Hogyan kell használni a privát internet-hozzáférést a torrentekhez

Privát internet-hozzáférés az egyik (ha nem a legnépszerűbb) VPN-szolgáltatások a világon, és az egyik legjobb választás a bittorrent felhasználók számára, akik letöltésüket anonimként szeretnék letölteni.

A PIA a világ egyik leginkább megfizethető, torrent-barát és biztonságtudatos VPN-je. Ezért neveztük őket a 2015-ös legfontosabb torrent VPN-nek, és miért is a világ leginkább torrent-barát VPN-jeinek listáján (10 tökéletes pontszámmal).

A legjobb, hogy a Privát Internet hozzáférés előfizetése magában foglalja a VPN és a nem naplózó SOCKS proxy szolgáltatást. Ők egyike azon maroknyi társaságoknak, amelyek mindkettőt felölelik. Mint látni fogja, a VPN és / vagy proxy használatának lehetősége torrentekhez rugalmasságot biztosít Önnek a torrentok névtelen letöltésében..

Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja, hogyan rejti el torrent IP-címét, titkosítja a torrenteket, és elhomályosíthatja a letöltési előzményeket a Privát Internet hozzáférés használatával. Kezdjük el…

Contents

Cikkszakaszok (Ugrás előre)

Itt vannak azok a témák, amelyeket ebben az útmutatóban tárgyalunk. Kattintson az alábbi linkekre az ugráshoz, ha csak néhány témát érdekel, és nem kell elolvasnia az egészet.

Általános szakaszok:

 1. Bevezetés a privát internet-hozzáférésbe
 2. 2 névtelen torrent módszer (proxy vs. VPN)
 3. Hogyan kell használni a PIA-t VPN-ként a torrentokhoz
 4. Hogyan lehet beszerezni a PIA proxy szerverének bejelentkezési azonosítóját / jelszavát (szükséges a proxy beállításához)

Proxy beállítások:

 • uTorrent PIA beállítások
 • A PIA Vuze beállításai
 • Átfogó beállítások a PIA-hoz
 • QBittorrent beállítások a PIA-hoz
 • A VPN + proxy egyidejű használata

Privát internet-hozzáférés: Gyors megjelenés / Funkciók / Árképzés

Kép

Jellemzők:
Nincs tevékenységi napló. Nincs metaadat. Időszak.
256 bites AES titkosítás (ipari szabvány)
A titkosítási erősség / algoritmus ellenőrzése
Torrent Barátságos
SOCKS5 proxy benne (bónusz!)
Kikötőszállítás
NAT tűzfal
7 napos 100% -os visszatérítési garancia
Olvassa el a teljes PIA-áttekintést

árak
$ 6.96 / hó
Legjobb ajánlat: 3,33 USD / hónap (1 év)

Kapjon privát internet-hozzáférést »

Privát internet-hozzáférés a weboldal látogatói körében a legnépszerűbb VPN szolgáltatás. Az ár / biztonság / szolgáltatások kombinációját gyakorlatilag verhetetlennek tartjuk.

Amikor az emberek az első VPN-t keresik, általában mindenkinek azt javaslom, próbálják ki először a PIA-t (mivel ez $ $ megtakarítást jelent a verseny ellen), és szükség esetén később frissítsen..

Ez az oka annak, hogy a PIA következetesen tetején van az ajánlott VPN-k listáján:

Naplózási politika: A PIA az Egyesült Államokban található, ahol nincs adatmegőrzési követelmény a VPN-szolgáltatásokra. A PIA nem figyeli és nem naplózza a VPN-tevékenységet, az internetet vagy a letöltési előzményeket.

Ezenkívül ezek azon kevés VPN-k egyike, amelyek nem tárolnak metaadatokat / csatlakozási naplókat. Ez biztosítja a felhasználók számára a legnagyobb névtelenséget (amit szeretünk).

Torrent barátságosság: A PIA rendkívül torrent-barát, és nem korlátozza a torrenteket bizonyos szerverekre vagy helyekre. Valójában hihetetlenül egyedi megoldásuk van a torrent tevékenységek átirányításához a torrent-barát országokba.

Biztonság / szoftver: A PIA szoftvere könnyen kezelhető, 256 bites titkosítást kínál (ugyanolyan erősségű, mint a titkos amerikai katonai kommunikáció), és egyéni ellenőrzést biztosít a felhasználók számára a titkosítás típusa és a használt kulcs erőssége felett (ha nagyobb sebességet / kevesebb titkosítást akar)

Kétféle módszer a PIA használatára torrentekben (Proxy / VPN)

A privát internet-hozzáférés minden előfizetése magában foglalja a VPN szolgáltatást és az anonim SOCKS proxy szolgáltatást. Ez nagymértékű rugalmasságot biztosít a torrent letöltések anonimizálásához.

A legjobb az egész, mivel a PIA 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, akkor mind a VPN + Proxy egyszerre használható, néhány komoly előnnyel együtt.

A részletes elemzéshez olvassa el a VPN vs. proxy kiválasztására vonatkozó útmutatónkat.

Itt egy rövid összefoglaló…

Csak egy proxy használata
Általában gyorsabb, mint a VPN használata, de az egyetlen titkosítási lehetőség az, hogy a torrent kliens beépített titkosítását használja. Ez akkor jelenthet problémát, ha az internetszolgáltató fojtja vagy blokkolja a torrentokat.

Proxy esetén a torrent IP-címe különbözik a böngésző IP-címétől (ami tetszik).

Csak VPN-t használ
A VPN rendkívül erőteljes titkosítást biztosít (megakadályozza az internet szolgáltató fojtását / figyelését), és további kiszolgáló / ország helyeket biztosít. A letöltések lehetnek lassabbak. A torrent IP-címe megegyezik a böngésző IP-címével.

VPN + proxy együttes használata
Véleményem szerint ez a legjobb mindkét világból. Rendkívül erős titkosítást kap, dupla réteg névtelenséget (az IP-t kétszer megváltoztatjuk), és a torrent IP-címe továbbra is különbözik a böngésző IP-jétől.

Optimális esetben egy társaságot használna VPN-szolgáltatásként, egy másikat pedig anonim SOCKS proxyszolgáltatásként, de a felhasználók túlnyomó többsége örömmel használja mind a PIA-t (és egy csomó dollárt takarít meg a folyamat során). Ha úgy gondolja, hogy külön torrent proxy szolgáltatót szeretne, javasoljuk a Torguard vagy a BTGuard használatát (és a PIA használatát VPN-ként)..

A PRivate INternet Access VPN használata torrentekhez

Ez a legegyszerűbb lehetőség, mivel nem kell módosítania a torrent kliensen belüli beállításokat (uTorrent, Vuze stb.).

Csak 6 lépés szükséges:

 1. Iratkozzon fel a privát internet-hozzáférésre
 2. Töltse le a PIA asztali VPN-szoftverét (Windows / Mac elérhető)
 3. Jelentkezzen be a VPN-be felhasználónevével / jelszavával (e-mailben, amikor regisztráltál)
 4. Csatlakozás VPN szerverhez (Hollandia, Svájc, Kanada ajánlása)
 5. A PIA ‘Kill-Switch’ engedélyezése (opcionális, de ajánlott)
 6. Indítsa el a kedvenc torrent kliensét

Ez az! A torrentaid most titkosítva vannak, és az igazi IP-cím rejtve marad a torrent társaitól.

Hogyan regisztrálhatok a PIA-ra

A privát internet-hozzáféréshez történő regisztráció gyors és egyszerű. Szó szerint 5 perc alatt regisztrálhat, fizethet, letölthet és csatlakozhat a VPN-hez. Nagyon kevés információra van szükségük a fiók létrehozásához.

Szükséged van:

 1. E-mail cím (a bejelentkezési adatok megszerzéséhez)
 2. Fizetési mód (Hitelkártyák, Paypal és anonim Bitcoin fizetések elfogadva)
 3. Hitelkártyás fizetés esetén a számlázási információkat is meg kell adni

A PIA lehetővé teszi még a népszerű kiskereskedők megmaradt ajándékkártyáinak használatát anonim módon történő fizetéshez, ha a bitcoin kicsit túl zavaró. Őszintén szólva, a legtöbb felhasználónak tökéletesen választania kell a paypal fizetés kényelmét.

A regisztráció és a fizetés után a PIA azonnal e-mailt küld Önnek a bejelentkezési adataival és a szoftver letöltési linkjével (tehát győződjön meg arról, hogy érvényes e-mail címet használ).

Szoftver biztonsági beállításai

Az ajánlott beállítások így néznek ki (kattintson a „haladó” gombra, amikor megnyitja a szoftvert a menü eléréséhez).

Privát internet-hozzáférés speciális beállításai

Speciális beállítások menü

Megjegyzés: Az autologin / auto-connect lehetőségek teljesen rajtad múlik.

A beállítások:
Kapcsolat típus – UDP (ennek a leggyorsabb sebességet kell adnia)
VPN gyilkos kapcsoló – Ez elpusztítja az internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik (megakadályozza az IP szivárgását)
DNS szivárgásvédelem – Csak a számítógép felhasználói számára teszi a PIA DNS-kiszolgálóit (elrejti az internetes előzményeket az Internet szolgáltatótól)
IPv6 szivárgásvédelem – Opcionális, de megakadályozza az IP szivárgást az új IPv6 protokollon keresztül

Ellenőrizze a beállítást és hibaelhárítást

Fontos ellenőrizni a torrent IP-címét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a várt módon működik-e. Teljes útmutatást írtunk a torrent IP-cím változásának ellenőrzéséről.

Ha a sebesség WAY-en lassabb a vártnál (például 500 kb / s alatt), akkor engedélyeznie kell az automatikus portleképezést a torrent kliens csatlakozási beállításai / opciói menüjében. Keressen egy lehetőséget, amely azt mondja ‘UPnP’ vagy „NAT-PMPés jelölje be a négyzetet. Ez biztosítja, hogy a torrent csomagok megfelelően továbbításra kerüljenek az útválasztón, és ne vesszenek el / blokkolva.

Itt található, hogy hol található az uTorrent: Opciók > preferenciák > Kapcsolat

uTorrent automatikus port leképezés

uTorrent Port leképezési beállítások

Ez az, a torrenteidet most titkosítani kell és anonimizálni kell. Opcionálisan proxy kapcsolatot is felvehet (a VPN-vel egyidejűleg) a fokozott adatvédelem érdekében, vagy ha azt akarja, hogy a torrent IP-címe eltérjen a web böngésző IP-címétől.

Hogyan szerezhet be bejelentkezési azonosítót / jelszót a PIA proxyjához (NE hagyja ki)

Minden PIA előfizetéshez hozzáférést kell biztosítani SOCKS5 nem naplózódó proxy szerverükhöz Hollandiában. Ez elég gyors, és tökéletesen használható a kedvenc torrent szoftverrel.

Megjegyzés: Ne hagyja ki ezt az első lépést, azaz egy bejelentkezési / jelszó kombináció létrehozását a proxy számára. Ez eltér a VPN bejelentkezési adataitól.

Rendben, menjünk tovább és állítsunk elő felhasználónevet / jelszót a proxy szerverhez

Hogyan lehet beszerezni a proxy bejelentkezési / jelszó kombinációját

A felhasználói név / jelszó létrehozásához a proxy szerver eléréséhez be kell jelentkeznie a fiók panelen a webhelyükön.

Ezután görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a következő szakasz:

Hogyan lehet beszerezni a PIA proxy jelszót

Hozzon létre proxy bejelentkezést / jelszót a fiók panelen

Ezután egyszerűen kattintson a ‘Felhasználónév és jelszó újragenerálása’ gombra. Hagyja nyitva az ablakot, így könnyen átmásolhatja / beillesztheti felhasználónevét / jelszavát, ha kissé használjuk őket.

A PIA Proxy beállításához szükséges információ

Most, hogy megvan a felhasználóneved / jelszavad (a fenti lépéstől kezdve) csak néhány további információra van szüksége, amelyhez a PIA SOCKS5 proxy szerverét használnia kell bármely nagyobb torrent szoftverhez. Még a Flud segítségével is használható (ha Androidon van).

Felhasználónév: (az előző lépésből)
Jelszó: (az előző lépésből)
Szerver gazdagép neve / címe: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Kikötő: 1080

Néhány fontos megjegyzés:
Ha csak a proxyt használja (VPN nélkül), akkor engedélyezheti a titkosítást a torrent kliensen. Ez csökkenti a rendelkezésre álló társainak számát, de megakadályozza azt is, hogy az internetszolgáltató fojtsa a torrentokat, vagy hogy megnézze, mit tölt le.

A beépített torrent titkosítás használatával kapcsolatos további információkért olvassa el a torrent titkosítási útmutatónkat.

A következő szakaszokban bemutatjuk, hogyan telepítheti ezeket a proxybeállításokat a kedvenc torrent szoftverébe. Minden torrent kliensnek megvan a saját része (általában népszerűség szerint sorrendben).

uTorrent beállítások (PIA Proxy)

A proxybeállítások eléréséhez az uTorrent alkalmazásban lépjen a következőbe:
Opciók > preferenciák > Kapcsolat (fülek a bal oldalon)

Írja be az alábbi információkat a megfelelő mezőkbe, az ábra szerint:

Típus: socks5
Meghatalmazott: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Kikötő: 1080
Felhasználónév: az előző lépésben létrehozott felhasználónév
Jelszó: az előző lépésben létrehozott jelszó

és mindenképpen jelölje be mind a 6 négyzetet, amelyek zöld ponttal vannak jelölve, hogy megakadályozzák az azonosító információk utorrent útján történő kiszivárgását.

uTorrent proxybeállítások a privát internet-hozzáféréshez

uTorrent proxybeállítások a PIA-hoz

Ezután lehetősége van titkosítás hozzáadására. Ha nem használ VPN-t, ez a lépés segít megakadályozni az ISP fojtását / figyelését, de csökkentheti az elérhető társaik számát. A részletekért olvassa el a torrent titkosítási útmutatónkat.

uTorrent titkosítási beállítások

Menj Menü > Opciók > preferenciák > BitTorrent, és tegye a beállításokat így:

uTorrent kényszer titkosítás (PIA Proxy)

‘Kényszerített titkosítás’ mód (segít megakadályozni a fojtást)

Az uTorrent beépített titkosítása jobb, mintha semmi sem segíthet abban az esetben, ha az internetszolgáltató riasztja / lelassítja a torrent letöltéseket. A Torrent titkosítási útmutatónk teljes magyarázatot nyújt a torrent titkosítására.

A Vuze Proxy beállításai (PRivate Internet hozzáféréshez)

A Vuze proxybeállítások eléréséhez keresse fel a…
Menü > Eszközök > Opciók > Kapcsolat (bal oldali fül) > Meghatalmazott
Megjegyzés: a proxybeállítások szerkesztéséhez haladó felhasználói módban kell lennie. Lépjen az Opciók menübe > Felhasználói mód a váltáshoz

Használja az alább felsorolt ​​beállításokat a már létrehozott proxyszerver felhasználónevével / jelszavával együtt, hogy beállításai megegyezjenek az alábbi képpel. Győződjön meg róla, hogy ugyanazt a négyzetet bejelöli.

Beállítások:
Házigazda: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Kikötő: 1080
Felhasználónév: (felhasználóneved)
Jelszó: (a jelszavad)
Zokni verzió: V5

Ha beírja felhasználónevét / jelszavát a megfelelő mezőbe, akkor a beállításoknak pontosan így kell kinézniük. Ezután kattintson a ‘TEST SOCKS’ gombra, hogy megerősítse a beállítás működését.

A Vuze proxybeállításai a privát internet-hozzáféréshez

A Vuze proxybeállításai a privát internet-hozzáféréshez

A Vuze titkosítási beállításai

Ha csak proxy-t használ, és nem VPN-t egyidejűleg, akkor javasoljuk, hogy használja a Vuze protokolltitkosítását, hogy megakadályozza az internetszolgáltatóját a torrent letöltések beolvasásában. A torrent titkosítás és annak előnyeinek teljes magyarázatát a Torrent titkosítási útmutatóban olvashatja.

A titkosítási beállítások eléréséhez a Vuze-ban menjen a következő webhelyre Menü > Eszközök > Opciók > Kapcsolat > Szállítás titkosítás

A kényszerített titkosítás (azaz nem biztonságos kapcsolatok nem engedélyezettek) esetén változtassa meg a beállításokat az alábbiakkal, és törölje az összes jelölőnégyzetet:

Vuze titkosítás

A Vuze kényszerített titkosítási beállításai

kapcsolódó cikkek

Itt található még néhány útmutatás, amely rendkívül hasznosnak bizonyul, ha a Vuze a választott torrent kliense:

 • A torrent IP ellenőrzése – használja ezt az útmutatót annak ellenőrzéséhez, hogy a proxybeállítások rejtették-e az Ön IP-jét
 • Hogyan kell használni a Vuze névtelenül – Proxy + VPN beállítási utasítások a vuze számára.

Deluxos proxybeállítások

A PIA proxyszerverének Deluge használatához először lépjen ide szerkesztése > preferenciák > Meghatalmazott (a bal oldali kategóriákból)

A Deluge megköveteli, hogy a proxybeállításokat manuálisan konfigurálja az egyes szolgáltatásokhoz. Ugyanazokat a proxybeállításokat fogjuk használni mindegyikhez, de meg kell adnunk őket egyenként.

A 4 szolgáltatás: Peers, Web Seed, Trackers, DHT.

Itt állnak az egyes beállítások, amelyeket meg kell adni:

 • Típus: Zokni V5 W / Auth
 • Felhasználónév: Felhasználóneved
 • Jelszó: A jelszavad
 • Házigazda: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Kikötő: 1080

amikor kész, úgy néz ki:

Kép

Nagy titkosítási beállítások

Ha nem VPN-t használ, érdemes használni a Deluge beépített titkosítását (olvassa el a teljes titkosítási útmutatónkat)

A titkosítási beállítások eléréséhez keresse meg a Hálózat (kategória) a preferenciák (menü)

Változtassa meg a beállításait, hogy megfeleljenek ezeknek (csak a teljesen titkosított átvitelt engedélyezi)

 • Bejövő: Kényszerű
 • kimenő: Kényszerű
 • Titkosítási szint: Teljes patak
 • Titkosítsa a teljes adatfolyamot: kockás

Kényszerített titkosítási beállítások

Átfogó “kényszerített” teljes stream titkosítás

Egyéb hasznos útmutatók

Ne felejtse el átnézni a többi útmutatót, hogy a legtöbbet hozza ki a Deluge-ből. Mindenképpen ellenőrizze a torrent IP-címét, hogy ellenőrizze, hogy a proxybeállítás működik-e.

 • Hogyan ellenőrizhetem a Deluge IP-címét – Ellenőrizze, hogy a proxy telepítése a vártnak megfelelően működik-e az IP-cím elrejtésében
 • Átfogó névtelenség útmutató – Hogyan kell használni a Deluge-t proxyval és / vagy VPN-mel az optimális adatvédelem érdekében

QBittorrent proxybeállítások (privát internet-hozzáféréshez)

A PIA proxy szolgáltatásának a QBittorrent használatához történő használatához illessze a megfelelő beállításokat az alább látható módon a QBittorrent opciók menüjének mezőibe. A proxybeállítások eléréséhez keresse fel: Eszközök > Opciók > Kapcsolat

Beállítások

 • Típus: socks5
 • Házigazda: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Kikötő: 1080
 • Felhasználónév: az előző lépésben a PIA-fiók vezérlőpultján generált
 • Jelszó: a fiókkezelő panelen generált

Kép

Opcionális titkosítás a QBittorrent számára

Ha NEM használ VPN + proxyt együtt, akkor javasoljuk, hogy használja a QBittorrent beépített titkosítását, ha a sebessége a vártnál lassabb. Ennek oka az, hogy a lassú sebesség gyakran annak eredménye, hogy az internetszolgáltató blokkolja vagy lerövidíti (lelassítja) a közös bittorrent portokat.

Olvassa el a Torrent titkosítási útmutatónkat a torrent titkosításának teljes részleteiről. Vagy csak egyeztesse a QBittorrent beállításait az alábbiakkal:

Alatt Eszközök > Opciók > bittorrent
Cserélje ki a „Titkosítási mód” legördülő menüt „Titkosítás igénylése” elemre.

QBittorrent titkosítási beállítások

A titkosítás engedélyezése a QBittorrent programban

Egyéb hasznos útmutatók

Ellenőriznie kell az elárasztott IP-címet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a proxybeállítás helyesen működik-e (és nem szivárog-e ki a valódi IP-címe. Teljes névtelenség útmutatónk is van.

 • A torrent IP-cím ellenőrzése
 • Hogyan kell használni az Deluge névtelenül – VPN / Proxy / Titkosítási beállítások a Deluge számára.

Hogyan kell használni a PIA VPN-t & Proxy együtt

A PIA-előfizetők választhatják, hogy a privát internet-hozzáférés VPN-t és a proxy szolgáltatást egyszerre használják-e a torrentek névtelen letöltésére. Lehet, hogy ez sok felhasználó számára a legjobb megoldás, és számos előnye van:

 • A torrenseidet rendkívül erős 256 bites titkosítással titkosítják
 • A torrent IP-címe különbözik a böngésző IP-címétől
 • Mind a böngésző, mind a torrent IP különbözik a valódi IP-címektől (amely rejtett marad)
 • A VPN + Proxy együttes használata gyorsabb lehet, mint a VPN önmagában (anekdotikus bizonyítékok)
 • egy SOCKS proxy jobban megakadályozhatja az IP-szivárgásokat, mint önmagában a VPN kill-switch

Hogyan állítsam be?

1. lépés – kövesse az ebben a cikkben szereplő PIA proxy beállítási útmutatót a helyes proxybeállítások telepítéséhez a kedvenc torrent szoftverébe.
2. lépés – Az egyik a proxybeállítás konfigurálva és tesztelve nincs, a VPN-hez nincs szükség külön beállításokra

A PIA VPN / Proxy együttes használata

Itt csak egy fontos szabály van, amelyet be kell tartani:
A torrent kliens megnyitása előtt feltétlenül csatlakozzon a VPN szerverhez!

Ha először megnyitja a torrent szoftvert, proxykód hibát okozhat, amikor az alapul szolgáló IP-cím vált, amikor végül csatlakozik a VPN-hez. Ez gyakran azt eredményezi, hogy a proxyszerver rövid időre leválasztja és megakadályozza a jövőbeni kapcsolatokat.

Ha tévedéssel csinálja, egyszerűen zárja be a torrent szoftvert, várjon néhány percet, csatlakoztassa újra a VPN-t, majd nyissa meg a torrent szoftvert.

Egyéb hasznos útmutatók / cikkek

Köszönjük, hogy elolvasta az útmutatónkat a PIA torrentekre történő használatáról Reméljük, hogy rendkívül hasznosnak találta (kérjük, ossza meg barátaival, ha igen!)

Íme néhány további hasznos útmutatás, amelyek segítségével a torrentok a lehető legbiztonságosabbá és anonimá válhatnak.

Népszerű útmutatók

VPN-gyilkos kapcsoló (miért fontos a biztonságos torrentokhoz)
Hogyan használjuk az uTorrent névtelenül
Hogyan kell használni a Vuze névtelenül
A QBittorrent névtelen használata
hogyan & miért kell titkosítani a torrent letöltéseket

Egyéb cikkek és áttekintések

Proxy vs. VPN (torrent felhasználók számára)
SOCKS vs. HTTP proxyk (az egyik jóval jobb)
Ingyenes VPN-k és miért nem jók a torrentek számára
Privát internet-hozzáférés áttekintése
PIA vs Torguard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me