Backblaze

Contents

Backblaze

https://www.backblaze.com/

tl; dr

Backblaze tilbyr en økonomisk og enkel løsning for sikkerhetskopiering av ubegrensede data til skyen. Med bare $ 50 per år per datamaskin, synes vi Backblaze er den klart mest fornuftige personlige sikkerhetskopien online. .

Backblaze Review – 6 Pros & 5 Ulemper ved å bruke Backblaze Cloud Backup

Backblaze, etablert i 2007, regnes som et av de hotteste valgene for sikkerhetskopieringstjenester på nettet.

Vi i Bitcatcha har satt forskjellige backup-leverandører gjennom ilddåpen og har lært om hvorfor alle elsker Backblaze:

  • Du får ubegrenset sikkerhetskopiplass slik at alle filene dine, fortid, nåtid og fremtid, lagres trygt
  • Et grensesnitt som er designet for å være så enkelt, selv den minst teknisk-kunnige kan bruke det godt
  • Prisen er en av de rimeligste i markedet, og koster under $ 4 per måned

Gitt, det er ikke den beste løsningen for skylagring (se pCloud for det i stedet).

Fortsatt, med 600 Petabyte data lagret og over 30 milliarder filer hittil er gjenvunnet, er det virkelig det beste valget for enkel og praktisk sikkerhetskopi av datamaskinfilene.

6 ting vi elsker om Backblaze

Det som gjør Backblaze til en verdifull leverandør av sikkerhetskoplager, er hvordan den er konstruert spesielt for enkel bruk med alle nødvendige grunnleggende funksjoner som ikke krever mye arbeid fra brukerens side.

Dette er grunnen til at Backblaze fungerer bra for dine sikkerhetskopibehov:

1. Enkleste sikkerhetskopieringsopplevelse

Backblaze’s styrke ligger i det enkle designet.

Blackblaze Installer

Når du først installerer programmet, skanner den umiddelbart harddisken etter alle filer (bortsett fra operativsystemfiler, applikasjoner og midlertidige filer som kan forårsake komplikasjoner når du prøver å gjenopprette dem) og gir deg en oversikt over filene som skal sikkerhetskopieres..

Når du klikker på “OK”, fortsetter det å automatisk sikkerhetskopiere det hele for deg, slik at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å la det virke som magi.

Blackblaze Kontrollpanel

Ved å koble til USB eller eksterne harddisker, kan den også koble den til automatisk under den første sikkerhetskopien, eller du kan koble dem til senere og legge dem til fra innstillingene.

Det beste av alt er at Backblaze overvåker datamaskinen din og oppdaterer sikkerhetskopifilene når det er endringer, alt mens du opprettholder en minimal tilstedeværelse på datamaskinen din, slik at den ikke forstyrrer hva annet du gjør.

  Revisión de Backblaze: 6 ventajas y 5 desventajas de usar Backblaze Cloud Backup

Hvis det er noen filer du foretrekker å ikke ha sikkerhetskopiert på baksiden, kan du spesifisere hvilke mapper som skal utelates fra å bli matet inn i skylagring. Ellers vil det bare gjøre det lettere for deg ved å ta alt.

Kort sagt, hvis du heller ikke vil gå gjennom bryet med å måtte administrere filene dine, gjør Backblaze det veldig enkelt for deg.

2. Virkelig ubegrenset sikkerhetskopi

Enten du bare har 1 megabyte eller tonn Terrabytes med filer, har Backblaze ingen problemer med å sikkerhetskopiere det hele for deg. Tatt i betraktning at de fleste sikkerhetskopieringstjenester har en romgrense, er dette en uvurderlig funksjon for prisen du får (mer om det senere).

Avhengig av nettverket og datahastigheten og filstørrelsen, kan det ta noen timer eller til og med noen uker. Den gode nyheten er at uansett hvor lang tid det tar, fortsetter Backblaze å fortsette bak kulissene for å sikre at filene dine blir fullstendig og helt lagret.

Når du kjører den første sikkerhetskopien, er det en knapp som lyder: “Hvor lang tid tar min første sikkerhetskopi?” som vil gi deg en prognose. Så lenge datamaskinen er på (eller til og med hvis du slår den av og slår den på senere), fortsetter den å fullføre den første sikkerhetskopieringsprosessen til den er fullført.

Alternativt kan du også øke hastigheten på ting ved å øke antall sikkerhetskopieringstråder du har kjørt eller justere gassinnstillingene manuelt.

Blackblaze Manual Throttle Settings

Vår mening

Backblaze fungerer bra som en sikkerhetskopitjeneste!

3. Ekstremt stram sikkerhet over filene dine

Backblaze krypterer alle filene dine med standard AES 128-bit, som vanligvis er uknekelige. Det anslås at det vil ta en superdatamaskin flere milliarder år å bryte den.

Bortsett fra det, holdes eventuell avlyttingsapparat i sjakk med filkryptering som gjøres på datamaskinen din før den sendes i transitt med SSL. Innenfor datasentret lagres flere kopier av filene dine på flere servere, så hvis en kopi skal bli ødelagt, er det mange andre sikkerhetskopier tilgjengelig for deg.

  Recenzia backblaze - 6 výhod a 5 nevýhod používania zálohovania Cloud Backblaze

Hvis du fortsatt trenger noe mer, tilbyr Backblaze deg muligheten til en privat krypteringsnøkkel under “Innstillinger -> Sikkerhet ”-fanen på skrivebordsprogrammet. Dette lar deg angi ditt eget passord for å få tilgang til filene dine, som bare du vet (med én forholdsregel: Hvis du glemmer det, kan du miste tilgangen til alle dataene dine, slik at Backblaze gir et varsel for å advare deg om å huske dem).

Blackblaze Private Encryption Settings

Og hvis du er bekymret for at passordet ditt kan bli hacket eller stjålet, kan du også aktivere tofaktorautentisering (2FA). Hva det betyr er at hvis en innlogging til kontoen din skjer på en ukjent enhet, vil systemet sende en sikkerhetskode til deg via tekst eller ved hjelp av Google Authenticator for å sikre at det er deg før du gir tilgang, som en TAC-kode når du gjør en online transaksjon i banken.

Så trygg, dataene dine er veldig trygge og sikre.

4. Datarekonstruksjon via sendt harddisk

Poenget med å ha en sikkerhetskopi er å kunne hente filene dine hvis den fysiske harddisken går. Den vanligste måten å gjenopprette via Backblaze er via zip-fil, og du kan be om 500 GB samtidig med fem samtidige forespørsler. Men selvfølgelig tar disse tingene tid og avhenger av nettverket ditt.

En annen alternativ måte er å bruke mobilappen til å laste ned og / eller spille av filene du ønsker å få tilgang til. Du kan dele filer også, men det er begrenset til enhetens innebygde delingsalternativer.

Den raskeste måten for restaurering er gjennom Backblazes budtjenester som kan sende deg en ekstern harddisk. Du må betale et depositum på forhånd, men du får refusjon når harddisken returneres. For mindre biter med data kan pennedrevne leveres.

5. Ekstra funksjon for å beskytte enheten din

Backblaze hjelper deg ikke bare med å beskytte dataene dine. Det hjelper deg også å beskytte datamaskinen din der filene dine også er lagret.

Siden kontoabonnementet ditt er knyttet til en datamaskin, har Backblaze-nettstedet en lokalisering av min datamaskin-funksjon som lar deg få tilgang til datamaskinens fysiske plassering i tilfelle datamaskinen din er feilplassert eller til og med stjålet. Denne funksjonen gir også detaljer om de nylig sikkerhetskopierte filene, den gjeldende Internett-leverandøren som serverer datamaskinen og dens IP-adresse.

  Backblaze Review - ข้อดี 6 ข้อ & 5 ข้อเสียของการใช้ Backblaze Cloud Backup

Blackblaze Find My Computer Funksjon

I tilfelle du frykter at dataene fra den stjålne datamaskinen din kan bli kompromittert, kan du til og med bruke SOS Online Backup som inkluderer muligheten til å fjerne alle data fra datamaskinen eksternt for å beskytte informasjonen din fra datatyver.

6. Rask kundesupport på nettet

I løpet av normal kontortid i USA (09.00-17.00 Pacific Time) kan du samhandle med kundestøtte via nettprat. Alternativt er det også et sporbart e-postsystem som vanligvis får svar i løpet av noen timer sammen med muligheten til å spore billettstatusen din.

Hva vi ikke liker med Backblaze

  • Backblazes enkle funksjoner begrenser det som bare en enkel sikkerhetskopitjeneste.
  • Abonnementet er bare begrenset til en datamaskin per konto.
  • Hvis du bruker et privat passord og glemte det, er dataene i abonnementet permanent låst uten mulighet for henting.
  • Tidligere versjoner av filen din varer bare opptil 30 dager før den blir slettet.
  • Mobilapplikasjoner kan ikke brukes til å synkronisere filer med kontoen din.

Hvor mye koster det å bruke Backblaze?

Så enkelt som produktet er Backblazes prisstruktur veldig grei.

Prisstruktur for svarteblå

Med langtidsabonnement belaster du bare $ 3,96 i månedlige utgifter som er det rimeligste der ute. Se prisstrukturen her.

Anbefaler vi Backblaze?

For den som ønsker en økonomisk og enkel løsning for å ta sikkerhetskopi av dataene sine, hjerteligst!

Krever minimalt med input fra brukeren, førsteklasses sikkerhet til en overkommelig pris og muligheten til å be om en ekstern harddisk for å gjenopprette alle dataene hvis datamaskinen din er ødelagt eller stjålet, er det en utmerket sikkerhetskopitjeneste.

For en konto er begrenset til en datamaskin, men du må vurdere flere kontoer for alle datamaskinenhetene dine, spesielt hvis du har en familie eller en bedrift å drive.

Så igjen, ja Backblaze er sterkt anbefalt som cloud backup for datamaskinen din.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me