Contents

SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround is een solide host met indrukwekkende functies, uitstekende prestaties en consistent hoge snelheden. Met 60% introductiekorting kortingen, geweldige service en gepatenteerde functies, moeten we zeggen dat we helemaal gek zijn op Siteground.

SiteGround Review – De 10 voordelen & 2 Nadelen (serversnelheid getest!)

COVID-19 Update

SiteGround heeft zojuist een COVID-19-responsaanbieding gelanceerd om bedrijven te helpen de serieuze uitdaging aan te gaan! Klik hier voor alle details.

Degenen onder u die bekend zijn met Bitcatcha zullen misschien merken dat we een beetje bevooroordeeld lijken ten opzichte van SiteGround, en u weet wat?

Je hebt helemaal gelijk.

Als je net zoveel tests hebt uitgevoerd en zoveel vergelijkingen hebt gemaakt als wij, zou je waarschijnlijk ook bevooroordeeld zijn.

We hebben talloze webhosts getest sinds Bitcatcha werd opgericht, en met elke test die we tot nu toe hebben uitgevoerd, versloeg SiteGround de concurrentie in termen van snelheid en waarde. Het is best geweldig dat ze zijn opgestegen om te concurreren met industriereuzen, aangezien het bedrijf is opgericht door een paar vrienden die in 2004 vanuit hun studentenkamers in Bulgarije werkten.

SiteGround beoordelingen

Tegenwoordig heeft SiteGround datacenters in 5 landen, bedient het meer dan 800.000 domeinen wereldwijd en heeft het meer dan 400 (en groeiende) mensen in dienst.

Ze hebben veel lofbetuigingen vergaard en verschillende sites hebben er lof over gezongen, maar ik zou zeggen dat hun grootste erkenning tot nu toe verbondenheid en onderschreven door WordPress. In de eigen woorden van WordPress is SiteGround “een van de grootste en slimste van de hostingwereld”.

Maar webhosting is niet het enige waar de oprichters van SiteGround gepassioneerd over zijn.

De mensen aan de top zijn van mening dat gelukkige werknemers tot tevreden klanten leiden (dat kan ik bevestigen – ze hebben uitstekende mensen die hun livechat afhandelen), dus ze streven er voortdurend naar om de werkplek gelukkig te houden, en dat blijkt – mensen houden van werken voor hen, zoals blijkt uit hun lovende recensies op Glassdoor.

Het is een bedrijf dat net zo gepassioneerd is over hun personeel, producten en klanten!

Hoe zit het met de gegevens? Hoe ziet de uptime eruit? Hoe verhouden ze zich tot de concurrentie?!

Ja, we weten waarvoor je hier bent en we hebben je gedekt. Maar voordat we bij al die sappige details komen, laten we het hebben over …

Disclaimer

Ik ben geneigd te zeggen dat we een beetje bevooroordeeld zijn ten opzichte van SiteGround. We hosten Bitcatcha.com met hen, onze testsites zoals SitegroundSGHosted.com zijn speciaal gemaakt om hun snelheden te testen, en we vertrouwen SiteGround zo erg dat we al onze sites naar hen hebben verplaatst. Bezoek SiteGround.

10 redenen waarom SiteGround een uitstekende webhost is!

1. SiteGround kan uw site 4x sneller laden!

Als u nieuw bent bij webhosting, moet u dit begrijpen: snelheid is koning.

Het is zo belangrijk dat winkelbeesten zoals Amazon tot $ 1,6 miljard per jaar verliezen als hun site slechts één seconde wordt vertraagd, dus u kunt zien waarom het nummer één is op onze lijst met prioriteiten.

SiteGround begrijpt dit heel goed en ze hebben hun huiswerk gedaan, met behulp van een gelikte combinatie van software en hardware om sites licht en snel te houden!

Ze beheren dit door SSD’s in al hun servers te gebruiken. Als u niet bekend bent met SSD’s, zijn het in feite harde schijven die gegevens heel snel kunnen leveren – tot 30% sneller dan gewone HDD’s.

Inhoudslevering kan online nogal vaag zijn. Als er geen optimalisatie is uitgevoerd, wordt de site die u bekijkt erg langzaam geladen, en komt deze onprofessioneel en onbetrouwbaar over.

Dit is de reden waarom SiteGround Cloudflare gebruikt; ze staan ​​bekend om het grootste aantal verbindingen met internetuitwisselingspunten wereldwijd. Wat betekent dit voor ons? Vlotte levering van inhoud.

SiteGround SuperCacher

Ze hebben hun caching-systemen ook geoptimaliseerd met hun eigen SuperCacher.

Wat dit doet, is dat het gegevens opslaat in het RAM van het systeem, waardoor ze sneller toegang hebben tot de gevraagde informatie en die informatie naar schermen verzenden via de meest efficiënte route die mogelijk is.

Maak je geen zorgen als de vorige alinea volledig verloren is gegaan – je hoeft alleen maar te weten dat dit je snelheid met wel 40% kan verbeteren.

Last but not least houden ze al hun software up-to-date. Hoe beïnvloedt dit de snelheid?

Verouderde software loopt het risico incompatibel te zijn met hun pas bijgewerkte peers, waardoor onnodige vertragingen en problemen ontstaan. Door alles up-to-date te houden, houdt SiteGround alles op rolletjes en helpt het servers sneller te werken.

2. Snelle serverreactietijden over de hele wereld!

De reactietijd van de server is letterlijk een maat voor hoeveel tijd een server nodig heeft om op een verzoek te reageren voordat het inhoud aan schermen gaat leveren. De door Google aanbevolen reactietijd van de server is minder dan 200 ms, langer dan dat mensen de vertraging zullen opmerken.

We gebruikten onze eigen serversnelheidscontrole (de enige echte snelheidscontrole ter wereld vanaf deze datum #shamelessplug) om de reactietijd van onze site te controleren.

De maatstaf?

De door Google aanbevolen reactietijd van 200 ms.

 

VS (W)GEBRUIK)LondenSingaporeSao Paulo

56 ms 3 ms 98 ms 229 ms 138 ms

 

BangaloreSydneyJapanCanadaDuitsland

307 ms 222 ms 141 ms 1 ms 103 ms

 

Gemiddelde snelheid: 129,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

Dit is het resultaat van de site waarop u zich momenteel bevindt (www.bitcatcha.com) gehost bij SiteGround Cloud met het datacenter in Chicago.

Als we naar de grafiek kijken, is het heel duidelijk dat de landen die zich het dichtst bij de locatie van de server bevinden (West-VS, Oost-VS, Londen, Sao Paulo, Canada, Duitsland) de meeste voordelen hebben behaald, terwijl Australië en de Aziatische landen iets langzamer waren.

Met een wereldwijd gemiddelde van 129,8 ms, SiteGround Cloud presteerde ver boven onze verwachtingen! Zorg ervoor dat u het datacenter kiest dat het dichtst bij uw doelmarkt ligt voor maximale impact.

Hoe zit het met de snelheid voor hun kenmerkende gedeelde hostopties?

We staan ​​achter je.

We hebben ook snelheidstests uitgevoerd op de gedeelde plannen van SiteGround en ze zijn supersnel met een wereldwijd gemiddelde van 138 ms. Bekijk het hier in het gedeelte SiteGround vs HostGator.

3. 100% beschikbaarheid sinds 2014

Met SiteGround hebben we een uptime van 99,99% gegarandeerd.

We houden de uptime van SiteGround sinds 2014 bij om die garantie op de proef te stellen, met UptimeRobot om onze site elke vijf minuten te controleren. Tot op de dag van vandaag toont de teller nog steeds een solide 100% uptime!

  Recensione di SiteGround - I 10 vantaggi e 2 contro (Server Speed ​​Tested!)

Uptime sinds 14 december 2016

100%

* Deze teller wordt voortdurend bijgewerkt

Als je nu niet wilt ingaan op de technische tovenarij van SiteGround, kun je doorgaan naar # 4: Siteground als beheerde WordPress-host. Als u echter wilt weten hoe ze dit soort resultaten kunnen behalen, hebben we dit als volgt ontdekt:

SiteGround gebruikt hun eigen technologie en handgemaakte oplossingen om uitvaltijden te voorspellen, te vermijden en te verminderen, zoals:

 • Linux Containers gebruiken
  SiteGround heeft hun bestaande platform gebouwd met behulp van de zeer hulpbronnenefficiënte Linux Containers Technology (LXC), die stabiel is als een rots, zelfs tijdens onverwachte verkeersstoten.
 • Met behulp van hun eigen Pro-Active Server Monitoring-systeem
  De ingenieuze head honchos bij SiteGround zorgden ervoor dat het DevOps-team een ​​intern serverbewakingssysteem creëerde, dat niet alleen actuele problemen detecteert en oplost, maar ook toekomstige complicaties kan voorzien en maatregelen kan nemen om ze te voorkomen.
 • Anti-Bot AI
  Om brute force-aanvallen door bots aan te pakken, heeft het getalenteerde DevOps-team een ​​Artificial Intelligence-oplossing ontwikkeld die zo effectief is dat deze tussen ALLE servers hun 500.000 tot 2.000.000 brute force-aanvallen per uur stopt, alleen om uw sites en gegevens te beschermen.
 • Met behulp van Secure Account Isolation Technology
  Waar de meeste webhostingbedrijven onmogelijkheid zien, ziet SiteGround kansen. Ze vonden een manier om CHROOT-accounts op gedeelde servers effectief te isoleren (iets waarvan andere webhosts dachten dat het zinloos was), zodat elk account alleen in hun geval werkt, waardoor de stabiliteit van de server toeneemt.

Ga hier verder voor meer informatie.

 

4. Siteground is een beheerde WordPress-host

SiteGround aanbevolen door WordPress

Zoals vermeld in de intro, is SiteGround een van WordPress’s sterk aanbevolen beheerde webhosts. Deze prijs is niet gemakkelijk te verkrijgen; ze moesten duizenden ondersteunings-, beveiligings- en snelheidstests doorstaan ​​om die erkenning te krijgen.

Met die erkenning komen bepaalde privileges waar andere hosts niet bekend mee zijn, zoals:

 • Exclusieve WordPress-ondersteuning
  De WordPress-specialisten van SiteGround helpen u bij eventuele problemen. Zij zorgen voor de technische zaken.
 • WP-CLI ingeschakeld
  Hiermee kunt u uw WordPress-sites beheren met de opdrachtprompt. Site-upgrades kunnen worden uitgevoerd, back-ups kunnen worden uitgevoerd, nieuwe berichten kunnen worden gepubliceerd en de meeste reguliere administratieve handelingen kunnen worden uitgevoerd met slechts een reeks opdrachten.
 • 1-klik Staging
  Gesegmenteerde site-updates kunnen onprofessioneel lijken. De mogelijkheid om de hele site met slechts één klik volledig te updaten, is voor ons van onschatbare waarde.
 • Git ingeschakeld
  U kunt het git-platform van uw keuze gebruiken, zodat u met verschillende coders kunt werken. Het gemak van deze functie is de reden waarom mensen specifiek op zoek zijn naar Managed WordPress-hosts!
 • Automatische updates
  SiteGround werkt automatisch de software bij die wordt gebruikt om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste datalevering, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over snelheid of beveiligingsproblemen!

Leuk weetje

SiteGround staat op nummer 1 in onze lijst met beheerde WordPress-hosts!

5. Klantenservice die werkt

Geweldige klantenondersteuning is een bewijs van de geloofwaardigheid van een webhost en het ondersteuningsteam van SiteGround overtreft zeker de verwachtingen.

Laten we eens kijken wat hun klantenservice te bieden heeft.

 • 24/7 Live Chat, telefonische ondersteuning en tickets
  De live chat-functie is wat we het meest gebruiken. Telkens wanneer we een probleem tegenkomen, nemen we eerst contact op met hun live chat-team. Het wachten duurt nooit lang en onze problemen worden meestal snel opgelost.Als livechat niet werkt of als u liever telefonisch praat, bel dan gewoon. Je hoeft nooit langer dan 5 minuten te wachten om verbinding te maken met iemand, en je krijgt binnen 10 minuten na uitgifte van een ticket een antwoord.
 • 30 dagen prioriteitsondersteuning
  Met het GrowBig-plan en hoger van SiteGround krijgt u toegang tot hun 30-dagen prioriteitsondersteuning, waar hun snelle Priority Support-team helpt bij het oplossen van eventuele problemen. Tickets worden binnen enkele minuten beantwoord (in plaats van uren).Als u ze toestemming geeft, hebben ze zelfs toegang tot uw systeem en kunnen ze u op afstand helpen!
 • Kennisgebaseerde artikelen
  Om u te helpen bij eventuele problemen die u tegen kunt komen, heeft het uitstekende ondersteuningsteam van SiteGround duizenden op kennis gebaseerde artikelen geschreven. U kunt deze artikelen raadplegen via hun kennisbank.

Onze ervaring met de klantenondersteuning van SiteGround is altijd aangenaam en effectief geweest. We hebben een live chatsessie nooit ongelukkig of met een onopgelost probleem beëindigd! Bekijk ons ​​verhaal over sitemigratie in punt # 9.

6. Dagelijkse gratis back-up

SiteGround’s Cloud en Shared hosting-opties worden geleverd met dagelijkse back-up, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u helemaal opnieuw begint vanwege gegevensverlies.

De dagelijkse back-ups worden automatisch gedaan, zodat we ons bedrijf kunnen begeleiden zonder tijd te hoeven besteden aan het maken van een back-up van de gegevens.

Kies een back-up om te herstellen

Met de optie Shared Hosting zult u genieten gegevensback-up van de afgelopen 30 dagen. Als je wilt terugkeren naar een wijziging die je 23 dagen geleden hebt aangebracht, kun je dit eenvoudig binnen een paar minuten doen via cPanel.

Het maken van een back-up van gegevens vanaf een cloudhostingaccount is aanzienlijk moeilijker, aangezien veel webhosts de dienst volledig verlaten. SiteGround biedt dapper account-terugspoelen tot 7 dagen. Voor ons is dat behoorlijk indrukwekkend!

De dagelijkse back-ups kunnen ook worden gebruikt als optie voor noodherstel en het herstelproces is absoluut gratis!

Als u een ticket indient, helpen ze u bij het oplossen van uw problemen en moet uw site binnen 15 minuten worden hersteld als er geen drastische complicaties zijn.

7. Geoptimaliseerde software & Automatische updates

Wanneer de software van een server wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie, zorgt deze voor compatibiliteit met elkaar, vermindert het fouten en verhoogt het de efficiëntie van de server, wat zich op zijn beurt direct vertaalt in hogere snelheden.

Het systeem van SiteGround is ingesteld om de nieuwste versies van hun kernsoftware automatisch te downloaden en toe te passen zonder de servers te beïnvloeden of te onderbreken.

Ze werken altijd achter de schermen om uw site geoptimaliseerd te houden, terwijl u bezig bent met het zakelijke aspect!

Ze gebruiken ook een verscheidenheid aan software voor snelheidsoptimalisatie om de levering van gegevens van servers naar schermen te versnellen, zoals NGIX Server-installatie, een geavanceerde webservertechnologie die de laadsnelheid van statische inhoud verhoogt door gegevens te stroomlijnen, wat helpt om de prestaties aanzienlijk te verbeteren.

We zijn verheugd te ontdekken dat ze ook PHP7-ondersteuning hebben geïmplementeerd.

Het is al bewezen dat het veel sneller is dan alle bestaande PHP-releases, en om dat aan te vullen, heb je ook de mogelijkheid om HHVM (Cloud hosting-optie) in te schakelen & alleen hierboven), die is ontwikkeld door Facebook om razendsnelle snelheden te bereiken bij het verwerken van PHP-scripts.

  SiteGround Review - 10 prednosti in 2 slabosti (preizkušena hitrost strežnika!)

8. 5 datacenters op 3 continenten (SiteGround is snel in India!)

Siteground heeft 5 state-of-the-art datacenters over de hele wereld, namelijk in Londen, Chicago, Amsterdam, Milaan en Singapore.

Natuurlijk kunnen landen die dichter bij de datacenters staan, genieten van de snelheid van SiteGround in al zijn glorie.

Bekijk hier welk datacenter het dichtst bij uw doelgroep staat. Maar dat is niet alles – klik op een datacenterlocatie en er verschijnt een pop-upvenster met de ping / trace-route en het IP-adres.

SiteGround datacenters over de hele wereld

Iedereen kan dit IP-adres gebruiken om te testen en te kijken hoe snel de servers van SiteGround echt zijn. Deze daad van het onthullen van hun IP spreekt boekdelen over hun vertrouwen in hun servers, wat ons vertrouwen in hen ook vergroot.

Maar wat als uw doelmarkt zich in een land als India bevindt, waar geen datacenter aanwezig is?

Theoretisch zouden uw klanten een minder dan ideale ervaring hebben, die te maken heeft met trage responstijden, wat niet goed is voor het bedrijfsleven.

Maak je geen zorgen.

SiteGround gehoste sites zijn nog steeds supersnel in India!

We hebben een serversnelheidstest uitgevoerd met onze testsite gehost in Singapore en we hebben maar liefst getest 68 ms indien gepingd vanuit Bangalore, India (de door Google aanbevolen serversnelheid is 200 ms)!

Bekijk deze resultaten eens:

SiteGround is snel in India

Serverreactietijd (Bangalore): 66 ms – Zie volledig resultaat

SiteGround heeft mogelijk geen datacenters in India, maar het gebruik van tools voor het verminderen van latentie en software zoals SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, dragen allemaal bij aan de hoge laadsnelheden van uw site.

Resultaten van gepingd uit landen als Australië en Japan (dat niet aanwezig is in een datacenter) zijn ook goed getest, wat bewijst dat de snelheid van SiteGround overal ter wereld snel is.

Vergeet niet dat ze 5 uitstekende datacenters hebben, verspreid over 3 continenten.

Zorg ervoor dat u een datacenter kiest dat zich het dichtst bij uw doelklanten bevindt, zodat ze de snelheid van het doel volledig kunnen benutten (Kies datacenter in Singapore als u klanten in Maleisië, India of Australië gaat targeten)!

9. Gratis sitemigratie

U krijgt bij elk nieuw account één GRATIS websiteoverdracht! (Alleen voor GrowBig en hogere plannen)

Notitie

Gratis sitemigratie is alleen beschikbaar als u zich aanmeldt bij GowBig en hogere abonnementen. GrowBig begint vanaf $ 5,95 / maand en wordt geleverd met 20 GB SSD-opslag. .

Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraagformulier voor de migratie in te vullen, het SiteGround-team toegang te geven tot uw cPanel-account en zij zullen alles binnen 24 uur regelen!

We gebruikten hun site-migratieservice met Bitcatcha.com toen we naar hen overstapten, en het proces is echt zo simpel als het klinkt.

We gaven ze toegang tot ons cPanel, ze logden in op onze oude host, maakten een back-up van alles en implementeerden vervolgens de back-up van het cPanel van SiteGround.

We waren op dit moment eigenlijk behoorlijk bezorgd vanwege onze server speed test tool – we hebben nog nooit zoiets gedaan! Wat als het kapot gaat? Dat is maanden van ontwikkeling in een oogwenk!

Gelukkig verliep de sitemigratie soepel, alles was aanwezig en werkt perfect zoals je kunt zien op onze bestemmingspagina.

Bitcatcha-sitemigratie naar SiteGround

* Er waren in totaal 6 ondersteunende medewerkers aanwezig bij onze zaak. Bedankt allemaal!

De prioriteitsondersteuning die we hebben ervaren was uitstekend.

Onze tickets werden binnen enkele minuten beantwoord en we hadden nooit het gevoel dat we lang moesten wachten. (In feite lijken we het knelpunt van de voortgang te zijn!)

Als er complicaties waren die tijd vergen om op te lossen, zouden hun medewerkers ons geduldig begeleiden.

Wanneer we op oneven uren antwoorden op tickets plaatsten, stond een ander ondersteunend personeel klaar om ons te helpen zonder dat we de problemen die we onderweg tegenkwamen opnieuw moesten uitleggen.

Onnodig te zeggen dat we meer dan tevreden waren met hun site-migratieservice!

10. Introductieprijs van SiteGround @ 60% korting

SiteGround is een webhost die trots is op hun service en kwaliteit, en ze staan ​​bekend om veel dingen … Maar kortingen en prijsverlagingen horen daar niet bij.

Zelfs tijdens Black Friday biedt SiteGround niet veel in termen van kortingen.

Dit is waarom we denken dat hun introductieprijs met 60% korting een geweldige deal is, gezien de services die u leuk vindt.

SiteGround Introductieprijs: 60% korting

Als je serieus bent over het hosten van je website met SiteGround, raden we je aan om je voor 3 jaar te abonneren om hun introductieprijs te optimaliseren en je besparingen te maximaliseren.

Immers, als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met hun service, mag u uw abonnement opzeggen en uw geld binnen 30 dagen terugkrijgen, dus het is volledig zonder risico!

Nu we die uitgebreide lijst met SiteGround’s pro’s hebben doorgenomen, denk ik dat het eerlijk is dat we eens kijken naar …

SiteGround Nadelen

 

1. Beperkte middelen

Hoe geweldig de functies en services van SiteGround ook zijn, de webhost is niet zonder nadelen. Hun opties voor gedeelde hosting zijn bijvoorbeeld beperkt, dus u krijgt slechts een bepaalde hoeveelheid ruimte voor het abonnement waarvoor u zich heeft aangemeld, zoals:

 

 • 10 GB voor StartUp-abonnement
 • 20 GB voor GrowBig-abonnement
 • 30 GB voor GoGeek-abonnement

Het punt is dat dit nadeel eigenlijk niet zo erg is; het komt de gebruiker ten goede in termen van snelheid en stabiliteit.

Hoe?

Gedeelde hostingaccounts betekenen meestal dat alle accounthouders de bronnen onderling zullen delen.

Als een gebruiker een plotselinge piek in het verkeer ervaart of ongebruikelijk veel ruimte gebruikt, heeft dit gevolgen voor de rest van de accounthouders op dezelfde server.

Door de hoeveelheid ruimte die een accounthouder kan gebruiken te beperken, zorgt SiteGround ervoor dat er geen ruimtegebrek plaatsvindt en dat iedereen kan genieten van een redelijk deel van de middelen, met behoud van de stabiliteit en snelheid van de server.

2. Hogere prijs voor tweede termijn

Mogelijk krijgt u als nieuwe gebruiker 60% korting op het prijskaartje, maar zodra uw abonnement afloopt, moet u de volledige prijs betalen (vanaf $ 11,95 tot $ 34,95 per maand) om uw contract te verlengen.

Daarom is het raadzaam om de abonnementsperiode als nieuwe gebruiker te maximaliseren, zodat u uw winst kunt maximaliseren voor meer besparingen!

SiteGround’s plannen & Kenmerken

SiteGround heeft plannen om tegemoet te komen aan alle gebruikers, van kleine bedrijven tot zakelijke klanten. Laten we eens kijken wat ze hebben.

1. Gedeelde hostingopties

StartUpGrowBigGoGeek
Schijfruimte10GB20GB30GB
Nr. Van Site1MultipleMultiple
Geschikt voor 10k bezoeken25k bezoeken100k bezoeken
Prijs /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Speciale introductieprijs. Meld u aan voor 1 of tot 36 maanden met dezelfde prijs.

2. Cloud Hosting

SiteGround’s Cloud Hosting-optie is een supersnelle, volledig beheerde service die wordt geleverd met 24/7 VIP-ondersteuning. Als u op zoek bent naar cloudhosting, variëren hun abonnementen van $ 80 – $ 240 per maand. (Bitcatcha.com-hosts met hun cloudplan.)

  SiteGround Review - 10 kostir og 2 gallar (nethraði prófaður!)

3. Toegewijd, reseller & Enterprise Hosting

U kunt ook genieten van op maat gemaakte hosting als u winkelt voor dedicated servers, hostingruimte doorverkoopt of specifiek op zoek bent naar enterprise hosting. De plannen zijn niet goedkoop, maar het heeft exclusieve voordelen die je nergens anders kunt krijgen. Kortom, je krijgt waar je voor betaalt!

Hoewel SiteGround een breed scala aan hostingopties biedt voor verschillende doeleinden, zijn wij persoonlijk van mening dat hun optie voor gedeelde hosting goed genoeg is voor 85% van de websites.

Hoe gaat SiteGround om met de wedstrijden?

SiteGround versus HostGator

We hebben onze serversnelheidscontrole gebruikt om de reactietijden van SiteGround te testen tegen HostGator om erachter te komen welke webhost sneller presteert op verschillende locaties.

Bekijk de onderstaande resultaten.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Server LocatieChicago, ILHouston, TX
US (W) 56 ms 32 ms
US (E) 3 ms 40 ms
Londen98 ms128 ms
Singapore 229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japan141 ms159 ms
Canada1 ms46 ms
Duitsland 103 ms 140 ms
Wereldwijd gemiddelde 129,8 ms 180,6 ms
Volledige resultaten

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (beide websites worden gehost in Amerika)

Met servers van beide testsites in Amerika deden SiteGround en HostGator Cloud het even goed, met hun wereldwijde gemiddelde snelheden ruim onder de aanbeveling van 200 ms van Google.

Natuurlijk waren ze het snelst op het westelijke continent (vanwege de locatie van het datacenter) en begonnen ze een beetje vaart te verliezen in Singapore, India, Sydney en Japan.

We hebben ook tests uitgevoerd op hun gedeelde hostingopties en dit zijn de resultaten:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Server LocatieChicago, ILHouston, TX
VS (W) 55 ms 32 ms
US (E) 3 ms 36 ms
Londen92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
Sao Paulo 139 ms 139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japan148 ms153 ms
Canada 12 ms 36 ms
Duitsland 103 ms 140 ms
Wereldwijd gemiddelde138,1 ms190 ms
Volledige resultaten

* De wereldwijde gemiddelde snelheid van SiteGround Shared is beter dan de resultaten van HostGator Cloud (181 ms)!

Interessant genoeg is het wereldwijde gemiddelde van SiteGround veel sneller dan dat van HostGator.

Het wereldwijde gemiddelde van SiteGround Shared (138 ms) is trouwens vergelijkbaar met de resultaten van HostGator Cloud (181 ms)!

Dit komt waarschijnlijk door SiteGround’s Supercacher en software, die allemaal zijn geoptimaliseerd om snel gegevens te leveren, zelfs in landen verder weg van het geselecteerde datacenter.

Ons vertrouwen in SiteGround werd versterkt toen we deze tests deden. Hoewel de Cloud-optie van HostGator zijn voordelen heeft, zijn wij een team dat prioriteit geeft aan snelheid.

Sprekend in termen van waarde en snelheid, is het geweldig om te weten dat we een betaalbaar alternatief hebben in SiteGround Shared dat de Cloud Hosting van HostGator evenaart. Lees SiteGround VS HostGator voor een meer diepgaande vergelijking.

SiteGround VS GoDaddy’s beheerde WordPress-host

SiteGround VS GoDaddy Managed WordPress Host

We waren zo gewend aan de vrijheid en het gemak die cPanel bood, dus we waren een beetje teleurgesteld dat het niet beschikbaar was in de beheerde WordPress-hosting van GoDaddy.

Ze hebben hun eigen aangepaste dashboard gemaakt zodat gebruikers daar wijzigingen kunnen aanbrengen, maar we vonden het nog steeds een beetje beperkend in vergelijking met cPanel.

Over beperkingen gesproken, we houden van onze plug-ins.

We gebruiken plug-ins zoals W3 Total Cache om de siteprestaties te helpen verbeteren, maar het beperkende karakter van Godaddy’s Managed WordPress-hosting betekent dat we het niet kunnen gebruiken, vandaar onze voorkeur voor SiteGround.

Dit is echter niet zo erg, de beperkingen van GoDaddy hebben zo zijn voordelen; u weet dat uw site niet veel problemen zal ondervinden, het is volledig probleemloos en u zult geweldige ondersteuning krijgen van hun toegewijde ondersteuningsteam.

Het enige is dat u maatwerk moet opofferen voor het gemak.

Nog een voordeel van SiteGround ten opzichte van GoDaddy is de beschikbaarheid van e-mail.

GoDaddy wordt geleverd met een gratis abonnement op Office 365, zodat je daar je e-mailadres kunt hosten, maar je kunt maar één account maken.

Bovendien duurt het abonnement slechts een jaar; zodra dat verloopt, moet je ofwel geld uitgeven om je sub te vernieuwen of ergens anders zoeken voor e-mailhosting.

Microsoft 365 mailbox alleen het eerste jaar gratis

In vergelijking met SiteGround, waar onze e-mailhosting in het plan is opgenomen (om nog maar te zwijgen van het feit dat we zoveel e-mailadressen kunnen maken als we willen), is het geen verrassing welke host we verkiezen.

Dat gezegd hebbende, denk ik dat het niet meer dan eerlijk is om te zeggen dat dit neerkomt op voorkeur. We houden van beide hosts. Beheerde WordPress-hosting heeft zeker zijn voordelen (uitstekende snelheid, geweldige ondersteuning, probleemloos).

We geven alleen de voorkeur aan SiteGround omdat ze alle voordelen hebben van GoDaddy’s Managed WordPress-hosting, met het extra voordeel van geïntegreerde e-mailhosting en de mogelijkheid om GIT, 1-click hosting en andere prestatieverhogende plug-ins te gebruiken.

Oordeel: SiteGround wordt sterk aanbevolen!

Ik denk dat het inmiddels duidelijk is dat SiteGround veruit onze favoriete webhost is.

Snelheid is het belangrijkste voor ons omdat het direct verband houdt met de verkoop en SiteGround de verwachtingen voortdurend heeft overtroffen.

Ze hebben tools gemaakt en hun servers geoptimaliseerd om de reactietijd van de server te verhogen en de laadsnelheid te verlagen.

Dankzij hun functies zoals Supercacher (die de laadsnelheden met 40% kan verhogen), PHP7-implementatie en solide hardware, kunnen ze efficiënt gegevens leveren aan schermen over de hele wereld.

Hun ondersteuningsteam is van topklasse en ze werken heel goed samen met WordPress als een beheerde WordPress-host.

Op Bitcatcha.com staat SiteGround op nummer 1 in onze lange lijst met beoordeelde hosts en is het de beste host in verschillende landen zoals India, Maleisië, Singapore, Australië en de Verenigde Staten om er maar een paar te noemen..

U hoeft zich nergens zorgen over te maken wanneer u host met SiteGround. Kies gewoon een hostinglocatie die het dichtst bij uw doelmarkt ligt en laat ze de rest regelen. Ze migreren zelfs uw hele site gratis voor u!

Belangrijkste kenmerken

 • ✓ Uitstekende snelheid
 • ✓ Voldoende middelen
 • ✓ 99,9% uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-toegang
 • ✓ Gratis dagelijkse back-up
 • ✓ Git & 1-klik Staging
 • ✓ Server op 3 continenten
 • ✓ Premium ondersteuning

Aanbevolen voor

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Klein-grote website
 • • Zakelijke website

 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me