HideMyAss HMA VPN

HideMyAss VPN

https://www.hidemyass.com/

tl; dr

HideMyAss har et cool navn og temmelig unikt logo, men med hensyn til privatliv rejser denne VPN en hel del bekymringer. Det ejes som et datterselskab af Avast, men har hovedkontor i Det Forenede Kongerige. Ydeevne overlader også en smule at ønske, men det er bestemt ikke det værste i dette område. Alt i alt er dette en service, du skal overveje nøje, før du køber ind.

HideMyAss anmeldelse: 4 fordele & 4 Ulemper ved at bruge HMA VPN

Startet af en 16-årig i 2005, har HideMyAss (HMA) en lang og etagerhistorie. Det blev først bygget for at omgå netværksbegrænsninger i en relativt begrænset kontekst. Dets udvikler udvidede støt og voksede tjenesten gennem årene.

I 2015, blot ti år efter, at basekonceptet først blev lanceret, blev HMA solgt til AVG Technologies for en enorm $ 40 millioner. Til gengæld blev AVG erhvervet af Avast, som er, hvor HMA sidder i dag.

På trods af sin oprindelige hensigt om at hjælpe brugere med at omgå blokke, kom HMA i lyset allerede før det blev solgt. I 2012 overholdt virksomheden retsafgørelser i Storbritannien om at aflevere information om en brugers aktiviteter.

Virksomhedens politikker og adfærd har adskilt dem fra de fleste VPN-tjenesteudbydere, der prøver deres bedste for at forhindre myndigheder i at få adgang til deres brugeroplysninger.

4 ting, jeg kan lide ved HideMyAss VPN

1. Stærke sikkerhedsindstillinger

Uanset hvad jeg måtte tænke på HMA, er deres sikkerhed stadig ret god. Her er hvad de har i vente;

1.1 Understøtter flere protokoller

De tilbyder faste høje krypteringshastigheder ved 256-bit. Som standard får alle Windows- og Android-brugere OpenVPN, mens MacOS- og iOS-brugere er på IKEv2.

hidemyass standardprotokol for windows er openvpn

Standard Windows-applikationen tillader kun OpenVPN.

Der er også muligheden for at bruge PPTP, hvis du virkelig ønsker det, men det er ikke inkluderet i HMA-applikationen. Det er kendt, at PPTP er mindre sikker end OpenVPN, men hvis du virkelig ønsker at bruge det, kan du komme i kontakt med deres kundeservice.

De vil pege dig på et link til en anden app, hvor du kan vælge mellem OpenVPN og PPTP. Jeg anbefaler dog, at du holder dig til OpenVPN, da det er en meget mere sikker mulighed.

1.2 Beskytter op til 5 enheder

Dagens norm er, at hver af os ofte har flere smarte enheder. HMA forstår dette, og du kan tilslutte op til fem enheder ad gangen til deres tjeneste. Dette hjælper med at holde alle dine enheder sikre på samme tid.

Alt i alt er der applikationer, der understøtter alle mainstream-platforme plus et par ekstra, inklusive AppleTV og et udvalgt antal routere. Desværre er der for routere også en fangst. Du kan ikke installere det på egen hånd, men du skal have det forudkonfigureret gennem en tredjepart som Flashrouters.

1.3 Kill Switch Present

Som en ekstra funktion inkluderer denne VPN en kill-switch til at stoppe transmission af data ind eller ud af din enhed, hvis den registrerer problemer med VPN-tunnelen.

hidemyass har smart kill switch

Det har også en delt tunneling-mulighed, så du faktisk kan vælge at tillade visse apps at omgå VPN-tjenesten.

1.4 Lækbeskyttelse

Test på HMA for både DNS- og WebRTC-lækager gik fint. Der var ingen lækage fra vores oprindelses-IP på trods af at vi prøvede et par forskellige serverforbindelser. DNS- og WebRTC-test er temmelig enkle at køre. Der er mange forudbyggede værktøjer online, og bare besøge disse websteder og køre det vil fortælle dig, om din DNS lækker med din VPN aktiv.

2. Bredt netværk af servere

I alt har HMA et netværk på over 1.000 servere, der spænder over 298 lokationer.

hidemyass har bred dækning af servere

Det er sandsynligvis den bredeste dækning, jeg har set med hensyn til individuelle placeringer, med de fleste andre top VPN’er fra 90 til 100 off-lande.

2.1 Specialiseret P2P & Streaming-servere

HMA har et par udvalgte servere, som du har brug for at oprette forbindelse til, hvis du enten vil streame film eller køre torrents. For at være ærlig, selvom mange VPN-tjenesteudbydere snurrer dette som en fordel og viser disse servere som specialiserede, er jeg i tvivl.

hidemyass vpn har p2p-optimerede servere

Ikke desto mindre, trods min mening, har HMA finjusteret fem servere til mediastrømning og otte til P2P. Nogle centrale placeringer som New York tælles to gange, da du kan gøre begge dele på disse servere.

2.2 Arbejder med centrale Netflix-regioner

Mit fokus for Netflix har altid været på deres amerikanske region, da det er her, næsten alle de gode film er. Det har også det største bibliotek blandt alle Netflix-regioner, og med HMA kan du se det hele overalt i verden.

Min Netflix-indbrændings-test (dvs. et overstadigt ur over to dage) viste, at streaming forblev glat igennem. Der var engang en lejlighed, hvor VPN-forbindelsen blev droppet, men ikke en gang fik jeg den frygtede Netflix-proxyadvarsel.

På trods af uimpressive amerikanske serverhastigheder var det mere end nok for mig at nyde en problemfri Netflix-oplevelse. Jeg observerede ikke nogen overdreven buffering, selvom jeg sprang over små minutter i film.

2.3 Kører BBC iPlayer

Selvom jeg er klar over, at BBC iPlayer ikke er på toppen af ​​de fleste menneskers ‘must watch’-liste, kan jeg godt lide at bruge den som en test af en VPN’s muligheder. IPlayer har nogle temmelig strenge restriktioner for brugen – næsten lige så dårlige som Netflix.

hidemyass er i stand til at streame bbc iplayer

Jeg vil bestemt gerne vide, om der virkelig er en æselby i England.

At være i stand til at omgå dette er bestemt et plus. Da HMA var en UK-baseret tjeneste, tog jeg ikke fejl af at gætte, at det ville fungere fint her. Forbindelsen til Donkey Town, UK, streaming var faktisk overraskende hurtig.

2.4 Kan udføre IP-blandinger

Ikke det samme som Melbourne Shuffle, en IP-blanding er noget, jeg kun har set på HMA indtil videre. De har en meget praktisk knap i appen, der giver dig mulighed for at ‘blande’ eller ændre din IP hurtigt.

Dette kan være meget nyttigt, hvis du finder ud af, at en af ​​streamingtjenesterne ikke fungerer på den server, du er tilsluttet. Tryk blot på shuffle-knappen, og den vil bytte din IP, så du kan prøve streamingtjenesten igen.

De fleste af HMA-servere har flere IP-adresser, du kan skifte imellem, især på deres streaming-servere. For eksempel har deres New York-server, der tillader både P2P og streaming, 56 IP-adresser tilgængelige.

3. God kundeservice

Mens HMA muligvis ikke er den bedste til alt, er et område, hvor det udmærker sig, kundesupport. Dette var en idé-situation, da jeg havde en række spørgsmål til at stille dem, både generelt såvel som mere teknisk.

hidemyass har god kundeservice

HMA kundesupport var hurtig & effektiv.

Ved hjælp af deres live chat lykkedes det mig at få et svar meget hurtigt. Tro mig, dette er ikke en norm, når det kommer til Live Chat-tjenester, og jeg fandt, at jeg fik et svar næsten så snart jeg havde sendt en forespørgsel.

Der var absolut ingen vrøvl om overdreven kø eller at skulle vente for evigt på et e-mail-svar. Chatagenten var høflig og kyndig og kunne give mig de nøjagtige detaljer og oplysninger, jeg søgte.

Nogle af jer synes måske, at dette ikke er nøjagtigt en stor ting – men alvorligt er det. Jeg har oplevet lange ventetider og meget hindrende kundesupportagenter før, hvem der ville gøre deres niveau bedst for at bebrejde kundens udstyr eller handlinger, mens jeg nægter at svare direkte spørgsmål på en relevant måde.

Det var ikke min erfaring med HMA, og jeg håber inderligt, at de opretholder disse fremragende standarder fremad. Kudos til teamet for dette.

4. 30-dages pengene-tilbage-garanti

Overvej det som en prøvekørsel eller en udvidet pengene-tilbage-garanti, dette er absolut noget man skal kigge efter, når du investerer i et produkt, du bruger langsigtet (f.eks. Med mit tre-årige abonnement på HMA).

Der har været tilfælde, hvor nogle VPN-udbydere har en streng politik for tilbagebetaling og for at være ærlig har jeg altid været meget på vagt over for dem. Hvis du har et godt produkt, hvorfor er denne frygt for, at brugere vil være ulykkelige og kræve deres penge tilbage i hopen?

Tilbagebetalingsgarantien er en solid sikkerhed for en virksomheds tro på deres egne produkter, og det er vigtigt at have det stavet tydeligt for brugerne. En ting jeg dog skal nævne er, at tilmelding til HMA åbner dig for auto-fornyelser, så sørg for, at du deaktiverer det for at undgå en overraskelse i slutningen af ​​din plan.

4 ting jeg ikke kan lide ved HideMyAss VPN

1. Begrænset bruger privatliv

Vær advaret om, at dette måske vil være den største del af min anmeldelse, og at mange af jer sandsynligvis vil være meget utilfredse med at læse den. Brugernes privatliv er en af ​​de første og vigtigste ting, som en VPN-tjeneste skal beskytte, og efter min mening kaster HMA så mange røde flag her, at det skal forbydes fra branchen.

1.1 Ejes af Avast

Ejerskyen, der hænger over HMA som en albatross, er en mørk og dyster. Mens det generelt er under Avast-banneret, administreres og styres det direkte af UK-baserede Privax Limited.

Den Tjekkiske Republik er faktisk ret privatvenlig, men HMA’s parkering under Privax Limited er et absolut rødt flag. Det Forenede Kongerige er et land i den oprindelige UKUSA-aftale, også kendt som “Five Eyes”.

Da Det Forenede Kongerige har forladt Euro-jurisdiktionen, er virksomheder i landet ikke længere forpligtet til at beskytte brugernes privatliv under paraplystandarder. Faktisk har HMA en frygtelig historie med at beskytte sine brugers privatliv.

Det er kommet flere gange i lyset for simpelthen at udlevere brugerdata efter anmodning fra myndigheder, en gang med Storbritannien og en gang med USA.

1.2 HideMyAss-logfiler nogle oplysninger

Som vi bemærker ovenfor, at HMA samarbejder med myndigheder efter anmodning, kan vi naturligvis også fortælle, at dette ikke er en VPN, der tilbyder en “No Logging” -tjeneste. Faktisk siger HMA eksplicit, at det logger brugeroplysninger, selvom det hævder, at det ikke logger aktiviteter.

hidemyass logger forbindelsesoplysninger

(Kilde)

Fra de overbevisninger, der opstår i de tilfælde, hvor det har afleveret, hvad det logger, er det stadig nok, at brugerne bliver narret af myndighederne. Hvis du vil have en VPN, der beskytter dig, er dette ikke den service, du kan tilmelde dig.

1.3 Samarbejde med DMCA-overtrædelsesundersøgelser

Ud over overdragelsen af ​​logfiler har HMA også været kendt for at samarbejde med håndteringen af ​​DMCA-krænkelser. Faktisk har brugerne klaget over, at selve tjenesten udleverer DMCA-overtrædelsesmeddelelser, svarende til hvad ISP’er har gjort i fortiden.

2. Hastighederne på HideMyAss er ikke store

Jeg kører mine VPN-hastighedstest fra den samme maskine og ISP-linjen hver gang, en 500 Mbps fiberforbindelse via Ethernet. Dette giver mig normalt min fulde annoncerede hastighed, så længe forbindelsen er ren.

hidemyass hastighedstest baseline hastighed

(Se fuldt resultat)

Til mine tests gennemgår hver fjernplacering en række test, hver i et par. Når VPN er slået til og derefter slukket. Dette giver dig mulighed for at observere den matchende latenstid og hastigheder i begge scenarier.

Bemærk

For sent er takket være Work from Home-direktiver Internettet anspændt til brud. Det tilrådes derfor at tage disse testresultater med en knivspids salt indtil kloden er tilbage i balance igen på et senere tidspunkt. Jeg vil regelmæssigt gennemgå hastigheder og foretage justeringer, når det er nødvendigt.

HideMyAss hastighedstest – USA

Hastigheder med eller uden VPN på USA-baserede servere var lidt glatte i den tid, da jeg udførte mine test. Da USA bogstaveligt talt er over hele verden fra hvor jeg befinder mig, forbliver barrieren med og uden VPN den samme.

hidemyass vpn hastighedstest USA slukket

HMA VPN hastighedstest USA – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hidemyass vpn hastighedstest USA på

HMA VPN hastighedstest USA – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Hastighederne er brugbare og bestemt nok til streaming, men download er et hit eller miss, og P2P vil bestemt ikke være så nyttigt.

HideMyAss hastighedstest – Europa

For euroområdet har jeg for nylig testet tættere på min placering – f.eks. Med tyske servere. Imidlertid håbede jeg med HMA på solid ydelse fra den britiske service, da det i det væsentlige er denne udbyders hjemmebase.

hidemyass vpn hastighedstest EU fra

HMA VPN hastighedstest EU – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hidemyass vpn hastighedstest EU på

HMA VPN hastighedstest EU – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Trist at sige, at nedstrømshastigheden faldt fladt på ansigtet med en knap brugbar 13 Mbps. Mærkeligt nok var opstrøms ret godt, hvilket ærligt talt ikke er meget brug for de fleste.

HideMyAss hastighedstest – Afrika

Med et så vidt spredt netværk som HMA har, er det en af ​​de få VPN’er, der faktisk generer med en afrikansk kontinenters tilstedeværelse. Det, der overraskede mig yderligere, var det faktum, at der er et antal forbindelsespunkter i Afrika for dem.

hidemyass vpn hastighedstest SA slukket

HMA VPN hastighedstest SA – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hidemyass vpn hastighedstest SA på

HMA VPN hastighedstest SA – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Alligevel svarede spredningen ikke til servicekvaliteten, og endnu en gang fik jeg næppe brugbare hastigheder.

HideMyAss hastighedstest – Asien

Som sædvanligt er min favorit placering til test af en VPN i Asien-regionen Singapore – både for dens nærhed til mig såvel som for dens fremragende infrastruktur. Dette viste tydeligt i lav latenstid og stærke hastigheder både ned og opstrøms med en server i Republikken.

hidemyass vpn hastighedstest asien ud

HMA VPN hastighedstest Asien – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hidemyass vpn hastighedstest asien på

HMA VPN hastighedstest Asien – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Stadig er mine sædvanlige Ping-tider til denne placering normalt bedre, så jeg tror under normale omstændigheder, hastighederne på HMA via Singapore ville blive forbedret endnu mere.

HideMyAss Speed ​​Test – Australien

Landet nede under er ikke så langt, og som en del af Australisia-regionen gør det stort set ok med hensyn til VPN-forbindelseshastigheder. Stadig, med 30 Mbps ned med HMA på – det er et trist resultat.

hidemyass vpn hastighedstest aus off

HMA VPN hastighedstest AUS – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hidemyass vpn hastighedstest aus på

HMA VPN hastighedstest AUS – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Generelt siger jeg, at HMA er nødt til at arbejde på at forbedre sin infrastruktur snarere end at bruge tid og ressourcer på at politisere sine brugere på vegne af regeringer over hele verden. En trist tilstand.

2.1 Indbygget multi-Location Speed ​​Test

En ting, der er af interesse i HideMyAss-appen, er, at den inkluderer et indbygget multi-location hastighedstestværktøj. Dette giver dig mulighed for at markere forskellige servere i deres netværk til test og kan være nyttige – hvis det virkelig fungerede godt.

hidemyass vpn har hastighedstestværktøj

Jeg fandt, at de resultater, der blev leveret af hastighedstestværktøjet, normalt var langt forskellige fra dem på den enormt populære Ookla Speed ​​Test, som de fleste mennesker bruger.

3. Tilmelding & Priser onde

HMA er tilgængelig til Windows, MacOS, iOS, Android, Linus og endda routere. Der er dog nogle oddiiteter, man skal kigge efter i deres tilmeldinger & prisfastsættelse

3.1 Priser & Betalingsmetoder varierer efter region

Dette er ikke noget, jeg normalt har set i VPN-tjenester, da deres helt koncept er globalisering af tjenester. Alligevel besøgte jeg deres side i et antal regioner og fandt, at priserne varierer – i nogle tilfælde meget.

hidemyass vpn-priser forskellige efter region

Tilmelding i USA er meget dyrere end for den samme service i Malaysia.

Som et eksempel på dette koster deres treårsplan i USA $ 143,64 efter den stejle tilmeldingsrabat, men den samme plan koster RM252 (ca. $ 58) for dem, der tilmelder sig fra Malaysia. Selvom jeg ikke er over regionens målretning i pris, er denne uoverensstemmelse temmelig enorm.

I nogle regioner kan du også tilmelde dig PayPal, mens det ikke er tilgængeligt i andre. Dette kombineret med deres komplekse tilmeldingsproces er virkelig forbløffende for en service, der har mere end ti år på at strømline sine forretningsprocesser.

3.2 Planer forny automatisk

Som jeg nævnte tidligere, hvis du tilmelder dig HMA, giver det dem automatisk ret til at fornye din plan, når den udløber. Du skal være opmærksom på, at planen fornys til fuld pris, ikke den diskonterede sats, som du loggede på.

hidemyass automatisk fornyelse af abonnement

Hvis dette ikke er det, du ønsker, skal du sørge for at deaktivere automatisk fornyelse så hurtigt som muligt.

4. App Design er ikke det bedste

Med noget så komplekst som en VPN (for nogle mennesker) er det nødvendigt, at tjenesteudbydere skal sikre, at brugeroplevelsen er så problemfri som muligt. Dette er endnu en mærkelighed ved HMA og får mig til at mistænke, at VPN muligvis ikke har ændret sig i grundlæggende design gennem årene.

4.1 Pop-up Windows

Når du prøver at navigere mellem indstillingerne i appen, har den en tendens til at oprette pop-up-vinduer i stedet for overgang i en enkelt hovedapplikationsgrænseflade. Denne metode til design er meget gammel skole og bringer mig tilbage til de tidlige dage af Windows. Det er irriterende og distraherende for at sige det mildt.

4.2 Mærket har en identitetskrise

En af de ting, som jeg bemærkede om HMA, før jeg tilmeldte mig, var den ultra cool, godt, røv (eller æsel?). Men det, du ser, er ikke altid, hvad du får, og det ikoniske logo viser sig ikke at være så ikonisk.

hidemyass brand icon er ikke ensartet

Til venstre – som annonceret; til højre, som det ser ud i appen

Det ændrer sig afhængigt af hvor du ser det, og i nogle tilfælde viser det sig helt forfærdeligt.

Bundlinjen: Vil jeg betale for HideMyAss VPN?

Dette er måske det nemmeste spørgsmål, jeg har været nødt til at svare på i lang tid. Ikke kun “ingen“, men “Nej for helvede!”. Tanken på, at en VPN-tjenesteudbyder aktivt vil arbejde imod sine kunders interesse, er simpelthen forvirrende.

Par det sammen med alle manglerne ved det som en service, og du har en bestemt opskrift på katastrofe. Dette er en VPN, som jeg vil råde potentielle kunder til at undgå!

Faktisk skal du gå over til vores liste over Bedste VPN, og du kan finde bedre alternativer!

Nøglefunktioner

  • ✓ Delet tunnel
  • ✓ God sikkerhed
  • ✓ Brug op til 5 enheder
  • ✓ Smart Kill-switch
  • ✓ Dedikeret P2P & Streaming

Anbefales til

  • • Sikkerhedsbevidst bruger
  • • Overvinde censur
  • • Omgå Geo-Block