Δεν θα ζητούσατε από κάποιον να σας παντρευτεί την πρώτη ημερομηνία, σωστά?

Με οποιοδήποτε πρότυπο, έρχεται λίγο ισχυρό!

Πρέπει να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση και να δημιουργήσετε μια σχέση με την πάροδο του χρόνου. Τότε μπορείτε να εμφανίσετε τη μεγάλη ερώτηση.

Το μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι παρόμοιο.

Δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάποιον να αγοράσει προϊόντα από εσάς αμέσως. Και αν προσπαθήσετε πολύ σκληρά, μπορείτε ακόμη και να τους απομακρύνετε.

Εκεί έρχεται η «σειρά καλωσορίσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Email καλωσορίσματος

Είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη μακροπρόθεσμη αφοσίωση κατά 33% και αποφέρει 3 φορές περισσότερα έσοδα.

Σε αυτήν τη σειρά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέρος 1 και δεύτερο, σας έδειξα πώς να αυξήσετε τους αριθμούς των συνδρομητών σας. Σε αυτό το μέρος, θα εξηγήσω πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους συνδρομητές σας, να τους καλλιεργήσετε και να τους μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.

Πρώτον, ας απαντήσουμε στην προφανή ερώτηση.

Ενημερωθείτε σχετικά με τον οριστικό οδηγό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 • Μέρος 1: Τα 11 έντυπα εγγραφής υψηλότερης μετατροπής
 • Μέρος 2: Αναβαθμίσεις περιεχομένου – ο γρηγορότερος τρόπος για περισσότερους συνδρομητές
 • Μέρος 3: Ενίσχυση της αφοσίωσης & έσοδα με μια σειρά καλωσορίσματος μέσω email
 • Μέρος 4: 19 απλά κόλπα για να λάβετε 40% ανοικτό ποσοστό email
 • Μέρος 5: Η τέλεια γραμμή θέματος: 18 κόλπα για να το καρφώσω
 • Μέρος 6: Λειτουργεί το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; 14 βασικές μετρήσεις για μέτρηση

Τι είναι μια σειρά καλωσορίσματος μέσω email?

Όταν εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός ιστότοπου, συνήθως λαμβάνετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ορισμένοι ιστότοποι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και σας στέλνουν ένα «email καλωσορίσματος». Μπορεί να λάβετε ακόμη και ένα δωρεάν eBook ή κάτι παρόμοιο.

virgin-america-welcome-email

Αλλά εκεί τελειώνει. Μετά από αυτό είναι απλά απλά παλιά ενημερωτικά δελτία και προσφορές.

Μια σειρά καλωσορίσματος μέσω email εκθέτει αυτή την πρώτη επικοινωνία σε πέντε έως έξι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί περισσότερο. Εστάλη σε λίγες εβδομάδες, η σειρά email στάζει γρήγορα τις πληροφορίες σας στον νέο συνδρομητή σας.

(Πηγή εικόνας)

Σας δίνει μεγαλύτερη περίοδο για να δημιουργήσετε μια σχέση και δημιουργεί μεγαλύτερη πιθανότητα να τις μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό?

Αυτό το πρώτο email καλωσορίσματος είναι εξαιρετικά ισχυρό. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το πρώτο σας email μπορεί να αποφέρει 320% περισσότερα έσοδα από οποιοδήποτε άλλο.

Γιατί λοιπόν να μην το απλώσετε?

Οι νεότεροι συνδρομητές σας είναι οι πιο ενεργοί, οι περισσότεροι ενεργοποιημένοι και οι περισσότεροι ενδιαφέρονται. Είναι πιο πιθανό να ανοίξουν τα email σας και πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς.

Αλλά μετά από αυτό το πρώτο email, το ανοιχτό επιτόκιο τείνει να μειώνεται. Οι συνδρομητές σας ξεχνούν, έχουν μεταβεί σε άλλα πράγματα. Αντίθετα, η σειρά καλωσορίσματος συνεχίζει να τροφοδοτεί δυνητικούς πελάτες ενώ είναι ακόμα καυτές.

Με τον τρόπο αυτό, «συντηρώντας» τους συνδρομητές, αναπτύσσουμε 50% περισσότερους πελάτες που είναι «έτοιμοι να αγοράσουν». Οι θεσμένοι πελάτες κάνουν και μεγαλύτερες αγορές.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους λειτουργεί η σειρά καλωσορίσματος:

 1. Επανάληψη Υπάρχει μια θεωρία μάρκετινγκ παλιού σχολείου που λέει ότι οι πελάτες πρέπει να δουν την επωνυμία και το μήνυμά σας επτά φορές προτού να σας εμπιστευτούν ή να αγοράσουν από εσάς. Μια σειρά καλωσορίσματος εμφανίζει επανειλημμένα το όνομα και την επωνυμία σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν είστε μια νέα επιχείρηση.
 2. Μια ευκαιρία να πείτε την ιστορία σας Ένας μεγάλος λόγος που στρέφουμε προς ορισμένες μάρκες (και τελικά αγοράζουμε από αυτές) είναι ότι συνδέουμε με την ιστορία τους και το ήθος τους. Ένα email καλωσορίσματος σάς δίνει την ευκαιρία να ενημερώσετε τους συνδρομητές σας περισσότερα για εσάς.

  άσχημη βαλίτσα

 3. Δημιουργεί εμπιστοσύνη Οι πελάτες είναι φυσικά προσεκτικοί σε νέους ιστότοπους ή υπηρεσίες. Μια σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων δημιουργεί εμπιστοσύνη, οπότε όταν ζητάτε την πώληση, είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ.
 4. Με περισσότερες πιθανότητες πώλησης Με ένα email καλωσορίσματος, υπάρχει η πίεση να πουλήσει κάτι γρήγορα, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους πελάτες. Με έξι ή επτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας αργά, ξεκινώντας με μικρά προϊόντα χαμηλού κινδύνου και δουλεύοντας μέχρι τα μεγάλα όπλα.
 5. Δεν κατακλύζει τους νέους συνδρομητές Οι έμποροι τείνουν να συμπιέζουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο email καλωσορίσματος, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Όταν οι συνδρομητές αντιμετωπίζουν πάρα πολλές επιλογές ή παρότρυνση για δράση, μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι. Μια σειρά καλωσορίσματος καταργεί αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε σε ένα μόνο πράγμα κάθε φορά. Πολύ πιο αποτελεσματικό.
 6. Lead nurturing Μια σειρά καλωσορίσματος σας δίνει την ευκαιρία να καλλιεργήσετε έναν νέο συνδρομητή αργά με την πάροδο του χρόνου. Μακροπρόθεσμα, αυτή είναι μια πολύ ισχυρότερη τεχνική μάρκετινγκ.
 7. Δημιουργία συνήθειας Όπως θα δείτε στα παραδείγματα μου παρακάτω, μια σειρά καλωσορίσματος προϋποθέτει τους νέους συνδρομητές να αναζητούν ενεργά τα email σας. Αντί να αγνοούν τις ενημερώσεις σας, οι νέοι συνδρομητές θα έχουν τη συνήθεια να τους περιμένουν. Αυτή είναι μια συνταγή για υψηλές ανοιχτές τιμές στο μέλλον.

Μια σειρά καλωσορίσματος σε δράση

Ο πρώτος ιστότοπος που βρήκα χρησιμοποιώντας τη σειρά καλωσορίσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν το Pinterest (είμαι βέβαιος ότι άλλοι το έκαναν πρώτα, αλλά το Pinterest με ενημέρωσε). Ας ρίξουμε μια ματιά στα δικά τους λεπτομερώς.

Το Pinterest χρησιμοποιεί τη σειρά καλωσορίσματος για να σταματήσει χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για την πλατφόρμα χωρίς να ζητήσει πάρα πολλά από τον συνδρομητή. Το πρώτο email μοιάζει με αυτό:

1ο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pinterest

Θα παρατηρήσετε ότι η γραμμή θέματος τους λέει “Ξεκινώντας # 1”. Αμέσως, γνωρίζετε ότι έρχεται μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το περιεχόμενο ξεκινά πολύ βασικό: “Τι είναι μια καρφίτσα;” Περνάει νέους χρήστες στα σκαλοπάτια και τελειώνει με μια παρότρυνση για δράση που δεν είναι πολύ απαιτητική:

“Προς το παρόν, δοκιμάστε να συνδεθείτε και να βρείτε περιεχόμενο για τον εαυτό σας.”

Δεν είναι πιεστικό. Δεν είναι συντριπτικό. Και οι νέοι συνδρομητές έχουν μάθει λίγα πράγματα για την υπηρεσία.

Το καλύτερο από όλα, λένε στον συνδρομητή τι να περιμένει στη συνέχεια: «Τις επόμενες πέντε ημέρες, θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες…»

Είναι ένας λεπτός τρόπος να πείτε στον συνδρομητή να αναζητήσει περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις επόμενες ημέρες. Ο συνδρομητής αναζητά ενεργά το επόμενο μήνυμα. Ιδιοφυία.

Το δεύτερο email μοιάζει με αυτό:

2ο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pinterest

Αυτή τη φορά, σας παρουσιάζει μερικές ακόμη λεπτομέρειες και σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να δημιουργείτε το προφίλ σας. Και πάλι, υπάρχει μια ενότητα «τι είναι επόμενο» για να σας υπενθυμίσω ότι θα έρθει μια άλλη αύριο.

Ακολουθεί το τρίτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

3ο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pinterest

Αυτό έχει πολύ ισχυρότερη παρότρυνση για δράση. Μέχρι τώρα, το Pinterest έχει καλύψει τα βασικά και είστε εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα.

Αλλά τώρα πιέζει πραγματικά για την παρότρυνση για δράση που έχει σημασία: προσθέτοντας ένα κουμπί “καρφιτσώστε το” στον ιστότοπό σας.

Αυτή είναι η πρόταση πρώτης ημερομηνίας ξανά. Εάν το Pinterest είχε ζητήσει από τους συνδρομητές να προσθέσουν το κουμπί «καρφιτσώστε το» στο πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα προκαλούσε σύγχυση στους συνδρομητές και θα τους φοβόταν.

Η Pinterest δεν είναι η μόνη εταιρεία που χρησιμοποιεί αυτό το κόλπο.

Η Asos χρησιμοποιεί μια πιο σύντομη σειρά καλωσορίσματος, μόλις τρία email. Όμως, δεν πιέζουν για μια σκληρή πώληση μέχρι το τρίτο email.

βαλίτσα

Το πρώτο σας λέει τι να περιμένετε από το ενημερωτικό δελτίο του Asos και σας ενθαρρύνει να περιηγηθείτε στο κατάστημα. Τίποτα πιεστικό ή απαιτητικό.

Το δεύτερο σας δείχνει συγκεκριμένα αντικείμενα που μπορεί να σας αρέσουν βάσει του φύλου σας και επισημαίνει τα προνόμια αγοράς (δωρεάν παράδοση και δωρεάν επιστροφές). Ωστόσο, δεν έχουν ζητήσει εντελώς την πώληση.

Μόνο στο τρίτο email προωθούν την πώληση, προσφέροντας έκπτωση 10% και ισχυρότερη παρότρυνση για δράση – «αγοράστε τώρα».

Είναι λεπτό, αλλά δυνατό. Ενισχύει αργά τη μάρκα και τροφοδοτεί τον συνδρομητή σε μια πώληση.

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας σειρά email

Για να δημιουργήσετε μια σειρά email καλωσορίσματος, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό με μια υπηρεσία μάρκετινγκ email. Αυτή η καθοδήγηση θα χρησιμοποιεί το MailChimp, αλλά υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως οι Aweber, Constant Contact ή Emma προσφέρουν όλες μια παρόμοια επιλογή.

Μια σειρά καλωσορίσματος χρησιμοποιεί «αυτοματοποίηση email». Ο αυτοματισμός σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενεργοποιούνται από ένα συγκεκριμένο συμβάν. Σαν να ενεργοποιείτε μια σειρά καλωσορίσματος όταν κάποιος εγγραφεί στη λίστα email σας. (Είναι επίσης χρήσιμο για σούπερ κόλπα, όπως η υπενθύμιση στους πελάτες για ένα εγκαταλελειμμένο καλάθι, η αποστολή έκπτωσης στα γενέθλιά τους ή η χρήση του ιστορικού αγορών ενός πελάτη για την προώθηση παρόμοιων αντικειμένων).

Ο αυτοματισμός είναι μια επί πληρωμή δυνατότητα στο MailChimp, οπότε αν έχετε μόνο το τυπικό πακέτο, θέλετε να κάνετε αναβάθμιση. Εάν είστε εντελώς καινούργιοι, διαβάστε πρώτα τον οδηγό MailChimp – Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email από το μηδέν & στείλτε το πρώτο σας ενημερωτικό δελτίο

Ετσι δουλευει:

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο MailChimp και κάντε κλικ στον αυτοματισμό

αυτοματοποίηση mc

Το MailChimp καλεί την καμπάνια αυτοματοποίησης «ροή εργασίας», επομένως δημιουργούμε μια ροή εργασίας αυτοματοποίησης.

mc-αυτοματισμός-ροή εργασίας

Βήμα 2. Επιλέξτε τη λίστα συνδρομητών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Εάν έχετε περισσότερες από μία λίστες, επιλέξτε τη σωστή!

Βήμα 3. Επιλέξτε τον τύπο της ροής εργασίας

σειρά καλωσορίσματος

Πατήστε την επιλογή «σειρά καλωσορίσματος». Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλά άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εδώ. Μπορείτε να επιστρέψετε και να τα ελέγξετε αργότερα.

Βήμα 4. Δώστε ένα όνομα στη ροή εργασίας και εισαγάγετε το όνομα και τη διεύθυνση email από την οποία θα προέλθει η σειρά καλωσορίσματος

Pro-tip, ορισμένοι μπλόγκερ πιστεύουν ότι αυξάνει το ανοιχτό ποσοστό για να χρησιμοποιήσει ένα πραγματικό όνομα αποστολέα και την εταιρεία μαζί. Για παράδειγμα, το “Daren από το Bitcatcha” και όχι το “Bitcatcha”.

Βήμα 5. Εκχωρήστε τη σκανδάλη

Σε αυτήν την περίπτωση, η σκανδάλη μας είναι «όταν συμμετέχει ο συνδρομητής». Τότε θέλουμε να αρχίσουμε να τους στέλνουμε τη σειρά καλωσορίσματος.

mc-trigger

Βήμα 6. Ορίστε πότε ενεργοποιείται το email

Για καλύτερα αποτελέσματα, ορίστε την πρώτη σκανδάλη σε “αμέσως”. Με άλλα λόγια, ο συνδρομητής σας λαμβάνει αμέσως το πρώτο email στη σειρά. Είναι πολύ πιο πιθανό να ανοίξουν το email εάν φτάσει αμέσως μετά την εγγραφή – προτού αποσπάσουν την προσοχή τους!

ροή εργασίας mc

Βήμα 7. Σχεδιάστε το πρώτο σας email καλωσορίσματος

Τώρα για το διασκεδαστικό μέρος. Συμπληρώστε το πρώτο σας γράμμα καλωσορίσματος με περιεχόμενο και χρησιμοποιήστε τα πρότυπα του MailChimp για να το στυλ. (Παραμείνετε σε αυτό που πρέπει να προσθέσετε στη σειρά καλωσορίσματος μέσω email; Έχουμε περισσότερες συμβουλές που έρχονται παρακάτω).

Βήμα 8. Ορίστε το πρόγραμμα

Πόσο σύντομα θέλετε ο συνδρομητής να λάβει το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο email; Αυτό θα διαφέρει για κάθε έναν από εσάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως το Pinterest, ένα ανά ημέρα λειτουργεί πολύ καλά.

Για άλλους – ιδιαίτερα για τους λιανοπωλητές και εκείνους που πωλούν λογισμικό ή ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο – ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα κενά για να δώσετε στους συνδρομητές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπιστοσύνη.

Βήμα 9. Δοκιμή, δοκιμή, δοκιμή

Τώρα που η σειρά καλωσορίσματος είναι σε λειτουργία, παρακολουθήστε προσεκτικά τα analytics. Κοιτάξτε τις ανοιχτές τιμές και τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Θα μπορούσατε να τα βελτιώσετε; Ρυθμίστε τη γραμμή θέματος, το περιεχόμενο και το χρονοδιάγραμμα έως ότου τα καταφέρετε σωστά.

Συμβουλές μπόνους

Πριν πάω, ας δούμε μερικές συμβουλές μπόνους για να κάνουμε τη σειρά καλωσορίσεών σας να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

1. Ποιοι είναι οι στόχοι σας?

Πριν ξεκινήσετε, ποιοι είναι οι τρεις βασικοί στόχοι σας; Έτσι αποφασίζετε τι συμβαίνει στη σειρά email σας. Εάν είστε διαδικτυακό κατάστημα, μπορεί να είναι η ενημέρωση, οι ακόλουθοι του Instagram και οι πωλήσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, το πρώτο σας email θα αφορά την ιστορία σας, το δεύτερο θα περιλαμβάνει ενθάρρυνση να ακολουθήσετε το Instagram σας και το τρίτο θα προωθήσει μια πώληση.

2. Ποιος είσαι;?

Βεβαιωθείτε ότι το πρώτο σας email προσδιορίζει ακριβώς ποιοι είστε.

κόλαση

3. Ενισχύστε τα προνόμια του να είστε στη λίστα

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να τους υπενθυμίσετε ακριβώς γιατί εγγράφηκαν. Δώστε τους έναν καλό λόγο να συνεχίσουν να αναζητούν τα email σας. Είναι έκπτωση ή αποκλειστικές πληροφορίες?

4. Πείτε μια ιστορία

Μία από τις αγαπημένες μου σειρές καλωσορίσματος ήταν 20 μηνύματα! Ήταν μια χρηματοοικονομική εταιρεία και χρησιμοποίησαν τη σειρά καλωσορίσματος για να πουν την ιστορία του πώς βοήθησαν έναν από τους πελάτες τους.

Χρησιμοποιώντας μια ενδιαφέρουσα ιστορία, κατάφεραν να συνοψίσουν εντελώς ποιοι είναι, τι έκαναν και πώς προσθέτουν αξία. Στην πορεία, εισήγαγαν διάφορα προϊόντα, ξεκινώντας από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο χαμηλής τιμής μέχρι την εξειδικευμένη υπηρεσία διαβουλεύσεων.

5. Αποκτήστε μια γρήγορη πρώτη πώληση

Όσο νωρίτερα ένας πελάτης αγοράζει κάτι (οτιδήποτε) τόσο το καλύτερο. Μόλις αγοράσουν από εσάς, υπάρχει μια σύνδεση. Είναι πολύ πιθανότερο να ανοίξουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο μέλλον και να αγοράσουν ξανά από εσάς.

Χρησιμοποιήστε τη σειρά καλωσορίσματος για να εξασφαλίσετε μια μικρή πώληση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

6. Αποφασίστε τι θέλετε να πείτε πρώτα

Μην αποφασίσετε απλώς για μια σειρά από πέντε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, μάθετε πώς να τα συμπληρώσετε. Αποφασίστε τι θέλετε να πείτε και, στη συνέχεια, χωρίστε το σε μεμονωμένα email.

7. Τι ακολουθεί?

Αφήστε τα πάντα με κρεμάστρα και ενημερώστε τους πότε να περιμένουν το επόμενο email. Βεβαιωθείτε ότι το ψάχνουν.

Διαβάστε περισσότερα

8. Διατηρήστε τα email σταθερά

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το σχέδιο και τη διάταξη συνεπή σε όλη τη σειρά. Διατηρήστε μια συνεπή γραμμή θέματος χρησιμοποιώντας ένα αριθμημένο σύστημα ή σταθερό θέμα. Είναι ένα μικρό τέχνασμα που ενισχύει την επωνυμία σας.

9. Ζητήστε περισσότερα δεδομένα

Στην αρχική φόρμα εγγραφής σας, είναι καλύτερο να αποφύγετε πάρα πολλές ερωτήσεις. Ένα όνομα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε γρήγορα τους συνδρομητές.

Ωστόσο, μια σειρά καλωσορίσματος σας δίνει την ευκαιρία να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες αργότερα. Θα μπορούσατε να ζητήσετε φύλο, τοποθεσία και άλλες προτιμήσεις στο τρίτο ή τέταρτο email. Αυτό θα σας βοηθήσει να τμηματοποιήσετε τη λίστα συνδρομητών σας και να στείλετε πιο κατάλληλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

10. Περιμένετε μέχρι να τελειώσει η σειρά καλωσορίσματος προτού στείλετε το τυπικό ενημερωτικό δελτίο σας

Βεβαιωθείτε ότι ο νέος σας συνδρομητής δεν λαμβάνει το κανονικό ενημερωτικό δελτίο ή τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μετά τη σειρά καλωσορίσματος. Είναι λίγο συγκεχυμένο και αποπροσανατολιστικό.

Στο τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σειράς, ενημερώστε τους ότι έχει τελειώσει και μεταφέρετέ τα ομαλά στα κανονικά ενημερωτικά δελτία.

11. Εάν ένας συνδρομητής χρησιμοποιεί κωδικό προσφοράς, μην τον στείλετε ξανά!

Εάν χρησιμοποιείτε μια σειρά καλωσορίσματος για να προωθήσετε έναν κωδικό προσφοράς περισσότερες από μία φορές, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τις πωλήσεις. Δεν θέλετε να συνεχίσετε να στέλνετε έναν συνδρομητή τον ίδιο κωδικό προσφοράς εάν τον έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.

Η σειρά καλωσορίσματος είναι ο τέλειος τρόπος για να χτίσετε την αφοσίωση στην επωνυμία και να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σχέση πελάτη για το μέλλον. Τα μηνύματα σάς δίνουν περισσότερες ευκαιρίες πώλησης ενώ ο συνδρομητής σας είναι πιο αφοσιωμένος και ενθουσιασμένος για το προϊόν σας.

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που χρησιμοποιεί μια σειρά καλωσορίσματος ή άλλες μορφές αυτοματοποίησης email; Σκοπεύετε στο μέλλον; Επιτρέψτε μου να μάθω τις σκέψεις και τις ιδέες σας στην ενότητα σχολίων!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me