Tot i que és àmpliament percebut com un campió de la llibertat i, per tant, un país democràtic, pot ser una sorpresa per a alguns que hi hagi àmplies restriccions que el país posa a la llibertat d’Internet i que hagi realitzat les nostres activitats de vigilància massiva contra la seva pròpia gent..

Mentre feia les meves investigacions per a aquest article, sincerament volia creure que el Regne Unit seria millor que altres països com l’Índia o Indonèsia, on es refereix la llibertat d’Internet. Malauradament, sembla la mateixa ubicació antiga i diferent.

Des de la vigilància del govern fins a la presa de decisions arbitràries sobre els comportaments, sembla que els residents al Regne Unit no són molt més lliures a la xarxa que altres llocs. Permeteu-me mostrar-vos per què necessiteu una VPN aquí.

Contents

Regne Unit regula l’accés al contingut a Internet

Com passa amb tants països de tot el món, vaig trobar que el Regne Unit fa una part rara de bloquejar contingut dels usuaris del país. Els proveïdors de serveis d’Internet tenen prohibit accedir a diversos llocs web directament pels proveïdors de serveis d’Internet..

Això es fa utilitzant un programa de filtratge que generalment utilitza tots els ISP del país. Tanmateix, hi ha una opció per desactivar el filtratge, cosa que fa que el bloqueig de llocs al Regne Unit sigui ben diferent dels altres països.

Si voleu accedir a contingut bloquejat per defecte per qualsevol motiu, podeu optar per desactivar el filtratge de contingut. Tot i que això us pot semblar perfecte, s’ha notat que l’eliminació d’aquest filtre pot provocar una vulnerabilitat més gran de la seguretat de les dades.

En aquest moment, el contingut que està bloquejat inclou; pornografia, drogues, jocs d’atzar, ciberbullying i moltes categories més. De fet, això ha donat lloc a un fenomen conegut com a “overblock” que ha fet que es bloquegin llocs legítims, com ara els llocs educatius per a nens amb caritat.!

A continuació, us proporcionem alguns exemples per ajudar-vos a adonar-vos del contingut que es troba dins de la categoria sobrebloquejada

 • Educació sexual & salut
 • Serveis de suport a la violació & Abús domèstic
 • Prevenció del suïcidi
 • Consells sobre drogues

Pocs límits als poders de vigilància

Una altra de la llarga llista d’infraccions governamentals revelades als fitxers de Snowden va ser que el Regne Unit realitza una vigilància il·lícita. Des que es van publicar els fitxers el 2013, se sap que el Regne Unit tenia diversos programes de vigilància a granel que ajudaven a reunir, filtrar i analitzar el trànsit a Internet.

Es va incloure el seguiment de les activitats de les empreses, una situació que recentment també ha estat considerada il·legal pel Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH). Una qüestió més important de la sentència va ser que el govern del Regne Unit no va fer salvaguardes al voltant dels mètodes utilitzats per recollir aquestes dades.

Malgrat la sentència del TEDH, el govern del Regne Unit ha semblat que no era falsificant amb una portaveu que deia que el govern donaria una “consideració minuciosa” a la sentència. L’afirmació es pot interpretar com a legal “hi pensarem” en lloc d’una demanda ferma d’acció sobre una sentència d’un òrgan jurídic.

El germà gran segueix veient.

Després d’aquests incidents, el Regne Unit va aprovar la legislació el 2016 que li permetia dur a terme activitats de vigilància legalment. Coneguda com la Llei de competències investigatives (IP Act), significa que el govern ara té la llei del seu costat quan vol recopilar qualsevol informació.

Els telcos han de conservar l’historial d’ús

Més enllà de la Llei sobre propietat intel·lectual, cal remarcar que els proveïdors d’interès del país també s’han de complir amb les lleis de retenció de dades. Això significa que han de recopilar i guardar informació sobre l’activitat de l’usuari, inclòs l’historial del navegador fins a 12 mesos.

L’acte IPA es va modelar en el DRIPA, que ja era dictat il·legal al Regne Unit i a la resta de la UE. Aquestes incidències mostren que el govern del Regne Unit no està disposat a respectar la privadesa dels usuaris i que qualsevol intent de bloqueig de la recollida de dades es complirà amb una nova legislació, legal o il·legalment.

En una nota lateral, es podria pensar que el xifrat seria una bona manera de treballar aquests problemes des del punt de vista de l’usuari final. Malauradament, el govern també ho ha pensat i la Llei sobre propietat intel·lectual cobreix aquesta disposició. Per llei, el govern pot obligar les empreses a xifrar el contingut!

Per sort, es tracta d’una de les àrees principals en què es van dissenyar les VPN per excel·lir, però més endavant.

Els ISP envien activament avisos sobre activitats P2P

En una indústria que ascendeix a prop de 300 mil milions de dòlars i que està en augment, és obvi que la indústria cinematogràfica té problemes per protegir els seus drets d’autor i propietat intel·lectual. Tot i que s’ha demostrat que els torrents no afecten realment les vendes d’entrades, només limiten el control de les mans dels autors.

Siguin quines siguin les seves raons, les empreses de pel·lícules i música han patit una gran incitació mundial, donant la mà a persones amb demandes a tot el món. Al Regne Unit, ara se’ls ajuda els ISP que en els darrers anys han iniciat campanyes d’alerta contra la pirateria.

Els ISP del Regne Unit envien ara notificacions per correu electrònic a aquells dels usuaris que presumptament utilitzen les seves connexions per piratejar contingut. Per descomptat, això significa que estan supervisant tot el que fan els seus usuaris en línia, si no que no poden capturar aquests descarregadors.

  Accés Internet a IPVanish vs Privat: comparació de VPN

Tot i que teòricament, aquest sistema d’alertes està pensat només per a usuaris concrets, el Regne Unit no té un registre esterlin de correctes filtres i qualsevol problema derivat d’això posarà la prova de que no ho van fer..

El sistema també s’estendrà a aplicacions com ara Popcorn Time. Ara aquest sistema d’alerta és només això: per alertar els usuaris. No hi ha cap acció d’aplicació vigent ni d’una altra manera, però no seria difícil avançar de l’estat actual al litigi.

Les VPN encara són legals al Regne Unit

Com en molts altres països, l’ús de VPN és legal al Regne Unit. No hi ha litigi actual que expliqui explícitament que no podeu utilitzar una VPN al país. De nou, com és habitual, tingueu en compte que l’ús d’una VPN i l’ús d’una VPN amb finalitats il·legals són qüestions separades.

Si utilitzeu una VPN per a mitjans legítims, com ara l’emmagatzematge de la identitat o la seguretat, per la necessitat de la seguretat afegida, està bé. L’ús d’una VPN amb el propòsit d’emmagatzemar activitats il·lícites o il·legals continua sent castigat per les lleis que s’apliquin. Si us atrapen.

Què busquem a VPN per al Regne Unit?

A continuació, es detallen els 5 criteris que utilitzem per classificar la millor VPN per als lectors del Regne Unit;

 1. Privacitat & L’anonimat
 2. Seguretat
 3. Spoofing de geolocalització
 4. Suport P2P
 5. Velocitat & Estabilitat

1. Privacitat & L’anonimat

Com podreu adonar-vos fins ara, el Regne Unit no és realment el tipus de lloc on voleu navegar a la xarxa sense l’ús d’una VPN, sigui nacional o visitant del país. A causa dels factors que he compartit anteriorment i de la gravetat de les conseqüències de la violació d’aquesta normativa, és convenient centrar-se en els aspectes de privadesa i anonimat que ofereix una VPN per als usuaris del Regne Unit..

Tant amb el govern com amb la indústria privada treballant junts i de forma independent per controlar i controlar el trànsit, una VPN ha de poder assegurar-se que les vostres dades i activitats es puguin mantenir exactament de la manera que hauria de ser privada..

Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és vigilar que les VPN no només tinguin polítiques estrictes de registre sense registre, sinó que també es basin en països més clars en les seves lleis de retenció de dades. Sens dubte, això exclou els països de la jurisdicció de cinc ulls i catorze ulls.

2. Seguretat

L’espai de seguretat de les VPN és el mateix per als usuaris del Regne Unit que a qualsevol altre lloc. L’equilibri ideal només el coneixeu com a usuari. Opteu per xifrar els 256 bits amb el risc de baixar les velocitats de VPN o estàs disposat a baixar aquesta barra per augmentar la velocitat?

Personalment, crec que pel mercat britànic seria millor intentar mantenir els nivells de xifrat alts per dos motius principals. El primer és que un dels protagonistes del cas que discutim és el govern del Regne Unit, que probablement tindrà més recursos dedicats a intentar trencar qualsevol xifratge.

El segon és que, a causa de la menor velocitat mitjana d’internet al país, segur que mantingueu els nivells de xifrat el més alt possible, sense comprometre les vostres velocitats màximes generals assolibles..

3. Espeleologia de geolocalització

Normalment, quan parlem de difusió de geolocalització, seria amb l’objectiu d’accedir a contingut alternatiu de proveïdors principals com Netflix US. Tot i això, els usuaris del Regne Unit tenen molt més d’esperança en fer-se amb la geolocalització, ja que hi ha, literalment, una gran quantitat de llocs als quals no poden accedir.

4. Suport P2P

Una de les categories de llocs bloquejats per accedir al Regne Unit sembla que són llocs de torrent. De nou, aquest és un altre àmbit on una VPN realment ajudaria. Mireu les VPN que tinguin directrius de trànsit P2P clarament detallades en els seus termes de servei, com ara NordVPN o TorGuard.

5. Velocitat & Estabilitat

Amb una velocitat mitjana de banda ampla de línia fixa de només 55,88Mbps al Regne Unit, la majoria de VPNs haurien de tenir zero problemes que coincideixin amb les necessitats dels usuaris. Les velocitats mòbils són encara inferiors a una mitjana de 29,72Mbps, de manera que la preocupació principal amb les VPN al Regne Unit no serà certament la velocitat.

Classificat: 7 millor VPN del Regne Unit

Com en totes les meves proves VPN, abans de jutjar la seva velocitat sempre jutjo les meves. A continuació, es mostra la meva velocitat de banda ampla real basada en una línia de servei de 500Mbps, sense que hi hagi una connexió VPN activa:

velocitat de base a Malàisia amb servidor del Regne Unit

(Consulteu aquí el resultat complet de la velocitat de base)

Com que estic basat a Malàisia, les meves velocitats solen ser de connexió alta als servidors VPN de la regió d’Àsia i més lents a mesura que em connecto a servidors dels EUA o d’Europa. Per a aquesta prova em vaig connectar a un servidor de proves de velocitat basat al Regne Unit per fer-vos una idea de la velocitat relativa a distància.

Com podeu veure, una connexió sense VPN a un servidor local em permet una velocitat decent de 290 Mbps. Per supòsit, la velocitat variarà de vegades, així que cal prendre-ho amb un polsim de sal.

Nota

Utilitzem un tipus de canvi de 1 GBP a 1,25 USD per a tots els preus.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (GBP)

5,60 £ / mes

Elements destacats

 • Sense registre
 • Switch Switch
 • Admet 6 dispositius
 • 5.600 servidors més
 • DNS dobles
  La 8 millor VPN per a Índia 2023 (Prova de velocitat!)

"La casa britànica mitjana té 7 dispositius connectats actius; amb NordVPN podeu connectar fins a 6 dispositius a un sol compte."

NordVPN ocupa un lloc important a la nostra Millor VPN de la llista del Regne Unit per molts motius. Un dels primers és que tenen la seva seu a Panamà, que també és un bon lloc per a participar en VPNs. A part d’això, NordVPN té una reputació esterlina i és un altre proveïdor de VPN que té un gran nombre de servidors en molts països.

La seva estricta política sense registres es combina amb el xifrat de 256 bits del grau militar i els plans de preus excel·lents per oferir a gairebé ningú un acord difícil de resistir..

resultat de prova de velocitat nordvpn uk

Prova de velocitat NordVPN UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Amb una velocitat aigües avall de 34 Mbps, en aquesta ronda de proves, NordVPN va mostrar un rendiment molt estable als seus servidors britànics. El que els fa encara més atractius a fons és que ells no només permeten trànsit P2P, sinó que tenen servidors especialment optimitzats per al trànsit P2P!

Consulteu la nostra revisió completa de NordVPN per saber per què és la nostra VPN # 1!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (GBP)

6,70 £ / mes

Elements destacats

 • Protecció de privadesa
 • Xifrat de 256 bits
 • 148 Ubicacions VPN
 • 3.000 servidors més
 • Protocol múltiple

"ExpressVPN té aplicacions VPN natives intuïtives que permeten que tot el Regne Unit sigui segur en línia."

A causa de les moltes restriccions, no ha de sorprendre que ExpressVPN sembli haver posat àmplies dotacions d’infraestructura per al Regne Unit. La companyia disposa de servidors clau en algunes zones del Regne Unit, que van des de Berkshire a Londres.

Aquest servei VPN, de mitjana, ofereix un excel·lent servei complet des de grans velocitats fins a aplicacions i protocols complets, ideals per a seguretat, privacitat i anonimat. Els seus protocols de seguretat són també els millors de la classe per a l’ús del consumidor actualment.

He provat el servei de forma exhaustiva i no he dubtat en recomanar-los com a proveïdor de serveis VPN més destacat per als usuaris del Regne Unit. ExpressVPN és estable i permet accedir també a una bona gamma de dispositius.

Resultat de la prova de velocitat expressvpn uk

ExpressVPN Speed ​​Test UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Com a idea de la bona sort, vaig comparar la meva velocitat de línia predeterminada sense VPN amb una prova coberta ExpressVPN a la mateixa ubicació. Amb ExpressVPN connectat i connectat a un servidor al Regne Unit, vaig aconseguir mostrar una velocitat descendent de 74 Mbps.

Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN per obtenir més informació!

3. Surfoc

https://surfshark.com/

Taula de surf

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (GBP)

1,59 £ / mes

Elements destacats

 • CleanWeb
 • Anunci & Bloqueig de pista
 • Dispositiu il·limitat
 • Llista blanca
 • 1040 servidors més

"Si no fos pel seu historial limitat, Surfshark seria un competidor molt més seriós de les nostres llistes de classificació."

Tot i els tipus de canvi de la lliura britànica en mal estat, continua sent una moneda relativament forta a tot el món. Això és especialment significatiu en el cas de Surfshark, ja que es redueix a un preu encara més atractiu.

El Surfshark ha demostrat fins ara punts de referència de rendiment i és una de les nostres preferides. Malauradament, encara són relativament nous al mercat, cosa que ens fa dubtar a impulsar-los encara més.

Tot i així, el camí és llarg i la competència ferotge. Es tracta de vigilar, sobretot si continuen creixent als passos actuals.

resultat de la prova de velocitat de surf surf

Surfshark Speed ​​Test UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

La nostra base domèstica està més lluny del Regne Unit, la qual cosa produeix una latència més gran. Tanmateix, això no ha impedit a Surfshark de produir algunes xifres serioses de rendiment. Les velocitats aigües amunt deixen una mica de desitjar, però la velocitat important és la que entra!

Consulteu la nostra revisió a fons de Surfshark per saber per què és un dels nostres millors temes!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Velocitat

Excel · lent

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu (GBP)

4,00 £ / mes

Elements destacats

 • Creat per a P2P
 • Proxy furtiu
 • Admet 5 dispositius
 • Anunci & Bloc de programari maliciós
 • Amplada de banda il·limitada

"L’ús de TorGuard és una experiència deliciosa i us ofereix la seguretat que la seva connexió a Internet és realment segura."

La interfície de TorGuard pot semblar una mica datada quan es va trobar per primera vegada, però no hi ha dubte que hi ha un dels proveïdors de serveis VPN més segurs al voltant. Tot i que no hi ha molta profunda atenció als usuaris, el rendiment és bastant notable.

Hi ha una diferència clau entre TorGuard i molts competidors, ja que permet escollir quin nivell de xifratge prefereixes. Això significa que per als usuaris de P2P, podeu desactivar el xifratge i gaudir de velocitats de torrentació més ràpides en qualsevol moment!

A part d’això, TorGuard té moltes altres qualitats de bescanvi, com ara velocitats estables, capacitat de diverses plataformes i la capacitat d’evitar bloquejadors VPN..

resultat de prova de velocitat de torguard uk

TorGuard Speed ​​Test UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Com a un dels tres millors VPNs del Regne Unit, TorGuard va complir, per descomptat, alguns requisits de velocitat. Això es va mostrar en el resultat de la meva prova d’un servidor VPN basat a Londres i, de nou, els usuaris del país normalment haurien d’obtenir aquesta velocitat amb pocs problemes..

  El millor servei de VPN per a Austràlia

L’únic inconvenient és que per als usuaris més joves que estan acostumats a la elegància de les aplicacions modernes, la interfície de TorGuard s’assembla a alguna cosa del passat.

No dubteu a veure la nostra revisió en profunditat de TorGuard per obtenir més informació!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Velocitat

Pobre

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (GBP)

2,80 £ / mes

Elements destacats

 • Compressió de dades
 • Bloqueig d’anuncis
 • Admet 7 dispositius

"CyberGhost té seu a Romania, però ha atès les necessitats del Regne Unit augmentant el seu nombre de servidors al país."

CyberGhosties està content amb ells i, certament, han intentat ser malucs i optimistes en el seu màrqueting. Aquest és un altre dels noms més coneguts de la indústria VPN, però personalment crec que pot ser que tinguessin una mica sobreposats.

Especificació sàvia CyberGhost parla la bona conversa, però després de fer proves amb ells, us aconsello un petit polsim de sal. Tingueu en compte, però, que es tracta d’una llista de classificació, de manera que les meves expectatives són força altes.

resultat de la prova de velocitat cibernètica Regne Unit

CyberGhost Speed ​​Test UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Els usuaris al Regne Unit han de tenir present que la majoria dels servidors CyberGhost es troben a la zona de la UE, però, per sort, també en tenen alguns a la regió d’Àsia. Sembla que el Regne Unit s’inclou a la zona de la UE tal i com s’esperava, per la qual cosa sembla que hagin passat la milió addicional per establir-hi un nombre més elevat de servidors..

En general, hem aconseguit velocitats molt fàcils d’utilitzar de 25 Mbps, la qual cosa és suficient per a reproduir vapors.

Obteniu més informació a la nostra anàlisi detallada sobre CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Velocitat

Fira

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (GBP)

5,20 £ / mes

Elements destacats

 • Xifrat de 256 bits
 • P2P il·limitada
 • Admet 10 dispositius

"Excel·lent per als paranoics, però potser no serà la màxima elecció per als usuaris basats en el Regne Unit, IPVanish és altament comercialitzat, però està prou suportat."

IPVanish ha patit molt en els darrers temps a causa de la seva implantació en certs …, diguem, desafortunats incidents. A part d’això, tingueu en compte que estan sota una nova gestió i esperem que aquestes coses esdevinguin només xocs de velocitat en el seu passat.

Deixant de banda aquests incidents, continuen sent un gegant VPN al camp i tenen velocitats impressionants. Per sort, ja que si teniu cap queixa sobre la seva velocitat, no podreu fer res, ja que obligen a xifrar els 256 bits a tots sense excepció..

resultat de prova de velocitat ipvanish uk

IPVanish Speed ​​Test UK – Servidor de Londres
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

IPVanish és un sistema de velocitat molt ajustat, encara que la seva presència és més limitada al Regne Unit. Vaig decidir establir una velocitat a la baixa d’uns 30Mbps, la qual cosa és decent per a la infraestructura que hi hagi. Per a aquells que vulguin experimentar, sempre podeu provar altres servidors de la regió que puguin donar millors resultats. Tot i així, la connexió era estable i més que suficient per transmetre els mitjans de comunicació.

Consulteu la nostra revisió completa sobre IPVanish per obtenir més informació!

7. El més ràpidVPN

https://fastestvpn.com/

El més ràpidVPN

Velocitat

Fira

Seguretat & Privacitat

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu (GBP)

0,70 £ / mes

Elements destacats

 • Optimitzat P2P
 • Com fer servir el servidor
 • Admet 10 dispositius

"FastestVPN no és el més ràpid, però, sens dubte, ofereix una proposta de valor difícil de desafiar."

Fastest VPN no és el més ràpid que he provat, però tampoc és el més lent. Ofereix a països més limitats que la vostra connexió és comparada amb moltes VPN de primer nivell, però a preus tan baixos com a 83 cèntims al mes. També tenen servidors optimitzats amb P2P, cosa que els fa bons també.

Els preus baixos sí que tenen un greu inconvenient i és el baix rendiment en superar geo-bloqueig. Finalment, vam descobrir que FastestVPN no us permetrà accedir al contingut dels Estats Units de Netflix (Bummer)!

Visiteu la nostra revisió FastestVPN per obtenir més informació!

Pensaments finals: realment necessito una VPN al Regne Unit?

Per tornar a obrir, aquí hi ha la 3 VPN més destacades del Regne Unit:

VELOCITAT

SEGURETAT & PRIVACITAT

PREU (GBP / MO)

NordVPN

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

5,60 £

VISITA VPN

ExpressVPN

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

6,70 £

VISITA VPN

Taula de surf

Excel · lent

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

1,59 £

VISITA VPN

En la meva ment només hi ha una cosa pitjor que viure a un país amb una regulació opressiva a Internet i que és viure en un que no només ho fa sinó que manipula la llei per donar suport a les seves activitats. Sorprenentment, el Regne Unit entra en aquesta darrera categoria.

Tot i que no us diria que és d’urgència que utilitzeu un servei VPN al Regne Unit en aquest moment, crec que és prudent iniciar algunes mesures exploratòries. Aprofiteu el temps per triar la VPN adequada (espero que aquesta llista de classificació us ajudi) abans que no sigui massa tard.

Amb massa tard, el que vull dir és que és evident que el govern del Regne Unit s’ha inclinat cap a mesures de control i vigilància molt dròniques. Viure en aquestes condicions pot ser estressant i un bon servei de VPN fiable pot recórrer un llarg camí per proporcionar tranquil·litat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me