Weebly

Contents

Weebly

https://www.weebly.com/

tl; dr

Weebly er en meget ren udskåret sitebuilder, der kanter ind i eCommerce-pladsen. Selvom det ikke er velegnet til store e-handelswebsteder, giver det mindre spillere en meget omkostningseffektiv måde at komme ind på denne arena på. Også fantastisk til personlige websteder og i mindre grad – blogs, da der er en gratis plan tilgængelig.

Weebly Review – 7 fordele og 4 ulemper afsløret!

Selvom teknisk branding sig selv som en webhost, er Weebly mere end det. Det slutter sig til rækkerne til top sitebuilders som Wix i at tilbyde hurtige build-muligheder for websteder. Faktisk er mængden af ​​udvidet funktionalitet, du kan indbygge i Weebly-websteder, egnet til e-handel.

For de uindviede tilbyder Sitebuild brugere et sæt værktøjer, normalt som byggesten, som de kan bruge til visuelt at samle et websted. Men hvad der gør Weebly lidt mere speciel er det faktum, at selv med så gode funktioner, kan enhver, der ønsker et websted, bruge det og endda offentliggøre deres websted gratis. Med nogle få advarsler, selvfølgelig.

Dette middel til at opbygge websteder bliver stadig mere almindeligt, med mange sitebuildere, der spirer op over nettet. Nogle er gode, andre er gode – så hvad gør Weebly speciel, hvis det er? Startet i 2007 voksede Weebly til at være vært for omkring 50 millioner websteder globalt, før det blev købt for en enorm $ 365 millioner i 2023 af Square, et betalingsforarbejdningsfirma.

Dette indikerede to ting for mig – at Weebly trivedes og at e-handel ville blive endnu større på platformen. Selvfølgelig betød købet også, at Square også ville være i stand til at få et ben på den globale e-handelsscene.

Lad os udforske nogle af fordele og ulemper ved Weebly, som det er i dag.

Hvad vi kan lide ved Weebly

1. Fast webstedshastighed

Weebly registrerer en solid A-vurdering i BitCatcha-hastighedstesten. Ikke uventet, da det er beregnet til at være vært for e-handelswebsteder. Svarprocenten er fantastisk i USA, men har en tendens til at trække på, jo længere de er fra den zone.

Selvom dette er temmelig normalt, da deres servere mest sandsynligt er baseret i USA, var svarprocenten fra Asien som angivet af resultaterne fra den japanske server lidt foruroligende.

Weebly WebPageTest-resultater

Weebly: Webstedet indlæses på 3.912 sekunder – Se fuldt resultat

Selvom vi viser god tid til første byte (TTFB) i WebPageTest-resultater, blev der afsløret en vis svaghed i billedkomprimering og cache-indhold, som måske har bidraget til den dårlige respons fra nogle servere.

Overordnet set er disse ikke desto mindre temmelig gode resultater.

2. Skabeloner til at starte med

For mange måner siden har Weebly et væld af skabeloner at vælge imellem, men af ​​en eller anden grund skærer de det ned til en mere håndterbar 35. Jeg vil være ærlig her og sige, at jeg er lidt på hegnet om det samlede antal skabeloners ting.

På den ene side føles det som om en reduktion i antallet på en eller anden måde reducerer omkostningerne. Det skyldes sandsynligvis nødvendigheden af ​​at beskære ældre skabeloner, der ikke passer godt til mobil lydhørhed.

Generelt set føler jeg, at de skabeloner, der tilbydes, giver brugerne et bredt spektrum til at fungere som en startplade til at designe deres egne websteder uden at gøre dem til tankeløse zombier, der håber på en en-størrelse passer til alle.

3. Editor er enkel og nem at bruge

Weebly Træk og slip webstedsbygger

Når du har valgt din skabelon, kan du gå videre til træk og slip-editoren. Med nogle hurtige sitebuildere er udtrykket ‘træk og slip’ figurativt, men med Weebly er det bogstaveligt talt et træk og slip-redigeringsprogram.

Hvis du vil oprette de ønskede sider, skal du bare gøre det for at trække objekter fra værktøjslinjen til venstre på skærmen og slippe dem til sideområdet på det sted, du ønsker. Der er mange ting, du kan tilføje, fra almindelige tekstbokse hele vejen til komplekse produktlisteblokke.

Du er klar til at gå lige fra det tidspunkt, du rammer redaktøren – intet behov for yderligere downloads, ingen latterlige indlæsningstider eller ekstra nødvendige trin. Hvis du vil have et grundlæggende websted, er alt der lige fra starten.

I betragtning af enkelheden i layoutet og brugervenligheden vil jeg sige, at det ville være svært ikke at være i stand til at bruge Weebly-editoren til at oprette regelmæssige websteder. Dette gør det til et godt valg for absolutte begyndere til webstedsbygning.

  مراجعة Weebly - 7 إيجابيات و 4 عيوب استخدام Weebly Reveal!

Yderligere redigeringsfunktioner

 • Tilpasset kode
  For de mere avancerede brugere kan du tilpasse tingene yderligere med dine egne HTML- og CSS-filer. Dette betyder, at Weebly også er velegnet til udviklere, der har brug for større kontrol over layoutet på deres websteder.
 • SEO-integration
  Selvom det ikke er meget omfattende, giver SEO-funktionerne, som Weebly har indbygget i systemet mulighed for indtastning af header- og sidefodskode, søgemaskineindekseringskontrol samt omdirigeringer. Dette er mere end hvad jeg hidtil har set i mange tilfælde.
 • Tillader bidragydere
  Fra indstillingssiden kan du også invitere folk til at samarbejde med dig på dit websted. Dette kan være godt, hvis du gerne vil have input fra en designer, forfatter eller en der er specialiseret i et andet felt.

4. Weebly-mobilappen (nu i version 5.0)

Weebly mobilapp

Der er en masse detaljer på Weebly Mobile App, så rabat ikke den bare på grund af udtrykket ‘mobil’

Dette er noget, jeg ikke har set endnu, bortset fra med Weebly. Lad dig ikke narre af udtrykket ‘mobil’. Weebly Mobile-appen er nøjagtigt, hvad hele udtrykket betyder – Weebly har en app, der fungerer på din mobile enhed og lader dig redigere dit websted der.

Verden skifter til mobil, og selv på mine egne websteder ser jeg mobilbrugere langt overstige antallet af besøgende, der kommer fra desktops. Så hvorfor ikke flytte udviklingsoplevelsen til mobil også?

Weebly Mobile-appen er tilgængelig på begge populære platforme – iOS og Android. Dette betyder, at du kan bruge den på din iPhone, iPad, Android-telefon eller Android-tablet. Ikke kun kan du kontrollere din webstedsstatistik og andre data, men du kan faktisk også redigere dit websted.

Det giver brugerne en ægte berøringsskærms-træk-og-slip-editor, der ikke kun fungerer med det grundlæggende, men endda giver dig mulighed for at administrere komplekse backend-opgaver såsom ordrebehandling, udførelse, lagerbeholdning, accept af betalinger og så videre.

Hvis du vælger at, kan du arbejde offline og være i stand til at synkronisere eventuelle ændringer, der er foretaget, når du får forbindelse tilbage til Internettet. Dette er en virkelig kraftfuld app og udvider seriøst Weebly’s muligheder.

Bortset fra websidebygning, her er hvad du ellers kan gøre på Weebly Mobile App;

 • Spor data
  Gennemgå din webstedsstatistik og se, hvordan det går på ethvert tidspunkt og hvor som helst.
 • Udnyttelse af indsigt
  Gennem denne fane kan du få detaljerede oplysninger om forretningsmæssige efterretningsspørgsmål, f.eks. Hvor det meste af din trafik kommer fra, hvilken slags produkter der sælger bedst osv..
 • Oversigt over websteder
  Hvis du administrerer mere end et websted, kan du få et fugleperspektiv af dem alle fra fanen Websteder. Eller voks dit netværk ved at købe nye domæner og tilføje flere sider lige på appen.

Alle disse funktioner i en enkelt mobilapp gør, at Weebly virkelig skiller sig ud fra konkurrencen. Fra deres tilbud har jeg set et højt fokus på mindre e-handelswebsteder, og denne app styrker bare min tro. Det ville være ideelt for den småskalige iværksætter, der sandsynligvis ville arbejde på farten mange gange.

5. Weebly App Center

Weebly App Center

For ikke at forveksle med Weebly Mobile App giver App Center dig add-on muligheder for at øge kapaciteten på dit websted. Dette er noget, som jeg mener, at enhver Sitebuilder burde have, da det holder kernevirksomhed og udvidede funktionaliteter adskilt.

På denne måde får brugere, der kun har brug for grundlæggende funktioner, ikke en grænseflade, der er fyldt med masser af ekstramateriale, som de sandsynligvis aldrig vil bruge. Samtidig kan brugere, der har brug for ekstra funktioner, have et udvalg af dem, der passer til deres behov.

Weebly App Center dækker fem hovedkategorier af apps – e-handel, kommunikation, marketing, sociale og webstedsværktøjer. De kommer i en blanding af enten gratis, gratis at prøve eller præmie, så ikke alle udvidede funktioner koster penge.

Priserne varierer dog meget, så vær opmærksom, hvis du agter at bruge nogen af ​​dem. De starter muligvis fra så lavt som $ 3 + pr. Måned eller koster så meget som over $ 100 om måneden afhængigt af hvilken app du vælger.

Her er nogle af de apps, som jeg tror kan hjælpe nogle e-handelswebsider skiller sig ud for meget lave omkostninger;

 • Promo Bar
  Dette værktøj løser en lydhør og tilpasselig promo-bar på dit websted, som du kan bruge til at fremhæve bestemte salgs- eller featured produkter. Du kan endda tilbyde rabatkoder eller andre oplysninger, du gerne vil være opmærksom på.
 • MarketGoo
  En af de apps, du skal installere, hvis du beslutter at bruge Weebly’s SEO-analysefunktion. Det kan hjælpe med at kontrollere dit websted og fortælle dig, hvad du skal løse for at optimere din SEO, noget der er meget nødvendigt for e-handelswebsteder.
  Weebly áttekintés - 7 előnye és 4 hátránya a Weebly használatának!

Mens der er en hel del apps, der er fra tredjepart, har Weebly også nogle, som den har bygget selv. Nogle af dem er interessante, såsom Code Block-appen. Denne app giver dig mulighed for at vise brugere formateret kode – fantastisk, hvis du måske kører et programmeringsvejledningssite.

Der er endda apps, der hjælper dig med at opbygge mere avancerede webstedsfunktioner såsom tabeller og faner!

6. Bonusekstra

Bortset fra deres vigtigste funktion, der er som en gratis sitebuilder, kommer Weebly med et par bonusudstyr;

 • Gratis domæne
  Dette gælder for enhver plan, også den gratis. Naturligvis får de betalte planer et rigtigt domæne, men gratis planer kan hostes på Weebly-underdomæner, medmindre du har besluttet at få dit eget.
 • Gratis SEO-rapport
  Hvis du installerer MarketGoo-appen, kan du få en gratis SEO-analyserapport på dit websted, hvis du udgiver den. Dette kan hjælpe nye brugere med at justere deres SEO-indstillinger for bedre optimering.
 • Let at opgradere
  Alle Weeblys planer er skalerbare, hvilket betyder, at hvis du køber ind i en plan og finder ud af, at du har brug for en bedre, kan du skalere op når som helst. Det er praktisk og giver dig mulighed for at teste systemet, der starter på det niveau, du er tilpas med.

7. Du KAN bevæge dig væk fra Weebly

Der er mange grunde til, at du vil flytte væk fra en tjenesteudbyder – stigende priser, bedre tilbud andre steder, ikke være i stand til at akklimatisere dig til platformen eller endda beslutte at flytte til en ny platform som WordPress. Uanset årsagen er det altid godt at have en mulighed.

Dette var noget, som jeg syntes var urealistisk ved Wix, idet det låser sine brugere ind og kræver, at de ‘gør eller dør’ med platformen.

Heldigvis er Weebly mere realistisk og giver brugerne mulighed for at eksportere deres websteder og har endda en tutorial til at lære dig hvordan man gør det.

De fleste webstedsbyggere låser dig ind i deres økosystem og lader dig ikke flytte. Den eneste måde er at slette dit websted og starte forfra. Du har muligvis aldrig brug for at gøre det, hvis du er tilfreds med Weebly, men i det mindste kan du hvis du ville.

Hvad vi ikke kunne lide ved Weebly

1. Freeloaders sidder fast på det weebly domæne

Problemer med weebly-domænenavn

Selvfølgelig kan jeg ikke rigtig skylde Weebly for dette, da det koster penge at give domæner væk (og hvorfor skulle det give dem væk ?!). Fakta er dog kendsgerninger, og brugere af gratis planer skal være tilfredse med at få deres websted navngivet www.something.weebly.com.

Der er også et andet lille teknisk problem, hvis du er en gratis planbruger, og det er, at du dybest set sidder fast med Weebly-underdomænet, selvom du ejer dit eget domæne. Weebly tillader kun brugerdefinerede domæner, hvis du enten har foretaget købet gennem dem eller er en betalt planbruger.

Du sidder også fast med Weebly-branding på dine websteder.

2. Begrænsede blogværktøjer

Weebly blogging værktøjer

Selvom du kan have en blogafdeling om Weebly, er den en smule anderledes sammenlignet med WordPress, der er mere dedikeret til indhold og tillader udvidet funktionalitet der. Weeblys blogindlæg er slags sammensat som deres sitebuilder, hvor du trækker og slipper bit og stykker på et lærred.

Oplevelsen er lidt mærkelig, men det er måske bare mig, da jeg er vant til WordPress-miljøet. Der er grænser for, hvordan du kan konstruere hvert blogindlæg – formatet er fast, som i titel og indhold.

I betragtning af det enorme antal bloggere, der flyder rundt på nettet, og hvordan Weebly har en gratis plan, følte jeg bare, at dette var et område, hvor de kunne have sat meget mere fokus. Det er trods alt ikke, som om de kun begrænser sig til e-handelswebsteder.

3. Du skal bedre bruges til offline redigering af fotos

Der er ikke nogen måde at sætte dette pænt på, så jeg vil bare lægge det ud – du kan kun gøre et par ting med Weeblys indbyggede fotoredigeringsprogram – Zoom, slør, mørkere eller anvende et farvefilter. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg har bare denne meget underlige følelse af en billedredigerer, der ikke engang lader dig beskære en.

  Rishikimi Weebly - 7 Pro & 4 kundër përdorimit të zbuluar Weebly!

Det er noget, der er meget grundlæggende og i betragtning af omfanget af det Weebly har udført, jeg er virkelig tabt til at forklare, hvorfor de har krøllet billedredigering på denne måde.

4. Betal for mere hjælp

Jeg forstår, at det koster penge at støtte kunder, men Weebly tager det lidt længere end nødvendigt. Dit hjælp / supportniveau afhænger af, hvilken plan du køber ind på. Naturligvis har det de grundlæggende ting, som er tilgængelige for alle. Dette inkluderer en videnbase, FAX og endda nogle videotutorials.

Det har også andre understøttelseskanaler – live chat, telefon eller e-mail. Medmindre du har noget andet end en gratis eller startplan, har du ikke adgang til deres telefonstøtte eller prioriteret support.

Weebly Community

The Weebly Community – Ikke ligefrem et arnested for aktivitet

Mens det har et fællesskabsforum, gennemsøgte jeg området kort, og det virkede ikke så meget aktivt. Der var flere emner, men meget lidt interaktion. Jeg er ikke sikker på, om du kan være afhængig af Weebly-samfundet for at få hjælp.

Weebly planer og priser

ConnectPro
Storage500MBUnlimited
Ad-freeNoYes
Indkøbskurv NejJa
Accepter betaling via SquareNoYes
SøgemaskineoptimeringJaJa
Avancerede webstatistikkerNoJa
Telefon SupportNoJa
Omkostninger $ 4 / mo * $ 12 / mo *

* Pris pr. Måned faktureres årligt.

På indgangsniveauet har Weebly en gratis plan, der kommer med en masse begrænsninger. Alligevel forventes det, og det er et under, at de tilbyder det som helt gratis i stedet for en retssag. Dette er noget, som ikke mange er villige til at gøre i disse dage, og jeg roser Weebly for at have det.

Hvis du er lidt mere seriøs omkring dit websted, starter planerne fra $ 4 pr. Måned og fremefter hele vejen til $ 25 pr. Måned.

Det Gratis plan giver dig lagerplads, et Weebly underdomæne og gratis SSL, men intet andet mere. Dette vil dog stadig være godt til en vis brug – for eksempel en personlig webside, blog eller portefølje. Disse kan være basale og behøver ikke at være for snavs.

Det Startplan til $ 4 pr. måned er ikke meget bedre, men det inkluderer et gratis domænenavn, som Weebly værdsætter til $ 19 (selvom en .com andetsteds vil sætte dig tilbage meget mindre). Denne plan inkluderer ikke e-handelsfunktioner.

Når du går over dem, vil Pro og Forretningsplaner er for dem, der godt betyder forretning. Disse planer giver dig mulighed for at liste produkter, der er til salg, og omdanne dit websted til en online butik. Der er en fangst, selvom du dog betaler mere, og det er transaktionsgebyret på 3%, som Weebly opkræver på dit salg.

I al ærlighed er denne sats rimelig, da du kan bruge deres betalinger og indkøbskurv funktioner. Hvis du skulle gå til det på egen hånd, ville du sandsynligvis skulle betale mere for at behandle betalinger online gennem en tredjepart.

Antallet af produkter, du kan liste, afhænger af, hvilken plan du vælger, og kun den dyreste forretningsplan giver dig mulighed for at sælge digitale varer såsom softwarelicenser eller lignende. Det giver dig også adgang til kuponer og lagerstyring.

Bedømmelse: Er Weebly et godt køb?

Jeg elsker Weebly, fordi det ikke føler behov for at undertrykke kunder gennem obligatoriske buy-ins og afpresningsrate. Faktisk, selv for forretningsplanen til $ 25 pr. Måned, får du funktioner, der vil koste dig meget mere end hvis du selv skulle implementere dem på en anden webhost.

Mens redaktøren er pæn og spiffy, har den nogle mangler – men jeg kan leve med dem. Hvis jeg skulle sammenligne dette med en anden e-handelsorienteret sitebuilder, er min tænkning, at det ville komme en mester ud i visse områder.

Det ser dog ud til at være bygget til e-handelsbutikker på indgangsniveau, og enhver, der har brug for et stort produktkatalog, skal muligvis handle andetsteds. Desværre ser det ud til, at de samtidig er svage i blogosfærezonen.

Slutresultatet har efterladt mig til at undre mig over, om Weebly virkelig forventer at konkurrere udelukkende på små til mellemstore e-handelswebsteder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me