelde snelheid: 152,2 ms – Bekijk het volledige resultaat

Ze hebben drie datacenters verspreid over de Verenigde Staten (Oost-VS, West-VS, Centraal VS). Dit maakt het ideaal om uw sites bij hen te hosten als uw belangrijkste klanten Amerikaans zijn. Pings uit andere landen deden het ook niet slecht, met 146 ms in Japan en 216 ms in Singapore. Bangalore reageerde echter niet goed, dus houd daar rekening mee als je India target.

We waren een beetje ongemakkelijk met hun prijzen (vanaf $ 69 per maand) maar met ondersteunend personeel van 600 man sterk, een wereldwijd gemiddelde van 152 ms en professionele Managed WordPress Hosting-services, verdient Liquid Web zeker hun plekje op deze lijst.

Eervolle vermeldingen

Bij Bitcatcha.com stellen we zeer hoge eisen aan webhosts als het gaat om serversnelheid en waarde. Er zijn een paar opvallende merken die onze top 6 niet helemaal hebben gehaald, maar we zijn van mening dat ze geweldig genoeg zijn om een ​​vermelding te rechtvaardigen!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Hostplan vergeleken

Basic

Wereldwijd gemiddelde

153 ms

Prijs (USD)

$ 5,45 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Linux & cPanel
 • Onbeperkte middelen
 • Automatische back-up
 • Bronnenbescherming
 • CloudFlare CDN

"Geschikt voor kleine sites & beginners."

Een van de meer prominente merken die er zijn, Bluehost heeft een goede 16 jaar ervaring als webhost.

Net als SiteGround worden ze door WordPress aanbevolen voor hun toewijding aan hun infrastructuur en een uitstekend ondersteuningsteam (750 sterk, allemaal getraind en klaar om 24/7 te dienen).

Speedwise, ze zijn ook best goed! Ze hebben een solide A + met een wereldwijd gemiddelde van 153 ms.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Gemiddelde snelheid: 153 ms – Bekijk het volledige resultaat

De pings uit de VS deden het erg goed bij sub 80 ms elk, maar de resultaten van landen verder weg waren iets langzamer en daalden tot 330 ms in India. U moet ervoor zorgen dat u het datacenter kiest dat het dichtst bij uw doelklanten staat, omdat het lijkt dat ze het niet zo goed doen, aangezien de verzoeken die verder weg zijn van de servers komen. Ze hebben datacenters in India, China, Londen en Amerika, dus er zijn genoeg opties om uit te kiezen!

Met slechts $ 5,45 per maand denken we nog steeds dat Bluehost een schop onder zijn kont geeft en ons veel waarde geeft!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Hostplan vergeleken

EcoSiteStarter

Wereldwijd gemiddelde

178 ms

Prijs (USD)

$ 5,95 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 300% groene host
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% groene webhosting"

Ze hebben alles wat een premium webhost maakt.

Solide betrouwbare datacenters, sterk ondersteuningsteam, geavanceerde infrastructuur, Git-compatibiliteit en CloudFlare-integratie, dat werkt.

Maar wat ze speciaal maakt, is niet hoe ze dingen sneller laten laden (dat is al een gegeven), maar wat ze doen met het bedrijf. GreenGeeks geeft terug aan de planeet door 3 keer van elke versterker die ze gebruiken te investeren in hernieuwbare energie!

Je maakt de wereld letterlijk groener als je je website host met GreenGeeks.

Snel zijn ze niet zo snel als onze top 6, maar ze worden nog steeds als SNEL beschouwd!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Gemiddelde snelheid: 178,2 ms – Zie volledig resultaat

Met een wereldwijd gemiddelde van 178 ms zijn ze gerangschikt A +, sneller dan de door Google aanbevolen responstijd. Hun datacenters zijn echter alleen gevestigd in de VS, Canada en Amsterdam, dus als u zich op Azië richt, kunt u ze mogelijk niet met hun optimale snelheid ervaren.

GreenGeeks EcoSiteStarter-abonnement begint bij slechts $ 5,95 per maand, maar onthoud dat u niet de enige bent die profiteert van hun service – u doet de planeet een plezier door alleen te hosten bij GreenGeeks!

Vonnis

Als we de rest van ons leven bij één webhostingmerk zouden moeten blijven, zouden we zeker voor SiteGround gaan. Alle merken in dit artikel zijn geweldig, met eersteklas service en technologie, maar SiteGround neemt de kroon met de snelste gedeelde hosting die we hebben gezien, vergelijkbaar met de cloudhostingsnelheden van andere merken!

Ze gebruiken een combinatie van hardware en software om ze de SNELSTE gedeelde host te maken, zoals:

 • SuperCacher – verhoogt snelheden tot 4x
 • SSD-servers – 30% sneller dan gewone harde schijven
 • Datacenters in 3 regio’s
 • Automatisch bijgewerkte en geoptimaliseerde software
 • NGIX-server opgezet – prestatieverbetering
 • PHP7-ondersteuning – de snelste PHP-release tot nu toe

In combinatie met een van de beste klantenserviceteams waarmee we te maken hebben gehad, blaast SiteGround de concurrentie gewoon weg. Breng ze een bezoekje op hun officiële website.

Om meer te weten te komen over SiteGround raden we u aan om onze diepgaande analyse over SiteGround-hosting te lezen. Stuur ons zoals altijd een bericht als u vragen heeft.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map