Virtuaaliset yksityiset verkot (VPN) on suunniteltu tietoturvaan ja yksityisyyteen, mutta tarvitsetko todella sellaista? Vastaus todella riippuu siitä paikasta, josta käytät Internetiä. Maat suhtautuvat Internetin käyttäjiin eri tavoin, joten myös kanadalaisten on tarkasteltava VPN-verkkoja?

Koska se on lähellä Yhdysvaltoja, ei ole ihme, että Kanada on mennyt tiukasti samoihin suuntiin Internet-sensuurin suhteen. Itse asiassa Kanadan hallitus on viime vuosina ollut häiritsevässä liikkeessä lisätäkseen Internetin käyttäjiä koskevaa sääntelyä.

Vuonna 2023 Kanadan korkeimman oikeuden ratkaisu osoitti tämän selvästi – että Kanada suostui maailmanlaajuiseen Internet-sensuuriin. Lisäksi käyttäjät, jotka haluavat osallistua P2P-tiedostojen jakamiseen, joutuvat myös tarkkailtavaksi, kun piratismin vastaiset valvontayritykset kiinnittävät huomionsa maahan.

Jos olet Kanadassa ja olet alkanut huolehtia näistä liikkeistä – olet oikeassa, koska se on todella todellinen.

Contents

Kanadan korkeimman oikeuden päätös osoittaa Internet-sensuurin hyväksynnän

Vaikka Kanadan kehitys viime vuosien aikana on teknisesti liittynyt suoraan VPN-verkkoihin ja Internet-yksityisyyteen, se osoittaa huolestuttavia suuntauksia. Vuonna 2023 Kanadan korkeimman oikeuden päätöksessä hyväksyttiin yrityksen pyrkimykset estää tiettyjen verkkosivustojen estäminen.

Vaikka tämä perustui hyvin erityiseen tapaukseen, se osoittaa, että oikeusjärjestelmä voi nojautua tiukasti sensuurin toimintaan jossain muussa muodossa. Päätös vaikutti jopa Googleen, koska tuomioistuimen mielestä “Google oli Kanadan tuomioistuinten lainkäyttövallan alainen Kanadassa harjoitetun toiminnan perusteella”.

Päätös on huolestuttava, ja se on vaarana luoda erittäin vaarallinen ennakkotapaus maassa.

FairPlay Canada yritti estää verkkosivustoille pääsyn

Viime aikoina, kuten viime vuonna, Kanadan televiestintä- ja viihdeyritysten koalitio yritti ehdottaa niiden verkkosivustojen estämistä, joiden väitettiin olevan tekijänoikeusrikkomusten kohteena. “FairPlay Canada” -niminen ryhmä pyrkii perustamaan elimen, joka on tarkoitettu lähettämään luetteloita sivustoille, jotka estävät kanavan radio-, televisio- ja teletoimikunnalle (CRTC)..

Mikä parasta – koalitiossa ei olisi valvontaa, mikä tarkoittaa, että he voisivat periaatteessa tehdä mitä haluavat. Muutto tapahtui, koska ryhmä käytti vuotta vanhaa väitettä, joka oli hajotettu ympäri maailmaa vuodeksi, että tämä tekijänoikeuksien alaisen median laiton suoratoisto vahingoitti yrityksiä.

Onneksi tämä räikeä yritys tarttua Internet-sensuurin hallintaan hylättiin yhdessä suuren kritiikin kanssa. Syynä siihen, että se hylättiin, oli vain siksi, että CRTC väitti, että tekijänoikeuslaki ei kuulu sen valvontaan.

Tämä on huolestuttavaa, koska FairPlay Kanadan kaltaiset ryhmät saattavat mahdollisesti saada tällaisen sääntelyn hyväksyttäväksi – jos se löytää oikean valituskeinon.

Kanadassa on jo tiukat piratismin vastaiset lait

Maat ympäri maailmaa noudattavat tekijänoikeuslakejaan eri tavalla. Esimerkiksi monet olisivat tietoisia siitä, että yritykset harjoittavat kovasti P2P-tiedostojen jakajia oikeudenkäynneillä. Kanada ei ole erilainen tässä, ja sillä on itse asiassa hyvin samanlaiset oikeudelliset suuntaviivat asiasta.

Tämä on jo aikaisemmin johtanut sellaisten verkkosivustojen sulkemiseen, jotka eivät vain riko tekijänoikeuslakeja, mutta jopa toimivat näiden rikkomusten mahdollistajana. Nämä elementit ovat kaikki väärinkäytöksiin ja väärinkäyttöön avoimen järjestelmän ainesosia, mikä ei todellakaan ole hyvä merkki kanadalaisille, jotka saattavat yksinkertaisesti yrittää nauttia Internetistä ilman rajoituksia..

CSE: n mielestä se on lain yläpuolella

Tietoturvalaitosta (CSE) on aikaisemmin syytetty laittomasta toiminnasta Kanadan valvonnan yhteydessä. Merkittävin tapaus paljastui Snowden-vuodoissa, kun saatiin tietoa siitä, että se suoritti valvontatoimia maassa ilman lupaa.

Tähän päivään mennessä CSE jatkaa valvontatoimintaa maassa ja toteaa, että se “voi halutessaan pitää kirjaa kanadalaisten yksityisestä viestinnästä”. Tämä johti pieneen hikkaan vuonna 2015, kun kanadalaisia ​​koskevia tietoja jaettiin vahingossa liittolaisten kanssa. Oho.

Kuten Kanadan hallituksen entinen kansallisen turvallisuuden analyytikko Stephanie Carvin on sanonut “Yksi kansallisen turvallisuuden avainkysymyksistä on, että sinulla on oikeus olla kusipää.”

VPN: t ovat edelleen laillisia Kanadassa

Onneksi vastaus näihin seuranta painajaisiin ja mahdollinen sensuuri ei ole niin vaikeaa – Käytä VPN: tä. Ja mikä vielä parempaa, VPN-verkot ovat laillisia Kanadassa.

Ne ovat jo laajalti käytössä, ei vain hallituksen sisällä, mutta myös yrityksissä ja monissa muissa muodoissa. On kuitenkin varoitus. Jos valitset käyttää Kanadassa sijaitsevaa VPN: ää, hallitus voi pakottaa VPN-palveluntarjoajan vapauttamaan käyttäjätiedot tarvittaessa.

Vaikka suurin osa VPN-palveluista väittää, että he eivät pidä lokkeja, ota tämä ripaus suolaa ja tarkkaile käyttäjän lokit ja muut tiedot -käytäntöjä..

Mitä etsimme Kanadan VPN: stä

1. Yksityisyys ja nimettömyys

Koska olen selkeästi julistanut kauhu tarinoita, jotka olen jakanut yllä mielessäsi, mielestäni on hyvä aika ehdottaa, että on todella hyvä idea keskittyä Kanadan käyttäjien VPN: n yksityisyyteen ja nimettömyyteen liittyviin näkökohtiin. Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus seuraavat käyttäjiä, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää tarkalleen niiden pitäisi olla – yksityisiä.

  Yksityisen Internet-yhteyden katsaus: Miksi PIA on ei-kirjautuva yksityisyyden kuningas

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat, joilla on viiden ja neljäntoista silmän lainkäyttöalue.

2. Nopeus ja vakaus

Kun kotitalouden keskimääräinen nopeus on 100Mbps Kanadassa, VPN-nopeuksilla ei pitäisi olla suurta ongelmaa, koska melkein kaikkien ylimmän tason VPN-palveluntarjoajien pitäisi pystyä hallitsemaan tätä vertailuarvoa..

Vaikka se ei ole oikeastaan ​​ensisijainen sijainti useimmille VPN-palvelimille, syynä on syy – läheisyys Yhdysvaltoihin. Melkein kaikilla VPN-palveluntarjoajilla on vähintään yksi, ellei enemmän, palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa, joihin kanadalaiset pääsevät helposti pienen viiveen yhteydellä.

3. Turvallisuus

VPN-verkkojen suojapiiri on sama kanadalaisille kaikkialla. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Kysymys tässä on – eikö X VPN -palvelun tarjoaja valita säädettävät salausnopeudet? Se on todennäköisesti mitä sinun täytyy kysyä, onko tämä asia sinulle.

4. Geolokation huijaus

Huolimatta siitä, että he ovat Yhdysvaltain naapureita, kanadalaiset eivät vieläkään pääse Yhdysvaltojen rajoittamaan Netflix-sisältöön. Tämä on yksi syy siihen, miksi käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät VPN: ää – paikkatietojen väärentämiseen. Onneksi läheisyys tarkoittaa myös nopeaa pääsyä yhdysvaltalaisiin VPN-verkkoihin, mikä on hieno Netflixin suoratoistoon.

Varo sellaista, joka tukee Netflix-yhteyksiä, vaikka ne usein estävät monia.

5. P2P-tuki

Koska tiedostojen jakamisen torjunta on lisääntynyt tekijänoikeusrikkomusten takia, olisi hyvä käyttää siihen myös VPN-yhteys. Kaikki VPN: t eivät ole hyviä P2P: n kanssa, joten se, joka tukee sitä laajasti tai jolla on jopa P2P: lle optimoitu palvelin, olisi hyvä.

Tarkkaile VPN-verkkoja, joilla on P2P-liikennesäännöt palvelusehdoissaan selkeästi määriteltyjä, kuten TorGuard tai NordVPN.

Kanadan parhaat VPN: t

Kuten kaikissa VPN-testeissäni, ennen kuin arvioin niiden nopeutta, tuomitsen aina oman. Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

Perustaso (ei VPN) - Kanada

(Katso koko perustason nopeustestitulos täältä)

Koska asun Malesiassa, nopeuksini ovat yleensä suuret yhteydet Aasian alueen VPN-palvelimiin ja hitaammat, kun yhdistän palvelimiin Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Tätä testiä varten yhdistin Kanadaan toimivaan nopeustestauspalvelimeen saadakseni kuvan suhteellisesta nopeudesta etäisyydellä.

Kuten näette, VPN-vapaa yhteys Kanadaan vie minulta kohtuullisen nopeuden 160 Mbit / s.

Merkintä

 1. Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 1,34 CAD.
 2. Näytetty hinta perustuu 12 kuukauden tilauksiin. Hinta voi tulla halvemmaksi, kun tilaat pidemmän ajan.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (CAD)

5,35 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokit
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta

"Tyylikkään käyttöliittymän, vakaan nopeuden ja fantastisten pitkän aikavälin hinnasuunnitelmien ansiosta Nord on erinomainen valinta kaikille VPN-käyttäjille."

NordVPN on parantanut palveluitaan tasaisesti ja vuosi 2023 oli heille erittäin jännittävä. Vaikka hinnoittelu onkin ollut nopeaa, ne pysyvät erittäin kilpailukykyisinä ja tarjoavat vakavimman potkurin, jonka näemme tässä tänään erittäin haastavassa tilassa..

Ne ovat erinomainen valinta Kanadan parhaaksi VPN: ksi monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa.

NordVPN Speed ​​Test - Kanada

NordVPN Speed ​​Test Kanada – Vancouver-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeudella 34Mbps, tällä testikierroksella NordVPN onnistui saamaan etulyöntiaseman ExpressVPN: n suhteen. Mikä tekee heistä houkuttelevampia perusteellista on, että he eivät vain salli P2P-liikenne, mutta sillä on erityisesti optimoidut palvelimet P2P-liikenteelle!

Tutustu perusteelliseen arvosteluun NordVPN: stä saadaksesi selville, miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (CAD)

11,15 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyyden suoja offshore-alueella
 • Täysi 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijaintia

"Tämä VPN-hinta on melkein kaikkien BitCatcha-luetteloidemme yläreunassa yksinkertaisesti siksi, että se tarjoaa niin hyvää palvelua erittäin laajoilla kriteereillä – harvinaista VPN: lle!"

  Kuinka käyttää Qbittorrentia nimettömästi (näkymättömille torrentin latauksille)

Yksi parhaimmista VPN-palveluista, jonka olen koskaan testannut, ExpressVPN on toistaiseksi ollut suosituin valinta riippumatta siitä, mihin maahan sen parhaiten luokittelen. Sillä on valtavasti laaja valikoima palvelinpaikkoja ja monia palvelimia. Vielä parempi, se perustuu Ison-Britannian Neitsytsaarten alueelta, joka on tietojen säilyttämistä koskevissa laeissaan rento.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä kanadalaisten parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

ExpressVPN Speed ​​Test - Kanada

ExpressVPN Speed ​​Test Kanada – Toronto-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja ollut yhteydessä palvelimeen Kanadassa, onnistuin nostamaan 25Mbps: n alavirran nopeudella.

Tässäkin on huomionarvoista todellinen etäisyys Kanadasta, joka on niin pitkälle kuin se todennäköisesti voi saada. Suorituskyky, jota ExpressVPN näyttää tässä tapauksessa, ei vastaa sitä, mitä yleensä odotan heiltä.

Tutustu ExpressVPN: n täydelliseen arvosteluumme, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (CAD)

2,59 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

Surfshark voi olla uusi liiketoiminnassa, joka on juuri aloittanut toimintansa vuoden 2023 lopulla, mutta se on ilmestynyt räjähdyksellä. Vaikka se kenttää vähemmän kuin 1000 palvelinta 60-parittomissa maissa, se pystyy tarjoamaan vahvat ja vakaat yhteydet, kuten nopeustesteissämme näytetään.

He kykenevät myös käsittelemään P2P / torrenteja ja tarjoamaan monialueellisen sisällön saataville elokuvien suoratoistosivustoille, kuten Netflix. Minulle Netflixin pyhä graali on Yhdysvaltain alueen sisältöä, ja olen viimeisen puolen vuoden ajan saanut huijauskiertoni Surfsharkista ilman ongelmia.

Surfshark tarjoaa myös tälle palvelulle erinomaisen hintapisteen kahden vuoden suunnitelmaansa. Pidä silmällä tätä, ihmiset, se saattaa olla menossa ylöspäin luetteloissamme, kun enemmän aikaa kuluu!

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

surfsharkin nopeustesti Kanada

Surfshark Speed ​​Test Canada – Toronto-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (CAD)

6,69 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • TorGuard-varkauden välityspalvelin
 • Tukee 5 liitäntää

"Yksi parhaimmista VPN-tiedostoista P2P-tiedostojen jakamiseen, TorGuard on yksinkertaisesti pakollinen kaikille P2P-käyttäjille Kanadassa."

Yksi tärkeimmistä ratkaisevista tekijöistä TorGuardin sijoittelussa on, että se on erittäin P2P-ystävällinen VPN-palveluntarjoaja. Käyttäjäpuolelta ei ole paljon blingiä, mutta suorituskyky on huomattavaa.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät.

TorGuard Speed ​​Test - Kanada

TorGuard Speed ​​Test Canada – Vancouver -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

TorGuard, joka on yksi kolmen parhaan Kanadan VPN: n joukosta, täytti tietyt nopeusvaatimukset. Tämä osoitti testituloksessani Vancouver-pohjaisesta VPN-palvelimesta, ja taas kanadalaisten pitäisi pystyä sovittamaan nopeussuhde Yhdysvaltoihin perustuviin palvelimiin..

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää jotain menneeltä.

Lue tarkka analyysi TorGuardista saadaksesi lisätietoja!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

Huono

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (CAD)

4,69 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost tarjoaa turvallisen ja yksityisen palvelun, mutta ei ehkä ole yhtä tasaisella pohjalla ExpressVPN: n kaltaisille."

CyberGhosties ovat tyytyväisiä heihin ja he ovat varmasti yrittäneet olla lantion ja toiveikas markkinoinnissaan. Tämä on toinen VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä, mutta henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että ne saattavat olla hiukan ylenmääräisiä.

Erittely viisas CyberGhost puhuu hyvää puhetta, mutta käynyt läpi testin heidän kanssaan, suosittelen pientä ripausta suolaa. Muista kuitenkin, että tämä on rankinglista, joten odotukseni ovat melko korkeat.

CyberGhost Speed ​​Test - Kanada

CyberGhost Speed ​​Test Kanada – Vancouver-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Kanadalaisten on otettava huomioon, että suurin osa CyberGhost-palvelimista on EU-alueella, mutta onneksi heillä on myös Yhdysvaltojen puolella. Tämä tekee niistä houkuttelevan laajalle yleisölle paitsi kenties Aasian alueelta, jolla se on hiukan rajoitetumpi.

Valitettavasti heidän nopeustestauksen tulokset eivät näytä olevan Kanadan tasolla, ja tuskin käytin 5Mbps: n nopeutta. Muutama vuosi sitten tämä olisi ollut hyväksyttävää, mutta nykyajan nopean laajakaistan aikakaudella – melkein sietämätöntä.

  Kuinka salata torrentit (parempi nopeus ja yksityisyys)

Katso täydellinen arvostelu CyberGhostista saadaksesi lisätietoja!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (CAD)

8,70 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Suuri paranoidille, mutta ei ehkä ole kanadalaisten käyttäjien luettelon kärjessä. IPVanishia markkinoidaan hyvin, mutta sitä tuetaan heikosti."

IPVanish on kärsinyt viime aikoina paljon, koska se on kiinnittynyt tiettyihin – sanotaanpa – valitettaviin tapahtumiin. Siitä huolimatta, ota huomioon, että he ovat uuden hallinnassa ja toivottavasti sellaisista asioista tulee vain nopeusakkoja heidän menneisyydessään.

Kun siirretään nämä tapaukset syrjään, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja ylpeilevät vaikuttavilla nopeuksilla. Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta.

IPVanish Speed ​​Test - Kanada

IPVanish Speed ​​Test Canada – Vancouver -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Kuten mainitsin, IPVanish, sano mitä pidät heistä, tarjoaa mielenkiintoisia nopeuksia. Nämä numerot kykenevät ehdottomasti nostamaan ne Kanadan parhaan VPN-luettelomme joukkoon. Sijaintini Malesiassa ja testin suorittamisen heidän Kanadan palvelimelta sain erittäin voimakkaan 41Mbps: n nopeuden.

Tämä on hyvä kanadalaisille, jotka muodostavat yhteyden heidän läheisyyteen oleviin palvelimiin, kuten Yhdysvaltoihin. Yksi merkittävä virhe tässä on heidän asiakaspalvelussaan, mikä on huono. Jos olet lähtöisin länsimaasta ja odotat tiettyä tukea – IPVanish laskee alle parin tason.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (CAD)

4,54 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tukee WireGuard-protokollaa
 • Mahdollistaa P2P-liikenteen
 • Ei tarkkaile liikennettä

"Luotettava ja mukana tulee hyvä yhdistelmä turvaominaisuuksia, PureVPN perustuu EU: n lainkäyttövaltaan."

PureVPN on yksi harvoista palveluista, joka näyttää keskittyvän nopeaan, nopeaan ja nopeampaan VPN-nopeuteen. Se on tarkoitettu tukemaan jopa 500 Mbit / s linjanopeutta, mutta joissakin tapauksissa kukaan arvata, kuinka pitkälle tämä vaatimus todella menee..

PureVPN Speed ​​Test - Kanada

PureVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Yksi suuri hyöty heidän kokeilustaan ​​on, että he ovat yksi harvoista markkinoilla, jotka sallivat pääsyn WireGuard-protokollaan – seuraavan sukupolven protokollaan, jonka oletetaan olevan valovuotta edellä OpenVPN: ää. Sen kattavuus on kuitenkin vähän rajoitettu, ja sitä on läsnä vain noin viidessä maassa.

Yhdistäminen Vancouver VPN -palvelimeen pääsin lähelle 20Mbps – ei maailman parhaita tuloksia, mutta jotain, joka toimisi silti monille käyttäjille. Ehkä tämä muuttuu, jos he päättävät jatkaa WireGuard-sovelluksen toteuttamista, mutta sitten muutkin, niin muutkin VPN-palveluntarjoajat.

8. NopeinVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (CAD)

1,11 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Optimoidut palvelimet P2P: lle
 • Mahdollistaa palvelimen hyppäämisen
 • Tukee 10 laitetta

"FastestVPN ei ole nopein, mutta se tarjoaa varmasti arvoehdotuksen, jota on vaikea haastaa."

NopeinVPN ei ole nopein, mitä olen testannut, mutta se ei ole myöskään hitain. Se tarjoaa rajoitetummille maille yhteyden loppumisen verrattuna moniin huipputason VPN-verkkoihin, mutta hinta on niinkin alhainen kuin 83 senttiä kuukaudessa. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, mikä tekee niistä hyviä myös tähän.

Alhaisilla hinnoilla on yksi vakava haittapuoli, ja se on rajoitettu suorituskyky ylitettäessä maantieteellistä estämistä. Viimeinkin havaitsimme, että FastestVPN ei voi antaa sinun käyttää Netflix USA: n sisältöä tai Ison-Britannian BBC iPlayer – bummer!

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Tarvitsenko todella VPN: tä Kanadassa?

Kun lähestyin ensimmäistä kertaa tätä aihetta, olin hieman varautunut, koska keskityn yleensä tiettyihin kiinnostukseni alueisiin. Tutkiessaan Kanadan maisemaa olin aivan huolestunut löytämästäni, ja ensimmäinen ajatukseni oli, että minun piti positiivisesti suositella jotain ystävillemme markkinoille.

Pohdinnan jälkeen tajusin, että skenaariota pelataan useissa maissa ympäri maailmaa samanaikaisesti. Jopa kotimaassani Malesiassa tehdään huolestuttavia liikkeitä kohti lisääntyvää sensuuria ja niin edelleen.

Suosittelen sen vuoksi kanadalaisille, että ne arvioivat nykytilannetta ja harkitsevat vakavasti yhden tämän luettelon VPN: n tarkastelemista suojautuakseen. Ystäväni, tilanne maailmanlaajuisesti on synkkä, paremmin kuin pahoillani.

Yhteenvetona voidaan mainita, että tässä on Kanadassa 3 parasta VPN: tä:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA / MO

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

CA $ 5,35

VISIT VPN

ExpressVPN

Hyvä

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

CA $ 11,15

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

CA $ 2.59 Hyödyllinen hinta

VISIT VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me