L’escriptura de contingut per al vostre lloc web és realment senzilla.

És massa fàcil.

De fet, qualsevol podria fer-ho.

Però si busqueu escriure contingut realment atractiu i que faci que el vostre lector s’envolti, heu d’escriure una còpia web de manera atractiva que solucioni els seus problemes, i aquí hi ha un joc de pilota diferent..

Les persones que naveguen per la xarxa busquen alguna cosa en concret.

Si la vostra còpia no aconsegueix captar la seva atenció en els primers dos segons, no us cridarà cap atenció tota la sang, la suor i les llàgrimes que heu versat a la vostra peça..

Com que som un grup generós de persones que volen veritablement ajudar els nostres lectors, hem aconseguit la definitiva, l’únic i únic guia que mai haureu de millorar per millorar el vostre joc d’escriptura de contingut web..

Però primer, definim quin és el contingut del lloc web i per què és important que escrigui contingut que sigui eficaç i atractiu.

Com es defineix una bona redacció de contingut de llocs web?

Consells i trucs per escriure el contingut del lloc web que ven

Per tant, una bona redacció de contingut del lloc web és realment senzilla.

 • Necessita vendre.
 • Ha de ser atractiu.
 • Necessita tenir un propòsit.

El bon punt de la bona redacció de contingut del lloc web és escriure de manera que es classifiqui millor a les cerques de Google, però és atractiu per als ulls dels lectors..

Això hauria de fer-los mantenir una mica més a la pàgina, cosa que esperarà a una venda.

Estic segur que heu sentit això abans en algun lloc, però el contingut és reial, i és encara més evident quan es tracta de contingut de llocs web.

Quan la gent visita la pàgina web, busca informació sobre alguna cosa concreta, un punt de vista únic o una opinió imparcial.

Si podeu presentar-los el que volen, els proporcionareu valor i això és el que anomenem contingut de qualitat..

Per què el contingut del lloc web de qualitat és important

Redacció eficaç de contingut

Ja veieu, el contingut de qualitat no és només una cosa feta. Contingut de qualitat, vida. Es comparteix. Es ven.

El contingut regular es mantindrà rellevant durant un any o dos, però les persones veuen valor en un article de qualitat ben investigat i es mantindrà rellevant durant anys

Fins i tot pot arribar a ser viral.

La gent visitarà el vostre lloc durant els propers anys, només per culpa d’un contingut preciós.

Això és el que pot obtenir el vostre lloc web de qualitat:

 • Comporta la vostra audiència mantenint-los a la pàgina més temps
 • Es ven
 • La gent voldrà compartir-los
 • Si es redacta de forma informativa i precisa, el vostre article esdevindrà un punt de referència a Internet, cosa que vol dir que la gent us enllaçarà, cosa que es tradueix directament en una potència de classificació de Google més forta.
 • Amb millors rànquings, més gent llegirà el vostre article, que es basa en més enllaços compartits, més entrants, l’efecte boles de neu.
 • Acabaràs venent més a mesura que el vostre article es faci viral.

Aquest és el poder del màrqueting de contingut i, si el podeu dominar, literalment podreu convertir les paraules en or.

Mirem què cal fer per escriure contingut de qualitat.

Consell # 1: comprensió del viatge del comprador

Si voleu crear contingut que cridi l’atenció dels clients objectiu, haureu de comprendre el viatge del comprador. No us preocupeu, no és tan difícil.

Suposem que sou propietari d’una botiga en línia de guitarra i voleu crear contingut per empènyer els vostres lectors / clients en un punt de venda.

Quins articles podem escriure?

Com podem utilitzar el viatge del comprador per al nostre avantatge?

La podem dividir en tres senzills passos:

 1. Sensibilització & Interès
  (Quan el client pren consciència sobre un punt de “dolor”.) Prenem per exemple, el client desenvolupa un interès per la guitarra, però no sap res al respecte..
 2. Consideració
  (Els clients comencen a investigar sobre productes, solucions i marques.) Ara el nostre client està prou interessat en fer alguna recerca. Ni sap ni quines marques de guitarra han de mirar, ni tan sols sap el tipus de guitarra més adequat per a ell. Així que va en línia i fa la seva recerca.
 3. Compra
  (El client decideix.) El client ha decidit que obtindrà una guitarra. Ha restringit les seves opcions, ha decidit quants diners està disposat a formar part per obtenir la qualitat que desitgi. Està buscant la seguretat que està triant la decisió correcta.

Tots els articles que escriviu han de tenir sentit segons el viatge del comprador i cadascun ha d’empènyer el client més avall en el viatge del comprador fins que realitzi una transacció..

Prou senzill, correcte?

Dret.

Ara, ja sabeu quin és el viatge del comprador, anem cap a …

Consell # 2: Quina part del viatge del comprador que heu d’orientar

Evidentment, estaria bé recollir el viatge del comprador ENTIRE en un article, però això no serà possible, ja que les persones que llegeixen el vostre contingut aniran a diferents parts del viatge del propi comprador..

El que podem fer és oferir articles més petits dirigits a diferents parts del viatge del comprador, de manera que els lectors en el seu propi viatge personal tindran alguna cosa rellevant per a ells quan topen amb el vostre lloc..

D’alguna manera, això vol dir que TOTS els vostres articles combinats abastaran tot el viatge del comprador (així que teniu alguna cosa per a tothom), però haurien de ser capaços de distingir-se com a històries individuals per a un públic més orientat.

Consell # 3: Temes a tractar per al viatge del comprador

D’acord, de manera que saps quin és el viatge del comprador i saps que hauràs de cobrir tot el viatge del comprador amb peces detallades, però quins tipus de temes escriuràs??

Tornem a utilitzar la guitarra com a exemple.

Etapa 1: Consciència

En aquesta fase, sabem que la gent que busca el vostre lloc comença a mostrar interès per les guitarres. Voleu escriure quelcom genèric i prou rellevant per atraure els ulls dels lectors. Què podeu escriure per tal que topin amb el vostre article i quedin pendents del contingut?

 • 10 millors guitarres principiants
 • Les guitarres famoses fan servir rockstars
 • Toca qualsevol cançó amb aquests 4 acords
 • Com ajuda la música de guitarra a la depressió
 • Música & salut mental
 • 10 cançó que heu d’aprendre a la guitarra
 • Domina aquestes cançons populars amb tres acords bàsics!

2ª etapa: Interès

En aquest moment, el lector ja està investigant activament les guitarres. Compara preus, característiques, to, so. Té fam de les dades i busca més informació.

Què es pot fer per cridar la seva atenció?

 • Contingut que conté ressenyes
 • Comparatives amb altres marques de guitarra similars
 • Comparatives de cadenes
 • Escriure sobre preu i valor
 • Documenta la teva pròpia experiència tocant la guitarra.
 • Escriviu articles sobre els quals les guitarres siguin millors per a la música rock i jazz

Etapa 3: Consideració

En aquest moment, els vostres lectors ja estan preparats per comprar. Saben aproximadament quant estan disposats a gastar, no saben exactament en quina marca de guitarra es gastarà. El més probable és que tinguin una idea en compte, però busquen tranquil·lització.

El vostre article ha de centrar-se més en les transaccions. Els lectors necessiten alguna cosa per empènyer-los per sobre de la vora, dades que els tranquil·litzen que estan a punt de prendre la decisió correcta.

Així que doneu-los el que volen llegir!

 • La millor relació qualitat-preu guitarra
 • 5 alternatives més barates a Les Paul Gibson
 • Els 10 primers pedals per obtenir aquest to clàssic de rock “n”
 • Els millors accessoris per a la seva nova guitarra
 • Millors guitarres per a menors de 1.000 USD

Consell # 4: Recerca de paraules clau i tria de les paraules clau

Si fins ara no ho sabíeu, les paraules clau que feu servir al contingut del vostre lloc web determinaran la rellevància del vostre article davant els atracents Google.

Això vol dir que heu de triar les paraules clau, utilitzar-les correctament i veure com el vostre lloc surt a la primera pàgina dels resultats de cerca de Google.

En realitat no és massa difícil de fer.

Pas 1: confirmeu la demanda de cerca

Només cal començar per confirmar si hi ha una demanda de temes que heu decidit. Podeu utilitzar eines com SEMRush, Google tendències o KeywordTool.io

Hi ha moltes altres eines gratuïtes de redacció de claus. Potser haureu de pagar per utilitzar-ne alguns, però valen la pena guanyar aquests diners.

Una cerca ràpida revela que també hi ha eines gratuïtes, de manera que no teniu cap excusa per fer tot el que podeu cercar amb les paraules clau.

Pas 2: identifiqueu la vostra paraula clau

Un cop confirmada la vostra cerca, heu de restringir la selecció de paraules clau a 1 o 2 paraules clau principals per a cada article. Això us ajudarà en la vostra redacció.

Pas 3: Tweaking

Si trobeu que no hi ha demanda per al tema, només heu de modificar una mica el tema per atendre el que cerquen les persones..

Per obtenir més informació sobre les investigacions de paraules clau, espereu aquí per a un article molt ben escrit pel nostre amic Tim Soulo.

Consell # 5: Longitud de l’article

Aquesta part és una mica complicada.

En un estudi realitzat sobre articles de Viquipèdia, diu que augmentar el nombre de paraules d’un article donarà lloc a una major confiança. Però basant-nos en la nostra experiència, els lectors perdran ràpidament l’interès (i potser no molesten en llegir) si l’article és massa llarg..

Però de nou, si el contingut interessa i aconsegueix implicar el lector, el lector segurament segueix encesa i continuarà llegint el vostre article.

De fet, només el 16% de les persones que topen amb la teva peça continuaran llegint-ho i acabaran de llegir-ho, però són les persones que estan buscant dades útils, així que assegureu-vos que el contingut els atregui.!

El que heu de fer és investigar els vostres temes a fons perquè el que escriviu sigui útil per als vostres lectors. Quan ho feu, el contingut del vostre lloc web hauria de situar-se entre els 1.500 i els 2.000 límits de paraules, i aquest és el punt més dolent.

Quan els lectors trobin que els vostres articles siguin útils, naturalment passaran més temps al vostre lloc intentant comprendre i digerir la informació que els heu compartit..

Això els manté compromes i també ajuda a que la peça de contingut del vostre lloc web aparegui més autoritària a Google, cosa que permet obtenir millors rànquings de cerca!

Consell # 6: Millors pràctiques per a la redacció de contingut de llocs web

D’acord, preneu-vos una tassa de cafè, hem de cobrir tota aquesta porció.

L’escriptura de contingut web és realment molt complicada. Heu d’escriure contingut de format llarg perquè Google el reconegui com quelcom que val la pena, però heu de retallar-lo i mantenir-lo punyent perquè els vostres lectors humans es mantinguin compromesos..

Es necessitarà una mica per acostumar-se sobretot si heu estat escrivint per a altres suports, però recordeu-vos que no esteu escrivint literatura.

Al món, els lectors estan impacients i han rebut l’atenció d’un nen de 12 anys en un nivell alt de sucre.

A continuació, es mostra una llista de bons hàbits que cal complir a l’hora d’escriure per al web.

 1. Escriviu una còpia senzilla i eficaç que ven. Tenim aquesta, que té un aspecte més detallat de l’escriptura de còpies efectives!
 2. No escriviu per vosaltres mateixos! La gent d’internet és una gent molt impacient. Arribar al punt. Recordeu-vos que heu de comunicar-vos, no impressionar.
 3. Emocions Obre la cartera: el contingut de bon contingut es ven perquè va fer sentir el lector alguna cosa.

  Prenem això per exemple.

  Aquest pollastre fregit té un bon gust.

  VS

  Ja sabeu què fa que aquest gust de pollastre fregit sigui molt bo?
  El cruixit de la pell. L’aroma de totes les seves herbes i espècies. La sucositat de la seva carn mentre es mossega.

  Mireu la diferència?

 4. Feu que els vostres titulars comptin! Si voleu obtenir més informació sobre com escriure els títols que funcionen, consulteu què hem trobat anteriorment aquí.
 5. Entengueu que els hàbits de lectura a Internet són diferents. La gent no llegeix la vostra còpia, s’ho escaneja i cerca paraules clau. Penseu els vostres articles amb dades i paraules clau útils per mantenir el vostre públic compromès!
 6. No s’excedeixin de les paraules clau! Les paraules clau tenen per objectiu ajudar Google a comprendre el vostre article, però, quan el feu sobrepassat, pot ser que el vostre article es pugui obviar a les cerques de Google i ni ho sabreu..
 7. Practiqueu la recerca de SEO. Comenceu amb les vostres paraules clau i, seguidament, feu la vostra investigació i descobriu què us serveix! Amb una cerca adequada de les paraules clau, trobareu els millors temes per als temes d’articles.

  Mentre esteu investigant, consulteu aquest article per veure maneres de crear contingut que genera trànsit!

  Consell professional: utilitzeu eines com SEMRush per veure quines paraules clau fan servir els vostres competidors!

 8. Hiperenllaçar-ho tot. Obteniu la vostra informació des d’algun lloc? Enllaça-ho!

  És una bona ètica a Internet. També ajuda que el vostre article aparegui més sòlid i autoritari, cosa que significa una millor classificació!

 9. Feu servir la tècnica gratacels La tècnica del gratacel és senzilla, però no és fàcil. El propòsit és crear un article que sigui el recurs més informatiu, més exacte i més èpic que hi ha, cosa que permetrà als lectors no tenir raons per cercar informació en un altre lloc (com la que estàs llegint ara!).

Embolicar

Hi ha tantes coses a cobrir quan es tracta de la redacció de contingut del lloc web, i és impossible parlar-ne tot en un article. Hem intentat tot el possible per cobrir els consells i hàbits més importants per escriure contingut web.

Recordeu que la investigació és clau per a articles amb èxit!

 • Investigueu les vostres paraules clau i aprofiteu per aprendre i comprendre el viatge del comprador. És tan útil a la llarga. Enteneu quins objectius intenten assolir els vostres lectors i, a continuació, presenteu articles que us ajudin als lectors.
 • Posa’t a la sabata dels lectors. Inicien sessió al vostre lloc perquè necessiten una solució a un problema. Escriu sincerament articles que els ajudaran i assegureu-vos de llegir la seva peça o de fer que algú la revisi de nou.!
 • Aprèn, però no per això menys important, les habilitats bàsiques de redacció. La redacció i la redacció de contingut del lloc web són molt diferents a les de l’escriptura per a mitjans tradicionals. Cal escriure per comunicar-se, no per impressionar, i això comportarà vendes.

Per obtenir més contingut web i consells sobre redacció, assegureu-vos de passar pels enllaços del nostre lloc web. Tenim un munt de contingut que us ajudaran a sortir!

Bé, hem arribat al final d’aquesta obra i esperem que aquest article us hagi aconseguit ajudar. Fes-nos saber què en penses!

Millor encara, si teniu els vostres propis petits consells per escriure contingut del lloc web, no dubteu en compartir-los amb nosaltres!!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me