Izdelati svojo prvo prodajo je poseben občutek.

Pomeni začetek lastnega nakupovalnega imperija in priložnost za gradnjo podjetja.

Videli smo, da se zgodi. Opazovali smo, kako podjetniki iz spalnic svoje sanje spreminjajo v milijonska podjetja za e-trgovino. Vse, kar potrebujete, je odličen izdelek in spletna trgovina.

Opomba

To je 10-minutni priročnik za vzpostavitev spletne trgovine, iskanje prvih strank in pretvorba v uspešno podjetje.

Če berete to stran, ste morda že dobili briljantno idejo, vendar niste prepričani, kako zgraditi trgovino.

Zveni znano?

Zaupajte nam, da je lažje, kot si mislite, in pokazali vam bomo vse skrivnosti. Zaradi preprostosti je vodnik razdeljen na tri dele. Popij skodelico kave in se zapustiva.

1. del: Kje sploh začnem?
Hiter uvod v prvo spletno trgovino.

2. del: Tehnični zalogaj
Navodila po korakih za nastavitev lastnega spletnega mesta in trgovine.

Del 3: Prva prodaja
Trgovina potrebuje stranke! Pokazali vam bomo hiter trik za prvo prodajo.

1. del: Kje sploh začnem?

Internet je poln krasnih krajev za prodajo vaših izdelkov. Zapleteni del je izbira najboljše poti. Na kratko, najboljša možnost je nastavitev lastnega spletnega mesta, vendar si oglejmo vse možnosti.

Možnost 1: storitve eBay, Etsy in storitve tretjih oseb

Tržnica

eBay, Etsy in Craigslist so velikanske platforme in tukaj je na tisoče majhnih butičnih trgovin in trgovin. Vaš bi lahko bil eden izmed njih.

Najboljša stvar pri teh tretjih prodajalcih je njihova preprostost. Lahko se prijavite in začnete prodajati v nekaj minutah. Trdo delajo in za vas vzpostavijo trgovino. Z denarjem bodo ravnali in celoten postopek olajšali.

Stranke s temi platformami že poznajo in se pri njih kupujejo prijetno. Tukaj obstaja občutek zaupanja in varnosti.

Našli boste tudi vgrajeno občinstvo. Etsy ima na primer milijone strank, ki iščejo ročno izdelane obrti in osebne predmete. Če izdelujete unikatna darila in izdelke, vas že čaka veliko strank.

Ampak?…

Težava je v tem, da nikoli ne boste ustvarili imperija na spletnem mestu nekoga drugega.

Zelo težko je ustvariti resnično zvesto občinstvo in okrepiti identiteto svoje blagovne znamke, ko čucate na zemlji nekoga drugega! eBay, Etsy, Craigslist in drugi vsi postavljajo svojo blagovno znamko in identiteto pred vaše izdelke.

Najslabše je, če se tretja oseba odloči, da bo preklicala vašo trgovino, bo vaše podjetje izgubljeno za vedno. To je slaba novica, če iščete zanesljiv in dolgoročen dohodek.

Če želite zbrati e-poštne naslove, se povezati s strankami in zgraditi edinstveno identiteto, potrebujete svoj prostor. Svoje spletno mesto.

Možnost 2: Trgovine s socialnimi mediji

Facebook poslovna stran

Druga priljubljena izbira je postavitev Facebook trgovine. To vključuje uporabo enega od Facebookovih vgrajenih vtičnikov za gostovanje trgovine na vaši strani družbenih medijev.

Glede te metode imamo mešane občutke. Seveda, olajša prodajo družabnim ljudem kot kdaj koli prej. Vendar ima Facebook navado spreminjati svoje algoritme brez večjega obvestila.

Lahko bi porabili leta za gradnjo svojega podjetja, da bi bilo vse izbrisano v eni hitri posodobitvi Facebooka.

Ne razumite nas narobe, absolutno bi morali zgraditi skupnost na Facebooku. Toda na to se ni pametno zanesti kot na svojo edino spletno prisotnost.

Odgovor leži v možnosti 3: Vaša zelo lastna trgovina

Če iščete kraj, če želite poklicati svoje, morate ustvariti sprednjo prodajalno.

www.your-shop.com

Vam je to le malo vznemirjalo? Je lažje, kot si mislite tudi vi.

Obstajata dva glavna načina, kako zgraditi trgovino, in popeljali vas bomo skozi postopek.

WordPress + WooCommerce = Brezplačna spletna trgovina!

WooCommerce

Če se sliši kot tuji jezik, globoko vdihnite. Ustvarjanje spletnega mesta je zdaj lažje kot kdajkoli prej. Začeli bomo z uporabo WordPress: najbolj priljubljena platforma za gradnjo spletnih strani na planetu.

Dejansko 24% vseh spletnih mest na internetu poganja WordPress. Torej ste v dobri družbi.

Izberete lahko prednastavljene modele in jih prilagodite po svojih željah. Sploh ne potrebujete niti ene vrstice spletne kode.

Kaj pa zapleteni plačilni mehanizmi, izdelki in pošiljanje?

To je to WooCommerce WooCommerce je tehnični pripomoček, ki omogoča, da vaša trgovina deluje. Vse kar morate storiti je, da prenesete programsko opremo in jo namestite na svoje WordPress spletno mesto.

Pomagal vam bo ustvariti in oblikovati trgovino. Prav tako bo postavil vse vaše zapletene plačilne sisteme, upravljal zaloge in razvrščal vašo pošiljko.

Tako WordPress kot WooCommerce sta popolnoma brezplačna za uporabo vendar arhitektura, ki prihaja z njimi, ni. Potrebovali boste spletnega gostitelja in ime domene, kar je le del stroškov. Več o tem v 2. delu: Tehnični del.

Shopify – najlažji način za vzpostavitev spletne trgovine

Shopify Spletna trgovina

Najboljša alternativa WordPress + WooCommerce je Shopify. Shopify je preprost kos programske opreme, ki bo ustvaril vašo spletno trgovino za vas. Zasnovan je posebej za e-trgovino.

Za oblikovanje spletnega mesta uporabljajo tudi predloge (glejte 100s predlog Shopify tukaj), tako da ni zapletene kode, s katero bi se ukvarjali..

Tako kot WooCommerce, tudi Shopifyjev back-end čarovnik opravi vse težko delo za vas.

Ampak?…

Edini pravi učinek pri Shopifyju so stroški. Mesečna pristojbina (od 29 dolarjev na mesec) je odvisna od izbranega načrta Shopify. Če imate velike načrte, naj vas to ne odloži. Shopify je popoln, če imate izdelek z visoko stopnjo dobička. Konec koncev za ceno dobite neprimerljive ugodnosti.

Oglejte si, kako smo v samo 19 minutah ustvarili spletno trgovino Shopify. Tako je postopek preprost.

Spodnja črta

Bistvo je, da potrebujete svoj prostor. Potrebujete identiteto, glas in pleme zvestih privržencev. Te podporne podpore ne morete storiti na Etsy, eBay, Facebooku itd. To pomeni, da zgradite svoj lastni imperij z WordPress + WooCommerce ali Shopify.

DEL 2: Tehnični bit

Zaupajte nam, da je to lažje, kot si mislite.

OPOMBA

2. del prikazuje, kako vzpostaviti spletno trgovino WordPress + WooCommerce. Sestavili smo podroben vodič o tem, kako ustvariti trgovino Shopify (v 19 minutah!). Preveri to.

Korak 1. Spletno gostovanje za vaš WordPress

Spletno gostovanje je obliž internetnega zemljišča, na katerem bo vaše spletno mesto živelo.

Težko je obvladati glavo, če niste novi v igri. Zamislite si takole:

Podjetja za spletno gostovanje so kot najemodajalci interneta. Oddajajo vam del spleta in tu boste zgradili spletno mesto.

Toda tu je stvar Obstajajo dobra podjetja za gostovanje in tudi slaba.

Torej, ne izberite samo najcenejše možnosti. Hitrost in varnost vašega spletnega mesta sta bistvenega pomena, vaša spletna trgovina pa si zasluži najboljše.

Najboljši spletni gostitelji so tako hitro peklenski, da so blizu vaši ciljni publiki in zaščiteni pred hekerji.

Tu smo imeli veliko izkušenj, in to priporočamo:

Gostitelj spletnega mesta WooCommerce SiteGround

SiteGround je odlična premium izbira. Če imate velike načrte z veliko globalnega prometa, jih toplo priporočamo. Hitri, varni in odlični so pri storitvah za stranke. Pravzaprav to spletno mesto Bitcatcha.com gosti na njih.

Preberite SiteGround Review

Gostovanje zaljubljenosti

Gostovanje inmotion je popolno, če se osredotočite na ameriško občinstvo. Njihova Max Speed ​​Zone ™ je zasnovana tako, da vašemu spletnemu mestu zelo hitro služi v ZDA. V kombinaciji z brezplačnim računom Cloudflare bo vaše spletno mesto hitro letelo po vsem svetu.

Preberite pregled gostovanja inmotionov

Korak 2. www.my-first-business.com!

To je vaše ime domene. To je naslov, ki kaže na vaše spletno mesto. Iščete nekaj preprostega, edinstvenega in naravnost do bistva.

To izberite zelo previdno. Upajmo, da ste že izbrali ime podjetja, ki ste ga izbrali in pripravljeni na uporabo.

3. korak: Nastavitev WordPress-a & WooCommerce

Ko ste dobili svoje spletno gostovanje & ime domene je pripravljeno, prijavite se na nadzorno ploščo, da namestite WordPress. Namestitev z enim klikom v obeh iPageih & Gostovanje z inmotivacijo bo izvedeno v kratkem.

Nato se prijavite na svoje WordPress spletno mesto, pojdite na Vtičnike in poiščite WooCommerce. Prenesite in namestite.

Voilà. Vaša spletna trgovina zdaj deluje.

Sliši se zapleteno, a ni. V pomoč smo vam pripravili vrsto video vodnikov, ki vas bodo vodili skozi ta postopek korak za korakom. V teh 5 videoposnetkih vam natančno prikazujemo, kako smo prijatelju postavili spletno trgovino WooCommerce.

4. korak: Oblikovanje trgovine

Zdaj, ko imate pripravljeno spletno trgovino, je čas, da jo okrasite!

Kot sem že povedal, je WordPress zelo enostavno okrasiti in narediti svoje. Izberete lahko med sto prednastavljenimi dizajni brezplačno ali pa se premikate na vrhunsko temo. Všeč so nam Elegantne teme, ki ponujajo dostopne, edinstvene in lepe teme.

Strokovni nasveti za oblikovanje:

 1. Enostavnost je vse. Izberite preprost dizajn, ki poudarja vaše izdelke in je enostaven za uporabo.
 2. Logotip in blagovno znamko Poiščite temo ali dizajn, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvene identitete.
 3. Velike fotografije z visoko ločljivostjoFotoji prodajajo izdelke. To je tako preprosto. Izberite spletno mesto, ki prikazuje vaše slike kar najbolje.

5. korak: Štetje denarja

Seveda nobena spletna trgovina ni popolna brez mehanizma plačila. Najbolj znana storitev na spletu je PayPal in zlahka vstavite njihov prehod za plačilo v postopek nakupa.

Včasih kupci raje preprosto plačilo s kreditno kartico. To lahko rešite s Braintree. V AirBnB in Uber napajajo plačilni sistem, tako da boste v dobrih rokah.

Zdaj ste pripravljeni in pripravljeni za odpiranje vrat! Zdaj morate najti nekaj strank.

3. del: Prva prodaja

Prva prodaja je vedno najzahtevnejša. Po tem je učinek snežne kepe! Zajamčeni vam bomo z enim nasvetom strokovnjakov, ki vam bo pomagal pri prvi prodaji.

Postavite svoj izdelek pred milijone oči

Internet je poln močnih blogov, YouTube kanalov in vpliv na socialne medije. Ti ljudje imajo moč, da svoj izdelek dobijo pred veliko ljudmi.

Začnite s sestavljanjem seznama blogov in vplivnežev v svoji niši. Vedno so pozorni na kul izdelke in zgodbe, ki jih bodo dali v skupno rabo s svojimi skupnostmi, zato se obrnite in prosite za pregled ali sponzorirano objavo..

Ti vplivniki prejmejo na stotine e-poštnih sporočil in sporočil vsak dan, kako izstopate?

 1. Bodite personalCraft edinstveno in osebno sporočilo za vsakega blogerja. Na svojem blogu omenite nekaj, kar ste videli in všeč, in povejte jim, zakaj menite, da bi bil vaš izdelek zanimiv za njihovo občinstvo.
 2. Naslavljajte jih po imenu. Imena večine blogerjev je enostavno najti. Dokažite jim, da ste si vzeli čas za ogled njihovega spletnega mesta.
 3. Ustvarite prepričljivo zgodbo Pisatelji in blogerji iščejo več kot le kul izdelek. Želijo si zgodbo, ki se poveže s svojimi bralci. Po čem je vaš izdelek edinstven? Kakšna je čustvena povezava? Zakaj morajo ljudje slišati o vas in vašem izdelku?
 4. Toda vztrajajte, da vam ni treba poznati svoje življenjske zgodbe. Samo dajte jim tisto, kar potrebujejo, da jih zaintrigirajo in pokažejo vaš izdelek. Blogerji iščejo kratke, ostre potencialne priložnosti.
 5. Nadaljujte samo enkrat, približno teden dni kasneje. Naj bo vljudno in če se ne slišite, ne jemljite osebno. Samo poskusite še eno!
 6. Sponzorstvo Obstaja veliko spletnih dnevnikov in računov v družbenih medijih, ki bodo sprejeli plačilo za skupno rabo izdelka ali ustvarjanje vsebine okoli njega. Za veliko pogleda na svoj izdelek je majhna cena.

Brezplačen vzorec tudi tukaj dela čudeže;)

Če želite, da bo vaša trgovina uspešna, se držite enega delovnega načina, vendar če želite hrepeneti po več, preberite naše marketinške bloge, da se boste navdihnili!

Phew, uspel si do konca!

Kaj smo se torej naučili?

 1. Na voljo je veliko načinov za prodajo prek spleta, vendar nič ne premaga gradnje lastnega spletnega mesta na WordPress ali Shopify.
 2. Za WordPress se odločite za gostiteljsko podjetje & nastavitev WordPress + WooCommerce.
 3. Za Shopify preprosto začnite tukaj.
 4. Izberite čist in edinstven dizajn.
 5. Dosezite do vplivnih blogov, da zagotovite ocene in pokritost.

KONČNA Misao

Najtežji del je prvi korak. Tega procesa ne čustite, objemite ga in se učite. Zaupajte vase in v svoj izdelek! Če potrebujete dodatno pomoč, sem samo e-poštno sporočilo. Če izberete WordPress, si lahko ogledate, kako sem postavil WooCommerce za Bon Bon Boutique.

Sledite svojim strastim, začnite uspešno podjetje in se odpravite na vsakodnevno delo!

To se res lahko zgodi, samo preberite naš intervju s Kalenom (lastnik Bon Bon Boutique-a), zasluži 1000 dolarjev v prostem času!

Vso srečo!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me