Sådan bygger du din første destinationsside (+14 tip til at optimere den)

Landingssider. De er en væsentlig del af enhver god marketingkampagne.


De øger konverteringer, øger salget og tilskynder tilmeldinger. Desværre er de lidt misforstået og sjældent optimeret til deres fulde kapacitet.

Lad os først og fremmest svare på det store spørgsmål:

Hvad er en destinationsside?

Shopify

En destinationsside er en brugerdefineret webside designet specifikt til at konvertere kunder. Det er meget specifikt, målrettet og laseroptimeret til salg eller tilmeldinger.

De bruges ofte til at tragt besøgende fra reklamelink på sociale medier eller Google.

Det er en uafhængig side, der typisk ikke er knyttet til din startside eller resten af ​​dit websted. Hvis folk er på din destinationsside, er de allerede interesseret i dit produkt eller din tjeneste. De er allerede fascinerede.

Alt hvad du skal gøre er at konvertere dem, som du kan gøre på to hovedmåder:

  1. Generer kundeemner gennem en tilmeldingsformular
  2. Sælg noget!

Hvordan er en destinationsside forskellig fra hjemmesiden?

Du har en tendens til at se en masse annoncer på Facebook og Google, der peger folk til en webside på hjemmesiden. Dette er ofte en fejltagelse.

En hjemmeside er meget generel. Målet er at introducere en passiv besøgende til din samlede virksomhed og lade dem udforske i deres eget tempo. På en hjemmeside er der masser af forskellige brugerrejser og resultater.

En destinationsside er imidlertid yderst specifik og målrettet mod kun én kampagne. Med en destinationsside er der kun en mulig brugerrejse. Du vil kun have ét resultat: salg eller tilmelding.

Så hvordan gør vi ved at oprette en af ​​disse destinationssider?

en. Brug et WordPress-plugin

Hvis du bruger WordPress til at være vært for dit websted, skal du muligvis arbejde inden for rammerne af temaet. I nogle tilfælde er det muligt blot at oprette en ny side. Du kan style det, hvordan du kan lide det, og give det en ny URL (mere om det kort).

landing page plugin

Hvis du leder efter noget lidt mere fleksibelt, kan du installere et destinationsside-plugin. En af de bedste er det passende navngivne ‘WordPress Landing Pages’, som giver dig mulighed for at vælge mellem skabeloner for at oprette et brugerdefineret design. Det giver dig også mulighed for at køre A / B-split-test, hvilket er praktisk til at optimere din konverteringsfrekvens.

b. Installer et træk-og-slip-WordPress-tema

Når det kommer til WordPress-temaer, er træk-og-slip-indstillingerne de mest alsidige og fleksible derude. En af mine favoritter er Divi, som vi inkluderede på vores liste over de bedste WordPress-temaer. Ved hjælp af Divi kan du hurtigt og nemt tilføje en ny destinationsside og oprette et brugerdefineret layout ved hjælp af træk-og-slip-bokse.

c. Betalte alternativer

Du kan også bruge et betalt alternativ som Lander eller Leadpages. Det koster lidt penge, men det hjælper dig med at oprette en destinationsside med enkle trin-for-trin-instruktioner. Der er ikke behov for kompleks kodning, og det tager kun ca. 30 minutter at komme i gang. Der er masser af eksisterende skabeloner at vælge imellem, og du kan justere dem, mens du går.

Leadpages®

Nu hvor vi har fået det grundlæggende ned, lad os tale optimering. Hvordan får du mest salg og konverteringer fra din destinationsside?

14 tip til optimering af destinationssiden for konverteringer!

1. Valg af URL

Du er måske ikke meget opmærksom på virvaren af ​​ord eller breve på webstedets adresse. Det har dog større indflydelse, end du måske tror. For det første er en god URL vigtig til SEO-formål. Det giver dig mulighed for at skubbe de rigtige nøgleord ind og hjælpe Google med at finde dit websted.

Men på en destinationsside spiller de en endnu større rolle. Jeg foreslår at du bruger din URL til at forstærke din opfordring til handling. Lad os sige, at du bruger din destinationsside til at markedsføre din nye app. I så fald skal du oprette url:

www.my-business.com/download-the-app

Det er en enkel, ubevidst nudge til din besøgende. Hold altid URL kort, specifik og til det punkt.

2. Sæt et klart mål

De bedste destinationssider er specifikke. Husk, at dette ikke er stedet at tilbyde flere kampagner. Landingssiden er designet til kun et formål.

Som du kan se på Code Academy’s destinationsside nedenfor, er deres enkelt mål at tilmelde dig folk til programmet. Ret bogstaveligt talt er der intet andet mål eller link på destinationssiden!

Codecademys destinationsside

Hvad er dit ene mål? Får det folk til at tilmelde dig din adresseliste? Henter det din nye app? Eller sælge et nyt produkt? Vælg en, og fokuser tydeligt på den.

3. Fjern alt, der distraherer fra dette mål

Webdesignere siger ofte, at 90% af deres job skærer ting ud! Når du har designet din destinationsside, skal du tænke på alle de distraktioner, du kan slippe af med.

Tjek dette eksempel fra CampusTap. Det er en af ​​de mest enkle, strømlinede destinationssider, jeg er stødt på. Der er kun fire designelementer: en titel, en forklaring, en opfordring til handling og et billede. Hvad mere har du brug for?

Enkel destinationsside

4. Sørg for, at der ikke er andre udgangspunkter

På en traditionel webside vil du have masser af links, der hjælper besøgende med at udforske dit websted. Men når det kommer til din destinationsside, ønsker du bare et link: opfordringen til handling.

Der skal ikke være nogen udgangspunkter for at distrahere dine besøgende eller føre dem et andet sted. At have ingen eksterne links på en side føles ret modsat, men det er den bedste måde at konvertere dine kunder på.

Ingen udgangspunkter

Hvis de ikke kan klikke væk til en anden del af webstedet, er det meget mere sandsynligt, at de klikker på din opfordring til handling.

5. En kraftfuld opfordring til handling

Din opfordring til handling er den vigtigste del af destinationssiden. Det er knappen ‘Køb’ eller knappen ‘Tilmeld’. Faktisk er det så vigtigt, at vi afsatte en hel blog til dette ene lille element.

At få din besøgende til at klikke på denne knap er det ultimative mål. Lav kopien snappy, lige til punktet og overbevisende. Tal direkte med dine besøgende, som dette eksempel fra folkene på Crazy Egg.

Crazyeggs opfordring til handling

Overvej også farve og design. De bedste farver er gul, orange og grøn. Hvorfor? Fordi de skaber en klar kontrast og skiller sig ud fra siden. De tegner øjet lige mod dem.

6. Konverter med et enkelt klik

De bedste destinationssider har en enkel proces til konvertering af kunder. Ideelt set ønsker du at konvertere folk med et enkelt klik.

For eksempel på din destinationsside har du muligvis en tilmeldingsformular. Når en kunde udfylder deres oplysninger, skal du prøve ikke at medtage et andet eller tredje trin. Klik på den opfordring til handling skal være slutningen på udvekslingen. Hvert ekstra trin, det tager for at afslutte processen, mister du konverteringer. Hold det simpelt.

7. Gå ind i dit publikums hoved

Når din besøgende ankommer til din destinationsside, har du et par sekunder til at overbevise dem om at tage det næste skridt. En måde at gøre dette på er at komme ind i deres hoved!

Forsøg at oprette en destinationsside, der umiddelbart forbinder dem. Brug deres følelser – især deres drømme og ambitioner. Se, hvordan AwesomeTalk kommer lige ind i dit hoved med deres smarte destinationsside. Den beskriver ikke tjenesten – den behøver ikke. I stedet bruger den dine naturlige følelser til at hjælpe med at inspirere klikkningen.

Benyt publikums følelser

Alt, der hænger ind i nogens følelsesmæssige reaktioner, kommer ind i deres hoved og forhåbentlig overbeviser dem om at klikke videre.

8. Design konsistens

Normalt er en besøgende ankommet til din destinationsside via et reklamelink. Facebook-annoncer er ofte gode til at funnle folk mod en destinationsside. Det er på dette tidspunkt, du skal holde billeder og design så konsekvent som muligt.

Brug med andre ord det samme billede på den destinationsside, som du brugte i selve annoncen. Brug den samme kopi og forklarer. Hvorfor? Fordi dette automatisk forstærker din meddelelse igen og igen. Det hjælper også med at udjævne trinet og forhindrer din kunde i at blive distraheret.

9. Brug tilbud og rabatter

Alle elsker et godt tilbud eller rabat. Det kan bare være den ting, du har brug for for at overbevise nogen om at tilmelde dig eller købe dit produkt. Netflix har en af ​​de bedste destinationssider derude (i dette tilfælde er det også deres hjemmeside). Og det hele er baseret på kernetilbudet i hjertet af forretningen: en gratis måneders prøveversion.

Netflix-tilbud & rabatter

Hvis du ejer et websted for e-handel, kan du bruge din destinationsside til at markedsføre et salg af en bestemt vare. Eller brug det til at pakke lignende varer sammen i en aftale. En rabat eller salg øger sandsynligheden for, at en passiv besøgende foretager købet.

10. Medtag socialt bevis

Hvis nogen er ankommet på din destinationsside, er de næsten overbeviste. Du har allerede fascineret dem og lokket dem til din tilmeldingsside. Der er kun et lille lag af friktion tilbage. Der er bare et par spørgsmål eller forbehold, der narrer til dem.

Det er dit job at eliminere eventuelle sidste forbehold og få dem over stregen! En strålende måde at gøre dette på er med socialt bevis. Med andre ord, benyt lejligheden til at vise, hvor mange andre der bruger dit produkt eller din service. Fortæl din besøgende, at andre bruger det og elsker det.

Medtag socialt bevis på din destinationsside

I dette eksempel husker Tooist-app Todoist muntert dig, at 2 millioner andre allerede bruger den. Det er næsten nok til at få dig til at føle dig udeladt!

Du kan gøre en lignende ting ved at citere vidnesbyrd på din destinationsside, især fra kunder med store navn eller købere.

11. Sørg for, at det er mobilvenligt

Det er 2016, og jeg skal næsten ikke være nødt til at nævne dette! Men så mange destinationssider er stadig ikke mobilvenlige. Med mere end 50% af al internetadgang nu på en mobilenhed, skal din destinationsside se glat ud på enhver enhed.

Dette er især vigtigt, hvis din tragttrafik fra en annonce på sociale medier. En enorm mængde brug af sociale medier finder sted på en mobilenhed, så denne proces skal være problemfri. Hvis du bygger din destinationsside ved hjælp af de metoder, jeg har forklaret i begyndelsen af ​​artiklen, skal de alle give dig muligheden for at sikre dig, at den er ‘lydhør’.

Mist ikke konverteringer, fordi din destinationsside sutter på en mobilenhed!

12. Tilføj delingsknapper

Du kan få endnu mere værdi for pengene på din destinationsside ved at tilføje delingsknapper. Ofte bruger du lidt penge på at promovere landingssiden på Facebook eller Google. Når folk først begynder at oversvømme, gør det let for dem at dele det med deres venner.

Det er trods alt gratis forfremmelse! Bed altid dine besøgende om at dele destinationssiden, hvis de finder noget nyttigt. Som du kan se nedenfor, opfordrer folk fra SaaS dig til at dele deres e-bog, når du har downloadet den. Det vil føre til utallige yderligere besøg på destinationssiden.

Del-knap på din destinationsside

13. Hastighed

Vi taler altid om hastighed her på Bitcatcha. Når alt kommer til alt er vores serverhastighedstest, hvad vi gør bedst! Dog betyder det virkelig noget, når det kommer til din destinationsside. Regelmæssige læsere ved, at et langsomt websted drastisk kan påvirke din konverteringsfrekvens.

Faktisk kan noget langsommere end tre sekunder skære dine konverteringer i halve. Intet selskab har råd til at miste halvdelen af ​​sit potentielle salg. Især når det er så enkelt at løse dit hastighedsproblem. Hvis du har fulgt rådene indtil videre, skal din destinationsside være enkel og relativt tom. Det skulle gøre tingene gode og hurtige. Hvis det stadig er langsomt, kan der være et problem med din underliggende server eller webhost.

14. Test, test, test

Da din første prioritet er konverteringer, er det tid til at teste nøjagtigt, hvor godt det fungerer. Du vil snart indse, at dit arbejde med destinationssiden aldrig er gjort! Der er altid et nyt layout at prøve. Der er altid en anden farveopfordring til handling at prøve. Der er altid en anden sætning eller et stykke kopi at bruge. Altid et andet billede.

Enhver lille finjustering kan have en enorm effekt på din konvertering. Så hvis du ikke er sikker på, hvilket layout eller billede der er det mest effektive, skal du ændre det og teste svaret.

AB-Test

Ved hjælp af funktionen ‘mål’ i Google Analytics kan du spore nøjagtigt, hvor mange konverteringer du får på en given side. Hver gang du foretager en finjustering eller ændring, skal du overvåge, om konverteringsfrekvensen bevæger sig op eller ned.

Hvis du bruger en af ​​de tidligere nævnte betalte destinationssideskaber, lader de dig ofte A / B teste forskellige muligheder, før du går ind på et endeligt design. Hvis du vil have masser af konverteringer, er dette den vigtigste ting du kan gøre!

Landingssider er en af ​​de bedste måder at øge dine konverteringer og øge dit salg og tilmeldinger enormt.

Desværre, hvis du ikke optimerer dem korrekt, kan de spilde dig en masse penge.

Har du haft held med dine destinationssider? Du er velkommen til at dele dine hemmeligheder og tip i kommentarfeltet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map