El disseny i l’estil del vostre lloc web és la vostra primera oportunitat per impressionar els vostres clients.

Per sort, WordPress fa que sigui molt fàcil crear un estil que funcioni per a vosaltres. Si descarregueu un “tema”, podeu triar manualment l’aspecte del vostre lloc sense tocar una línia de codi.

Abans d’introduir els meus deu temes preferits de WordPress, aquí teniu el que heu de buscar en el vostre disseny de botiga en línia.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce és el motor que alimenta la vostra botiga en línia. És un conjunt d’eines que us connecta al vostre lloc i us permet vendre productes. Quan trieu un tema, ha de ser compatible amb WooCommerce. (Indicació, tots els temes que es mostren aquí.)
  2. Responsive DesignHalf de tots els usuaris d’internet ja estan accedint al web en un dispositiu mòbil, i als compradors els encanta utilitzar les seves tauletes! Un tema sensible significa que el vostre lloc web s’adaptarà a un telèfon intel·ligent, a una tauleta o a un escriptori de forma instantània.
  3. El tema, l’estil, la simplicitat i la navegació fàcil poden adaptar-se a l’estil de marca i als productes. Però assegureu-vos que és fàcil i fàcil de navegar. Penseu si el vostre tema crea una experiència d’usuari agradable.

Ara saps què buscar, aquí tens deu dels meus preferits que combinen les tres qualitats essencials.

Contents

1. Divi 2.0

Millor característica: Arrossegueu i deixeu anar la personalització

Divi 2.0

Divi és diferent a la majoria de temes de WordPress. No només inclou un estil o disseny. Amb aquest tema, podeu crear gairebé qualsevol disseny que vulgueu.

He vist que alguns usuaris diuen que és com fer servir lego! La qual és una brillant descripció del tema. Simplement, heu de crear el disseny preferit mitjançant blocs i reixes. S’integra perfectament amb WooCommerce i en pocs minuts podreu crear una magnífica botiga.

> Obtén ara el tema de Divi.

2. Shopsy

Millor característica: Disposició de la graella

Botiga

La botiga és divertida i lúdica, cosa que el converteix en el lloc perfecte per als pares que busquen iniciar una botiga infantil o potser un ventall de productes elaborats a mà.

  Com crear la vostra primera pàgina de destinació (+14 consells per optimitzar-la)

Imita la disposició de la graella de l’estil Pinterest, de manera que podeu mostrar molts elements alhora. El millor de tot és que els creadors l’han compatibilitzat amb les animacions, de manera que el vostre lloc web cobrarà vida!

> Obtén ara el tema de la botiga.

3. Zerif Lite

Millor característica: És gratis!

Zerif Lite

Generalment aconsello a la gent que inverteixi una mica de diners en el seu tema de WordPress. Els temes premium rarament costen més de 50 dòlars i suposa una gran diferència per a la professionalitat del vostre lloc.

Però, amb Serif Lite he trobat un tema gratuït que estic encantat de recomanar. És un disseny d’una sola pàgina, que el fa perfecte per a fronts senzills de botiga. És fàcil d’utilitzar i es veu bonic. Si ets nou a WordPress, aquest és un lloc ideal per començar. Si us agrada la versió gratuïta, podeu actualitzar el tema i desbloquejar una mica de potència addicional.

> Obteniu el tema Zerif Lite aquí.

4. Botiguer

Millor característica: Impressionants imatges

Botiguer

Amb un nom com “Shopkeeper”, ja sabeu que aquest tema està dissenyat per a un únic propòsit: ajudar-vos a vendre productes. El botiguer és tan senzill d’utilitzar, no és necessari conèixer cap codi. Probablement no voldríeu canviar massa, ja que la disposició preconstruïda sembla molt professional.

Aquest tema tracta sobre la captació de l’atenció amb imatges grans. És un dels meus temes preferits per a les botigues de moda en expansió.

> Obtén ara el tema del botiguer.

5. Punt Gran

Millor característica: Gran espai de capçalera

Punt Gran

Una de les tendències més importants en el disseny web actualment és l’ús d’enormes capçaleres amb fotografies irresistibles. El tema del Big Point us permet crear un lloc que està a la moda.

També inclou un control lliscant de revolució que significa que les teves belles capçaleres s’intercanviaran automàticament. Això impressionarà als vostres clients! Aquest és un altre tema que arrossega i deixa anar, de manera que no necessiteu cap tipus de coneixement tècnic per semblar excel·lent. Funciona perfectament amb WooCommerce i és especialment intel·ligent en una tauleta.

  Guia per a principiants de VPN: preguntes crucials per fer abans d’obtenir una VPN

> Obtén ara el tema més important.

6. Avada

Millor característica: Tema més venut de tots els temps

Avada

Avada és bastant similar al tema de Divi. Va utilitzar el mateix creador personalitzat d’estil “lego” que et permet crear un lloc web amb gairebé qualsevol estil que puguis pensar.

És probablement el tema més versàtil i flexible que hi hagi. Per tant, si voleu experimentar i trobeu el disseny perfecte, proveu Avada. S’ha anomenat “El ganivet de l’exèrcit suís dels temes de WordPress” perquè podeu fer tot el que vulgueu amb ell.

> Obtén ara el tema Avada.

7. Vigo

Millor característica: Elegant per als venedors de moda

Vigo

Potser Vigo és el tema més elegant aquí. Presenta un disseny blanc i net amb tones d’espai. Permet que els vostres productes prenguin el protagonisme i es venguin. Vigo sembla un lloc de moda professional; tot el que heu de fer és afegir els productes.

Però no és només una cara bonica. Proporciona als clients una navegació senzilla i senzilla. A més, té un parell d’anys, cosa que significa que els seus creadors han solucionat tots els problemes i netejat el codi. Això el converteix en un dels temes de càrrega més ràpida del mercat.

> Obtén ara el tema de Vigo.

8. Botiguer

Millor característica: La retina està habilitada

Botiguer

Si teniu una botiga en línia, les vostres imatges haurien de fer tot el que necessiteu. La gran fotografia ven productes. Per tant, necessiteu un tema que mostri les vostres imatges en el seu millor moment. Shopster està activat per la retina, de manera que qualsevol persona que vegi en una pantalla de retina veurà els seus productes amb tota la seva glòria.

També us proporcionen un enorme espai de capçalera lliscant per treballar. Si voleu captar l’atenció del vostre client amb imatges de gran definició seriosament, aquest és el tema que us convé.

  Per què heu de connectar Etsy a un lloc Wix i com fer-ho en 10 minuts

Com en tots els temes aquí, Shopster està configurat per treballar amb WooCommerce i s’integra perfectament. No hi ha cap treball dur!

> Obteniu el tema Shopster ara.

9. Senyor sastre

Millor bit: Desplaçament paral·lel

Sastre sastre

El desplaçament Parallax és una de les coses més interessants del disseny web en aquest moment. Potser heu vist alguns llocs que ja l’utilitzen. Quan es desplaça cap avall per un lloc de paralaxi, el contingut es mou a diferents ritmes, aparentment interactuant entre ells. Podríeu pensar que necessitareu un geni informàtic per crear aquest efecte. Però amb aquest tema, tot arriba de sèrie.

És un tema molt masculí, ideal per a la botiga de moda d’un noi. Aquest és un altre lloc web d’arrossegar i deixar anar, de manera que també és molt senzill crear la disposició.

> Obtén ara el tema de Mr Tailor.

10. Xiprer

Millor característica: Creat específicament per a WooCommerce

Xiprer

Aquest tema està dissenyat específicament al voltant de la caixa d’eines de WooCommerce. Això significa que pot estar segur que està realitzat amb els propietaris de botigues en línia. Han optimitzat tot el tema del comerç electrònic, adequant tots els aspectes per augmentar les vendes al vostre lloc web.

Una de les coses preferides d’aquest tema és l’opció Fons de vídeo. Fa que sembli que la vostra pàgina d’inici tingui una imatge en moviment. Perfecte per mostrar els seus productes amb estil!

> Obtén ara el tema del xiprer.

M’agradaria sentir tots els propietaris de botigues de WordPress que hi ha. Quins temes utilitzeu i quins són els preferits?

Ara, fes un cop d’ull als 9 millors allotjaments de WordPress gestionats. Sens dubte, aquests serveis faran que el rendiment de WordPress sigui nou.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me