Hogyan készítsük el az uTorrent teljes mértékben ☠ ANONYMOUS ☠

Hogyan használjuk az uTorrent névtelenül

Az uTorrent az egyik legnépszerűbb BiTorrent ügyfél a világon, és sok felhasználó szeretne tudni Hogyan használjuk az uTorrent névtelenül. Ezért úgy döntöttünk, hogy elkészítjük ezt az egyszerű útmutatót az uTorrent tevékenység anonimizálásához VPN vagy Proxy szolgáltatással.


Tetszik a Vuze? Van útmutatónk a Vuze névtelen használatához is! És most Deluge számára is.

Bevezetés az anonim torrentokba

Nem számít, milyen BitTorrent-klienst használ, vagy milyen torrentokat tölt le a letöltés, Két fő módszer van a torrent névtelen letöltésére: 1. lehetőség = VPN (virtuális magánhálózat), 2. lehetőség = Anonim proxyszolgáltatás.

Számos lehetőség létezik a VPN vagy a Proxy szolgáltatás különböző szolgáltatói számára, de végül mindegyiket úgy tervezték, hogy egy dolgot csináljon, és jól csinálja: elrejteni az igazi személyazonosságát torrent letöltésekor

A leggyorsabb VPN a torrentekhez&# 65279;

Az IPVanish névtelen utorrentje

* Nincs napló *
* Leggyorsabb sebesség *
Kizárólag a 1. szintű hálózattal rendelkező VPN

Szerezz IPVanish-t

Minden tervhez 7 napos 100% -os visszatérítési garancia tartozik

Miért kellene névtelenül használni az uTorrent-t??

Egy teljes cikket írtunk okairól, amelyek anonimizálják a torrentokat, de a rövid válasz:

Ha nem használja az uTorrent névtelenül, akkor nem tudja, ki figyeli a letöltéseket és mit csinál ezekkel az információkkal. Hacsak nem tesz lépéseket magának a védelmére, az igazi IP-címe bárki számára elérhető az uTorrent oldalon.

Lehet, hogy nem veszi észre, de összeállíthatja az összes bittorrent rajban lévő társaik listáját, és megtekintheti a társak teljes IP-címét. Azok számára, akik nem ismerik a kifejezést, az an Az IP-cím egy egyedi sorozatszám, amelyet az internetszolgáltató rendel hozzá. Az IP-cím felhasználható az egyedi számítógép, eszköz vagy kapcsolat azonosítására.

A jelenlegi IP-cím megtekintéséhez keresse fel az IP-cím ellenőrzése webhelyet az IPVanish.com oldalon (teljesen ingyenes és 5 másodpercig tart. Az IP-címed a bal felső sarokban lesz). Ajjaj! Az az igazság, hogy sokkal kevésbé anonim online, mint valószínűleg rájössz.

Mire néz ki az uTorrent-en

Minden olyan fájl raj esetében, amelyben részt vesz az uTorrent használatakor, láthatja a rajhoz jelenleg csatlakoztatott összes társ (számítógép) listáját, valamint a velük kapcsolatos további információkat, beleértve: IP-cím, kliens szoftver, letöltési / feltöltési sebesség.

IP-címe az utorrent társlistában

uTorrent Peer IP-címek (az utolsó számjegy elmosódott)

A fenti képen látható a raj a kalóz-öböl dokumentumfilmjéről "TBP AFK." Az IP-címek utolsó számjegyeit a rajból szándékosan elmostam (bár ez egy közhasznú torrent) anonimitásuk megőrzése érdekében. Mint láthatja, minden egyes társ kénytelen megmutatni IP-címét az uTorrent-ben (így tudod csatlakozni a többi társhoz a rajban). Most gondolj erre: inkább az uTorrentben megjelenő IP-cím lenne a ‘True IP Address’ vagy ‘VPN vagy Proxy Service’ által biztosított ‘Anonymous IP’??

Nagyon garantálhatom, hogy a válaszod a 2. lehetőség (tudom, hogy az enyém). Olvassa tovább az anonim IP-cím beszerzésének módját.

2 lehetőség az anonim uTorrenthez: VPN vagy PRoxy

Mielőtt belekerülnénk az uTorrent névtelen telepítési útmutatóinkba, itt röviden áttekintjük a VPN és a torrent proxyszolgáltatások közötti különbséget. Feltétlenül olvassa el a VPN vs proxy szolgáltatás előnyeinek / hátrányainak alaposabb összehasonlítását.

Virtuális magánhálózat (VPN):
 • Magasabb titkosítás
 • Titkosítja / névteleníti az Ön nevét teljes Internet kapcsolat
 • Kissé drágább
 • Kissé lassabb (az erősebb titkosítás miatt)
 • A Bitorrent első számú legjobban értékelt VPN-je
Névtelen proxy szolgáltatás:
 • Alsó titkosítás
 • Titkosítja / névteleníti a meghatározott programokat / portokat
 • Kissé olcsóbb
 • Kissé gyorsabb (a kevesebb titkosítás miatt)
 • # 1 Torrent proxy szolgáltatás

VPN használata az uTorrent használatával (Easy Setup)

Manapság az összes legnépszerűbb VPN-szolgáltató könnyen használható VPN-szoftverrel rendelkezik, amely nagyjából olyan egyszerű, mint egy kattintás az internetkapcsolat (beleértve a torrenteket) csatlakozásához és védelméhez. Ennek eredményeként az uTorrent anonim használata VPN-sel ugyanolyan egyszerű, mint a VPN-szolgáltatásra történő feliratkozás, a szoftver letöltése és a „Csatlakozás” kattintás (nyilvánvalóan az utorrent megnyitása a VPN csatlakoztatása után)

Néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni az uTorrent VPN kiválasztásakor:

 1. A naplókat nem tartó VPN még névtelenné teszi
 2. Néhány VPN nem engedélyezi a torrentokat. A VPN-eket, amelyeket ezen a weboldalon mutatunk be Do!
 3. Néhány VPN-nek vannak extra tulajdonságai, amelyek jobbá teszik a torrentek számára (például a kill-switch).

Az uTorrent kedvenc VPN-je

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish az uTorrent kedvenc VPN-je több okból. Első, nem tartanak semmilyen VPN-naplót, még csatlakozási naplókat sem, tehát a használat teljesen névtelen.

Második, Az IPVanish hihetetlenül gyors; az egyik leggyorsabb, amit valaha teszteltünk, tehát az uTorrent sebessége nem szenvedhet csak azért, mert VPN-hez kapcsolódik.

Harmadszor, Az IPVanish kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, és egy amerikai székhelyű vállalat, így bízhat benne, hogy meg fogja őrizni az ügyfelek számára nyújtott garanciákat. Az árak 6,50 USD / hónap alatt kezdődnek. Látogasson el az IPvanish webhelyre, vagy olvassa el először az IPvanish ismertetőt!

PIA az uTorrent számára# 2 PIA
Privát internet-hozzáférés az uTorrent egyik legnépszerűbb VPN-je. Nem vezetnek semmilyen naplót, és hihetetlenül megfizethetőek, korlátlan VPN szolgáltatással kezdve $ 3.33 / hó. Ez csak 40 dollár egy évben!

Még jobb, ha a PIA DNS-szivárgás elleni védelmet és VPN-megszakító kapcsolót tartalmaz a szoftverükben, ami azt jelenti, hogy valódi IP-je soha nem lesz véletlenszerűen kitéve az uTorrent-en az Ön tudta nélkül..

A magán-Internet hozzáférés magában foglalja ingyenes proxy szerverek az előfizetéssel, tehát ha VPN helyett inkább proxy segítségével csatlakozik az uTorrenthez, akkor ez egy lehetőség. Látogassa meg a PIA-t, hogy feliratkozzon, vagy olvassa el a részletes PIA-áttekintést.

Proxy.sh az uTorrent használatával# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh valóban egyedülálló a VPN cégek között. Prioritássá teszik az átláthatóságot (ügyfeleik számára), miközben mindent megtesznek annak érdekében, hogy ügyfeleik teljesen anonim módon maradjanak online. Kiadnak egy egyedi „átláthatósági jelentés” amely felsorolja az összes proxy.sh által kapott jogi kérelmet (például: a szerzői jogok megsértésére vonatkozó panaszokat), valamint a Proxy.sh által válaszként tett összes tevékenységet. További részletekért nézd meg a gyakorlati proxy.sh áttekintést.

Mint a többi VPN-hez, A Proxy.sh nem tart naplót bármilyen. Az összes kiszolgálón torrenteket tesznek lehetővé, és az árak csak 3,33 USD / hónap (40 USD / év )kor kezdődnek. Ide tartoznak a DNS szivárgás elleni védelem és a vpn kill kapcsoló a maximális biztonság érdekében.

Proxy használata anonim uTorrent-hez (Egyszerű beállítási lehetőség)

Persze, manuálisan konfigurálhatja az uTorrent-t úgy, hogy proxykiszolgálón keresztül névtelenül töltse le a torrenteket, de nem szeretne egy 1-kattintásos telepítési lehetőség töltse le az uTorrent testreszabott verzióját, a már létező helyes beállításokkal együtt?

Két legjobb anonim proxyszolgáltatás biztosítja ezt az opciót. Tanuljuk meg az egyes szolgáltatások előnyeit és az uTorrent kliens konfigurálását.
A Torguard egyszerű uTorrent beállításaTorguard Anonymous Proxy
Ahogy a neve is sugallja, Torguard a az anonim VPN és proxy szolgáltatások a Bittorrent felhasználók igényeihez igazodnak. Gondoskodnak arról, hogy olyan funkciókat tartalmazzanak, amelyek további biztonságot nyújtanak, mint például: Nincs napló, VPN gyilkos kapcsoló és DNS szivárgásvédelem.

A Torguard névtelen proxy- és VPN-szolgáltatásokat is kínál. A proxy szolgáltatás havi 4 dollár alatt kezdődik (kevesebb, mint 50 dollár / év). Szervereik gyorsak, és legfontosabb prioritásuk az ügyfelek magánélete. Érdemes elolvasni a Torguard áttekintést vagy a Torguard és a BTguard proxyk összehasonlítását.

A Torguard rendkívül egyszerűen megkönnyíti az uTorrent beállítását. Van egy olyan szoftverük, amely lehetővé teszi, hogy az egyedi lehetőségek közül válasszon, majd egyetlen kattintással automatikusan alkalmazza az összes beállítást a kedvenc torrent kliensére (beleértve az uTorrent, Vuze és Deluge szoftvereket)..

A jobb oldalon található a Torguard proxy beállító segédprogram. Csak válassza ki a kívánt lehetőséget a következő lépések közül, majd kattintson az ‘Alkalmaz beállítások’ lehetőségre, és a kívánt beállításokat automatikusan alkalmazza a kedvenc torrent kliens (például az uTorrent)

Csak írja be:

 1. bejelentkezesi adatok
 2. Előnyben részesített Torguard szerver (vagy automatikus)
 3. Preferált Torrent kliens

Ezután kattintson az ‘Alkalmaz beállítások’ lehetőségre, és élvezze!

Látogassa meg a Torguardot most!

A Torguard uTorrent egyszerű beállítása

Kép a Torguard-tól

Kép
BTGuard a másik rendkívül népszerű torrent proxy szolgáltatás. Mint a Torguard, ők is tartják nincs napló, van gyors sebesség, és van egy rendkívül egyszerű beállítás az uTorrent számára.

Miután feliratkozott a BTguard-fiókra, lehetősége lesz arra, hogy töltse le az uTorrent egy előre konfigurált verzióját, amelyen a helyes beállítások már megtalálhatók..

Az egyszerű telepítés opcióval szó szerint készen áll a futtatásra és a torrentek névtelen letöltésére 5 perc alatt. Olyan egyszerű. Ha nem biztos benne, hogy a Btguard-ot vagy a Torguard-ot választja, nézd meg a mi oldalt torrent proxy összehasonlítás.

Manuális proxybeállítási útmutató az uTorrenthez

Ha jobban szeretné ellenőrizni a csatlakozási lehetőségeket, vagy ha az uTorrent-et olyan proxy szolgáltatással szeretné használni, amely nem rendelkezik könnyű beállítási opcióval (mint például a Privát Internet hozzáférés, a Proxy.sh vagy az IBVPN), akkor olvassa el a teljes kézikönyvet. telepítési útmutató.

1. lépés: Iratkozzon fel egy anonim proxyszolgáltatásra
Ha még nem tette meg, regisztráljon a sok anonim proxyszolgáltatás egyikéhez, amelyet ebben a cikkben ajánlunk. Néhány VPN szolgáltatás magában foglalja az ingyenes proxy szolgáltatást a vásárláskor, beleértve: Saját Internet hozzáférés, Proxy.sh és iBVPN (Teljes vagy Végső VPN csomag). Ezek bármelyike ​​a kézi telepítési útmutatónkkal működik.

2. lépés: Nyissa meg az Utorrent alkalmazást, és lépjen a Menübe > Opciók > Beállítások (vagy csak nyomja meg a ‘Ctrl + P’ gombot)

3. lépés: Lépjen a Beállítások „Kapcsolat” szakaszába

A felbukkanó preferenciaablak bal oldalán látnia kell a menü különböző szakaszait. (Ezek a jobb oldali képen vannak feltüntetve). Válassza a „kapcsolat” lehetőséget a negyedik lehetőségnél.

4. lépés: Konfigurálja a csatlakozási lehetőségeket.

Számos lehetőség létezik a proxy beállításával kapcsolatban. Mi végigvezeti őket rajta, és megmondja, melyik választható, és melyeket véglegesen ellenőrizni kell.

A Csatlakozások képernyő körülbelül így néz ki …. (lent)

Kép

uTorrent Beállítások szakaszok

uTorrent proxy csatlakozási beállítások

uTorrent Csatlakozási beállítások (színkód általunk kódolva)

Hallgatóport szakasz:
A bejövő kapcsolathoz használt port:

Az, hogy egy adott portot vagy egy véletlenszerű portot használ, attól függ, hogy az UPnP vagy a NAT-PMP port leképezési lehetőségeit használja, vagy akár mindkettőt, vagy mindkettőt használja.

Ha UPnP vagy NAT Portmapping-et használ, akkor használhat egy véletlenszerű portot, és dönthet úgy, hogy véletlenszerűvé teszi a portot indításkor (vagy sem, de azt mondanánk, hogy a randomizálást kell választania, hacsak nem merül fel a kapcsolat sebessége)

Ha nem a plug n play port leképezést használja, akkor be kell állítania a router továbbítását a router számára, hogy az uTorrent számára kiválasztott port a számítógépre irányulhasson..

UPnP és NAT-PMP
Ezen opciók egyikének vagy mindkettőjének ellenőrzése lehetővé teszi a plug-n play funkciót a port irányításában, vagyis nem kell beállítania a kézi port-továbbítást. Javasoljuk, hogy először csak próbálja ki a NAT-PMP-t, és ha ez nem működik jól, akkor próbálja meg az UPnP-t. Ennek oka az, hogy a javított UPnP-ben egy biztonsági rést találtak, de a régebbi útválasztóknak továbbra is fennáll a problémája. Jobb félni, mint megijedni.

A Windows tűzfal kivétele: Ne felejtsd el ezt ellenőrizni. Ez lehetővé teszi az uTorrent forgalom átjutását a Windows tűzfalon. Ha nem ellenőrzi, előfordulhat, hogy nagyon lassú a sebessége vagy nehézségekbe ütközik a társakhoz való csatlakozás.

Proxyszerver beállításai:

Típus: válassza ki a proxy szerver típusát a legördülő listából. Ez általában zokni5, kivéve, ha a szolgáltatója másképp szól.

Meghatalmazott: Írja be a proxy szerver címét. Ez lehet egy webes stílusú cím, például a „proxy.btguard.com” vagy a „proxy.torguard.tg” (a proxy szolgáltató elmondja, hogy mi a cím), vagy lehet, hogy csak a proxy szerver IP címe, mint például a „ 192.168.1.1 ‘(ismét a proxy szolgáltatója megmondja a telepítési útmutatóban, hogy melyik címet kell használni.

Kikötő: A proxybeállítási útmutató azt is megmutatja, hogy melyik portot használja. Ha rendelkezik az elérhető proxy szerver címek listájával, akkor lehet, hogy mindegyiknek megvan a saját portja. Válassza ki a megfelelőt.

Felhasználónév jelszó: Ezek a bejelentkezési adatok, amelyeket akkor kaptak, amikor feliratkoztak a proxy szolgáltatásra.

Egyéb opciók: Menj biztosra, hogy ellenőrizze az összes zöld ponttal jelölt lehetőséget! Ezek ellenőrzésével biztosítható, hogy a torrent forgalma a proxykiszolgálón keresztül irányuljon, és az uTorrent használata közben ne szivárogjon személyesen azonosítható információ..

A telepítés kész!

A beállítások elvégzése után feltétlenül indítsa újra az uTorrent alkalmazást. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a proxyszerver megfelelően működik-e, használja ezt az eszközt a torrent IP-címének ellenőrzéséhez. Csak kattintson a ‘mágneses link’ gombra, és nyissa meg a mágneses kapcsolatot az uTorrent alkalmazásban. A weboldal ezután megjeleníti az uTorrent-hez társított IP-címet. Ellenőrizze, hogy ez különbözik-e a böngésző IP-címétől egy olyan eszközzel, mint az iplocation.net. Ha igen, akkor minden készen áll!

Ha valamilyen oknál fogva továbbra is ugyanaz az IP, mint a normál, ellenőrizze újra az összes beállítást, majd ha továbbra sem találja a problémát, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, remélem hasznos volt! Élvezheti a következő linkeket:

Navigáció:
 • itthon
 • Névtelen Bittorrent útmutató
 • A legjobb VPN-k a Bittorrent számára
 • BTGuard vs Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Privát internet-hozzáférés vs Torguard
 • Privát internet-hozzáférés vs BTGuard
 • Torguard vs BTGuard
VPN vélemények:
 • IPVanish
 • Torguard
 • Privát internet-hozzáférés
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map