Det er faktisk ganske enkelt å sette opp en webside i Singapore. Alt du trenger å gjøre er å velge en vert som er pålitelig, anerkjent og klarer seg bra i den regionen fordi hastighet er viktig, og mangelen på hastighet direkte fører til salgstap.

Høres enkelt nok riktig ut?

Nei.

Å velge de beste webhotellene i Singapore er kanskje bare det vanskeligste valget vi noen gang har hatt når vi bestemte oss for å sette opp en nettside her i Lion City. Det er så mange tilbydere og alternativer å velge mellom, og de er alle jævla bra!

Så for å hjelpe dere med å velge den beste webhotellet i Singapore, bestemte vi oss for å rulle opp ermene, bli skitne og skitne, og dykke dypt inn i en verden av webhotell i Singapore.

Hva er viktig når du skal velge en webhost

Bare velg den billigste og løp med den! Det er bare et nettsted som bryr seg riktig?

FEIL!

Å velge feil webhotell kan være direkte skadelig for din virksomhet og tilstedeværelse på nettet. En webhost er som et fundament til en bygning – uten riktig base, vil alt etter hvert falle fra hverandre. Helst vil du at grunnlaget ditt skal være sterkt, raskt og pålitelig.

La oss se på faktorene og funksjonene som enhver god webhotell bør ha.

 1. SpeedEe unødvendig å si, dette er av største betydning. I denne verdenen med raskt bevegende teknologi og øyeblikkelig tilfredsstillelse, vil potensielle kunder bare klikke på ‘x’ hvis nettstedet ikke laster opp raskt nok. Hos Bitcatcha måler vi serverhastigheter og gir hver vert en poengsum fra A + til D.
 2. Hastighet der målgruppen din er. I realiteten vil du at serveren din skal prestere raskest på det målgruppen din er. Å ha veldig raske serverhastigheter i London er ikke veldig aktuelt når du retter deg mot Singaporere!
 3. Oppetid Ingen liker å betale for en webhotell og har driftsstans på nettstedene sine. Se etter en webhost som kan forplikte seg til minst 99,8% oppetid.
 4. SecurityYour nettstedet ditt er en utvidelse av merkevaren din, og det kan inneholde alle dyrebare data. Du vil ikke ha en vert som er lett hackelig! Forsikre deg om at verten har sterk sikkerhetsinformasjon og automatisk skanning av skadelig programvare.
 5. Customer ServiceMurphys lov sier at alt som kan gå galt, vil gå galt på verst tenkelige tidspunkt. Dette gjelder også servere og nettsteder. Når det skjer, vil det være fint å ha mennesker du kan stole på for å hjelpe deg, så det er viktig å ha kundeservice 24/7/365.
 6. Sikkerhetskopiering Alltid har en sikkerhetskopiplan. I dette tilfellet bør en god vert alltid ha automatiske sikkerhetskopier av dataene dine, bare i tilfelle noe skulle gå galt.
 7. Lagring og båndbredde. Du vil ha så mye av dette som mulig, ettersom det direkte påvirker hvor mye data du kan laste til serverne (bilder, innhold osv.). Den kontrollerer også hvor mye trafikk per måned du har lov.
 8. Pris Du vet at det gamle ordtaket som går “ingenting bra er billig, ingenting billig er bra”? Ja, du kommer til å ønske deg. Få imidlertid noe som passer dine behov – du trenger ikke en super kostbar webhost hvis du bare driver et lite nettsted. Bare vær litt forsiktig med uber billige.

Slik tester vi Singapore-vertene

Beste Singapore webhotell

For at vi skal rangere og gjennomgå webhotellene på en rettferdig måte, kjøpte vi hostingplanene deres og satte opp testnettsteder for hver av webvertene, og testet dem for oppetid, kundestøtte, og viktigst av alt, serverhastighet.

Vi sørget for at testnettstedene våre ble fysisk hostet på selskapenes Singaporean datacenters, slik at vi kunne kjøre vår serverhastighetstest på alle fem merker ved å bruke de samme parametrene.

Ved å bruke Bitcatchas helt egen serverhastighetschecker, sendte vi pinger fra 8 forskjellige steder rundt om i verden, og målte tiden det tar for serverne å svare på hver enkelt av disse pingene. Vi rangerer deretter webvertene fra A til D, avhengig av hvor bra de klarer seg mot Googles anbefalte responstid på 200 ms (Hvis responstiden deres er under 200 ms, vil de bli rangert som A).

Dette er faktisk ganske viktig fordi hvis du velger en vert med treg responstid, vil det ta lengre tid før nettstedet ditt laster opp, noe som får kundene dine til å miste interessen, noe som mister salget.

Morsomt faktum – Amazon kan tape opptil 1,6 milliarder dollar per år hvis nettstedet deres bremses med bare ett sekund!

Rangert: De 4 beste webhotellene for Singaporean nettsteder

OK, så vi har ruslet lenge nok om de kjedelige testmetodene og retningslinjene våre, så la oss se på testresultatene våre som begynner med vår favoritt vert, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

56 ms

Pris (SGD)

8.00 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besøk / mnd
 • SuperCacher
 • 24/7 tech. Brukerstøtte
 • Premium backup

"En allsidig og veldig godt avrundet vert. Vi er til og med vert med Bitcatcha!"

Siteground er blant de fire nettstedets verter som er omtalt, den mest anerkjente, kjent internasjonalt for sin utmerkede kundeservice.

De vil svare på noen av problemene dine raskt, og de er en utrolig kunnskapsrik gjeng. Hvis du spør pent, vil de til og med fortelle deg hvor du kan finne den beste chili krabaten i Singapore (OK, jeg er barn!).

Problemene våre ble løst uten å overføre oss til forskjellige avdelinger, og spare oss for bryet med å gjenta problemene våre om og om igjen til noen kan hjelpe oss, noe som er en viktig tidsbesparende.

Vi var overrasket over at Siteground ga oss det beste smell for pengene, spesielt når de er det største merket der ute:

 • SSD-lagring – Sjekk.
 • Lagringsplass – 20 freakin-konserter.
 • Nettsteder tillatt – Så mange du vil.
 • Båndbredde – Opptil 25 000 besøk.
 • Hastighet: A+

Alt for en overkommelig lav-lav pris på SGD8 i måneden (jeg spiser snacks dyrere enn det!).

Kast inn ekstra fordeler som deres cachesystem som er brukervennlig og SuperCacher, og SiteGround har en klar fordel i forhold til resten.

Da vi satte verten gjennom vår unike serverhastighetskontroll, ga SiteGround fenomenale resultater, med en verdensomspennende gjennomsnittlig rangering på 159,9 ms og et gjennomsnitt på 56 ms i Sydney, Singapore og Japan!

Til fordel for leserne våre som ikke forstår hva disse tallene betyr – det går raskt!

SiteGround Singapore i aksjon

 • Se vår testside med SiteGround.
 • Besøk SiteGround offisielle side.

Merk : 

Vi overvåker SiteGround nøye når vi er vert for dem. Sjekk ut vår grundige gjennomgang for alt du trenger å vite om SiteGround (Våre testnettsteder, serverhastighetstest, termin osv.).

2. Exabyte SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Singapore

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

74 ms

Pris (SGD)

14.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 10 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • 1 nettsted tillatt
 • 100-dagers pengene tilbake
 • Gratis daglig sikkerhetskopiering

"One-stop-shop for alle behovene dine på nettet."

Når noen snakker om lokal Singaporean web hosting, er det ene merket som alltid kommer til tankene Exabytes.

Exabytes, som ble etablert langt tilbake i 2001, er den eldste aktøren av de 5. Gjennom årene har de etablert en sterk tilstedeværelse i markedet, smidd relasjoner og kontakt med kundene sine. Noen av vennene våre sverger ved dem etter å ha brukt tjenesten deres i over ti år. Så med sitt rykte som en ‘storebror’ i bransjen, kunne vi ikke vente å se hvordan de klarer seg når de sammenlignes med de andre store guttene.

Med hastighet presterte Exabytes ganske bra. De produserte et verdensomspennende gjennomsnitt på 173,9 ms på vår serverhastighetskontroll med et gjennomsnitt på 74 ms i Singapore, Sydney og Japan. De er definitivt på nivå med den internasjonale spilleren.

Ser du på funksjonene og fordelene, er Exabytes Exabest.

Alt du trenger for å bygge et nettsted, selger de. Det er egentlig en one-stop-shop for nettstedsbygging og hosting. De krysser av for alle de riktige boksene og har alle nødvendige funksjoner (som kanskje ikke er så spennende som konkurrentene, men de er fremdeles ganske anstendige). La oss se på listen:

 • SSD-lagring – Jøss! Men bare på premiumplaner
 • Lagringsplass – 10 cm. Det er fortsatt mye!
 • Nettsteder tillatt – 1.
 • Båndbredde – Ubegrenset.
 • Hastighet: A+

Som nevnt er ikke deres funksjoner like sterke som konkurrentene, men Exabytes kompenserer for det når det gjelder bekvemmelighet – alt jeg trenger er rett på nettstedet deres, jeg trenger ikke å se etter en egen nettstedbygger.

Det er imidlertid bare en ulempe – prisen. Exabyte tilbyr de samme funksjonene som deres internasjonale kolleger … men bare med deres premium Ebiz Lite Pro-plan, som koster SGD14,99 per måned. Min personlige mening, det er litt på høykant, og jeg vil ikke kunne begrunne kostnadene.

Exabytes Singapore i aksjon

 • Se teststedet vårt som er vert på Exabytes Singapore.
 • Besøk Exabytes Singapore offisielle side.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

89 ms

Pris (SGD)

5.08 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • hPanel
 • Lokalisert støtte

"En internasjonal webhotell med lokal tilstedeværelse. Veldig bra for nybegynnere. "

Dette lille litauiske webhotellfirmaet bølget internasjonalt med sin eksepsjonelt lave introduksjonspris og fantastiske tjenester.

Da vi oppdaget at de har et datasenter i Singapore, bestemte vi oss for å opprette et testnettsted med dem for å se hvordan de klarer seg mot det beste av de beste webhotellfirmaene rundt.

Etter å ha testet noen, bestemte vi oss for at de fortjener et sted på den store guttens bord her på denne listen. Hostinger Singapore skuffer definitivt ikke.

Singapore-serveren deres klarte seg ganske bra i vår svartidstest, med et verdensomspennende gjennomsnitt på 153,8 ms og 66,6 ms i Singapore, Sydney og Japan, men det er allerede forventet å være en internasjonal webhotell og alt.

Det som virkelig imponerte oss var mengden verdi vi fikk til deres uimotståelige lave prispunkt. Premium-delt planen kostet bare 2,90 dollar per måned (med et 48-måneders abonnement) (5,08 SGD per måned for 12-måneders abonnement), og antall funksjoner vi fikk med det føltes nesten kriminelt.

Vi fikk nesten alle de samme fordelene med de tilsvarende kollegene til webhotell, nemlig:

 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset SSD-lagring
 • Ubegrenset e-post
 • NGINX-hurtigbufring
 • PHP7-støtte
 • GIT-støtte

Dette er bare noen få av funksjonene vi har mottatt (hvis du vil se hva den fullstendige listen er, kan du sjekke den fullstendige vurderingen her over), men prikken over i’en veldig vakre kaken er at Hostinger gir delt premium brukere 1 gratis domene Navn! Det er en liten gest som virkelig har stor innvirkning, spesielt for nybegynnere som er bekymret for oppstartskostnader for snøballing.

Vi føler at Hostinger virkelig bryr seg om kundene sine på grunn av hvordan de strukturerer og trener supportteamet. Deres støttewidget kan du lett finne nede til høyre på dashbordet, noe som letter frustrasjonen fordi hvem vil jakte på den forbannede lenken til live chat når noe går galt med nettstedene våre?

De har fire støttesentre som serverer 20 land på sine lokale språk (med planer om å legge til mer) for å gjøre kommunikasjonen enklere, og de er virkelig kunnskapsrike og super nyttige. De har ikke noe imot å holde hånden din og veilede til trinn-for-trinn for å ordne woes på nettstedet ditt, uansett hvor dumme de måtte være.

Unødvendig å si, vi liker Hostinger. De er ikke de beste rundt, men de er de beste for nybegynnere.

Hostinger i aksjon

 • Se teststedet vårt som er hostet på Hostinger.
 • inger offisiell side.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.sg/

A2 Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

71 ms

Pris (SGD)

6.61 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Gratis nettsted migrering
 • Når som helst penger tilbake

"Best for små bedrifter og personlige nettsteder som kjører på WordPress."

A2 Hosting er en internasjonal leverandør av webhotell, og tjenestene deres forventes å oppfylle et visst internasjonalt nivå av standarder. Vi er veldig glade for å si at fra vår erfaring overgår A2 Hosting enkelt våre forventninger.

Da vi kjørte vår serverhastighetstest på A2 Hosting, forventet vi ikke mye av dem, men vi ble positivt overrasket over resultatene – Et verdensomspennende gjennomsnitt på 173,2 ms og et gjennomsnitt på 71,3 ms i Singapore, Sydney og Japan.

På papir kan antallet ikke fungere like bra som vår verts nr. 1-verten, men i hastigheter under 200 ms er det praktisk talt å laste inn siden din! Vi setter også pris på det faktum at vi ikke møtte noen problemer overhodet, og vi synes de er ganske jævla pålitelige.

La oss snakke funksjoner!

 • SSD-lagring? å ja.
 • Oppbevaringsplass? Unlimited. Hvor fantastisk er det?
 • Nettsteder tillatt – Jeg tror ubegrenset er som standard i disse dager
 • Båndbredde – Også ubegrenset. A2 liker tydeligvis ikke å sette begrensninger!
 • Hastighet: A+

Deres A2-optimaliserte funksjon er svell og den fungerer veldig bra med forskjellige CMS. Deres egenutviklede teknologi kommer også veldig godt overens med WordPress, Joomla, Magento og andre, og presser systemet for å gi deg den raskeste mulige hastigheten til enhver tid.!

Nå, ta inn alt du har lest om A2-hosting, alle funksjonene, hastigheten, alt – hvor mye vil du betale for service som dette?

SGD15 i måneden?

SGD 20?

Naaaah.

Denne pakken vil bare koste deg bare SGD6,61 i måneden. Det er mindre enn en Starbucks Java Chip Frappuccino!

Det eneste vi måtte klage på (og egentlig, vi stikler her) er hastigheten på live chat. Det ser lenger ut enn vanlig å koble oss til noen, men når vi gjorde det, fant vi at deres støttepersonell var veldig erfarne og hjelpsomme. Så ja, live chat er litt treg å svare, men når det kommer til hastighet og pålitelighet, kan vi trygt si at A2 Hosting er A-Ok.

A2 Hosting In Action

 • Se teststedet vårt som er vert på A2 Hosting.
 • Besøk A2 Hosting offisielle side.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapore

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

70 ms

Pris (SGD)

50.00 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • 10 nettsteder tillatt
 • 99,9% Network SLA
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"En lokal favoritt med et komplett utvalg av webhosting-tjenester"

Deretter testet vi en av Singapores fineste, kjemmet gjennom funksjonene sine og snakket kundeserviceteamet deres, bare for å hjelpe deg med å bestemme hvilken vert du vil gå med.

Overraskende nok, for et merke som er så fremtredende som dem, er kundeservicen deres… å si det mildere, ikke bra. Det tok dem 12 timer å svare på et problem vi møtte da vi startet testområdet. 12 timer! Det er tre og en halv dag i hundeår! Heldigvis, når de svarte, ble problemet løst raskt og profesjonelt.

Funksjonsmessig klarte Vodien ganske bra.

 • SSD-lagring? Ja, men bare på Premium-planer
 • Oppbevaringsplass? 20 spillejobber. Ikke verst, på nivå med SiteGround
 • Nettsteder tillatt – Begrenset til ti, men trenger vi virkelig så mange?
 • Båndbredde – Det står ‘unmetered’ på brosjyren. La oss anta at det betyr ubegrenset.
 • Hastighet: A

Ikke verst, ikke sant? Alt virker sammenlignbart med SiteGround så langt. Alt bortsett fra for prisen. For å få nøyaktige sammenligningsdata for eple til eple, måtte vi bruke Vodiens bizValue-plan.

Med andre ord, dette er deres super dyre, premium-pakke, som koster en enorm SGD50 i måneden. Jeg vet ikke om dere, men for meg virker det veldig dyrt.

Heldigvis ser det ut til at Vodien rettferdiggjør prisene sine når det gjelder serverhastighet. Med en verdensomspennende gjennomsnittlig rangering på 177,6 ms og 70,4 ms i Sydney, Japan og Singapore, vet du at kundene dine ikke venter lenge på å laste opp nettstedet ditt.

Tallmessig er de litt tregere sammenlignet med de andre 4 vertene ovenfor, men på noe under 200 ms, vil du ikke kunne fortelle forskjellen.

Vodien Singapore i aksjon

 • Se testnettstedet vårt som er vert på Vodien Singapore.
 • Besøk Vodiens offisielle side.

Kjennelse

Vi hadde en fin tid å gjennomgå disse 5 merkene, men det gjorde det også super vanskelig for oss å kåre en vinner.

Statistisk sett presterte alle de fem bra – noen bedre enn andre på papiret, men ikke nok til å virkelig gjøre en forskjell i virkelighetsnære applikasjoner.

Det koker ned til et spørsmål om preferanse (noen mennesker vil kanskje foretrekke lokale singapore-verter, noen vil kanskje foretrekke internasjonale) fordi hvert av disse merkene er utmerkede, med imponerende funksjoner og tall for å sikkerhetskopiere dem.

Prisen er imidlertid den viktigste avgjørende faktoren for oss. SiteGround, Hostinger og A2 Hosting ga oss alt vi trengte med inngangspakker, som koster under SGD10 per måned.

De lokale merkene kunne konkurrere, men bare med premiumpakkene deres som kan koste opptil SGD50 per måned.

Deres inngangsnivåpakker har bare HDD-lagringsalternativer, som ikke er ideelle, spesielt da vi har å gjøre med hastighet og lastetid. De ser også ut til å mangle 24/7 support, noe som er ganske viktig for oss.

Hostinger kom tilsynelatende ut av ingenting, med sine fantastiske hastigheter, fordeler og støtte til deres virkelig lave introduksjonspris. De mangler visse funksjoner, men vi synes fortsatt de er det beste alternativet for de som akkurat begynner.

Så på grunn av deres pris, hastighet og utmerkede kundestøtte, må jeg si at SiteGround er det beste webhotellet i Singapore for oss, men hvis du foretrekker å gå med noen av de andre merkene, trenger du ikke være bekymret – de presterer alle veldig bra lokalt og internasjonalt, som begrunnet i vår serverhastighetskontroll.

Alle presterer bedre enn Googles anbefalte 200 ms, noe som betyr at den fantastiske vurderingen deres er 10/10!

For å sammenfatte, her er vår topp vert i Singapore:-

RETNINGSFRITT FRA VERDENSBRITANNIA

AVG. HASTIGHET I SDY + SG + JP

PRIS (SGD / MO)

Siteground

EN+

56 ms

8,00

Exabytes Singapore

EN

74 ms

14.99

Hostinger

EN+

89 ms

5,08

A2 Hosting

EN+

71 ms

6,61

Vodien Singapore

EN

70 ms

50.00

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å bestemme deg for en webvert. Slipp oss en linje hvis du har spørsmål!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me