Uită de Facebook. Uită de Twitter.

Instagram este acum cel mai important social media pentru retaileri online.

Nu sunt doar selfie-uri, smoothie-uri și pisoi drăguțe acolo! Acesta este un profit serios al investițiilor. Face mii de proprietari independenți de magazine online.

De ce?

Deoarece postările Instagram adună mai multe implicări decât Facebook și Twitter. Și creează o nouă legiune de consumatori și influenceri independenți.

Povestea de 15.000 de dolari

Faceți cunoștință cu Danielle Bernstein. Deține un cont Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori. Are 22 de ani și conduce un magazin online independent și un blog de modă. Se numește We Wore What și este uriaș.

Danielle - Am purtat ce

Nu există nicio afacere mare sau executorii corporative care să tragă șirurile. Doar o femeie inteligentă, cu un laptop și un cont Instagram. Independent și boutique.

Vinde încălțăminte, genți și haine direct prin intermediul site-ului său web. De asemenea, conduce un magazin afiliat, care vinde haine prin intermediul Stella McCartney, Miu Miu și Moda Operandi.

Dar iată titlul. Potrivit unui interviu din Harper’s Bazaar, ea face 15.000 de dolari de fiecare dată când încarcă o postare sponsorizată pe Instagram..

$ 15.000 de!!

Acesta este noul model de afaceri din retailul online.

De ce funcționează? Pentru că merge mai departe de experiența tradițională de cumpărături. da, conduce un magazin online. Dar Danielle este și un gustator. Un guru al modei și o femeie de afaceri ascuțită și ascuțită.

Efectul Instagram

În lumea retailerilor online, Instagram preia. Acum este mai puternic decât Facebook și Twitter pentru vânzătorii independenți.

Iată faptele:

  • Postările Instagram obțin o implicare de 58 de ori mai mult decât Facebook.
  • Și de 120 de ori mai mult angajament decât Twitter!

Instagram este, de asemenea, cea mai rapidă platformă de socializare în creștere. Tocmai a depășit Twitter în ceea ce privește utilizatorii generali.

Rata creșterii adepților pe Instagram este, de asemenea, semnificativ mai rapidă și mai mare decât Facebook.

Instagram este cea mai antrenantă, cea mai rapidă și cea mai relevantă platformă socială de pe planetă în acest moment.

Sponsorizare Instagram

Să vorbim mai mult despre lucrativul model de Instagram / retail al lui Danielle Bernstein. Datorită magazinului său online, blogului său și Instagram-ului următor, a fost considerată un influencer pe Instagram.

Acolo se află banii mari. Brandurile cheltuiesc peste 1 miliard de dolari în fiecare an pentru a sponsoriza postările Instagram. Datorită unui milion de urmăritori, poate comanda confortabil între 5.000 și 15.000 de dolari pentru un post sponsorizat.

De exemplu, Danielle va posta o poză cu o anumită geantă. Sau va purta ochelari de soare pentru o anumită marcă contra cost. Postările lui Danielle sunt foarte subtile și foarte naturale. Este aproape subliminal. În același timp, fiecare postare trimite mii de oameni înapoi la magazinul ei online și își consolidează brandul.

Atitudinea lui Danielle este enormă, dar chiar și conturile Instagram cu peste 5.000 de urmăritori pot începe să câștige bani prin sponsorizare.

5.000 de urmăritori sunt destul de realizabili pentru mediul de afaceri online, nu ați spune?

Planul tău de 5 pași pentru construirea unui imperiu Instagram

Până acum, vă veți întreba probabil cum să vă creșteți numărul! Este un drum lung către un milion de adepți, dar vom începe de mici.

1. Folosiți fotografii de stil de viață a produselor

Există un singur motiv simplu pentru care Instagram regulile pentru comercianții online.

Face ca produsele lor să pară reale.

Comercianții inteligenți știu că cea mai bună metodă de a vinde un produs este de a vinde un stil de viață. Nu ne spuneți care este produsul, arătați-ne cum ne va schimba viața.

Motivational Instagram Feed de la Nike

Uitați-vă la feed-ul motivațional Instagram de la Nike. Este plin de oameni adevărați care aleargă maratoane, joacă baschet, înoată. Este totul real. Este relatabil. Este un stil de viață.

2. Utilizați fotografiile clienților

Nu mulți dintre noi ne putem raporta la o imagine a unui model dintr-un catalog.

Dar, când clienții postează poze reale cu produsele dvs. pe Instagram, acesta reacționează cu oamenii. Pare real. Clienții își pot imagina purtând același lucru. Este mult mai eficient pentru vânzare.

Magazinul online, Nasty Gal le cere clienților să își facă fotografii și să utilizeze un hashtag specific pe Instagram. Colectează imaginile și le evidențiază pe site-ul lor web.

Poze pentru clienți Nasty Gal

Primesc o acoperire socială uriașă și un întreg catalog de fotografii naturale.

Clienții lor fac toată munca pentru ei!

3. Folosiți postări sponsorizate

Puteți plăti influențelor Instagram (cum ar fi Danielle) pentru a posta despre dvs. și produsele dvs. Nu mulți dintre noi avem 15.000 de dolari în jur! Dar, există mai mici conturi pentru a începe.

Acest lucru funcționează cu adevărat.

Bachlr

Compania de modă pentru bărbați Bachlr a pornit de la aproape zero adepți Instagram. Au plătit o serie de influenți pentru posturi sponsorizate. Răspunsul a fost atât de puternic, încât le-a prăbușit serverul.

Am contactat și am creat oferte cu câteva conturi cu 100k + adepți care au fost vizați de bărbați. Spre surprinderea mea, mulți dintre acești utilizatori au fost dispuși să facă postări promoționale cu aproximativ 50 de dolari … minunat!

Acum au primit 15.000 de adepți și s-au bucurat de 20.000 de vizitatori la magazinul lor în două săptămâni.

Nu numai asta, dar acum sunt în situația de a percepe singuri postările sponsorizate!

4. Împrumutați urmașii de la semenii voștri

Partea cea mai grea despre construirea unui Instagram urmează este ca mingea să se rostogolească. Cum găsiți primii 100 de urmăritori? Primii 1.000?

Cea mai rapidă și mai eficientă metodă este vânarea utilizatorilor activi care vor dori postările și produsele dvs. Începe să te uiți la conturi similare cu tine. Încărcați lista de urmărire și începeți să vă angajați cu cei mai activi adepți.

„Îi plac” fotografiile lor, comentează imaginile și urmărește-le. Nu va trece mult până când veți primi prima urmărire. Și apoi un fel sau două. Repetați acest proces în etape mici în fiecare zi și veți începe să construiți un bun rezultat.

5. „Fii moda!”

Voi încheia o ofertă de la bunul nostru prieten de la Kalen, la Bon Bon Boutique. Ne-a lăsat recent pe secretele din spatele succesului magazinului online.

Unul dintre citatele marcante ale interviului a fost „fi moda”. Este o atitudine care a creat un succes enorm pentru Danielle Bernstein, despre care am vorbit la începutul articolului.

Pentru a vă duce magazinul online la nivelul următor, trebuie să deveniți mai mult decât un simplu vânzător. Trebuie să devii un producător de gusturi. Un influencer. Totul este să creăm un model de afaceri 360 care să depășească tradiționalul cumpărare și vânzare.

Și de aceea Instagram este cel mai bun social media pentru comercianții online.

Este un model nou care combină vânzarea online și revista / mass-media. Și este unul pe care îl poți stăpâni pentru afacerea ta de acasă.

Oare cineva de acolo primește rezultate grozave de pe Instagram? Mi-ar plăcea să aud de la tine!