Contents

Com utilitzar VyprVPN per a Torrenting

VyprVPN ha estat durant molt de temps i, malgrat la reputació per un servei de qualitat, no han estat coneguts exactament per tenir servei als usuaris de BitTorrent. De fet, hi ha diversos informes que Vyprvpn solia bloquejar / prohibir els comptes que es van capturar baixant torrents.

Però tot el que està canviant, i VyprVPN es reinventa amb una nova política de registre (sense registres) i una p2p política (permesa).

Ara, això vol dir que mereix ser mencionat a VyprVPN a la sala de fama de Torrent VPN al costat de favorits NordVPN i Accés a Internet privat? Probablement no. Però val la pena considerar-los com una VPN global, fins i tot si descarregueu els torrents una mica amb freqüència.

Aquesta és la nostra guia completa per torrenting amb VyprVPN i les millors alternatives VyprVPN.

Quant a VyprVPN

VyprVPN va ser fundada per Ron Yokubaitis, un empresari d’Internet i pioner Usenet (també va fundar Giganews).

Des de llavors, VyprVPN ha passat a ser una de les VPN més populars del món i, al nostre parer, una de les més ben dissenyades. El seu programari és positivament excel·lent. D’altra banda, el holding de VyprVPN es troba actualment a Suïssa, que hauria de proporcionar encara més proteccions de privacitat per a aquesta primera empresa ja privada.

Logotip de VyprVPN

Política de torrent / P2p de VyprVPN

VyprVPN permet torrentar?

BitTorrent de VyprVPN & La política de l’arxiu de fitxers p2p solia ser ambigua, però no més. Des que va anar a zero registre, VyprVPN ha afegit una “política de torrents” oficial a les seves preguntes freqüents.

Afirma:
A Golden Frog, tenim el màxim respecte per la vostra privadesa. No registrem ni retenim cap informació de les sessions VPN, ni bloquegem l’ús de cap port. Com que el nostre servei tracta tot el trànsit per igual, es permet el trànsit peer-to-peer i BitTorrent.
Veredicte: VyprVPN permet torrentar i no bloqueja ni accelera cap trànsit BitTorrent. A més, com que no guarden cap registre de sessió, hi hauria d’haver un registre zero de la vostra activitat de torrent passat (o historial d’adreces IP) als seus servidors.

VyprVPN Torrent / Política P2P

VyprVPN controla l’activitat del torrent

Segons el que sabem, VyprVPN no accelera ni controla el trànsit de torrents. VyprVPN és un defensor de la neutralitat de la xarxa i no prioritza ni bloqueja determinats tipus de contingut. Segons la nostra experiència, els proveïdors de VPN prefereixen conèixer el mínim possible el trànsit de clients. El vostre proveïdor de serveis d’Internet pot fer tot el contrari (més motius per utilitzar una VPN).

Política de correcció

Quina és la Política de registre de VyprVPN?
VyprVPN és ara un proveïdor de VPN Zero-Log i fins ara l’únic VPN que ha tingut la seva política de registre completament auditada per un tercer (punts de bonificació per a transparència i confiança).

Solien registrar-se, què canviava? VyprVPN va canviar una política de retenció de metadades de 30 dies a una política de coneixement zero de registre zero a finals del 2023, en resposta a les preferències del client i les tendències del mercat VPN..

Com sé que VyprVPN no guarda els registres? Bé, actualment són l’únic proveïdor que està disposat a ser auditat per un tercer. L’informe de transparència complet està disponible aquí.

Un detall detallat de la política de registre de VyprVPN

Imatge

VyprVPN explica la seva nova política de registre en anglès (no legal) en la seva política de privadesa:

 1. No hi ha registres d’adreces IP: VyprVPN no registra l’adreça IP que utilitzeu per connectar-vos als servidors o a la que teniu assignada.
 2. Sense metadades de sessió: No registren marques de temps ni hora de connexió
 3. Sense registre de trànsit: VyprVPN no registra el contingut del trànsit de VPN.
 4. Sense historial web: VyprVPN no registra l’historial web, l’ús d’aplicacions o les cerques DNS.

Com descarregar Torrents de forma anònima amb VyprVPN

Utilitzar VyprVPN amb el vostre client de torrent favorit és increïblement senzill. I la mateixa configuració funciona per a cada client del torrent.

Com utilitzar VyprVPN per a torrents anònims:

 1. Obriu l’aplicació VyprVPN al dispositiu
 2. Connexió a una ubicació del servidor que sigui favorable al torrent (recomanem Suïssa o Països Baixos).
 3. Activa el Kill-Switch (de manera que la vostra IP real no es filtri si la VPN es desconnecta de cop).

Això és. Ara podeu obrir el vostre client torrent i començar a descarregar. Si és la primera vegada que utilitza la VPN, també potser voldreu comprovar la vostra adreça IP del torrent IP per assegurar-vos que tot funciona correctament..

Connexió a un servidor compatible amb el torrent

1. Connexió a un servidor VPN (recomanat Holanda / Suïssa)

Configuració del commutador matar VyprVPN

2. Activeu el “Switch-Kill” a Configuració > Opcions > Connexió

Baixant un torrent a uTorrent

3. Obriu el vostre client Torrent i comenceu a descarregar torrents

Imatge

4. Comproveu l’adreça IP de Torrent (opcional)

Preguntes freqüents sobre el torrent VyprVPN

A continuació, es mostren respostes a les preguntes més freqüents sobre l’ús de VyprVPN per a torrents:

El meu ISP pot veure què descarrego??

El vostre proveïdor d’internet no sabrà quins llocs web visiteu (VyprVPN té servidors DNS de registre zero zero privats) ni tan sols que descarregueu torrents. El fort xifrat de VyprVPN impedeix al vostre proveïdor d’internet llegir o supervisar el trànsit.

Com puc saber si VyprVPN funciona?

El client VyprVPN mostrarà l’adreça IP anònima que us han assignat els servidors. També podeu verificar la vostra nova adreça IP pública mitjançant un lloc com ipmonkey.com (hauria de coincidir amb la IP que es mostra a VyprVPN). També és possible que vulgueu comprovar l’adreça IP tal com apareix als companys de BitTorrent.

Quines són algunes alternatives a VyprVPN?

Hi ha diverses VPN excel·lents sense registre disponibles a més de VyprVPN. Si bé la majoria no ofereixen una experiència de programari tan bona com VyprVPN, alguns ofereixen altres avantatges. La diferència més destacable és l’addició d’un proxy Socks5 que es pot configurar a l’interior del vostre client torrent per a un segon salt d’adreça IP. Algunes VPN inclouen això de forma gratuïta.

* En cap cas és necessari un servidor intermediari SOCKS. Una VPN és extremadament segura per si sola i generalment serà més ràpida que si es combina amb un proxy. Un petit percentatge d’usuaris bittorrent prefereixen afegir un proxy perquè en teoria podria oferir un lleuger avantatge de privadesa (però velocitats més lentes i més complexitat).

A continuació, es detallen algunes VPN:

Imatge

NordVPN

 • Proxy de Socks5 inclòs en més de 10 ubicacions pròpies per al torrent
 • servidors p2p / optimitzats (descàrregues més ràpides en determinades ubicacions)
 • Sense registres. Període.
 • Funciona amb Netflix, Hulu i altres serveis de streaming
 • Garantia de reemborsament del 100% al 30% de 30 dies

Imatge

IPVanish

 • Socks5 Proxy inclòs (servidor Holanda)
 • Sense registres.
 • Aplicació Firestick / FireTV (ideal per a Kodi)
 • Velocitats extremadament ràpides.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  CyberGhost és una bona opció per a Torrents / P2P?