A Cyberghost VPN jó a torrentinghez?

A Cyberghost jó VPN a torrentek névtelen letöltéséhez? A Cyberghost átlépjük az ütemét, és megvizsgáljuk a szolgáltatás legjobb (és legrosszabb) dolgait, hogy eldöntsük, vajon ez jó-e a torrentek / p2p / fájlok megosztása szempontjából, miközben a letöltési előzményeket privátnak tartják..

Rövid pillantás a Cyberghost-ra

A Cyberghost egy romániai VPN-társaság. Népszerűségük tovább növekszik (nagyrészt annak köszönhetően, hogy INGYENES VPN lehetőséget kínálnak). Szolgáltatásaikat elsősorban magánéletük, biztonságuk és szoftverük erejéig értékesítik. Prémium terveik megfizethető áron állnak (bár nem csak annyira olcsók, mint néhány VPN).

Előfizetőik nagy része valószínűleg az ingyenes tervet választja, de ez nem lehetséges a p2p / torrent felhasználók számára, mivel a p2p tevékenységet 2014 óta teljesen letiltották az összes ingyenes kiszolgálón. Sajnos az ingyenes VPN nem igazán életképes lehetőség a fájlmegosztás, ahogyan azt az ingyenes VPN útmutatóban tárgyaljuk.

Jegyzet: A Cyberghost 2017. december óta megszüntette az ingyenes szintjét. Most 30 napos 100% -os visszatérítési időszakot kínálnak..

A tervek már 2,75 dollár / hónap elején kezdődnek.

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN szolgáltatások

Minden Cyberghost előfizetéshez (beleértve az ingyenes) hozzáférést kell biztosítani az egyedi VPN szoftverhez. Szoftverük rengeteg extra funkcióval van beépítve. Ezen szolgáltatások közül sok rendkívül hasznos, és sokkal biztonságosabbá teszi a VPN-élményt.

Más funkciók (például a hirdetés-blokkolás) javíthatják az Ön böngészési élményét, de egyes felhasználók számára valószínűleg nem tetszik, hogy VPN-szolgáltatója ilyen aktív szerepet vállal az online tevékenységük „fejlesztésében”..

Az alábbiakban részletesebben megvizsgáljuk a Cyberghost kiemelkedő tulajdonságait. Íme egy rövid lista:

 • IP / DNS szivárgásvédelem
 • Malware / Ad-Blocking
 • NAT tűzfal
 • 256 bites AES titkosított VPN alagút
 • Továbbfejlesztett webbiztonság a Https kényszerítésével, ahol elérhető
 • Megosztott IP-címek
 • Nincs tevékenységi napló

Cyberghost VPN biztonság

A Cyberghost bejelöli az összes négyzetet, amikor a bittorrent felhasználók kötelező biztonsági funkcióiról van szó.

Míg a legtöbb VPN-szolgáltató magában foglalja ezeket a funkciókat, a Cyberghost mind a hat, beleértve az an NAT-tűzfal amelyért egyes VPN-k valójában külön díjat számítanak fel.

Cyberghost biztonsági szolgáltatások

Legjobb biztonsági szolgáltatások (a Cyberghostvpn.com webhelyről)

256 bites OpenVPN AES titkosítás:
Ez a magas biztonságú titkosítás ipari szabványa. Az összes bejövő / kimenő adatot egy titkosítási rétegbe csomagolja, amelyet biztonságosnak tekintnek még katonai és kormányzati használatra is.

Ha nincs szüksége erre a szintre a biztonságban, választhat PPTP vagy L2TP / IPSec VPN protokollok közül is, amelyek valamivel gyorsabb letöltési sebességet eredményezhetnek..

IP szivárgás elleni védelem:
Operációs rendszere vagy böngészője miatt a VPN kiszivárogtathatja az Ön valódi IP-címét bizonyos körülmények között vagy konfigurációk esetén. A Cyberghost szoftvere beépített védelemmel rendelkezik, amely a leggyakoribb szivárgástípusokra vonatkozik, ideértve:

 • VPN gyilkos kapcsoló (védi a véletlen lekapcsolódások ellen)
 • DNS szivárgás elleni védelem (a webhely lekérdezéseit privát szerveren keresztül továbbíthatja, az internetszolgáltató kiszolgálói helyett)
 • IPv6-védelem (győződjön meg arról, hogy a VPN nem szivárog-e az eszköz IPv6-címe (szemben az IPv4-vel).

NAT tűzfal:
A NAT tűzfal egy csomagszűrő, amely biztosítja, hogy a rosszindulatú adatok vagy a feltörési kísérletek ne érjék el számítógépét a VPN-alagúton keresztül. Biztosítja, hogy minden, az Ön számára elküldött adatbájt egy olyan számítógép, amelyet közvetlenül kér egy weboldal vagy alkalmazás.

Cyberghost naplózási politika & Adatvédelmi beállítások

A Cyberghost nem naplózott VPN szolgáltatás. Ezt világosan közlik weboldalukon, adatvédelmi politikájukban, és a Cyberghost csapat tagjai írásban (e-mailben) megerősítették nekem. Nem látottunk olyan jelentést vagy bírósági ügyet, amely a Cyberghost adatvédelmi garanciájával kapcsolatos lenne, és amely aggodalomra ad okot (ellentétben a VPN-ekkel a közelmúltban).

Egy dolgot kell szem előtt tartani … A Cyberghost közel egy évtizede létezik, és korábban áttekintettük adatvédelmi politikájuk sokkal régebbi (és kissé zavaros) változatát. Jelenlegi politikájuk lényegesen egyértelműbb és egyértelműbb. Megőriztük áttekintésünk régi változatát, így láthatja, hogy mekkora előrelépés történt.

A Cyberghost naplózási politikája (az adatvédelmi irányelvekből)

A Cyberghost adatvédelmi politikája két fő részre oszlik. Az első a webhely látogatóinak adatvédelmével foglalkozik. Fontos, hogy ne keverjük össze a cyberghost.com webhelyen található nyomkövető technológiákat (amelyeket szinte minden komoly VPN-szolgáltató használ) bármivel, ami a VPN-tevékenység nyomon követéséhez kapcsolódik. A Cyberghost egy ‘Nem naplózó VPN szolgáltatás’ és nem követnek semmilyen információt a VPN-tevékenységéről, használatáról vagy a csatlakozási előzményekről.
Szigorú nem naplózási politikánk révén biztosítjuk, hogy NEM kövessük nyomon a CyberGhost VPN alagútban végrehajtott felhasználói forgalmat, például: böngészési előzmények, forgalom célpontja, keresési beállítások, adattartalom, IP-címek vagy DNS-lekérdezések.
–Cyberghost Adatvédelmi irányelvek
A Cyberghost tovább pontosítja, hogy ez a politika mit jelent a gyakorlatban:

Kép

 • Nem tudják, mely felhasználók látogatták meg egy adott webhelyet vagy szolgáltatást
 • Nincsenek naplóik, mely felhasználót egy adott időpontban csatlakoztatta / bontotta le
 • Nem tudják, milyen IP-címet rendeltek hozzá (vagy honnan csatlakoztak)
 • Nem tudják a „valódi” IP-címet

Egyértelműség: Ez azt jelenti, hogy nem tudják rekonstruálni ezeket az információkat a naplókból (mivel nem léteznek). Ez nem azt jelenti, hogy a Cyberghost (vagy bármely más VPN) valós időben nem férhetett hozzá ehhez az információhoz. Bármely VPN-szolgáltató tudni fogja, hogy milyen fiókok vannak jelenleg csatlakoztatva, és milyen IP-ket használnak (ha úgy döntnek). A Cyberghost megígéri, hogy nem tárolja vagy naplózza ezeket az információkat, miután megszakadt.

Van-e vörös zászló / ok, ami kétséges?
A titoktartási politikában nincsenek nagy hiányosságok, és a garancia azokra a legfontosabb funkciókra terjed ki, amelyeket nem látunk a „nem naplózódó” szolgáltató adatvédelmi politikájában. Nem naplóznak semmilyen online tevékenységet, keresési előzményt vagy VPN-felhasználást. Nem rögzítik a bejövő / kimenő IP-címet.

Más szavakkal: a torrent tevékenységnek (gyakorlati szempontból) lehetetlennek kell lennie arra, hogy a harmadik fél nyomon kövesse az Ön IP-címe alapján, amikor a Cyberghosthoz kapcsolódik..

Ezenkívül nem látott vagy olvasott egyetlen olyan jelentést sem, amely arra utalna, hogy a Cyberghost megosztja vagy naplózza a felhasználói adatokat. Noha az utóbbi időben számos (1) különféle (2) VPN-naplózási botrány létezett, a Cyberghost jó hírneve tiszta.

A Cyberghost régi adatvédelmi politikájának elemzése (az átláthatóság érdekében)

Fontos jegyzet: Az alább bemutatott elemzés RÉGI és a Cyberghost adatvédelmi politikájának korábbi verzióján alapul. Új adatvédelmi politikájukat nagymértékben javítják az egyértelműség, a szervezés és az átláthatóság szempontjából. A jelenlegi adatvédelmi politika elemzését a fenti szakaszban találjuk. Megtartottuk régi kommentárunkat az átláthatóság érdekében, valamint hogy megmutassuk, hogyan nőtt ki a Cyberghost társaságként.
A Cyberghost előnyei itt kezdik el kissé megrágni. Míg a Cyberghost megosztott IP címeket használ (tehát 1 IP nem egyenlő 1 emberrel), adatvédelmi politikájukban nagyon sok kívánnivalót hagynak.

Megosztott IP-címek:
A Cyberghost megosztott IP-címeket használ, tehát több felhasználó (esetleg akár több száz) is ugyanazt az IP-címet fogja megosztani egyszerre. Ennek a stratégiának az az előnye, hogy egyetlen felhasználót sem lehet egyszerűen azonosítani kizárólag a VPN-hez rendelt IP-címük alapján.

Cyberghost naplók és naplózási politika:
A Cyberghost a „Nincs napló” igényt jól láthatóan jelenítette meg honlapján. Ez az állítás már nem létezik, helyébe az ujjlenyomat-vételi technológia ígérete lép. Nem tudva, mit jelent ez, az adatvédelmi irányelveinket vizsgáltuk meg:

A cyberhost adatvédelmi politikájából…

A Cyberghost adatvédelmi politikájának 1. része

A fenti állítás látszólag jelzi, hogy a Cyberghost elemezte a szerver kihasználtságát, de nem tárol statisztikai adatokat arról, hogy ki melyik szervert használta. A „felhasználói fiókhoz kapcsolható” kifejezés azonban kissé homályos.

Egy kicsit később megbeszélik a VPN naplókat is…

Cyberghost naplózási politika

Ez a szakasz szintén kissé zavaró. A kifejezés "…nincsenek olyan naplók, amelyek lehetővé teszik az IP-cím zavarását…" rendkívül homályos, és nem jelzi, hogy valóban naplózza-e az Ön IP-címét, vagy sem.

Úgy tűnik azonban, hogy a Cyberghost ezt közvetlenül állítja nem tartanak semmilyen tevékenységi naplót amikor azt állítják: “… nem rögzítjük a naplókban a hozzáférési webhelyekkel vagy az IP-címekkel kapcsolatos kommunikációs tartalmat vagy adatokat …”. Feltehetően ebben az esetben az „IP-címek” használata a webhely vagy a szerver IP-jére utal, nem pedig a saját IP-jére..

Egy újabb homályos ígéretet követnek el:
Semmilyen pillanatban nem jelentünk veszélyt a névtelenségre…
Ami, bár egy szép gondolat, meglehetősen homályos, és még mindig nem deríti ki pontosan, mely metaadatokat a cyberghost csinálja és nem naplózza.

IS Cyberghost egy GOod választás a torrensek számára?

Elemzésünk alapján a Cyberghost átlagosan magasabb VPN-szolgáltató a torrentek letöltéséhez. Nulla naplóval rendelkeznek, és lehetővé teszik a bittorrent (és egyéb p2p) hálózati forgalmat. Kívánjuk azonban, hogy az előfizetésedhez csatolják a SOCKS5 proxy-ot. Ez egy hasznos eszköz egy második IP-hop hozzáadásához a torrent forgalomhoz, és könnyen konfigurálható az uTorrent, a Vuze vagy a QBittorrent között..

Itt található a teljes elemzés:

Cyberghost profik

A Cyberghost kiváló IP-szivárgás-védelemmel rendelkezik, olyan beépített funkciók révén, mint az IPv6-szivárgás-védelem és a kill-switch technológia.

A Cyberghost asztali kliensének beépített ‘Anonim torrenting módja’ van, amely automatikusan összekapcsolja Önt a p2p-re optimalizált kiszolgáló helyével. Opcionálisan automatikusan elindítom a kedvenc torrent kliensdet (vagy más alkalmazást is).

Ezenkívül teljes mértékben lehetővé teszik a torzítást az összes prémium tervben (de nem ingyenes terveket). Csatlakoztassa ezt a 256 bites titkosítással és a kiszolgálói helyek széles választékával (beleértve a torrent-barát országokat is), és a Cyberghost egy szilárd választás.

Naplózási politikájuk és átláthatóságuk 2018-ban jelentősen javult, és rendelkezik minden hozzávalóval, amelyet valóban magántulajdonban kíván.

Cyberghost hátrányok (Proxy nincs benne)

A legfontosabb, amit találunk, egy kisebb jelentőségű. A Cyberghost VPN nem tartalmazza a mellékelt SOCKS5 proxy szolgáltatást. Ez egy olyan eszköz, amelyet a p2p közösségnek csak kis része használ (legtöbbjük csak VPN-t használ). Ennek ellenére ez egy jó tulajdonság, és a Cyberghost számos legkiválóbb versenytársa díjmentesen tartalmazza a Socks proxy szolgáltatást.

Egyéb szempontok

A legjobb Cyberghost alternatívák

Ha a VPN használatának elsődleges oka a torrentek névtelen letöltése, akkor az alább ajánlott VPN-szolgáltatók kiváló választás. Mindegyikük rendelkezik „Nincs naplózás” politikával, és magas rangsorolást kap a Torrent-barátságosság eredménykártyánkon.

A legjobb az, hogy ezeknek a lehetőségeknek a többsége olcsóbb, mint a Cyberghost prémium terve.

Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférés vs. Cyberghost

Árazás

 • 1 hónap – 6,95 USD
 • Legjobb ajánlat – 3,33 USD

Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés már három éve egymás után az első számú ajánlott torrent VPN-enk! Véleményünk szerint a magánélet, a biztonság és az ár verhetetlen kombinációját kínálják.

Kedvenc funkciónk (a „nulla naplók” házirendjük mellett) az, hogy minden VPN csomag korlátlan hozzáférést biztosít Hollandia SOCKS5 Proxy szerveréhez (amely felhasználható a torrentek további anonimizálásához).

Van SOCKS5 proxybeállítási útmutatónk az uTorrent, a Vuze, Deluge, Qbittorrent és Flud számára..

Rendelkezünk egy külön útmutatóval is, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell beállítani a PIA-t a maximális torrent adatvédelem érdekében.

Olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintését a teljes sebességű tesztekről, a biztonsági részletekről és a naplózási politikáról.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

Árazás:
1 hónap – 10 USD / m
1 év – 6,99 USD / m

Látogasson el a webhelyre

NordVPN a leggyorsabban növekvő VPN ezen a webhelyen látogatók körében, és láttuk, hogy az érdeklődés 2018. évre növekszik. Ennek oka az, hogy őrült mennyiségű funkciót kínálnak (beleértve a Netflix-kompatibilitást), nagyon versenyképes áron..

Kedvenc funkcióink:

 • p2p-re optimalizált szerverek (a sebesség és a biztonság érdekében)
 • A SOCKS5 proxy szervereket 10 torrent-barát hely tartalmazza.
 • VPN alkalmazások Windows, Mac, iOS, Android számára
 • Telepíthető VPN-kompatibilis útválasztókra (az egész hálózat védelme)
 • Feloldja az US-Netflix és 50+ más streaming szolgáltatások (mint például a HBO GO) feloldását

Olvas: A NordVPN áttekintésünk (és a torrent telepítési útmutatója)

Ne felejtse el ellenőrizni a részletes összehasonlításokat, ideértve a következőket: NordVPN vs. PIA és NordVPN vs. IPVanish

További források

Rengeteg útmutatót, áttekintést és forrást találunk ezen a weboldalon, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes VPN-t. Vannak oktatóanyagok is, amelyek lépésről lépésre tartalmazzák az összes kedvenc torrent ügyfelet anonim módon. Köszönöm az olvasást és a biztonságos torrent!

útmutatók

 • Az uTorrent használata VPN vagy Proxy használatával
 • QBittorrent VPN + proxy beállítása
 • A Vuze VPN + proxy beállítása
 • Alacsony VPN + proxybeállítás
 • Hogyan lehet letölt torrenteket név nélkül az Android
 • Hogyan kell fizetni a VPN szolgáltatásért a Bitcoin segítségével

VPN összehasonlítások és vélemények

 • VPN vs. proxy: melyik a jobb (és hogyan kell mindkettőt használni)
 • Privát internet-hozzáférés vs Torguard
 • Privát internet-hozzáférés vs. IPVanish
 • Privát internet-hozzáférés vs. ExpressVPN
 • Torguard és BTGuard (SOCKS5 proxy összehasonlítás)
 • Privát internet-hozzáférés áttekintés

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me