Privat internetadgang vs. Hidemyass

Privat internetadgang og HideMyAss Pro VPN er to af de mest populære VPN-tjenester i verden, men af ​​meget forskellige grunde. Mens begge er fremragende tjenester, skiller en af ​​de to sig virkelig ud, når det kommer til behovene hos Bittorrent-brugere.

Læs vores fulde VPN-sammenligning nedenfor for at se, hvilken af ​​disse tungvægte der kommer ud på toppen (tip: Det er ikke engang så tæt).

Virksomhedsprofiler & Funktionsoversigt

Lad os først se hurtigt på specifikationerne og funktionerne i hver VPN, så vi kan få en bedre idé om, hvad vi arbejder med.

Privat internetadgang

Billede

Funktioner
Baseret i USA
Ingen aktivitetslogfiler
Ingen metadata (forbindelseslogfiler)
Servere i 24 lande

Prisfastsættelse
1 måned – $ 6,95
Bedste tilbud: 1 år for $ 3,33 / m

Alle funktioner & Prisfastsættelse

HideMyAss

Billede

Funktioner
Baseret i England
Ingen aktivitetslogfiler
Logs Metadata (forbindelseslogfiler) i 6 måneder
Servere i 221 lande (mest af enhver VPN)

Prisfastsættelse
1 måned – $ 11,52
Bedste tilbud: 1 år for $ 6,55 / m

Alle funktioner & Prisfastsættelse

Valg af VPN (de vigtigste faktorer)

Alle VPN-tjenester leverer kryptering og kan skjule din IP-adresse. Det er her lighederne stopper. Der er flere faktorer, der bestemmer, hvor godt en VPN vil fungere til anonym torrenting. Her er vores liste over de vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger en VPN:

De vigtigste VPN-funktioner (til torrenting)

 1. Logningspolitik – Opbevarer VPN logfiler? Hvor længe? Hvilke oplysninger de sporer?
 2. Hastighed – mere hastighed er tydeligvis bedre
 3. Torrent venlighed – Velkommen VPN virkelig brugere af bittorrent, eller annullere konti for torrentaktivitet?
 4. Sikkerhed – Krypteringsstyrke er vigtig. Inkluderer VPN også en kill switch & private DNS-servere
 5. Andre nyttige funktioner – SOCKS5 proxies, brugerdefinerede konfigurerede torrentklienter, p2p optimerede servere osv…

Vi vil sammenligne Hidemyass og privat internetadgang på alle disse kriterier én ad gangen. Lad os gøre det.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logning

Her skal vi se på hvilke oplysninger (hvis nogen) hver VPN logger om din aktivitet, forbindelseshistorik og downloads.

Privat internetadgang

PIA er baseret i USA, hvor loven om opbevaring af data ikke finder anvendelse på VPN-udbydere.

Logningspolitik: Privat internetadgang angiver, at de ikke opbevarer nogen aktivitetslogfiler, eller overvåger eller registrerer sessionhistorik eller metadata. Dette betyder, at de ikke registrerer din IP-adressehistorik, forbindelseshistorik eller mængde data, der er overført. De er en ægte ikke-logging VPN.

Hidemyass

Hidemyass er baseret i Det Forenede Kongerige og er underlagt britiske love om datalagring (som gælder VPN’er).

Logningspolitik: Hidemyass har bekræftet, at selvom de ikke direkte overvåger din VPN-aktivitet, holder de forbindelseslogfiler i 2-3 måneder. Disse logfiler inkluderer din IP-adressehistorik og mængden af ​​data, der er overført. Som et resultat er de i stand til at videresende DMCA-meddelelser og har været kendt for at gøre det.

Analyse:
PIA er en ægte VPN-udbyder, der ikke logger. Dette er det optimale fortrolighedsniveau for bittorrent-brugere, og det er noget, Hidemyass simpelthen ikke kan matche, fordi de er påkrævet af britisk lov om dataopbevaring for at registrere metadata for deres kunders sessionhistorie. PIA vinder stort her.

VINNER: Privat internetadgang

besøg hjemmeside

Sikkerhed

Lad os se på krypteringsstyrke, IP-lækager og ekstra sikkerhedsfunktioner…

Privat internetadgang

Tunnelkryptering: op til 256-bit AES (industristandard)
Håndtryk kryptering: 4096-bit taster (fremragende)
Indstillinger for tilpasset kryptering: Ja

Yderligere sikkerhedsfunktioner:

 • IPv6 lækagebeskyttelse
 • DNS-lækage beskyttelse
 • VPN Kill-Switch (forhindrer IP-lækager, hvis VPN mislykkes)

Hidemyass

Tunnelkryptering: op til 256-bit AES (industristandard)
Håndtryk kryptering: 2048-bit taster (god)
Indstillinger for tilpasset kryptering: Ingen

Yderligere sikkerhedsfunktioner:

 • Sikker IP-binding (kill-switch)

Analyse:
Privat internetadgang vinder også denne runde. De er software, der har indbygget beskyttelse til de 3 mest almindelige IP-lækager. Du kan vælge, hvilke der skal aktiveres i den avancerede indstillingsmenu på deres software. DNS-lækagebeskyttelse er især nyttig, fordi det sikrer, at din Internetudbyders DNS-servere aldrig bruges (hvis du ikke blokerer for DNS-lækager, kan din internetudbyder stadig overvåge din webhistorik).

Dertil kommer, at PIA har nogle af de bedste krypteringer i branchen (og det kan fuldt ud tilpasses i de avancerede krypteringsindstillinger på PIAs desktop-software). Dette giver dig mulighed for at finjustere den perfekte blanding af sikkerhed vs. hastighed (afhængigt af dine behov) eller bare gå med de anbefalede indstillinger.
Privat internetadgang kanter HMA på næsten alle sikkerhedsfunktioner.

VINNER: Privat internetadgang

besøg hjemmeside

Torrent / p2p Venlighed

Mange VPN’er siger, at de tillader torrents, kun for senere at annullere eller suspendere konti for torrentaktivitet. Nogle VPN’er er bygget op fra bunden for at være mere torrentvenlige end andre.

Privat internetadgang

Privat internetadgang er en af ​​de mest torrentvenlige VPN-udbydere, vi har testet. De begrænser ikke torrentaktivitet til specifikke servere (men foretrækker dog sandsynligvis, at du holder dig til ikke-USA / UK-servere).

Som alle hæderlige VPN’er understøtter eller opfordrer PIA ikke til ulovlige downloads (det gør vi heller ikke). Uanset hvad du downloader, er de imidlertid ikke i stand til at knytte nogen online aktivitet til specifikke konti eller brugere.

Da de ikke overvåger eller logger din forbindelseshistorik eller VPN-aktivitet, er det umuligt at spore torrent-downloads til en bestemt vpn-konto. (og der kan være snesevis eller hundreder af brugere, der deler den samme VPN-server).

Hidemyass

Hidemyass blokerer ikke specifikt for torrents / p2p-adgang på deres netværk. Deres servicevilkår siger, at de vil annullere konti for ulovlig aktivitet.

Denne tråd giver dig en bedre idé om deres torrentpolitik i praksis.

Vigtig note: HMA har muligheden for at spore torrent-downloads til specifikke konti, fordi de holder forbindelseslogfiler for hver konto. Dette betyder, at de kan (og gøre) suspendere / annullere konti, hvis du vælger at downloade mindre end-juridiske filer.

Hastighed (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting er en høj båndbreddeaktivitet, og mere hastighed er altid bedre, ikke? Lad os se, hvilken VPN der lader dig bruge den højeste procentdel af din højhastighedsforbindelse.

Privat internetadgang

PIA USA-hastighedstest

Californien, USA

Privat internetadgang Canada-hastighedstest

Toronto, Canada

Privat internetadgang Holland serverhastighedstest

Amsterdam, Holland (populær for p2p)

Hidemyass

Hidemyass NYC hastighedstest

New York, USA

Hidemyass chicago hastighedstest

Chicago, USA

Billede

Toronto, Canada

Speedtest-analyse:
Privat internetadgang vinder her med en bred margin. Især imponerende er forskellen på båndbreddens opstrøms. PIA var i stand til at få over 80% af vores 50 Mbps forbindelse på alle 3 servere, vi testede. (Til reference behøver du kun 5-7 Mbps for at streame en film i HD).

Når du overvejer, at PIA er omkring halvdelen af ​​prisen på HMA, er det et let valg, hvis hastighed er din # 1 overvejelse. Det er også værd at se på IPVanish (som er den hurtigste ikke-logging-vpn, vi har testet). Vi foretog en fuld sammenligning af IPVanish vs PIA.

VINNER: Privat internetadgang

besøg hjemmeside

Nyttige ekstra tjenester til Torrenting

De fleste VPN’er tilbyder bare VPN-service, men nogle af de mere torrentfokuserede vpns inkluderer ekstra funktioner, som bittorrent-brugere elsker. For eksempel: Torguard inkluderer et automatisk proxy-installationsprogram, der øjeblikkeligt konfigurerer din foretrukne torrent-software til at bruge deres torrent-proxy-service. BTguard har brugerdefinerede versioner af uTorrent og deluge med deres proxyindstillinger allerede installeret.

Så hvad har disse to VPN-kraftcentre at tilbyde dig?

Privat internetadgang

Privat internetadgangEr en af ​​kun en håndfuld VPN’er, der inkluderer gratis sokker-proxy-service med hver VPN-pakke.

Anonyme proxy-tjenester er populære hos bittorrent-brugere, fordi de arbejder med alle større torrent-klienter, de er normalt hurtigere end en VPN, og de koster generelt mindre. Proxyerne med de nederste sokker er ikke krypteret (en VPN tilbyder ekstremt stærk kryptering).

Med PIA kan du dog få det bedste fra begge verdener og brug en VPN + Proxy samtidig, fordi de tillader 5 samtidige forbindelser fra en enkelt konto. Dette betyder, at din torrent IP-adresse vil være din proxy-IP, din webbrowser-adresse vil være din VPN IP, og ingen af ​​disse vil matche din ægte IP-adresse. I otherwords vil du være ekstremt anonym.

Vi har endda trin-for-trin-installationsvejledninger, der viser dig, hvordan du gør dette i al din foretrukne torrent-software.

Proxy & VPN-installationsvejledninger:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Syndfloden
 • QBittorrent
 • Flud (til Android)

Prisfastsættelse

Selvom jeg mener, at pris bør være en lav prioritet, når det kommer til sikkerhed og privatliv, er det ingen hemmelighed, at folk foretrækker en god handel til en lav pris. VPN’er varierer i pris fra omkring $ 3 / måned til $ 20 / m og højere. Den gode nyhed er, at prisen ikke altid betyder kvalitet, og nogle af de bedste VPN’er, vi har testet, er også de mest overkommelige.

Sådan sammenlignes privat internetadgang med Hidemyass, når det kommer til pris:

Privat internetadgang

Prisfastsættelse

 • 1 måned – $ 6,95
 • 6 måneder – $ 35,95
 • 1 år – $ 39,95 ($ 3,33 / måned)

Hidemyass

Prisfastsættelse

 • 1 måned – $ 11,52 / måned
 • 6 måneder – $ 8,33 / måned
 • 1 år – $ 6,55 / måned

Uanset hvilken abonnementslængde du vælger for begge PIA & HMA, funktionerne er de samme, uanset varighed. Det er klart, at du får en betydelig rabat for begge tjenester, hvis du vælger en 12-måneders abonnementsindstilling. Hvis du bekymrer dig om købers anger, skal du glæde dig. Begge VPN’er tilbyder en 100% refusionsgaranti.

Privat internetadgang har en 7-dages refusionspolitik og Hidemyass har en 30-dages refusionspolitik (så længe du ikke overtræder deres betingelser eller overfører mere end 10 GB data).

Her er skærmbilleder af hver VPNs nøjagtige prisoplysninger:

Prisside for privat internetadgang

Privat internetadgangs planer og priser

Hidemyass tilbyder deres VPN-tjeneste i nøjagtigt de samme abonnementslængder som PIA (1 måned, 6 måneder og 12 måneder). Desværre opkræver de næsten det dobbelte af PIA-prisen for hver abonnementsvarighed.

Hidemyass VPN-prisfastsættelse

Prisfastsættelse / planer for Hidemyass

Konklusion: Og vinderen er det…

Dette showdown var ikke engang tæt på. Efter min tælling, Privat internetadgang vandt hver eneste runde.

Dette er ikke at sige, at Hidemyass er en dårlig VPN. Faktisk gør de mange ting meget godt (deres software er god, og de er en af ​​de eneste VPN’er med live telefon teknisk support). Virkeligheden er, at Hidemyass ikke er designet til behovene hos bittorrent brugere, mens PIA er blandt de mest torrent-venlige VPN’er i verden.

Det skulle ikke være nogen overraskelse, at Privat internetadgang blev udnævnt til vores top VPN til torrenting (2014/2015)

Her er en oversigt over matchup fra hoved til hoved:

Privat internetadgang vs. Hidemyass (resume)

Feature
Vinder
detaljer
Hemmelig / LogsPIAPIA holder nul logfiler eller metadata. HMA fører logfiler.
SikkerhedPIAPIA har justerbar krypteringsstyrke op til 256-bit AES w / 4096 bit-taster
TorrentvenligPIAPIA er væsentligt mere torrentvenlig end HMA og kan ikke identificere individuelle konti
HastighedPIAI vores test presterede PIA bedre end Hidemyass med hastighed
EkstraPIAHollandsk SOCKS-proxy inkluderet i VPN, fungerer godt til torrenter
PrisfastsættelsePIAPIA koster så lidt som $ 3,33 / måned (ubegrænset) vs. $ 6,55 for HMA. (Offeroplysninger nedenfor)

Analyse

Privat internetadgang smadrede Hidemyass absolut, når det gælder at imødekomme de krævende privatlivskrav fra hyppige bittorrent-brugere. Vi anbefaler helhjertet PIA er en fremragende VPN overalt, hvad enten det er til generel brug eller hard-core torrent downloading.
Sørg for at drage fordel af PIAs 7-dages refusionspolitik, hvis du vil prøve deres service uden risiko. PIA er langt den mest populære VPN-service blandt besøgende på dette websted, og en af ​​de mest overkommelige.Brug nedenstående link for at få PIA for $ 3,33 / måned

Bedste tilbud

Få PIA for $ 3,33 / måned »

Anden nyttig information

Vi har masser af andre artikler på dette websted til at hjælpe dig med at vælge den perfekte torrent-vpn, og når du først har gjort det, har vi ‘hvordan-til-guider’, der viser dig nøjagtigt, hvordan du konfigurerer din foretrukne torrent-klient til at arbejde perfekt med din VPN eller proxyservice.

Her er nogle af vores mest populære artikler:

Guides

uTorrent (VPN / Proxy installationsvejledning)
Vuze (VPN / Proxy installationsvejledning)
Deluge (VPN / Proxy installationsvejledning)
QBittorrent (VPN / Proxy-opsætning)

SOCKS vs. HTTP-proxy
Forståelse af VPN-logfiler
Hvilke VPN’er holder ingen logfiler?

Anmeldelser

Anmeldelse af privat internetadgang
IPVanish gennemgang
Torguard anmeldelse
BTGuard anmeldelse
Proxy.sh anmeldelse

Sammenligninger

PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me