Contents

Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Ανώνυμα

Το uTorrent είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πελάτες BiTorrent στον κόσμο και πολλοί χρήστες θέλουν να μάθουν πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent ανώνυμα. Εξαιτίας αυτού αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον εύκολο οδηγό για την ανωνυμοποίηση της δραστηριότητας uTorrent με υπηρεσία VPN ή διακομιστή μεσολάβησης.

Σας αρέσει ο Vuze; Έχουμε έναν οδηγό για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα επίσης! Και τώρα και για τον κατακλυσμό.

Εισαγωγή στο Anonymous Torrents

Δεν έχει σημασία ποιος πελάτης BitTorrent χρησιμοποιείτε ή τι τρέχει η λήψη σας, Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι για την ανώνυμη λήψη torrents: Επιλογή 1 = VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο), Επιλογή 2 = Ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών VPN ή διακομιστή μεσολάβησης, αλλά στο τέλος είναι όλοι σχεδιασμένοι να κάνουν ένα πράγμα και να το κάνουν καλά: απόκρυψη της πραγματικής σας ταυτότητας κατά τη λήψη torrents

Το γρηγορότερο VPN για Torrents&# 65279;

Ανώνυμο utorrent με IPVanish

* Χωρίς αρχεία καταγραφής *
* Ταχύτερες ταχύτητες *
Μόνο VPN με δίκτυο Tier-1

Λήψη IPVanish

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7% 7 ημερών

Γιατί να χρησιμοποιήσω το uTorrent ανώνυμα?

Έχουμε γράψει ένα ολόκληρο άρθρο για λόγους για την ανωνυμοποίηση των torrents σας, αλλά η σύντομη απάντηση είναι:

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το uTorrent ανώνυμα, δεν γνωρίζετε ποιος παρακολουθεί τις λήψεις σας και τι κάνει με αυτές τις πληροφορίες. Εκτός αν λάβετε μέτρα για να προστατευθείτε, η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε να δει στο uTorrent.

Μπορεί να μην το καταλάβετε, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με όλους τους συνομηλίκους με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι σε ένα δεδομένο σμήνος bittorrent και να δείτε τις πλήρεις διευθύνσεις IP για κάθε ομότιμο. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, ένα Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός αριθμός σειράς που σας εκχωρείται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου. Μια διεύθυνση IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση ενός μοναδικού υπολογιστή, συσκευής ή σύνδεσης.

Για να δείτε την τρέχουσα διεύθυνση IP σας, μεταβείτε στην ενότητα Ελέγξτε την IP σας στο IPVanish.com (είναι εντελώς δωρεάν και διαρκεί 5 δευτερόλεπτα. Η διεύθυνση IP σας θα βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία). Ναι! Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ λιγότερο ανώνυμοι στο διαδίκτυο από ό, τι μάλλον αντιλαμβάνεστε.

Πώς μοιάζετε στο uTorrent

Για οποιοδήποτε σμήνος αρχείων στο οποίο συμμετέχετε κατά τη χρήση του uTorrent, μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των συνομηλίκων (υπολογιστών) που είναι συνδεδεμένοι στο σμήνος καθώς και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτά, όπως: διεύθυνση IP, λογισμικό πελάτη, ταχύτητα λήψης / μεταφόρτωσης.

τη διεύθυνση IP σας στην ομότιμη λίστα utorrent

Διευθύνσεις IP uTorrent Peer (θολά τελευταία ψηφία)

Πάνω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του σμήνους για το ντοκιμαντέρ πειρατικών κόλπων "TBP AFK." Τα τελευταία ψηφία των διευθύνσεων IP από το σμήνος μου θόλωσαν σκόπιμα (παρόλο που είναι torrent δημόσιου τομέα) για να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Όπως μπορείτε να δείτε, κάθε ομότιμος αναγκάζεται να εμφανίσει τη διεύθυνση IP του στο uTorrent (έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους συνομηλίκους στο σμήνος). Τώρα σκεφτείτε αυτό: προτιμάτε η διεύθυνση IP που εμφανίζεται στο uTorrent να είναι η «Αληθινή διεύθυνση IP» ή η «Ανώνυμη IP» που παρέχεται από VPN ή υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης?

Μπορώ να εγγυηθώ ότι η απάντησή σας είναι η 2η επιλογή (ξέρω ότι είναι δική μου). Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να αποκτήσετε την ανώνυμη διεύθυνση IP σας.

2 επιλογές για ανώνυμο uTorrent: VPN ή PRoxy

Πριν μπείτε στους ανώνυμους οδηγούς εγκατάστασης του uTorrent, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση της διαφοράς μεταξύ των υπηρεσιών VPN και διακομιστή μεσολάβησης για torrents. Επίσης, φροντίστε να διαβάσετε την πιο εμπεριστατωμένη σύγκριση των πλεονεκτημάτων / μειονεκτημάτων μιας υπηρεσίας VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης.

Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN):

 • Υψηλότερη κρυπτογράφηση
 • Κρυπτογραφεί / ανωνυμοποιεί το δικό σας ολόκληρος σύνδεση στο Internet
 • Λίγο πιο ακριβό
 • Ελαφρώς πιο αργή (λόγω ισχυρότερης κρυπτογράφησης)
 • Το # 1 κορυφαίο μας VPN για το Bitorrent
Υπηρεσία ανώνυμης μεσολάβησης:

 • Χαμηλότερη κρυπτογράφηση
 • Κρυπτογραφεί / Ανωνυμοποιεί συγκεκριμένα προγράμματα / θύρες
 • Λίγο λιγότερο ακριβό
 • Ελαφρώς ταχύτερα (λόγω λιγότερης κρυπτογράφησης)
 • # 1 Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Torrent

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το uTorrent (Εύκολη εγκατάσταση)

Αυτές τις μέρες, όλοι οι κορυφαίοι πάροχοι VPN έχουν εύκολο στη χρήση λογισμικό VPN που είναι τόσο απλό όσο 1 κλικ για σύνδεση και προστασία της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των torrents). Ως αποτέλεσμα, η χρήση του uTorrent ανώνυμα με ένα VPN είναι τόσο εύκολη όσο η εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN, η λήψη του λογισμικού και το κλικ στο «σύνδεση» (προφανώς ανοίξτε το utorrent μετά τη σύνδεση του VPN)

Μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ένα VPN για το uTorrent:

 1. Ένα VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής θα σας κάνει ακόμα πιο ανώνυμους
 2. Ορισμένα VPN δεν επιτρέπουν torrents. Τα VPN που διαθέτουμε σε αυτόν τον ιστότοπο Κάνω!
 3. Ορισμένα VPN έχουν επιπλέον δυνατότητες που τα καθιστούν καλύτερα για torrents (όπως ένα kill-switch).

Τα αγαπημένα μας VPN για το uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish είναι το αγαπημένο μας VPN για το uTorrent για διάφορους λόγους. Πρώτα, δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής VPN, ούτε καν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, οπότε η χρήση σας είναι εντελώς ανώνυμη.

Δεύτερος, Το IPVanish είναι απίστευτα γρήγορο. μία από τις ταχύτερες που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, οπότε οι ταχύτητες uTorrent δεν πρέπει να υποφέρουν μόνο επειδή είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN.

Τρίτον, Το IPVanish έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών και είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα τηρήσουν τις εγγυήσεις που κάνουν στους πελάτες τους. Οι τιμές ξεκινούν κάτω από 6,50 $ / μήνα. Επισκεφτείτε το IPvanish ή διαβάστε πρώτα την κριτική IPvanish!

PIA για uTorrent# 2 PIA
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή VPN για το uTorrent. Δεν διατηρούν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχεία καταγραφής, και είναι απίστευτα προσιτές, με απεριόριστη υπηρεσία VPN ξεκινώντας από 3,33 $ / μήνα. Αυτό είναι μόνο 40 $ ετησίως!

Ακόμα καλύτερα, το PIA περιλαμβάνει προστασία διαρροής DNS και έναν διακόπτη kill VPN στο λογισμικό τους, πράγμα που σημαίνει ότι είστε αληθινοί IP δεν θα εκτεθούν κατά λάθος στο uTorrent χωρίς να το γνωρίζετε.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο περιλαμβάνει ακόμη δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης με τη συνδρομή σας, οπότε αν προτιμάτε να συνδεθείτε στο uTorrent μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης αντί ενός VPN, είναι μια επιλογή. Επισκεφτείτε το PIA για να εγγραφείτε ή να διαβάσετε την αναλυτική αναθεώρηση PIA.

Proxy.sh με uTorrent# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh είναι πραγματικά μοναδικό μεταξύ των εταιρειών VPN. Κάνουν τη διαφάνεια (στους πελάτες τους) προτεραιότητα, ενώ κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν τους πελάτες τους εντελώς ανώνυμους στο διαδίκτυο. Δημοσιεύουν ένα μοναδικό «έκθεση διαφάνειας» που απαριθμεί όλα τα νομικά αιτήματα που λαμβάνει το proxy.sh (για παράδειγμα: παράπονα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων) καθώς και όλες τις ενέργειες που ανέλαβε το Proxy.sh ως απάντηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην κριτική Hands-on proxy.sh.

Όπως και τα άλλα VPN, Το Proxy.sh δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής κάθε είδους. Επιτρέπουν torrents σε όλους τους διακομιστές και η τιμολόγηση ξεκινά μόνο από 3,33 $ / μήνα (40 $ / έτος). Περιλαμβάνουν επίσης προστασία διαρροής DNS και ένα διακόπτης vpn kill στο λογισμικό τους για μέγιστη ασφάλεια.

Χρησιμοποιήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης για Anonymous uTorrent (Εύκολη επιλογή ρύθμισης)

Σίγουρα, μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το uTorrent για να κατεβάσετε torrents ανώνυμα χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης, αλλά δεν θα προτιμούσατε να έχετε Επιλογή εγκατάστασης 1 κλικ που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση του uTorrent με όλες τις σωστές ρυθμίσεις ήδη?

Δύο από τις καλύτερες ανώνυμες υπηρεσίες μεσολάβησης σάς δίνουν αυτήν την επιλογή. Ας μάθουμε για τα πλεονεκτήματα κάθε υπηρεσίας και πώς να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του πελάτη uTorrent.
Εύκολη ρύθμιση uTorrent TorguardΑνώνυμος πληρεξούσιος Torguard
Όπως υποδηλώνει το όνομα, Το Torguard’s Οι ανώνυμες υπηρεσίες VPN και μεσολάβησης προσανατολίζονται στις ανάγκες των χρηστών του Bittorrent. Φροντίζουν να περιλαμβάνουν λειτουργίες που παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια, όπως: Χωρίς αρχεία καταγραφής, διακόπτη θανάτωσης VPN και προστασία διαρροών DNS.

Η Torguard προσφέρει και ανώνυμες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης και VPN. Η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης ξεκινά κάτω από 4 $ / μήνα (λιγότερο από 50 $ / έτος). Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η πρώτη τους προτεραιότητα είναι το απόρρητο των πελατών τους. Ίσως θελήσετε να διαβάσετε την κριτική Torguard ή αυτήν τη σύγκριση των διακομιστών μεσολάβησης Torguard και BTguard.

Το Torguard διευκολύνει την εγκατάσταση του uTorrent. Έχουν ένα λογισμικό που θα σας αφήσει να επιλέξετε από προσαρμοσμένες επιλογές και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (συμπεριλαμβανομένων των uTorrent, Vuze και Deluge) με ένα μόνο κλικ.

Στα δεξιά εμφανίζεται το βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης Torguard. Απλώς ορίστε την προτιμώμενη επιλογή σας από τα ακόλουθα βήματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “εφαρμογή ρυθμίσεων” και οι επιθυμητές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αυτόματα στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (όπως το uTorrent)

Απλώς εισαγάγετε το:

 1. Λεπτομέρειες Σύνδεσης
 2. Προτιμώμενος διακομιστής Torguard (ή αυτόματα)
 3. Προτιμώμενος πελάτης Torrent

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εφαρμογή ρυθμίσεων” και απολαύστε!

Επισκεφτείτε το Torguard τώρα!

Εύκολη εγκατάσταση του Torguard uTorrent

Εικόνα από τον Torguard

Εικόνα
BTGuard είναι η άλλη εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία μεσολάβησης torrent. Όπως ο Torguard, συνεχίζουν χωρίς αρχεία καταγραφής, έχω γρήγορες ταχύτητες, και έχουν ένα εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση για το uTorrent.

Μόλις εγγραφείτε στο λογαριασμό σας στο BTguard, θα σας δοθεί η επιλογή να κάνετε λήψη μιας προκαθορισμένης έκδοσης του uTorrent που έχει ήδη όλες τις σωστές ρυθμίσεις..

Με την επιλογή εύκολης εγκατάστασης, μπορείτε κυριολεκτικά να είστε σε λειτουργία και να κατεβάζετε torrents ανώνυμα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Είναι τόσο εύκολο. Εάν δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να επιλέξετε Btguard ή Torguard, ρίξτε μια ματιά στο σύγκριση μεσολάβησης torrent.

Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο διακομιστή μεσολάβησης για το uTorrent

Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο των επιλογών σύνδεσης, ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το uTorrent με μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης που δεν έχει εύκολη επιλογή ρύθμισης (όπως Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet, Proxy.sh ή IBVPN), τότε διαβάστε για το πλήρες εγχειρίδιό μας οδηγός εγκατάστασης.

Βήμα 1: Εγγραφείτε για μια ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης
Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε σε μία από τις πολλές ανώνυμες υπηρεσίες μεσολάβησης που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο. Ορισμένες υπηρεσίες VPN περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης με την αγορά σας, όπως: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Proxy.sh και iBVPN (Σύνολο ή τελικό πακέτο VPN). Οποιοδήποτε από αυτά θα λειτουργήσει με τον οδηγό μη αυτόματης εγκατάστασης.

Βήμα 2: Ανοίξτε το Utorrent και μεταβείτε στο Μενού > Επιλογές > Προτιμήσεις (ή απλά πατήστε “Ctrl + P”)

Βήμα 3: Μεταβείτε στην ενότητα “Σύνδεση” των προτιμήσεων

Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου προτιμήσεων που εμφανίζεται, θα δείτε τις διάφορες ενότητες του μενού. (Αυτά φαίνονται στην εικόνα στα δεξιά). Επιλέξτε «σύνδεση» την τέταρτη επιλογή προς τα κάτω.

Βήμα 4: Διαμορφώστε τις επιλογές σύνδεσης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές σχετικά με τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης. Θα σας καθοδηγήσουμε μέσω αυτών, θα σας πούμε ποια είναι προαιρετικά και ποια θα πρέπει να ελεγχθούν.

Η οθόνη Connections θα μοιάζει κάπως έτσι …. (παρακάτω)

Εικόνα

Ενότητες προτιμήσεων uTorrent

Προτιμήσεις σύνδεσης διακομιστή μεσολάβησης uTorrent

Προτιμήσεις σύνδεσης uTorrent (κωδικοποίηση χρώματος από εμάς)

Ενότητα λιμένων ακρόασης:
Θύρα που χρησιμοποιείται για εισερχόμενη σύνδεση:

Το αν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη θύρα ή μια τυχαία θύρα εξαρτάται από το αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είτε τις δύο είτε τις επιλογές χαρτογράφησης θύρας UPnP ή NAT-PMP.

Εάν χρησιμοποιείτε UPnP ή NAT Portmapping, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τυχαία θύρα και να επιλέξετε να τυχαιοποιήσετε τη θύρα κατά την εκκίνηση (ή όχι, αλλά θα λέγαμε ότι πρέπει να επιλέξετε τυχαία, εκτός εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ταχύτητα σύνδεσης)

Εάν δεν χρησιμοποιείτε την αντιστοίχιση θύρας plug n play, θα πρέπει να ρυθμίσετε την προώθηση θύρας για το δρομολογητή σας, ώστε να επιτρέπεται η μεταφορά της θύρας που επιλέγετε για το uTorrent στον υπολογιστή σας.

UPnP και NAT-PMP
Ο έλεγχος μίας ή και των δύο αυτών επιλογών επιτρέπει τη λειτουργία plug-n play για τη δρομολόγηση της θύρας σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη μη αυτόματη προώθηση θύρας. Συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα το NAT-PMP και εάν δεν λειτουργεί καλά, δοκιμάστε το UPnP. Ο λόγος είναι ότι βρέθηκε ένα θέμα ευπάθειας στο UPnP που έχει διορθωθεί, αλλά οι παλαιότεροι δρομολογητές ενδέχεται να έχουν ακόμα το πρόβλημα. Καλύτερα ασφαλή παρά συγγνώμη.

Εξαίρεση τείχους προστασίας των Windows: Φροντίστε να το ελέγξετε. Θα επιτρέψει στην κυκλοφορία uTorrent να περάσει από το τείχος προστασίας των παραθύρων σας. Εάν δεν το ελέγξετε, μπορεί να έχετε πολύ αργές ταχύτητες ή δυσκολία σύνδεσης με συνομηλίκους.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης:

Τύπος: επιλέξτε τον τύπο του διακομιστή μεσολάβησης από την αναπτυσσόμενη λίστα. Συνήθως είναι κάλτσες5, εκτός εάν ο πάροχός σας σας πει διαφορετικά.

Πληρεξούσιο: εισαγάγετε τη διεύθυνση του διακομιστή μεσολάβησης. Αυτή μπορεί να είναι μια διεύθυνση τύπου διαδικτύου όπως «proxy.btguard.com» ή «proxy.torguard.tg» (ο πάροχος μεσολάβησης θα σας πει ποια είναι η διεύθυνση) ή μπορεί να είναι απλώς η διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης όπως « 192.168.1.1 ‘(Και πάλι, ο πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης θα σας πει ποια διεύθυνση θα χρησιμοποιήσετε στον οδηγό εγκατάστασης.

Λιμάνι: Ο οδηγός εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης θα σας πει επίσης ποια θύρα θα χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε μια λίστα με τις διαθέσιμες διευθύνσεις διακομιστή μεσολάβησης, κάθε μία μπορεί να έχει τη δική της θύρα. Επιλέξτε το κατάλληλο.

Ονομα χρήστη κωδικός: Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια σύνδεσης που λάβατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης.

Αλλες επιλογές: Σιγουρέψου ότι ελέγξτε όλες τις επιλογές που σημειώνονται με μια πράσινη κουκκίδα! Ο έλεγχος αυτών θα διασφαλίσει ότι η κυκλοφορία torrent δρομολογείται μέσω του διακομιστή μεσολάβησης και ότι δεν διαρρέουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία κατά τη χρήση του uTorrent.

Η ρύθμιση ολοκληρώθηκε!

Φροντίστε να κάνετε επανεκκίνηση του uTorrent μετά την εφαρμογή των ρυθμίσεων. Εάν θέλετε να επαληθεύσετε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί σωστά, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «μαγνητικός σύνδεσμος» και ανοίξτε το μαγνητικό σύνδεσμο στο uTorrent. Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα θα εμφανίσει τη διεύθυνση ip που σχετίζεται με το uTorrent. Βεβαιωθείτε ότι διαφέρει από τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης ιστού σας με ένα εργαλείο όπως το iplocation.net. Εάν είναι, είστε έτοιμοι!

Εάν για κάποιο λόγο εξακολουθεί να είναι η ίδια IP με την κανονική, ελέγξτε ξανά όλες τις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο, ελπίζω να ήταν χρήσιμο! Μπορείτε να απολαύσετε τους ακόλουθους συνδέσμους:

Πλοήγηση:

 • Σπίτι
 • Ανώνυμος οδηγός Bittorrent
 • Τα καλύτερα VPN για το Bittorrent
 • BTGuard εναντίον Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εναντίον Torguard
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι BTGuard
 • Torguard εναντίον BTGuard
Κριτικές VPN:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  匿名Vuze:终极指南