Designet og stilen på dit websted er din første chance for at imponere dine kunder.

Heldigvis gør WordPress det super let at skabe en stil der fungerer for dig. Ved at downloade et ‘tema’ kan du håndplukke udseendet på dit websted uden at røre ved en kodelinie.

Før jeg springer ind i mine ti foretrukne WordPress-temaer, her er hvad du skal se efter i din online butiksdesign.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce er den motor, der driver din online butik. Det er et værktøjssæt, der tilsluttes dit websted og giver dig mulighed for at sælge produkter. Når du vælger et tema, skal det være WooCommerce-kompatibelt. (Tip, alle de her anførte temaer er.)
  2. Responsiv design Halvdelen af ​​alle internetbrugere får nu adgang til internettet på en mobilenhed, og shoppere elsker at bruge deres tabletter! Et lydhørt tema betyder, at dit websted tilpasser sig en smartphone, en tablet eller et skrivebord øjeblikkeligt.
  3. Stil, enkelhed og nem navigation Dit tema skal passe til din branding-stil og dine produkter. Men sørg for, at det er enkelt og nemt at navigere. Tænk på, om dit tema skaber en behagelig brugeroplevelse.

Nu ved du hvad du skal kigge efter, her er ti af mine favoritter, der kombinerer alle tre vigtige kvaliteter.

Contents

1. Divi 2.0

Bedste egenskab: Træk og slip tilpasning

Divi 2.0

Divi er forskellig fra de fleste WordPress-temaer. Det kommer ikke bare med én stil eller layout. Med dette tema kan du oprette næsten ethvert design, du ønsker.

Jeg har set nogle brugere sige, at det er som at bruge lego! Hvilket er en strålende passende beskrivelse af temaet. Du bygger blot dit foretrukne layout ved hjælp af blokke og gitre. Det integreres problemfrit med WooCommerce, og du kan oprette en fantastisk butik foran på få minutter.

> Hent Divi-temaet nu.

2. Shopsy

Bedste egenskab: Tabellayout

Shopsy

Shopsy er sjovt og legende, hvilket gør det til det perfekte sted for forældre, der ønsker at starte en børnebutik eller måske en række uhyggelige håndlavede produkter.

  Sådan bygger du din første destinationsside (+14 tip til at optimere den)

Det efterligner layoutet i Pinterest-stilnettet, så du kan vise masser af ting på én gang. Bedst af alt, skaberne har gjort det kompatibelt med animationer, så dit websted bliver levende!

> Hent Shopsy-temaet nu.

3. Zerif Lite

Bedste egenskab: Det er gratis!

Zerif Lite

Jeg råder generelt folk til at investere lidt penge i deres WordPress-tema. Premium-temaer koster sjældent mere end $ 50, og det gør en stor forskel for professionaliteten på dit websted.

Men med Serif Lite fandt jeg et gratis tema, som jeg er glad for at anbefale. Det er et design på én side, der gør det perfekt til enkle butikfronter. Det er let at bruge og ser smukt ud. Hvis du er ny på WordPress, er dette et godt sted at starte. Hvis du kan lide den gratis version, kan du opgradere temaet og låse op for lidt ekstra strøm.

> Hent Zerif Lite-temaet her.

4. Butiksindehaver

Bedste egenskab: Bedøvelse af billeder

butiksindehaveren

Med et navn som ‘Butiksindehaver’, ved du, at dette tema er designet til kun et formål: at hjælpe dig med at sælge produkter. Butiksejer er så enkel at bruge, du behøver ikke at kende nogen kode overhovedet. Du ønsker sandsynligvis ikke at ændre for meget alligevel, da det forudbyggede layout ser meget professionelt ud.

Dette tema handler om at fange opmærksomhed med store billeder. Det er et af mine foretrukne temaer derude for spirende modebutikker.

> Få temaet Butikholder nu.

5. Stort punkt

Bedste egenskab: Kæmpe header plads

Stort punkt

En af de største tendenser inden for webdesign i øjeblikket er brugen af ​​enorme overskrifter med uimodståelig fotografering. Big Point-temaet giver dig mulighed for at oprette et websted, der er ude af trend.

Den leveres også med en revolutionskyder, som betyder, at dine smukke headerbilleder automatisk udveksles. Det vil imponere dine kunder! Dette er et andet træk-og-slip-tema, så du behøver ikke nogen teknisk know-how for at få det til at se godt ud. Det fungerer perfekt med WooCommerce, og det ser især smart ud på en tablet.

  Sådan tiltrækker du kunder ved at promovere din Shopify-butik

> Få det store punktstema nu.

6. Avada

Bedste egenskab: Topsælgende tema gennem tidene

Avada

Avada ligner temmelig Divi-temaet. Den brugte den samme ‘lego’ stil tilpassede builder, der giver dig mulighed for at oprette et websted med næsten enhver stil, du kan tænke på.

Det er sandsynligvis det mest alsidige og fleksible tema derude. Så hvis du ønsker at eksperimentere og finde det perfekte layout, så prøv Avada. Det er blevet kaldt “Den schweiziske hærkniv af WordPress-temaer”, fordi du kan gøre hvad du vil med det.

> Hent Avada-temaet nu.

7. Vigo

Bedste egenskab: Stilfuld til modesælgere

Vigo

Vigo er måske det mest stilfulde tema her. Det har et rent, hvidt design med masser af plads. Det giver dine produkter mulighed for at tage midten af ​​scenen og sælge sig selv. Vigo ligner en professionel modeside; alt hvad du skal gøre er at tilføje produkterne.

Men det er ikke kun et smukt ansigt. Det giver kunderne enkel, nem navigation. Plus, det er et par år gammel, hvilket betyder, at dets skabere har udstryget alle problemer og ryddet op i koden. Det gør det til et af de hurtigste indlæsningstemaer på markedet.

> Hent Vigo-temaet nu.

8. Shopster

Bedste egenskab: Nethinden aktiveret

Shopster

Hvis du driver en online shop, skal dine billeder gøre alt det hårde arbejde for dig. Great photography sælger produkter. Så du har brug for et tema, der viser dine billeder bedst. Shopster er nethindeaktiveret, så alle, der ser på en nethindeskærm, vil se dine produkter i al deres herlighed.

De giver dig også en enorm skydehovedplads til at arbejde med. Hvis du vil fange din kundes opmærksomhed med seriøst high-definition-billeder, er dette temaet for dig.

  Shopify SEO 9 Essentials for at øge Google Rank

Som med alle temaerne her, er Shopster klar til at arbejde med WooCommerce og integreres problemfrit. Der er overhovedet ikke noget hårdt arbejde involveret!

> Hent Shopster-temaet nu.

9. Hr. Skrædder

Bedste bit: Parallax-rulning

Hr. Skrædder

Parallax-rulning er en af ​​de fedeste ting inden for webdesign i øjeblikket. Du har muligvis set et par websteder, der allerede bruger det. Når du ruller ned ad et parallaxwebsted, bevæger indholdet sig i forskellige hastigheder og ser ud til at interagere med hinanden. Du tror måske, at du har brug for et computergeni for at skabe denne effekt for dig. Men med dette tema kommer det hele som standard.

Det er et ret maskulint tema, fantastisk til en fyres modebutik. Dette er et andet træk-og-slip-websted, så det er også meget enkelt at oprette layout.

> Hent Mr. Tailor-temaet nu.

10. Cypress

Bedste egenskab: Oprettet specielt til WooCommerce

Cypress

Dette tema er designet specifikt omkring WooCommerce værktøjssæt. Det betyder, at du kan være sikker på, at det er lavet med online-butikkejere i tankerne. De har optimeret hele temaet for e-handel og skræddersyr ethvert aspekt for at øge salget på dit websted.

En af mine foretrukne ting ved dette tema er indstillingen til videobaggrunde. Det får det til at se ud som om din startside har et bevægende billede. Perfekt til at vise dine produkter i stil!

> Hent Cypress-temaet nu.

Jeg vil meget gerne høre fra alle dine WordPress-butikkejere derude. Hvilke temaer bruger du, og hvilke er din favorit?

Tjek nu de 9 bedste Managed WordPress Hosting. Disse tjenester bringer helt sikkert din WordPress ydeevne til en ny højde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me