Melyik VPN engedélyezi a torrentokat? (Itt vannak a legjobbak …)

Contents

Melyik VPN valóban engedélyezi a torrentokat

A torrentekről a VPN 3 típusa létezik:


 1. Azok, amelyek nem engedik meg a torrentokat
 2. Azok, akik azt mondják, hogy megengedik a torrentokat
 3. És azokat, amelyek valóban lehetővé teszik és átfogják a torrent / p2p letöltőket

A VPN-k túlnyomó többsége a 2. kategóriába tartozik: Azt akarják, hogy az Ön vállalkozása (a torrent felhasználókhoz hasonlóan a legmagasabb a VPN előfizetés százaléka a nyugati világban), de nem igazán akarnak végigmenni, hogy megvédjék a szabad és nyitott internethez való jogukat..

Ez a cikk megmutatja, hogy mit kell keresnie VPN vagy proxy szolgáltatás kiválasztásakor, és segít elválasztja a pusztán a „torrent-toleráns” és az igazán „torrent-barát” -t

Cikk áttekintés

Ez egy mélyreható cikk. Nyugodtan használja az alábbi linkeket, hogy továbblépjen a leginkább érdeklő szakaszokhoz.

 • A VPN három szintje a torrent tolerancia / barátságosság között
 • 1. csoport – VPN-k, amelyek nem engedélyezik a torrent alkalmazást
 • 2. csoport – VPN-k, amelyek megengedik a torrentokat, de megőrzik a metaadat „kapcsolat” naplóit
 • 3. csoport – VPN-k, amelyek nem tárolnak metaadatokat vagy tevékenységi naplókat, és teljes mértékben lehetővé teszik a torrentet
 • TorrentScore rangsor – 21 VPN-t a legjobb és a legrosszabb sorrendbe soroltam a torrentokról
 • Összegzés és kiegészítő cikkek

A VPN torrent tolerancia 3 szintje

A VPN-ek a torrent-barátosság 3 kategóriájába sorolhatók. Az, hogy a spektrumra szállnak-e, több tényezőtől függ, ideértve az üzleti modellt, a lakóhely országát (és az alkalmazandó adatmegőrzési politikát), valamint a kockázati toleranciát..

Noha a második kategóriába tartozó sok VPN (torrentek tolerálva) az egyes felhasználók számára működhetnek, a cikk lényege az, hogy ezek nem ideális választás a bittorrent felhasználók számára, és jobban szolgálhatja, ha a 3. kategóriából választja meg a VPN-t..

A torrent házirend szerint a VPN-k 3 kategóriája:

 1. Nincs torrent engedélyezve
 2. Torrentok toleráltak (részben névtelen)
 3. Torrent-barát (teljesen névtelen)

1. csoport – „Nincs torrent engedélyezve”

Ez a VPN-ek második legnagyobb csoportja. Ezek a szolgáltatók vagy egyenesen blokkolják a torrent portokat a hálózatukon, vagy aktívan törlik a felhasználói fiókokat, ha a torrent tevékenységet észlelik. Szinte minden ingyenes vpn szolgáltató ebbe a kategóriába tartozik. Számos figyelemre méltó fizetett VPN-szolgáltatás is engedélyezi a torrenteket / p2p-t.

Közöttük:

 • StrongVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

Miért blokkolja a VPN a torrenteket??
A VPN-k különböző okok miatt blokkolják / letiltják a torrent tevékenységeket. Először is, az ingyenes VPN-k gyakorlatilag mindig blokkolják a torrentokat, hogy megakadályozzák a felelőtlen letöltők visszaéléseit / jogi fejfájásait. A fizetett VPN-k különféle okok miatt tilthatják meg a torrentokat:

1. ok – Sávszélesség költsége: Az egymást követő felhasználók felháborítóan nagy mennyiségű sávszélességet vesznek igénybe (különösen a downstream oldalon), mint az alkalmi webböngészők. Csak valaki a keménymagos netflix adatfolyam-adatátvitelnél óránként több adatkapacitást fog használni, mint egy aktív torrent munkamenet.

2. ok – Logisztikai / jogi fejfájás: Nem mindenki használ felelősségteljesen a bittorrent-t. A torrent letöltés korlátozás nélküli engedélyezése a VPN-hálózaton jogi nyomást gyakorolhat mind a VPN-re, mind a VPN-kiszolgálókat üzemeltető vállalatra. Ez azt is okozhatja, hogy a kiszolgálók leállnak, vagy a kiszolgálógazdagépek a VPN-társaság teljes leállítását okozhatják. Sok VPN inkább kevesebb ügyfelet szeretne, ha elkerülné ezt a szintet.

Alsó vonal
Az e kategóriába tartozó VPN-k nem korlátozottak, ha torrenteket kíván letölteni. Valamennyi blokkot blokkolják (vagy megrontják a sebességet). Ezenkívül gyakran tiltják azokat a VPN-fiókokat is, amelyek egyébként is torrentnek választanak (néha figyelmeztetés nélkül). Kerülni kell.

2. csoport – ‘Torrentek tolerálva’ (De a metaadat-naplókat megtartották)

A VPN-társaságok nagy része ebbe a kategóriába tartozik. A torrent / p2p felhasználóktól extra üzletet akarnak, de nem tudják biztosítani (vagy nem tudják) biztosítani az összes olyan kritikus adatvédelmi funkciót, amelyet a torrent felhasználók igényelnek / igényelnek. Ez nem azt jelenti, hogy soha ne válasszon VPN-t ebből a kategóriából, ha vannak más, az Ön számára fontos funkciók. Ne feledje, hogy a kapcsolati előzmények soha nem lesznek anonimok, ha a VPN minden csatlakozási naplót tárol.

Fontos jegyzet: Az e kategóriába tartozó sok VPN szereti szolgáltatásait „nem naplózni” vagy „nem tartanak tevékenységi naplókat”, de ezek megtévesztő kifejezések. A valóságban az e kategóriába tartozó VPN-ek többsége továbbra is kapcsolati naplóként ismert metaadat-naplókat tart, amelyek sok esetben továbbra is felhasználhatók az egyes felhasználók azonosítására.

Ez a kritikus különbség a 2. számú csoport VPN és a valódi nem naplózó VPN között. A valódi nem naplózó vpn semmilyen módon nem tartja fenn a munkamenetet vagy a kapcsolat metaadatait, és még akkor sem tudja azonosítani a felhasználót, ha történelmi IP-címük alapján.

Néhány VPN átláthatóbb, mint mások, amikor nyilvánosságra hozzák naplózásuk valódi természetét. Például az IBVPN rendkívül előzetesen határozza meg, hogy milyen típusú naplókat tart fenn / nem tart fenn (és mennyi ideig tárolja őket):

ibvpn naplózási politika

Az IBVPN naplózási politikája (Nem figyeli a tevékenységeket, ám egy héten tartja a „kapcsolatnaplókat”)

Nem minden VPN-szolgáltató van ilyen nyitva, sokan úgy döntenek, hogy el vannak rejtve a különbség az „Tevékenységi naplók” (amelyeket szinte egyetlen VPN nem tartja fenn) és a „Kapcsolati naplók” között, amelyeket mind a 2. kategóriába tartozó VPN-ek megőrzik.

Piros zászlók, amelyekkel a 2. kategóriába tartozó VPN foglalkozik:

 1. További részletek nélkül hirdetik a „Nincs VPN tevékenység naplója” vagy a „Nincs forgalmi napló” vagy hasonló állítást.
 2. Adatvédelmi politikájuk nem írja elő kifejezetten, hogy soha nem naplózza a csatlakozási előzményeket vagy az IP címet.

Népszerű VPN-k, amelyek torrentokat tesznek lehetővé, de NE tartják fenn a kapcsolatnaplókat

Anonymizer
Boxpn
pufferolt
CactusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
Hidemyass
Láthatatlan böngészés VPN (ibVPN)
iPredator
IronSocket
Legyőz
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* 2019-től a VyprVPN egy függetlenül ellenőrzött nulla naplószámú VPN-szolgáltatás. Most már alkalmasak torrent felhasználásra.

Tehát a VPN-naplók valóban azonosíthatják-e a fiókját egy rögzített IP-cím alapján?

Ez egy fontos kérdés, és az őszinte válasz az attól függ. Leginkább attól függ, hogy milyen típusú metaadatokat tárol a VPN, mennyi ideig, és hogy megosztott vagy privát IP-címeket használnak-e.

Tegyük fel, hogy a VPN-hez tartozó IP-címet arról számoltak be, hogy valami olyat tett, amit nem kellett volna. Az, hogy ezt a tevékenységet egy adott fiókra lehet-e nyomon követni, az a VPN által tárolt naplók mennyiségétől és időtartamától függ. Itt van néhány forgatókönyv…

1. forgatókönyv: Privát IP-címek
Ha a VPN egyedi IP-címeket rendel hozzá mindenkihez, amelyik a szerveréhez csatlakozik, akkor rendkívül könnyű egyeztetni a jelentett IP-t a fiókkal, amely azt használta. Minden amire szükséged van egy csatlakozási napló, amely a következőkből áll: IP-címekhez rendelik a fiókokat, valamint az egyes munkamenetek kezdési és befejezési időbélyegzőjét.
Eredmény: A támadó fiók könnyen azonosítható.

2. szcenárió: Megosztott IP (a VPN naplók tartalmazzák – IP, időbélyeg, adatátvitel)
A megosztott IP-címeket használó VPN általában anonim, mint egy, amelyik nem. A megosztott IP azt jelenti, hogy több felhasználó (néha 10 vagy 100 felhasználó) ugyanazt az IP címet fogja megosztani egyszerre. A fejjel nagyobb a magánélet, a hátránya pedig a megosztott IP-k szenvednek a rossz szomszédok hatásaitól (a webhelyek blokkolhatják vagy „elkaphatják” téged az IP-t megosztó más felhasználók tevékenységei alapján).

Ebben a forgatókönyvben nehezebb egy adott felhasználót azonosítani, de több metaadat egyesítésével ez továbbra is lehetséges (különösen, ha a felhasználói munkamenet hosszú ideig tart.) Például, ha arról számoltak be, hogy a kérdéses IP-cím 4 GB-os fájlt töltött le, és csak egy, az IP-címnek megfelelő fiók továbbította több mint 1 GB-os adatot, nyilvánvaló lenne, hogy melyik fiók hibás. Ez természetesen feltételezi, hogy az elkövető a teljes 4 GB-os fájlt letöltte, nem csak annak egy részét (ami nem mindig érvényes feltételezés).

3. forgatókönyv: Megosztott IP (a VPN naplók nem tartalmaznak IP címet)
Ez egy ritka forgatókönyv, de néhány VPN (mint az ExpressVPN) korlátozott metaadat-naplókat tart, de az egyetlen dolog, amelyet nem rögzítenek, az az Ön IP-címe, amelyet a VPN ad hozzá..

Ebben a forgatókönyvben elméletileg lehetetlennek kell lennie a bejelentett IP-cím egyeztetése egy adott fiókkal, az ExpressVPN (és hasonló szolgáltatók) ésszerűen névtelenné téve.

Ha valaha is választana a 2. kategóriába tartozó VPN-t a torrentinghez?

Esetleg. Nézd, mivel minden más egyenlő, akkor a nem naplózó VPN-t ajánlom, ha a bittorrent lesz az elsődleges VPN-használat, de nem minden VPN-szolgáltató azonos. Egyesek gyorsabbak, mint mások, jobb szoftverrel, jobb ügyfélszolgálattal stb…

Ha igazán szeretik a 2. kategóriába tartozó VPN szolgáltatásait / árát, és ezek megengedik a torrentokat, akkor rendben van, ha kipróbálják szolgáltatásaikat egy-két hónapig, és megnézik, tetszik-e. Azt javasolnám, hogy csak a 6 vagy annál magasabb torrent-barát barátságú VPN-ket válasszuk (rangsorok ebben a cikkben később)

3. csoport: Torrent-barát (nulla naplót vezetnek)

Ebben a csoportban a VPN-k optimálisak a torrent felhasználók számára, de ritkák is. A 3. kategóriába tartozó VPN-nek a következő feltételeknek kell megfelelnie:

 1. Engedje meg a torrentokat
 2. Olyan országban kell lennie, amely nem igényel adatmegőrzési naplókat a VPN-szolgáltatók számára
 3. Válassza ki, hogy ne tároljon semmilyen kapcsolati / metaadatot vagy tevékenységi naplót
 4. Nem lehet azonosítani a VPN-fiókot a korábbi IP-címek alapján

Ezen felül számos torrent-barát 3. kategóriájú VPN extra funkciókat biztosít a torrentek számára:

 • Előre konfigurált torrent ügyfelek proxybeállításokkal már telepítve (Torguard, BTGuard)
 • A VPN-hez tartozó SOCKS5 proxyszerverek (A Vuze, Deluge, QBittorrent és uTorrent telepítési útmutatói)
 • Extra biztonsági funkciók (például egy ölés-kapcsoló)

Itt van néhány kedvenc Torrent-barát VPN-társaságunk…

A torrenting VPN rangsora (a legjobbaktól a legrosszabbig)

Íme, a világ legnépszerűbb VPN-szolgáltatóit az elsőtől a legrosszabbig, a teljes torrent-barátságuk alapján 21-es rangsoroltuk. Több tényezőt vettünk figyelembe ebben a rangsorban, beleértve:

 • Naplózási politika
 • Az időtartam-naplókat tartják fenn
 • Sebesség
 • Biztonság / Titkosítás
 • Extrák (Kill-switch, multi-hop technológia, ingyenes SOCKS proxyk, stb.)
 • Pénzvisszatérítési eljárás

Hogyan használjuk ezt a diagramot:
A lehető legjobb „TorrentScore” egy 10. Bármely 9 vagy annál jobb VPN optimális, a 6 vagy annál magasabb VPN valószínűleg elég jó az átlagos felhasználók számára..

Kerülje el a 4. vagy annál alacsonyabb VPN-t, ha a torrenteket havonta egyszeri letöltésre tervezi.

TorrentScore 9-10:
Ezek a VPN-ek nulla naplót vezetnek, és megosztott IP-címeket használnak. Az AirVPN kivételével mindenki rendelkezik anonim SOCKS proxy szolgáltatással (egyesek ingyenesek, mások külön értékesítik). Ezen VPN-k közül több (Torguard, BTGuard) előre konfigurált torrent ügyfeleket kínál a már telepített megfelelő SOCKS proxybeállításokkal. .

TorrentScore 8+
Ezek a VPN-ek vagy IP-metaadatokat nem tartanak fenn, vagy metaadat-naplókat tartanak fenn, de csak 24 órán keresztül vagy annál rövidebb ideig. Még mindig nagyon anonimok, bár a 8-8.5 tartományban a legtöbbnek nincs extra torrent funkciója a kill-switch-en kívül.

TorrentScore 6-7:
Ezen szolgáltatók többsége metaadat-naplókat tart, de mivel megosztott IP-címeket használnak, elméletileg nem képesek azonosítani a torrent IP-előzmények alapján konkrét fiókokat. Megengedik a torrenteknek (néhányuk korlátozza őket bizonyos földrajzi szerverekre). Az NordVPN ebbe a tartományba esett, mert annak ellenére, hogy nem tartanak naplót, engedélyezik a torrentokat, és tartalmazzák a SOCKS proxy szolgáltatást, szervereik általában túlzsúfoltak és lassúak. Ha a kapcsolat egyébként 10 Mbps alatt van, akkor a NordVPN remek ajánlat. Noha nem optimális a torrentokhoz, ebben a tartományban a VPN-knek továbbra is mindenki számára működniük kell, kivéve a legkeményebb letöltőket.

TorrentScore Torrent-barátságossági táblázat

VPN-szolgáltató
Metaadat-naplók
Naplók fenntartva
Pénzvisszatérítési eljárás
TorrentScore
NordVPNNem030 nap10
IPVanishNem07 nap10
Privát internet-hozzáférésNem07 nap10
TorguardNem07 nap9
Proxy.shNem0Egyik sem9
AirVPNNem0Kérdez9
SlickVPNNem030 nap8.5
CyberGhostNem030 nap8.5
ExpressVPNIgen (nem IP)7+30 nap8
VPN.ACIgen1 nap7 nap8
Rejts elNem014 nap7
BTGuardNem00 nap7
ibVPNIgen7-14 nap15 nap6
SwitchVPNIgen1 nap30 nap6
VasaljzatIgen7 vagy több nap7 nap5
VyprVPNIgen30 nap+3 nap4
PureVPNIgen30+ napEgyik sem3
HidemyassIgen3 hónap30 nap1
StrongVPNIgen30 nap+5 nap0
TunnelBearIgen30 nap+Egyik sem0
Hotspot pajzsIgen30 nap+30 nap0

Vessen egy közelebbi pillantást a rangsorolt ​​VPNS-re

A számok nem mindig mondják el az egész történetet, ezért részletesebben áttekintjük, hogyan választottuk ki a TorrentScore öt legjobban torrent-barát VPN-jét.

# 1 – NordVPN (Tartalmazza a SOCKS5 Proxy-t, VPN-vel)

Kép

Normál ár – $ 11.95 / m
Legjobb ajánlat – $ 2.75 / hó

NordVPN egy prémium nem naplózó VPN szolgáltatás a verhetetlen funkciók listája.

Ők az egyetlen VPN, amit a Torrent mellett találtunk & A Netflix / Hulu támogatás havi 6 dollár alatt elérhető. Valójában jelenleg megszerezheti a NordVPN for $ 2.75 / hó ha kihasználja a 3 éves különleges ajánlatot.

Itt vannak a NordVPN legfontosabb jellemzői:

 • Nulla naplók. Nincs kapcsolat vagy tevékenységfigyelés.
 • Torrent megengedett minden szerveren (de bizonyos szerverek a p2p-alapúak vannak optimalizálva)
 • A SOCKS5 proxy ingyenes 10 és több helyen. Használja az uTorrent, a Vuze stb…
 • A Netflix, Hulu, HBOGo és 50 további streaming szolgáltatás automatikus feloldása
 • Mobilalkalmazás iOS / Android rendszerre
 • Teljes NordVPN áttekintés (és a torrent beállítási útmutatója)

# 2 – IPVanish (Tartalmazza a SOCKS5 Proxy-t, VPN-vel)

Kép

Normál ár – $ 10 / m
Legjobb ajánlat – $ 6.49 / hó
Felülvizsgálat: IPvanish felülvizsgálat

IPVanish volt a legmagasabb rangú torrent VPN 2017-ben (bár ebben az évben a NordVPN váltotta át). Torrent-barát szolgáltatásaik elérik a megfelelő jegyzeteket, és valóban egy kulcsfontosságú területen – a sebességen – szállítják. Ha a világ leggyorsabb nulla naplószámú VPN-jét akarta, válassza az IPVanish lehetőséget. A leggyorsabb eredményeket a 100mbps + tartományban teszteltük a közeli szerverek segítségével.

Az IPVanish valódi nulla naplózású adatvédelmi politikájával rendelkezik, és a mellékelt SOCKS5 Proxy és FireStick támogatás hozzáadásuknak köszönhetően tökéletes 10 a TorrentScore-on.

Főbb jellemzők:

 • Nincs napló
 • Hihetetlenül gyors sebesség
 • Alkalmazások Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV számára (Kodi bárki?)
 • Ide tartozik a zokni proxy, holland szerver helye.

# 3 – Privát internet-hozzáférés (10)

Kép

Normál ár – $ 6.95 / m
Legjobb ajánlat – $ 3.33 / hó

Privát internet-hozzáférés legendás a veterán torkostársak körében, mivel elkötelezettségükre szól a felhasználók magánélete és hihetetlenül alacsony ára.

Legjobban kapták meg TorrentScore (10) azért, mert:

 • Ők voltak az eredeti nulla log logn VPN-k
 • Rendkívül torrent-barátnak bizonyultak évek óta
 • A gyorsaság szilárd (sokkal jobb, mint a hasonló árú VPN-ek)
 • A SOCKS5 proxy ingyenes (a QBittorrent, a Deluge és az uTorrent telepítési útmutatói)
 • Az áruk alacsonyabb, mint bármely hasonló VPN-nél. PIA-t kaphat havi 3,33 dollárért

Összehasonlítás: PIA vs. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Kép

Normál ár – $ 10 / m
Legjobb ajánlat – $ 4.99 / hó

Torguard egy torrent-központú cég, amely nem naplózó VPN és SOCKS5 torrent proxy szolgáltatást nyújt. Olvassa el a Torguard áttekintést.

A Torguard megszerezte a 2. legmagasabb pontot TorrentScore (9) mert:

 • Az egyik eredeti nulla naplózású VPN
 • Rendkívül torrent-barát
 • Nagyon gyors. Csak az IPVanish volt gyorsabb a sokoldalú tesztekben.
 • A legjobb SOCKS5 proxy szolgáltató torrentekhez. 5 ország helye, nulla napló.
 • Torrent / p2p-re optimalizált szerverek bizonyos torrent-barát országokban.
 • Torrent Proxy Autokonfigurációs szoftver (nem szükséges a proxy manuális beállítása)

Hasonlítsa össze a Torguard vs. BTGuard (proxy) – Privát internet-hozzáférés

# 5 – Hide.me (VPN + SOCKS5 Proxy. Ingyenes lehetőség!)

Kép

Normál ár: $ 20 / m
Legjobb ár: $ 5.42 / hó
(1 év, 1 kapcsolat)

Rejts el egy prémium nem naplózó VPN szolgáltatás. Az ára magasabb, mint a legtöbbnél (ha azt akarja, hogy az öt egyidejű kapcsolatot lehetővé tevő csúcsminőségű terv legyen), de azt hiszem, hogy nagyon szeretem (a fel nem töltött szerverek mellett) az a tény, hogy minden egyes kiszolgálóhelynek SOCKS5 proxy hozzáférése van. Ezek közül bármelyik használható a kedvenc torrent klienseivel, a 20 vagy több szerver helyéről.

A Hide.me konkrét kiszolgálókat jelöl ki a p2p / torrentek számára, ezért feltétlenül tartsa be ezeket a kiszolgálóhelyeket torrentáláskor (országaik több mint 60% -a engedélyezi a p2p szolgáltatást).
A legjobb az egészben, hogy a Hide.me teljesen ingyenes próbaverzióval rendelkezik (bár az ingyenes tervben nem engedélyezett torrentek.

Néhány VPN-t, amelyet soha nem szabad használni torrentekhez

Számos main VPN-szolgáltatás összevonta a homlokát, vagy kiszorította a torrenteket a hálózatukon. Ezek többsége naplókat vezet, amelyeket általában kérésre átadnak (a magánélet szempontjából rossz). Itt vannak a legnépszerűbb VPN-k, amelyeket nem szabad használni, ha gyakran letölt torrenteket.

Hola VPN

Szia nem szabad használni torzításra (vagy bármilyen más célra). Miután felfedezték, hogy Hola eladta ügyfeleik sávszélességét a Botnet támadásokhoz való felhasználás céljából, népszerűsége megrongálódott. Néhány ember szerelmes a „szabad” gondolatába. Ne használja Holat. Komolyan. Ha az ár problémát jelent, válassza az alábbi olcsó lehetőségek egyikét.

TunnelBear VPN

Alagút medve egy közismert VPN-szolgáltató (ingyenes tervüknek köszönhetően), ám nem torrentbarát. A webhelyükön egyáltalán nem találtak konkrét információt a torrentek megemlítéséről, ami általában azt jelzi, hogy nem támogatják a protokollt.

A TunnelBear webhelyének egy régebbi verziója kifejezetten kimondta, hogy a torrent nem engedélyezték. Az oldalt továbbra is a visszatekerő gépen tekintheti meg.
Ez a Frostwire szál megjegyzi, hogy az Tunnelbear kifejezetten blokkolja a torrent letöltéseket.

StrongVPN

StrongVPN egy gyors, megbízható VPN szolgáltatás és kiváló választás a video streaminghez (ezek továbbra is Netflix-kompatibilisek). A TOS szerint azonban a p2p / torrentek be vannak tiltva, tehát a legjobb esetben kerüljük őket, ha az a rendeltetésszerű használat.

2017. évi frissítés: A StrongVPN drasztikusan megváltoztatta szolgáltatási, adatvédelmi és torrent irányelveiket. Úgy tűnik, hogy a StrongVPN most nem naplózódó VPN-szolgáltató, és megengedik a korlátlan p2p / torrenting alkalmazást.

ZenMate

A ZenMate az egyik legnépszerűbb feloldó szolgáltatás a világon, köszönhetően ingyenes böngésző VPN kiterjesztésüknek és a ‘demo’ tervnek, amely ingyenes (bár lassú) VPN szolgáltatást nyújt Önnek. A Zenmate prémium (fizetett) VPN szolgáltatást is kínál kiváló sebességgel, de kifejezetten tiltja a p2p / torrenteket a Szolgáltatási feltételekben.

HotSpot pajzs

A Hotspot Sheild kezdetben ingyenes, titkosított proxy böngésző-bővítményként indult. Most költöztek, hogy teljes funkcionalitású VPN szolgáltatást kínáljanak, de nem engedélyezik a torrenteket. Ha megpróbálja letölteni a torrenteket hotspot pajzsmal, akkor ezek blokkolódnak, vagy a fiókját véglegesen betilthatják (visszatérítés nélkül)..

Opera VPN

Az Opera 2017-ben hozzáadott egy ingyenes VPN-t a népszerű böngészőhöz. De ez nem igazán VPN, mivel valójában nem titkosítja a forgalmat a böngészőn kívül. Tehát, bár megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató látja, hogy ellátogat a PirateBay-be, nem fogja megakadályozni őket, hogy látják, milyen torrent fájlokat töltöttek le valójában. És az OperaVPN nem fogja elrejteni a torrent IP-címét, így a társak mind látni fogják az Ön valódi IP-címét (egyáltalán nem biztonságos).

Bármely „ingyenes” VPN szolgáltatás

Már lefedtük az „Ingyenes VPN-t a torrentekre” mítoszt. Tudomásunk szerint ők nem egyetlen ingyenes VPN-szolgáltató, amely az aktiválás lehetővé teszi a torrentet a hálózaton. A legtöbb blokkolja vagy átirányítja a torrent forgalmat, és valószínűleg tiltja a fiókját. Ide tartoznak például a következők: Cyberghost (ingyenes verzió), Hide.me (ingyenes verzió) és Tunnelbear.

Néhány embernek sikerült letöltnie a torrenteket néhány SoftEther kiszolgálón, de kérlek, ne tedd meg. Általános Szerződési Feltételeik kifejezetten tiltják a P2P forgalmat, sebességük egyébként meglehetősen lassú.

Az „ingyenes” VPN szolgáltatások másik fő problémája az, hogy szinte egyetemesen naplókat vezetnek (a kapcsolati előzményekről és a lehetséges online tevékenységekről is). Ezeket a naplókat gyakran minimális ellenállással fordítják át, ha valaki a torrent IP-címe alapján kéri őket.

Légy okos, használjon valódi Torrent VPN-t, mint például a Privát Internet hozzáférés (csak 3,33 USD / hó!)

További források / útmutatók

Rengeteg információ található meg ezen a weboldalon, amely segít kiválasztani az ideális VPN-t a torrenthoz, a lehető legnagyobb sebesség eléréséhez és a torrent-szoftver konfigurálásához az optimális biztonság érdekében. Élvezd!

És P.S. Ha van blogod, webhelyed vagy twitter-fiókod, szívesen látnánk, ha megosztana egy linket a kedvenc útmutatóhoz / cikkhez ezen a webhelyen, vagy megosztja barátaival a bal oldali közösségi sáv segítségével. Köszönöm!

útmutatók

Proxy / VPN / Encryption Setup for Vuze
Proxy / VPN / titkosítási beállítások az uTorrent számára
Proxy / VPN / Encryption Setup for Deluge
Proxy / VPN / Encryption Setup for QBittorrent

SOCKS vs HTTPS Proxies
A torrent IP-cím ellenőrzése
Hogyan akadályozzuk meg a torrent fojtást?

Választ

Torrent VPN vs. proxy (vagy mindkettő)
SOCKS vs HTTPS Proxies
Privát internet-hozzáférés vs Torguard
Privát internet-hozzáférés vs. BTGuard
Torguard és BTGuard (proxy)
Privát internet-hozzáférés vs. IPVanish

Vélemények

Privát internet-hozzáférés
Torguard Review
Proxy.sh áttekintés
IPVanish Review

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map