Tämä on Vieraskirja, jonka kirjoitti Michael Quoc, Dealspotr.

Sähköpostiyhteydet voivat olla hankalia. Yhteystietojen löytäminen ja täydellisen viestin muotoilu vaativat hienosäätöä, aikaa ja kärsivällisyyttä. Kun katsot, että keskimääräinen liikemies saa lähes 100 sähköpostia päivässä, viestisi on varmasti eksynyt sekoitukseen.  

Google Chrome -laajennukset voivat auttaa sähköpostisi tavoittamista monilla tavoilla. Yhdistämällä Chromen ja Gmailin, sähköpostiin keskittyvät laajennukset tuottavat nopeita tiedotusratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja auttavat maksimoimaan reagoinnin jokaiseen kampanjaan.

Mutta mitkä laajennukset ovat parhaita luettelonmuodostuksessa, sähköpostin kirjoittamisessa ja seurannassa? Tässä on 10, jotka tekivät leikkauksen.

Contents

Luo ulkonäköluetteloita yhdellä napin painalluksella

Listarakentaminen voi olla yksi kaikkein aikaa vievistä osista viestintää. Hunter on laajennus, joka luettelee kaikki sähköpostiosoitteet mistä tahansa verkkosivustosta tarvitsematta pestä koko sivua. Se antaa sinulle myös kyseisen sivuston yleisimmän sähköpostiosoitteiden mallin – esimerkiksi, {first}{last}@twitter.com.

Hunter-sovellusluettelo

Hunterin todellinen optimointi löytyy LinkedIn-hakuista. Tein näytehaun Twitterissä työskenteleville ihmisille. Napsauttamatta edes Hunter-laajennusta, näen jo jokaisessa tuloksessa ruudun, jonka avulla voin tallentaa yhteystiedot liidina.

Hunter-sovelluksen näyttö

Napsauttaessani laajennusta saan lyhennetyn luettelon nimistä ja sähköpostiosoitteista, jotka voin tarkistaa tai poistaa valinnan.

Kun olet napsauttanut ”Etsi sähköpostiosoitteita ja tallenna liidit”, kaikki valitut sähköpostiosoitteet tuodaan Hunterin pääsivuston luetteloon..

Hunter-sovelluksen kuvakaappaus

Täällä voit hallita liidien luetteloa, vahvistaa sähköpostiosoitteita ja viedä tietoja CSV-tiedostoon.

Hanki Hunter Chrome-verkkokaupasta.

Saalis kielioppivirheet ennen lähetät sen sähköpostin

Kun yritetään luoda uusi suhde yhteyshenkilöön, ensimmäinen asia, jonka he yleensä saavat sinulta, on sähköposti. Ja kun kyseinen sähköposti sisältää kielioppivirheitä ja kirjoitusvirheitä, se voi maksaa sinulle suhteen.

Toinen silmäryhmä auttaa. Vaikka oikeinkirjoituksen tarkistustoiminto hoitaa useimmat kirjoitusvirheet, Grammarly auttaa vähemmän ilmeisissä kielioppivirheissä.

Kielioppi-sovellus

Jos laajennusta tuetaan, kyseisen sivuston mihin tahansa tekstikenttään tulee pieni Grammarly-logo. Kokeilin sitä Gmailissa.

Grammarly app ehdotuksia

Kun se löytää virheen, Grammarly-logo (sijaitsee täällä oikeassa alakulmassa) muuttuu punaiseksi. Napsauta sitten painiketta ja Grammarly-moduuli aukeaa ehdotuksilla:

Grammarly app laukaus

Se ei vain selitä asiaa, vaan myös hahmottaa miksi tämä on kielioppivirhe ja kuinka korjata se. Napsautin vain vihreänä ehdotettua sanaa korvataksesi virheen.

Perinteisen oikeinkirjoituksen tarkistamisen lisäksi Grammarly tarttuu myös väärään kontekstiin käytettyihin sanoihin, korjaa aihe-verbisopimusongelmat ja editoi muokkaimen sijoittelua ja artikkelin käyttöä.

  Miksi tuotteidesi pakkaaminen on tärkeää

Hanki kielioppi Chrome-verkkokaupassa.

Lähetä joukko sähköpostikampanjoita Gmail-postilaatikossa

Suuret sähköpostikampanjat ovat välttämättömiä monille yrityksille, mutta lähtevien sähköpostien rajoitukset tekevät Gmailissa tämän lähes mahdottomaksi – puhumattakaan siitä, että siirryt edestakaisin Gmail-mallin ja sähköpostiosoitteiden taulukon välillä..

GMass toimii Gmailin sisällä lähettämällä joukkoviestejä joko Google Sheets -luetteloihin luotuihin luetteloihin tai manuaalisiin luetteloihin, jotka on luotu Gmailin haku-toiminnolla.

Gmass-sovellus

Kun liität tilisi GMassiin, voit linkittää olemassa olevaan taulukkoon ja poimia sähköpostiosoitteet, nimikentät ja muut tiedot. Nyt voit suorittaa yhdistämiskampanjoita, luonnostella ja ajoittaa seuranta-sähköposteja sekä seurata avaa ja napsautuksia.

Toinen asia – GMass ei ole vain hulluille isoille sähköpostikampanjoille. Tiedättekö (täysin ilmeisen) tempun, jossa haluat lähettää yhden viestin pienelle ihmisryhmälle, etkä halua muiden tietävän, että se oli ryhmäsähköposti? Yleensä lähetät sähköpostin itsellesi ja sitten BCC kaikille muille vastaanottajille. GMass lisää painikkeen aivan lähetyspainikkeen viereen, joka tekee tämän sinulle.

Hanki GMass Chrome-verkkokaupasta.

Kirjaudu ulos ikimuistoisella, mukautetulla sähköisellä allekirjoituksella

Koska sähköposti on luonteeltaan melko persoonaton, allekirjoituksista on tullut tapa ammattilaisille esitellä itsensä nopeasti ja antaa kasvot Arial-tekstiin, jota niin usein luemme päivän aikana. Helppo tapa tehdä tämä on luoda mukautettu allekirjoitus Wisestamp-ohjelmalla.

Niiden kätevällä allekirjoittajalla voit lisätä yhteystietosi, sosiaalisen median linkit ja ystävällisen kuvan jokaisen sähköpostin loppuun.

Sovellus alkaa kysymällä, mihin alaan / mihin tarkoitukseen olet luonut allekirjoituksen (esimerkiksi valitsin markkinoinnin) ja sinä siirryt sieltä.

Wisestamp-sovellus

Ilmaisella painikkeella voit tehdä vain perus allekirjoituksen. Mutta Pro-tili antaa sinulle pääsyn useisiin malleihin ja tyyleihin, ja voit lisätä ominaisuuksia, kuten satunnaisia ​​lainauksia, YouTube-videon tai viimeisimmän twiittin. Asenna laajennus tähän ja kirjaudu parempiin kirjautumisiin.

Hanki Wisestamp Chrome-verkkokaupasta.

Järjestä ja seuraa asiakkaiden sähköpostiviestejä Gmail-myyntipisteessäsi

Streak, CRM-työkalu, lumipalloittaa paljon asiakassuhteiden hallintatyökaluja yhdeksi käteväksi Chrome-laajennukseksi. Tätä artikkelia varten keskitymme sen sähköpostiominaisuuksiin.

Streak-sovelluksen kuvakaappaus

Streak auttaa sinua mukauttamaan ja lähettämään yhdistämisen ja järjestää sitten tulokset Gmailissa. Voit jakaa sähköposteja “tiimisi jäsenten kanssa”, muuttaa sähköpostin tehtäväksi ja väriä koordinoida sähköpostikeskustelujesi sen perusteella, mihin ne mahtuvat myyntipisteessäsi – johtaen johtaa suljettuihin tarjouksiin.

  Kuinka sain 10000 Twitter-seuraajaa ja 13%: n sitoutumisaste

Streak app laukaus

Asenna Streak, ja se varoittaa sinua aina, kun sähköpostiviesti luetaan tallennettaessa tätä tietoa aikajanalle. Päivitetyllä suunnitelmalla se näyttää sinulle, kuka lukee sähköpostia, milloin ja missä se luettiin, ja mitä laitetta käytettiin viestin avaamiseen. Voit myös kertoa, onko muut lähettänyt ja avannut sähköpostiosoitteesi.

Hanki Streak Chrome-verkkokaupasta.

Muuta Gmail järjestämistä tehtävähallinnasta & ensisijaisuus

Kun postilaatikkosi on täynnä roskapostia ja mainosviestejä, voi olla vaikeaa erottaa sähköpostiviestit, joihin todella tarvitset vastata. ActiveInbox muuttaa postilaatikkosi tehtävähallintaohjelmaksi – voit määrittää jokaiselle sähköpostille tietyn tehtävän ja eräpäivän, jotta tiedät, mitä sen kanssa tehdään tulevaisuudessa.

Tässä esimerkissä asetin tämän sähköpostin ActiveInboxista erääntyväksi tänään:

aktiivinen postilaatikko

Kun palaan takaisin postilaatikkooni, se luetellaan tehtävänä, joka on suoritettava loppuun, eikä sähköpostiin, johon on vastattava. Yrityksen mukaan “sähköpostit eivät ole kirjaimia, ne ovat muotoiltu huonosti” – ja ActiveInbox pystyy hallitsemaan niitä kaikkia. Katso laajennus täältä.

Hanki ActiveInbox Chrome-verkkokaupasta.

Seuraa tiedotusta, verkkosivustoja ja tärkeitä sähköposteja

FollowUp on toinen laajennus, joka muuttaa Gmail-postilaatikostasi erilaista tehtävähallintaa, mutta keskittyy sähköpostitoimintojen seurantaan..

seurantasovellus

Vaikka on olemassa monia muita laajennuksia, jotka hallitsevat tätä, FollowUpilla on puhtaampi käyttöliittymä ja erittäin helppo ajoitus. Siellä on myös automaattinen seurantavaihtoehto niille, jotka haluavat asettaa sen ja unohtaa sen.

Tämän laajennuksen mielenkiintoinen ominaisuus on, että jos sinulla on tiettyyn sähköpostiosoitteeseen ajoitettu seurantaviesti ja silloin kyseinen yhteyshenkilö lähettää sinulle sähköpostia ennen kuin se sammuu, se peruuttaa jatko-sähköpostitehtävän..

Ja seuraamuksia ei ole vain sähköposteilla.

seurata ruutukuvaa

Voit myös käyttää laajennusta selatessasi verkkoa eräänlaisena kirjanmerkkinä, mutta muistutuksena siitä, että “seurata” tälle sivulle tiettyyn päivämäärään tai tiettyyn aikaan. Voit käyttää FollowUp-ohjelmaa ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Hanki FollowUp Chrome-verkkokaupasta.

Vähennä sähköpostien kirjoittamiseen kuluvaa aikaa luomalla pikanäppäimiä

Varma tapa hukuttaa aikaa sähköpostin lähettämisen aikana on kirjoittaa sama asia uudestaan ​​ja uudestaan ​​vastauksissasi. Automaattinen tekstin laajennus saattaa olla luettelon vähiten esteettinen laajennus, mutta se voi olla tosiaikainen säästäjä lisäämällä räätälöityjä pikavalintoja näppäimistölle.

Oletetaan, että sinun on kirjoitettava yrityksesi kuvaus moniin lähettämiin sähköposteihin. Luo vain kuvaus automaattisen tekstin laajennussivustosta ja paina “tallenna”.

  17 Facebook-mainostemppuja, jotka todella lisäävät myyntiä!

automaattinen tekstilaajennus

Esimerkiksi joka kerta, kun minun täytyy kirjoittaa sama tieto sähköpostiin, kirjoitan DS vain sähköpostilaatikkooni ja teksti aukeaa heti (niin nopeasti, etten voi edes tehdä kuvakaappausta prosessista)..

Paras osa? Laajennus ei ole rajoitettu Gmailiin. Käytä sitä web-yhteystietojen tai lähetyslomakkeiden nopeaan täyttämiseen – se tukee jopa HTML-muotoa. Hanki laajennus ja anna sormillesi tauko.

Hanki automaattinen tekstien laajennus Chrome-verkkokaupasta.

Seuraa visuaalisesti avattuja sähköposteja yhdellä silmäyksellä postilaatikossasi

Jos haluat tietää heti, kun viesti on avattu ja luettu, Mailtrack on sinulle laajennus. Pelkästään sähköpostien seuraamiseksi Mailtrack lisää visuaalisen elementin postilaatikkoosi ilmoittaaksesi sinulle yhdellä silmäyksellä, milloin viesti luetaan.

Kun laajennus on asennettu, lähetetty sähköposti näyttää tältä (huomioi yksi valintamerkki):

mailtrack-sovellus

Kun se on luettu, sinulle ilmoitetaan muutamalla eri tavalla. Yksi on sähköposti…

mailtrack-näyttökuva

Push-ilmoituksen kautta…

mailtrack push

Tai aivan postilaatikossasi (huomaa, että molemmat sekit ovat nyt vihreitä).

mailtrack-sähköposti

Mailtrack kertoo, onko sähköpostisi avattu, milloin ne luettiin ja onko ne avattu uudelleen lisää arviointia varten. Voit tyydyttää lukemistarpeesi laajennuksella.

Hanki Mailtrack Chrome-verkkokaupasta.

Tuo LinkedIn- ja sosiaalisen median tiedot kaikista osoitekirjasi yhteyshenkilöistä

Sähköpostiosoitteet, vaikka ne ovatkin fiksuja, antavat harvoin hienon kuvan henkilöstä pikkukuvan kokoisen avatarin takana. Rapportive -sovelluksen avulla sinulla oleva tyttö on tyytyväinen asiakkaan ammatillisten tietojen määrään, joka palautetaan suoraan Gmail-postilaatikkoosi..

suhteellinen sovellus

Tietyn sähköpostikeskustelujen keskellä laajennus käynnistää moduulin, joka täyttää kontaktisi LinkedIn-tiedot automaattisesti. Ja se ei ole vain Gmailissa – Rapportive auttaa sinua ylläpitämään suhteita MailChimp-, CrunchBase- ja vastaavien kanssa.

Voit saada Rapportiven ilmaiseksi tai ladata LinkedInin all-in-one CRM -laajennuksen Sales Navigatorin liiketoiminta-ajattelummalle lähestymistavalle.

Hanki Rapportive Chrome-verkkokaupasta.

Säästä aikaa ja vaivaa näillä laajennuksilla

Kokeile yhtä tai kaikkia näitä 10 laajennusta, jotta sähköpostimarkkinoinnistasi ja tavoittelustasi tulee lähes vaivatonta.

Onko täällä mainittua laajennusta, joka on mielestäsi erityisen hyödyllinen? Haluaisimme kuulla siitä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me