Si të blini shërbimin VPN në mënyrë anonime (hap pas hapi)

Ndërsa shumica e njerëzve janë të lumtur të paguajnë për një VPN me paypal ose me një kartë krediti, një përqindje e vogël e pajtimtarëve VPN dëshirojnë anonimitetin maksimal. Kjo përfshin pagimin e një VPN në mënyrë anonime. Nëse jeni një nga këta njerëz (ose mendoni se mund të dëshironi të jeni) ky udhëzues është për ju.

Ne do t’ju tregojmë:

 1. Pse të paguani në mënyrë anonime?
 2. Pasqyrë e mënyrave të pagesës anonime
 3. Si të paguani në mënyrë anonime me BitCoin
 4. Si të paguani në mënyrë anonime me Kartat e Dhuratave të Dyqanit
 5. Si të fshehni adresën tuaj IP kur blini një VPN

Pse të paguani në mënyrë anonime?

Në përgjithësi, pagesa janë ndërveprimi më pak anonim që keni me një ofrues VPN. Pagesat e kartës së kreditit duhet të kenë masa kundër mashtrimit për të verifikuar që ato janë duke u përdorur nga pronari aktual. Kjo do të thotë që ju duhet të siguroni emrin tuaj të plotë dhe adresën e faturimit.

Megjithëse ky informacion zakonisht ruhet në kompaninë e përpunimit të pagesave (jo VPN) ajo ende është e lidhur me llogarinë tuaj për pagesa të lehta në të ardhmen.

E njëjta gjë është e vërtetë edhe për pagesat e pagave. Ofruesi VPN nuk do të ketë detajet tuaja personale, por ato do të kenë adresën tuaj të postës elektronike për pagesa në të ardhmen. Vetëm kjo është një lidhje që mund të lejojë që llogaria juaj VPN të gjurmohet përsëri tek ju personalisht.

A duhet të paguaj në mënyrë anonime?

Përgjigje e thjeshtë: Me siguri jo.

Përgjigje më e gjatë: Në realitet, përveç nëse një agjenci qeveritare është duke ndjekur, askush nuk do të heqë dorë nga historia juaj e pagesave VPN. Për më tepër, nëse përdorni një shërbim të vërtetë VPN që nuk regjistrohet, nuk ka asnjë lidhje midis aktivitetit tuaj VPN dhe llogarisë suaj personale VPN sidoqoftë.

Kjo do të thotë që edhe dikush ju ka lidhur me një llogari specifike VPN, ata ende nuk do ta dinin se çfarë keni bërë ndërsa jeni lidhur me VPN.

Thënë kjo, ju jeni duke supozuar se ofruesi VPN është plotësisht i sinqertë në lidhje me politikën e tyre të prerjeve. Nëse ata po mbanin fshehurazi shkrimet ose i ndanin me një kompani / agjenci tjetër, historia juaj e VPN mund të gjurmohej teorikisht. Kjo nuk është e mundshme por është një mundësi.

Pra, kush duhet të paguajë në mënyrë anonime?

Nëse jeni siguria / siguria personale / lumturia varet nga anonimiteti absolut, duhet të përdorni 100% një metodë pagese anonime. Për shembull nëse jeni një:

 • Gazetari duke folur kundër një qeverie të dhunshme ose të rrezikshme
 • Fryrje bilbil
 • Avokat i fjalës së lirë, ose dikush që shkruan / komenton për çështje të diskutueshme (Politika, aborti, etj)

Po ashtu nëse nuk do të thotë që nëse po përpiqeni të fshehni aktivitetin tuaj në internet nga një vend ose qeveri, duhet të bëni për shërbimin tuaj VPN në mënyrë anonime.

Shkarkues të Torrentit: Ndoshta nuk është e nevojshme të paguani në mënyrë anonime, veçanërisht nëse përdorni një shërbim VPN me shkrime zero si PIA. Për 99.999% të njerëzve do ta konsiderojë të panevojshme. Sigurisht privatësia shtesë nuk është kurrë një gjë e keqe…

Disavantazhet e pagimit në mënyrë anonime

Ju nuk mund të vendosni pagesa të përsëritura kur përdorni një metodë pagese anonime. Duhet të paguani me dorë sa herë që bëhet pagesa (nuk ka asnjë mënyrë për të faturuar dikë me bitcoin).

Kështu që nëse doni të paguani në mënyrë anonime, rekomandohet të zgjidhni gjatësinë e pajtimit më të gjatë të mundshëm (zakonisht 1-2 vjet).

Kjo do t’ju japë disa avantazhe:

 • Ju do të duhet të bëni një pagesë vetëm një herë në vit
 • Do të merrni zbritjen më të mirë (VPN-të tentojnë të bëjnë zbritje të abonimeve më të gjata. Ndonjëherë mbi 50%)
 • Nëse paguani përmes metodës së kartës së dhuratës, do të paguani një normë më të ulët të këmbimit% (Kartë dhuratë $ $) > VPN $)

Pasqyrë e Pagesave dhe Metodave Anonime VPN

Në mënyrë që të paguani për shërbimin tuaj VPN në mënyrë anonime, duhet të përdorni një metodë pagese të pashtershme. Kjo do të thotë që nuk ka asnjë lidhje midis jush personalisht dhe formën e pagesës që përdorni.

Dy metodat më të njohura të pagesave të pasakta janë:

 1. cryptocurrency (monedha dixhitale anonime të tilla si Bitcoin, Litecoin, etj)
 2. Dyqan kartat e dhuratave (Paguaj me kartat e dhuratave nga dyqanet kryesore si: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, etj)

Bitcoin është mënyra më e pranuar e pagesës anonime. Në ditët e sotme është pranuar nga më shumë se 50% e ofruesve të VPN (dhe pothuajse të gjithë VPN-të më të mirë). Pagesat e Bitcoin janë jashtëzakonisht anonime, megjithatë ka pak kurbë mësimi për blerjen dhe shkëmbimin e bitcoin.

Avantazhet e pagimit me Bitcoin:

 • Metoda më e zakonshme e pagesës anonime
 • Kurset e këmbimit (të holla) > Bitcoin & Bitcoin > paratë e gatshme) janë afër vlerës së saktë, kështu që kostoja $ e anonimitetit shtesë është e ulët.

Karta Dhurate përjashtohen nga një numër i vogël i ofruesve të VPN. Extremelyshtë jashtëzakonisht e thjeshtë dhe efektive si një metodë pagese anonime. Mund të shkoni në një dyqan aty pranë, të blini një kartë dhurate me para të gatshme, dhe pastaj transferimin dixhital të bilancit të kartës së dhuratës tek ofruesi VPN.

Në këmbim, ata do t’ju japin shërbim VPN me një kurs fikse të këmbimit (Karta e Dhuratës $ > Shërbimi VPN $)

Në përgjithësi, vlera e këmbimit të një karte dhurate do të jetë rreth 20-25% më pak se vlera aktuale e kartës së dhuratës së transferuar. Kjo për shkak se ofruesi juaj VPN nuk mund të shpenzojë kartën e dhuratës, ata duhet ta shndërrojnë atë në para që do të thotë ta shesësh atë me zbritje.

Kjo gjithashtu shton kohë / vështirësi në fundin e tyre, kështu që është e drejtë që ata të marrin pak më shumë $ si kompensim për ofrimin e shërbimit.

Avantazhet e pagimit me Kartat e Dhuratave:

 • Lehtë për tu marrë
 • Teknologji e ulët (pa kurbë mësimi)
 • Mund të blejë me para
 • Ekstremisht anonim
disavantazhet:

 • Pranohet vetëm nga disa ofrues të VPN
 • Zakonisht paguani premium çmimi 20-30%

HOW për të paguar një VPN me Bitcoin

Metodat e pagesës IPVanish (përfshirë Bitcoin)Metodat e Pagesave të IPVanish (përfshirë Bitcoin)
Shumica e shërbimeve kryesore VPN pranojnë pagesa të bitcoin. Thjesht kërkoni logon e Bitcoin nën ‘metodat e pagesës’ të faqes së tyre të internetit.

Pagesat e Bitcoin kërkojnë 4 hapa:

 1. Krijoni një Portofol Bitcoin
 2. Bleni Bitcoin
 3. Regjistrohu për shërbimin VPN (me pagesa bitcoin)
 4. Transferoni bitcoin tek ofruesi VPN

Ekzistojnë disa artikuj në internet që ju drejtojnë me lehtësi në të gjitha 4 hapat. Këtu janë disa të mira:

 • Udhëzues për blerësit për herë të parë Bitcoin
 • Blerja e Bitcoins (Versioni i ri)
 • Si të blini Bitcoin (Udhëzues LokalBitcoin)

Mësimi më i mirë që kemi gjetur është kjo seri video hap pas hapi nga LocalBitcoins (Ata janë të dy një portofol i Bitcoin dhe tregu i shkëmbimit Bitcoin, kështu që ju mund të ruani dhe blini / shisni bitcoin tuaj në të njëjtën sit. Ju gjithashtu mund të blini bitcoin në vend me raste nga ATM (nëse ka) ose edhe shitës individualë)

Vendosni Portofolin tuaj Bitcoin

Bleni BitCoins

Pagesa për VPN

Pasi të keni vendosur një portofol bitcoin dhe bitcoin në llogari (ose hyrja në një këmbim që ju lejon të blini ato), në të vërtetë pagesa për pajtimin tuaj VPN është mjaft e lehtë.

Ja se si funksionon me IPVanish VPN

Hapi # 1: Shkoni për të zgjedhur një plan VPN dhe zgjidhni ‘Bitcoin’ si opsionin e pagesës.

Foto

Zgjidhni një plan VPN

Paguajeni për VPN me Bitcoin hap 1 informacion

Vendosni Informacionin tuaj të Llogarisë (Email i vlefshëm i kërkuar për aktivizim)

Zgjidhni bitcoin si metodë pagese

Zgjidhni ‘Bitcoin’ si metodën e pagesës

Hapi # 2: Dërgoni Pagesën

Pasi të klikoni në butonin e paraqitjes, do të gjenerohet automatikisht një faturë për transaksionin bitcoin. Një kuletë unike e bitcoin do të krijohet nga ofruesi i VPN, si dhe për të marrë pagesën e bitcoin. Në këtë mënyrë, ata e dinë se cilën llogari / emrin e përdoruesit VPN e ka paguar për shërbimin e tyre.

Fatura tregon informacionin e mëposhtëm:

 • Portofoli #
 • Mimi në Bitcoin (ose një pjesë e bitcoin)
 • QR Code për të skanuar në telefonin tuaj (nëse keni aplikacionin celular të portofolit Bitcoin)
 • Butoni ‘Paguaj me Bitcoin’. (Punon nëse shfletuesi juaj e ka lidhur atë lloj lidhjeje me portofolin tuaj bitcoin)

Foto

Fatura e Bitcoin: Ose goditni ‘Paguajeni me Bitcoin’ ose paguani portofolin # drejtpërdrejt nga portofolin tuaj.

Mund të godisni ‘Pagesa me Bitcoin ’ose thjesht të futeni në portofolin tuaj Bitcoin direkt, dhe të dërgoni një pagesë të asaj shume të saktë në atë ID të saktë të kuletës. Mund të kopjoni dhe ngjisni adresën e portofolit (nuk ka nevojë ta shkruani).

Konfirmim pagese

Ju duhet të merrni një email nga ofruesi VPN që konfirmon marrjen e pagesës Bitcoin. Kjo mund të zgjasë diku nga disa sekonda në një minutë ose dy. Pas kësaj ju do të merrni një email aktivizimi për llogarinë tuaj VPN. Klikoni në lidhjen e aktivizimit.

Kjo eshte. Llogaria juaj tani është paguar dhe aktivizuar. Mund të identifikoheni, të shkarkoni programin dhe të lidheni menjëherë me rrjetin VPN.
Vizitoni IPVanish

Si të paguani për një VPN me Kartat GIft

Ka disa VPN që do t’ju lejojnë të tregtoni në kartat kryesore të dhuratave të dyqaneve për shërbimin VPN. Ju nuk keni nevojë ta postoni kartën, thjesht shkruani ID-në e kartës dhe bilanci do të transferohet elektronikisht në shërbimin VPN. VPN zakonisht do të ngarkojë një shënim çmimesh për këtë shërbim (20-30%) sepse ata duhet të shesin kartat e dhuratave me më pak se vlerën e tyre të vërtetë për t’i kthyer ato në para.

Së pari, do t’ju duhet një VPN që merr kartat e dhuratave:

Shërbime VPN që pranojnë pagesa anonime të Kartave të Dhuratave

 • Qasje në Internet private (Torrent VPN më i mirë i 2014 dhe 2015)
 • IronSocket (Përfshin Proxy Pa pagesë Socks5 dhe SmartDNS me blerje VPN)

Procesi i Pagesës

Ja se si funksionon për të paguar Qasjen në Internet privat me një kartë dhuratë:

Hapi 1: Shkoni në privateinternetaccess.com

Hapi # 2: Shkoni poshtë poshtë butonave normalë ‘buy vpn’. Shikoni për këtë:

PIA paguaj me opsionin e kartës së dhuratave

Gjeni opsionin ‘Paguaj me Kartën e Dhuratës’

Klikoni në butonin ‘Merrni VPN Qasje’.

Pas kësaj, do t’ju jepet mundësia të zgjidhni një markë të kartave të dhuratave për të kontrolluar kursin e këmbimit, ose madje të blini një kartë dhuratë në internet menjëherë, nëse nuk keni ende një kartë dhuratë.

Mundësia më e mirë është të blini një kartë dhuratë prej 50 $ nga një kompani e madhe si Walmart, ose Starbucks e cila më pas mund të shkëmbehet për 1 vit të Aksesit në Internet privat (shënimi 25% kundrejt pagesës së kartës së kreditit)
Tjetra, mund të kontrolloni menjëherë bilancin e kartës suaj të dhuratave dhe të shihni se sa kohë do të ju blejë një abonim VPN. (Kontrollimi i bilancit tuaj nuk do ta blini paketën, kështu që nëse nuk ju pëlqen kursi i këmbimit, nuk keni pse të bëni tregtinë).

Kontrolloni bilancin e kartës së dhuratës

Kontrolloni bilancin e kartës tuaj të dhuratës (dhe shihni kursin e këmbimit)

Pasi të jeni të kënaqur me çmimin e këmbimit dhe jeni gati të paguani për pajtimin tuaj VPN, thjesht klikoni në butonin ‘Paguaj’ për të bërë shkëmbimin. Transferimi duhet të jetë tërësisht pak a shumë në çast dhe do të merrni një email nga Aksesi në Internet privat që konfirmon pranimin e pagesës dhe aktivizimin e llogarisë..

Pastaj thjesht shkarkoni programin dhe menjëherë mund të lidheni me serverin e zgjedhjes suaj.
Regjistrohuni për Qasje në Internet privat

Si të HIde adresën tuaj IP kur blini një VPN

Pothuajse të gjithë VPN-të do të regjistrojnë informacione të rëndësishme në lidhje me transaksionet (blerjet) në faqen e tyre të internetit. Kjo kërkohet për të parandaluar mashtrimin e kartave të kreditit (ata duhet të sigurohen që nuk po paguani me një kartë të vjedhur). Një nga informacionet më të zakonshme të regjistruara është adresa juaj IP.

Si rezultat, shumë shërbime VPN do t’i parandalojnë përdoruesit të abonohen ndërsa janë të lidhur me një shërbim tjetër VPN. Ato gjithashtu bllokojnë transaksione nga proxies të njohura të internetit. Kështu që mënyra më e lehtë për të fshehur adresën tuaj IP është në të vërtetë të përdorni një lidhje interneti publike si një pikë e nxehtë wifi në një bibliotekë ose starbucks.

Ju mund të përdorni laptopin, tabletin ose smartphone tuaj për t’u regjistruar për shërbimin VPN, dhe IP që paraqitet në regjistrin e transaksioneve nuk mund të gjurmohet tek ju (është një lidhje publike në internet, jo rrjeti juaj shtëpiak).

Shtë një zgjidhje e teknologjisë së ulët por jashtëzakonisht e efektshme për qasje vërtet VPN private.

Përmbledhje dhe lexim i mëtejshëm

Vetëm për të përmbledhur:

 • Ju mund të paguani për një VPN në mënyrë anonime me Bitcoin ose Kartat e Dhuratave
 • Merrni me lehtësi një portofol falas për bitcoin dhe blini bitcoin në localbitcoins.com
 • Fshehni adresën tuaj të vërtetë të IP kur blini duke përdorur WiFi publik
 • Sigurohuni që të përdorni një adresë të vlefshme të emailit, sepse llogaritë VPN do të kërkojnë konfirmim të aktivizimit

Sapo shërbimi juaj VPN të paguhet dhe aktivizohet, duhet të jeni mirë të shkoni. Pasi të mbarojë pajtimi juaj, thjesht mund të dërgoni një pagesë tjetër anonime nga e njëjta llogari (ose të krijoni një llogari të re VPN nëse dëshironi)

Këtu janë disa artikuj më të dobishëm dhe udhëzues se si të drejtoheni…

Guides
Si ta përdorni Vuze në mënyrë anonime
Si të përdorni uTorrent në mënyrë anonime
Si ta përdorni Deluge në mënyrë anonime
Si të kontrolloni adresën tuaj të Torrentit
Zhbllokoni sitet e torrenteve në MB
Shqyrtime dhe krahasime të VPN
Rishikimi i hyrjes private në internet
Rishikimi IPVanish
Rishikimi i Torguardit
IPVanish vs Hidemyass
Qasja në Internet IPVanish vs Private në Internet
Proxy vs VPN për përrua
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me