\ Monille ihmisille ajatus VPN: n käytöstä Intiassa ei yleensä ylitä mieltämme. Valitettavasti maa ei ole digitaalisen toiminnan suhteen liberaalimpaa. Vuosien mittaan on huolestuttavasti lisääntynyt niiden määrä, joita jotkut pitävät Intian Internetin vapauden loukkaamisena.

Freedom Housen tietojen mukaan Intia on nähnyt uudet liitännäisrajoituksia, kiistanalaisia ​​hallituksen valvontatoimenpiteitä ja jopa maan televiestinnän sääntelyviranomaisen hyväksymiä interventiotoimia koskevat säännöt..

Nämä tapaukset ja enemmän kuin ne ovat loukanneet vakavasti yksityisyyden suojaa, jota Internetin käyttäjien pitäisi voida odottaa. Tämä yhdistettynä suojaamattoman Internet-käytön tavanomaisiin riskeihin on tehnyt Intiasta kuuman paikan BitCatchan VPN-liittymissä.

Contents

Intia sääntelee tiukasti Internet-yhteyttä

Intia on pitkään yrittänyt estää pääsyn suurille (ja kasvavalle määrälle) verkkosivustoja. Vaikka saatat olla oikeassa ajatellessasi, että nämä sivustot olivat ehkä lainvastaisia ​​tai moraalittomia, kuten pornografiset sivustot, niin ei aina ole tapahtunut.

Varoituspaikka kielletty - Intia

Varoitusviesti Intian käyttäjille yritettäessä päästä sivulle, jonka hallitus on kieltänyt
(Kuvalähde: Dailyhunt)

Esimerkiksi vuonna 2011 ja vasta vuonna 2016 Facebookissa on ollut maassa väliaikaisia ​​kieltoja, jotka on pantu täytäntöön ilman erillistä varoitusta.

Hallitus on myös virallistanut monien muiden verkkosivustojen kiellon yleislailla, joka kieltää kansalaisia ​​yrittämästä käydä missä tahansa tietyn luettelon sivustossa. Rangaistukset tämän lain rikkomisesta ovat ankaria, ja ne menevät tavanomaisten sakkojen ohi. Mahdollisuudet voivat olla jopa kolmen vuoden vankeusrangaistukset, jos heidät vangitaan.

Hallituksen valvontatoimet ovat laillisia!

Pyrkimyksistään estää pääsy monille verkkosivustoille on aina oletettu, että Intia toteutti jonkin verran salaista tarkkailua omille kansalaisilleen. Tämä on nyt laillistettu jossain määrin virallisen luvan ansiosta.

Hallitus on antanut kymmenelle liittovaltion virastolle oikeuden siepata ja valvoa tietoja mistä tahansa tietokoneesta. Tämä on siirtyminen kohti Kiinassa toteutettavia joukkovalvontatoimia valvoakseen kansalaistensa toimintaa.

Nämä virastot eivät vain nyt voi valvoa ja siepata, mutta virallisesti ne voivat jopa purkaa kaiken näin saadun tiedon. Valtuutetut virastot eivät ole vain kansallisen turvallisuuden parissa toimivia, vaan myös valvovat verotutkimuksia, huumeita, talousrikollisuutta ja muita.

Nämä tiedot yksinään ovat jo huolestuttavia, mutta etenkin kun otetaan huomioon, että Intian korkein oikeus on tunnustanut oikeuden yksityisyyteen perusoikeutena. Tämä tarkoittaa, että hallitus antaa luvan tällaiseen toimintaan lain vastaisesti.

Median suoratoistoa koskeva kyseenalainen lainsäädäntö

Median suoratoisto ja P2P-tiedostojen jakaminen maassa on hiukan enemmän sameaa aluetta. Vaikka teknisesti suoratoisto ei ole laitonta, voi olla, että tällaisia ​​palveluita tarjoava sivusto on kiellettyjen sivustojen luettelossa.

Intian ylimmän oikeusasteen tuomari vuonna 2016 katsoi, että suoratoistettavan median katselussa ei tapahtunut loukkauksia, vaan muilla toimintaan liittyvillä alueilla. Niihin sisältyy tekijänoikeuksien alaisen materiaalin jakelu, näyttely tai myynti. Valitettavasti tuolloin kyseisen maan Internet-palveluntarjoajat ilmoittivat käyttäjilleen, että kaikki median suoratoistotoimet olivat rangaistavia rikkomuksia – mukaan lukien katselu!

Kuten huomaat, asiaan liittyy laillisia hienoja linjoja, joten et todellakaan halua saada kiinni teknisyydestä täällä.

Intian Internet-palveluntarjoajat estävät valtakirjoja

Redditin käyttäjät ovat keskustelleet raporteista, että Reliance Jio, yksi maan suurimmista telcoista, on estänyt välityspalvelusivustoja. Välityspalvelimet auttavat käyttäjiä kiertämään maantieteellisiä sijaintirajoituksia, mikä tarkoittaa, että yritys sanelee 250 miljoonan käyttäjän vahvan tilaajakannan käyttäytymisen.

Tämä on jälleen vastoin verkon puolueettomuutta, joka toimii periaatteessa, jonka mukaan Internet-palveluntarjoajat eivät saa vaikuttaa omaan tietoonsa. Quartz-sivusto teki tutkimuksen maassa ja havaitsi, että ”ainakaan seitsemään välityspalvelusivustoa ei ollut käytettävissä… Jio-yhteyden kautta”.

Nämä eivät ole vain kiellettyjä sivustoja, mutta myös sivustoja, jotka sallivat VPN-ohjelmistojen lataamisen. Puhelin on ilmeisesti estänyt muun muassa pääsyn Hide.me-sivustoon, Hidester amd Megaproxy. Vaikka muut Internet-palveluntarjoajat eivät ole vielä seuranneet esimerkkiä, mikä estää heitä tekemästä samaa?

Jälleen tässä on kysymys epäselvistä rajoista sen välillä, mikä on laillista vai ei, samoin kuin päättävätkö yritykset leikata hallituksen linjaa, tarjota omaa riippumatonta tukea valtion pyrkimyksille (kuten Jio) vai yksinkertaisesti tehdä niin kuin haluavat. Joka tapauksessa Intian Internetin käyttäjät ovat armoillaan.

VPN: t ovat edelleen laillisia Intiassa

Vaikka tällä hetkellä ei ole ollut virallisia uutisia laeista, jotka kieltäisivät VPN-palvelujen käytön Intiassa, se on vähän hankala asia. Otetaan esimerkiksi tapaus Jio Reliance, josta keskustein yllä – entä jos Internet-palveluntarjoajat päättävät lisätä kaikki VPN-palveluntarjoajat kiellettyjen sivustojen luetteloon?

Vaikka VPN: n käyttöä ei ehkä ole laillisesti rajoitettu, on edelleen lakeja, jotka estävät kaikkia maan käyttäjiä käyttämästä VPN: ää laittomiin toimiin. Tarkoitan tämän tarkoittavan, että jos käytät VPN-palvelua – se on parempi, että se ei pidä lokkeja!

Mitä etsimme Intian VPN: stä

1. Yksityisyys ja nimettömyys

Kuten jo nyt jo tiedät, Intia ei todellakaan ole sellainen paikka, jossa haluat surffailla verkossa ilman VPN: tä, riippumatta siitä, oletko kansalainen vai vierailija maassa. Edellä jakamieni tekijöiden ja näiden asetusten rikkomisen vakavien seurausten vuoksi on hyvä idea keskittyä yksityisyyden ja nimettömyyden näkökohtiin, joita VPN tarjoaa Intian käyttäjille.

Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus työskentelevät yhdessä sekä seurata ja hallita liikennettä itsenäisesti, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää täsmälleen sellaisina kuin niiden pitäisi olla – yksityisiä.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat, joilla on viiden ja neljäntoista silmän lainkäyttöalue.

2. Turvallisuus

VPN-verkkojen suojapiiri on sama Intiassa toimiville käyttäjille kuin muuallakin. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että Intian markkinoille olisi parasta yrittää pitää salausasteet korkealla kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että yksi keskusteltavana olevan asian päähenkilöistä on Intian hallitus, jolla on todennäköisesti enemmän resursseja osoittaakseen mahdolliset salatut salaukset.

Toinen on se, että koska matalampi keskimääräinen Internet-nopeus maassa, voit turvallisesti pitää salausasteet mahdollisimman korkeina vaarantamatta saavutettavissa olevia enimmäisnopeuksia..

3. Geolokation huijaus

Tavallisesti, kun puhumme sijainnin väärinkäyttämisestä, tavoitteena on käyttää vaihtoehtoista sisältöä valtavirran tarjoajilta, kuten Netflix USA tai BBC iPlayer Isossa-Britanniassa. Intian käyttäjillä on kuitenkin paljon enemmän odottaa innokkaasti paikkatietojen väärentämisessä, koska on kirjaimellisesti paljon sivustoja, joihin he eivät pääse.

Tässä VPN loisi, etenkin kun on ilmoitettu joistakin telcoista, jotka estävät jopa välityspalvelinasivustojen käytön.

4. P2P-tuki

Yksi luokista sivustoja, joille on estetty pääsy Intiassa, näyttää olevan torrent-sivustot. Tämä on jälleen yksi alue, josta VPN todella auttaisi. Tarkkaile VPN-verkkoja, joilla on P2P-liikennesäännöt palvelusehdoissaan selkeästi määriteltyjä, kuten TorGuard tai NordVPN.

5. Nopeus ja vakaus

Koska keskimääräinen kiinteän verkon laajakaistanopeus on vain 27,68 Mbit / s Intiassa, useimmilla VPN-verkoilla ei pitäisi olla nolla ongelmaa, joka vastaa siellä olevien käyttäjien tarpeita. Matkapuhelimen nopeus on vielä alhaisempi keskimäärin 10,13 Mbit / s, joten Intian VPN-verkkojen suurin huolenaihe ei varmasti ole nopeus.

Parhaat Intian VPN: t

Kuten kaikissa VPN-testeissäni, ennen kuin arvioin niiden nopeutta, tuomitsen aina oman. Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

Perustaso (ei VPN) - Intia

(Katso koko perustason nopeustestitulos täältä)

Koska asun Malesiassa, nopeuksini ovat yleensä suuret yhteydet Aasian alueen VPN-palvelimiin ja hitaammat, kun yhdistän Yhdysvaltojen tai Euroopan palvelimiin. Tätä testiä varten yhdistin intialaiseen nopeustestauspalvelimeen saadakseni kuvan suhteellisesta nopeudesta etäisyydellä.

Kuten näette, VPN-vapaa yhteys paikallisiin palvelimiin verkkoi minulle kunnollisen nopeuden – 333Mbps. Nopeudet tietysti vaihtelevat ajoittain, joten ota tämä ripaus suolaa.

Merkintä

 1. Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 69.39 INR.
 2. Näytetty hinta perustuu 12 kuukauden tilauksiin. Hinta voi tulla halvemmaksi, kun tilaat pidemmän ajan.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (INR)

276,87 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokit
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta

"Tyylikkään käyttöliittymän, vakaan nopeuden ja fantastisten pitkän aikavälin hinnasuunnitelmien ansiosta Nord on erinomainen valinta kaikille VPN-käyttäjille."

NordVPN on vahva ensimmäinen paikka Intian parhaan VPN-luettelomme monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa..

NordVPN Speed ​​Test - Intia

NordVPN Speed ​​Test India – Mumbai-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

47Mbps: n loppupään nopeudella tässä testikierroksessa NordVPN osoitti erittäin vakaata suorituskykyään Intian palvelimellaan. Mikä tekee niistä entistä houkuttelevampia perusteellisia on, että ne eivät vain salli P2P-liikennettä, mutta niillä on erityisesti optimoidut palvelimet P2P-liikenteelle!

Tutustu perusteelliseen arvosteluun NordVPN: stä saadaksesi selville, miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (INR)

577,32 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyyden suoja offshore-alueella
 • Täysi 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijaintia

"ExpressVPN: n avulla saat Intiasta IP-osoitteen, joka on nopea, turvallinen ja mahdollistaa suoratoistovälineiden ja muun."

Siellä olevien lukuisten rajoitusten takia ei pitäisi olla yllättävää, että ExpressVPN näyttää asettaneen Intialle laajoja infrastruktuurikustannuksia. Yhtiöllä on avainpalvelimia sekä Chennaissa että Mumbaissa sekä varajäsen, joka voidaan reitittää Ison-Britannian kautta.

Tämä VPN-palvelu tarjoaa keskimäärin erinomaisen monipuolisen palvelun huippunopeuksilta aina kattaviin sovelluksiin ja protokolliin – ihanteellinen turvallisuudelle, yksityisyydelle ja nimettömyys. Sen tietoturvaprotokollat ​​ovat myös nykyään luokkansa paras kuluttajakäytössä.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi Intian käyttäjille. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

ExpressVPN Speed ​​Test - Intia

ExpressVPN Speed ​​Test Intia – Chennai-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja liitetty Intian palvelimeen, onnistuin näyttämään kunnollisen 18 Mt / s alavirran.

Tutustu ExpressVPN: n täydelliseen arvosteluumme, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (INR)

207,48 / kk

Avainominaisuudet

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

Surfsharkilla on erittäin nippy ja minimalistinen käyttöliittymä hyvästä syystä – se keskittyy edelleen turvallisen ja varman VPN-palvelun tarjoamiseen. Se on totta, turhautumisen tiellä on vain vähän ja sen ansiosta on onnistuneesti onnistunut laajentamaan verkkoaan yli 1000 palvelimeen hyvin lyhyessä ajassa.

Suhteellisesta nuoruudestaan ​​huolimatta (Surfshark otettiin käyttöön vasta vuoden 2018 lopulla), tämä palveluntarjoaja on onnistunut pysymään huippukoirien kanssa ja tarjoaa kaiken kaikkiaan erittäin stressitöntä kokemusta hinnasta, jota monet vain rakastavat..

Tästä näennäisesti minimalistisesta asenteesta huolimatta Surfshark pystyy edelleen tarjoamaan hyvän VPN-palveluntarjoajan kaikki avainkomponentit. Tähän sisältyy P2P-liikenteen tukeminen melkein kaikilla palvelimilla, vahvat salaukset, pääsy videon suoratoistoalustojen useiden alueiden sisältöön ja paljon muuta.

surfsharkin nopeustesti Intia

Surfshark Speed ​​Test India – Latur-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Koska Surfshark oli yksi kolmen parhaan Intian VPN: n joukosta, se oli yksi harvoista, joka onnistui pitämään yllä vaikuttavan nopeuden alueella, joka on yleensä erittäin ruuhkainen alue. Latur-palvelimen nopeustesti osoitti loppupään nopeudella melkein 80Mbps.

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (INR)

346,26 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • TorGuard-varkauden välityspalvelin
 • Tukee 5 liitäntää

"TorGuardin käyttö on ihana kokemus ja antaa henkilölle vakuuden, että heidän Internet-yhteys on todella turvallinen."

TorGuard-käyttöliittymä voi tuntua hiukan vanhentuneelta, kun se ensin kohdataan, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että ympärillä on yksi turvallisimmista VPN-palveluntarjoajista. Vaikka käyttäjän näkökulmasta ei ole paljon blingiä, suorituskyky on melko merkittävä.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät.

TorGuard Speed ​​Test - Intia

TorGuard Speed ​​Test Intia – Chennai-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

TorGuard täyttää tietysti tietyt nopeusvaatimukset yhtenä Intian kolmesta parhaasta VPN: stä. Tämä osoitti testituloksessani Chennai-pohjaisesta VPN-palvelimesta ja jälleen kerran, maan käyttäjien tulisi yleensä saada tämä nopeus muutamilla ongelmilla.

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää jotain menneeltä.

Lue tarkka analyysi TorGuardista saadaksesi lisätietoja!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

Huono

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (INR)

242,87 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost sijaitsee Romaniasta, mutta se on kiinnittänyt huomiota Intian käyttäjien tarpeisiin kasvattamalla jatkuvasti palvelimien määrää maassa."

CyberGhosties ovat tyytyväisiä heihin ja he ovat varmasti yrittäneet olla lantion ja toiveikas markkinoinnissaan. Tämä on toinen VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä, mutta henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että ne saattavat olla hiukan ylenmääräisiä.

Erittely viisas CyberGhost puhuu hyvää puhetta, mutta käynyt läpi testit heidän kanssaan, suosittelen pientä ripausta suolaa. Muista kuitenkin, että tämä on rankinglista, joten odotukseni ovat melko korkeat.

CyberGhost Speed ​​Test - Intia

CyberGhost Speed ​​Test Intia – Latur-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Intian käyttäjien on otettava huomioon, että suurin osa CyberGhost-palvelimista on EU-alueella, mutta onneksi heillä on joitakin myös Aasian alueella. Intia näyttää kuitenkin olevan poikkeus, ja he ovat menneet ylimääräisen mailin perustamaan korkeampi palvelimien lukumäärä siellä.

Kaiken kaikkiaan onnistuimme saamaan erittäin käyttökelpoisen 10Mbps nopeuden, joka on edelleen riittävä median suoratoistoon.

Katso täydellinen arvostelu CyberGhostista saadaksesi lisätietoja!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (INR)

450,34 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Suuri paranoidille, mutta ei ehkä ole Intiassa toimivien käyttäjien luettelon kärjessä. IPVanishia markkinoidaan hyvin, mutta sitä tuetaan heikosti.."

IPVanish on kärsinyt viime aikoina paljon, koska se on kiinnittynyt tiettyihin – sanotaanpa – valitettaviin tapahtumiin. Siitä huolimatta, ota huomioon, että he ovat uuden hallinnassa ja toivottavasti sellaisista asioista tulee vain nopeusakkoja heidän menneisyydessään.

Kun siirretään nämä tapaukset syrjään, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja ylpeilevät vaikuttavilla nopeuksilla. Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta.

IPVanish Speed ​​Test - Intia

IPVanish Speed ​​Test India – Nagpur-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeasti, IPVanish onnistui pysymään tasalla jopa rajoitetumman Intian läsnäolonsa ansiosta. Onnistuin perustamaan loppupään nopeus noin 20Mbps, mikä on kunnollinen siellä olevalle infrastruktuurille. Kokeilijoille voit aina kokeilla alueen muita palvelimia, jotka saattavat antaa parempia tuloksia. Silti yhteys oli vakaa ja enemmän kuin tarpeeksi median suoratoistoon.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (INR)

235,23 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Helppokäyttöiset sovellukset
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Tukee jaettua tunnelointia

"PureVPN on varmasti yksi johtavista toimista täydellisessä teollisuudessa vahvan palvelinverkon ansiosta."

PureVPN: llä on yli 2000 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 140 maassa ympäri maailmaa, ja sillä on ehdottomasti tarvittava infrastruktuuri toimiakseen alan johtajana. Se täydentää tätä erinomaisilla yritysluokan suojausominaisuuksilla, jotka suojaavat käyttäjiä tunkeutumiselta tai havaitsemiselta.

PureVPN Speed ​​Test - Intia

PureVPN Speed ​​Test Intia – Chennai-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Yksi iso hyöty heidän kokeilustaan ​​on, että he ovat yksi harvoista markkinoilla, jotka sallivat pääsyn WireGuard-protokollaan – seuraavan sukupolven protokollaan, jonka oletetaan olevan valovuotta edellä OpenVPN: ää. Sen kattavuus on kuitenkin vähän rajoitettu, ja sitä on läsnä vain noin viidessä maassa.

Yhdistämällä Chennai-pohjaiseen PureVPN-palvelimeen pääsin lähelle 20Mbps – jälleen kerran ei aivasteltava, mutta kaukana parhaasta mitä olen nähnyt. Sanoisin silti, että nämä luvut heijastavat yritystä, jolla on todellakin keskittymistä tässä.

8. NopeinVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (INR)

57,59 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Optimoidut palvelimet P2P: lle
 • Mahdollistaa palvelimen hyppäämisen
 • Tukee 10 laitetta

"FastestVPN ei ole nopein, mutta se tarjoaa varmasti arvoehdotuksen, jota on vaikea haastaa."

NopeinVPN ei ole nopein, mitä olen testannut, mutta se ei ole myöskään hitain. Se tarjoaa rajoitetummille maille yhteyden loppumisen verrattuna moniin huipputason VPN-verkkoihin, mutta hinta on niinkin alhainen kuin 83 senttiä kuukaudessa. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, mikä tekee niistä hyviä myös tähän.

Alhaisilla hinnoilla on yksi vakava haittapuoli, ja se on rajoitettu suorituskyky ylitettäessä maantieteellistä estämistä. Viimeinkin havaitsimme, että FastestVPN ei voi antaa sinun käyttää Netflix USA: n sisältöä tai Ison-Britannian BBC iPlayer – bummer!

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Tarvitsenko todella VPN: tä Intiassa?

Kun otetaan huomioon sekä hallituksen että yksityisen paineen hirvittävä yhdistelmä Internetin vapauteen maassa, mielestäni VPN: n käytön pitäisi olla melko korkealla sijalla useimpien käyttäjien asialistalla siellä. Tämä pätee kaksinkertaisesti niin ulkomaalaisille, jotka ovat Intiassa töistä tai vapaa-ajanvietosta – et varmasti halua ajaa lainsäädännön tuhoa ja joutua Intian vankilaan.

Monilla alueilla on liikaa tuntemattomia, ja mielestäni on aina parempi olla turvassa kuin pahoillani. Ole hyvä ja etsi oikea VPN sinulle tänään, jos olet Internetissä Intiassa.

Yhteenvetona voidaan mainita, että tässä on Intian 3 parasta VPN: tä:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA / MO

ExpressVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

INR577.32

VISIT VPN

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

INR276.87

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

INR207.48

VISIT VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me