Recenzie NordVPN & Ghid pentru Torrent

NordVPN este o companie VPN Zero-Log cu sediul în Panama. Acestea sunt un serviciu VPN prietenos cu torentul și toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată pe servere din 30 de țări. De asemenea, primiți un serviciu de proxy Socks5 inclus în toate planurile, care funcționează excelent cu toți clienții principali torrent (uTorrent, Vuze, Deluge, etc). NordVPN este în continuare compatibil Netflix (unul dintre puținele).

Al nostru Recenzie NordVPN va face o scufundare profundă în serviciul lor din perspectiva unui utilizator torrent / file-sharing. Le vom analiza politica de confidențialitate, securitatea, funcțiile și multe altele.

Avem, de asemenea, un ghid de configurare, care vă arată exact cum să folosiți NordVPN pentru torrenting.

NordVPN vine cu o garanție de rambursare de 100 de zile, 100%, ceea ce înseamnă că puteți încerca serviciul lor pentru o lună completă, practic, fără riscuri.

Cea mai buna oferta: Economisiți 72% și obțineți NordVPN pentru 3,29 USD / lună cu cupon: WINTERDEAL

Profilul NordVPN

Software NordVPN

Software-ul VPN al NordVPN (versiunea Windows prezentată)

Recenzie NordVPN: Caracteristici

 • Zero Logs: Confidențialitate maximă. (Ideal pentru Torrents)
 • Criptare OpenVPN de până la 256 biți (aceeași forță ca și armata americană)
 • Compatibil cu Netflix: Unul dintre puținii furnizori care nu este blocat de Netflix
 • Software personalizat NordVPN: Disponibil pentru Mac / Windows / iOS / Android
 • Proxy Socks5 Inclus: Modificați adresa IP a clientului dvs. torrent
 • Lățime de bandă / viteze nelimitate
 • 6 conexiuni simultane: Protejați 6 dispozitive / computere simultan!
 • Torrents / P2P Permis: NordVPN are locații dedicate serverului p2p

Motivele principale pentru a alege NordVPN

Soluție universală, excelentă pentru torrente: NordVPN are toate caracteristicile de confidențialitate și securitate pe care le-ați dori pentru torrenting. O politică de confidențialitate Zero-log, servicii Socks5 + VPN, lățime de bandă nelimitată, software VPN personalizat și ghiduri excelente de configurare pentru a vă ajuta să configurați toate dispozitivele. NordVPN are sediul în Panama (un refugiu de confidențialitate, la fel ca Elveția).

Funcționează cu Netflix: Funcția „SmartPlay” a NordVPN este ca un SmartDNS încorporat care vă permite să accesați toate serviciile de streaming preferate (inclusiv Netflix) din orice locație a serverului.

Revizuirea NOrdVPN: Software

Software-ul desktop (Mac / Windows) al NordVPN este ușor, rapid și cu mare putere. Acesta vă oferă acces complet la toate cele 300 de servere din peste 55 de țări din întreaga lume. Iată un rezumat al caracteristicilor pe care le include:

Selectarea serverului

Puteți alege servere după tip, locație sau chiar un număr de server specific (multe locații au peste 10 servere unice). În vizualizarea „serverului”, puteți vedea timpul de ping și încărcarea% a fiecărui server.

NordVPN a utilizat utilizări specializate, inclusiv:

 • Criptare dublă (datele criptate de două ori, folosind taste separate)
 • Anti-DDOS: Perfect pentru jocuri
 • Transmitere ultra-rapidă: Deblocați Netflix, iPlayer, Hulu
 • IP dedicat: Obțineți propria dvs. adresă IP (nu este partajată cu nimeni)

Servere NordVPN pentru utilizare specială (AntiDDOS, DoubleVPN, Streaming)

Serverele de utilizare specială NordVPN adaugă funcționalități uimitoare pe care alte VPN-uri nu le au. Sunt cu adevărat populare, deci și destul de aglomerate.

Imagine

Software-ul personalizat al NordVPN (versiunea Windows)

Setări software

Meniul setărilor NordVPN vă permite să comutați / opriți anumite funcții, să alegeți protocolul VPN și să reglați anumite setări de securitate.

Protecția scurgerii DNS: Asigurați-vă că Furnizorul de Internet nu vă poate intercepta istoricul web forțând conexiunea dvs. să utilizeze serverele lor DNS. NordVPN are propriile servere DNS criptate sau puteți specifica un DNS terț de care aveți încredere (FreeDNS, ComodoDNS, etc.).

SmartPlay: Bifați caseta „SmartPlay” și puteți debloca Netflix, Hulu, HBOGo și iPlayer, indiferent de locația serverului pe care îl alegeți. Dacă sună ca magie, așa este. Este minunat.

Alegerea protocolului: Software-ul NordVPN folosește doar protocolul OpenVPN (mult mai sigur decât alternative precum PPTP). Cu toate acestea, puteți alege tipuri de pachete de date UDP sau TCP. UDP este mai rapid și va fi cea mai bună alegere pentru majoritatea utilizatorilor: Torrents, Streaming, Navigare generală.

Imagine

Alte caracteristici ale NordVPN

6 conexiuni simultane: NordVPN vă permite să folosiți serviciul pe 6 dispozitive simultan! Puteți instala software-ul pe un număr nelimitat de dispozitive și vă puteți conecta simultan cu până la 6.

Protocoale VPN: Deși software-ul NordVPN este doar OpenVPN, suportă și conexiunile VPN manuale prin protocoale PPTP sau L2TP / IPSec / IKE, dacă dispozitivul dvs. nu este compatibil cu OpenVPN..

Tor-Over-VPN: NordVPN oferă un server specific care vă va orienta traficul VPN prin rețeaua Tor pentru o mai mare securitate / confidențialitate.

Lățime de bandă nelimitată: Nu există o limită zilnică / lunară pentru cantitatea de date pe care le puteți transfera. A înnebuni!

Caracteristici de securitate NordVPN

NordVPN își asumă în serios securitatea și îndeplinesc sau depășesc standardele de criptare a industriei:

Forța de criptare: NordVPN folosește criptarea 256-AES (AES este cifrul standard implicit pentru securitate ridicată. Este unul dintre cele mai auditate și sigure cifre de pe Pământ). Criptarea AES pe 256 de biți este considerată incapacizabilă de toate atacurile cunoscute din terte părți de ghicire / decriptare.

Kill-Switch: NordVPN include un switch Kill-switch. Puteți adăuga orice aplicație / proces în curs în lista „Ucide” și dacă conexiunea dvs. NordVPN nu reușește, comutatorul de oprire va închide toate aplicațiile listate înainte ca adresa dvs. IP reală să se scurgă sau orice date pot fi transmise nesigur. Este o caracteristică minunată, în special pentru torrente / p2p. Trebuie doar să adăugați clientul Torrent (uTorrent, Vuze, etc) la lista „Ucide”.

NordVPN Switch Switch

Adăugați aplicații în lista „Ucide” din meniul „Setări” software

Politica de înregistrare NordVPN (Zero-Log!)

NordVPN se face publicitate ca un serviciu VPN fără logare. Această inovație în confidențialitate a fost pionieră de companii precum Acces la internet privat și Torguard. Acum, utilizatorii p2p / torrent apelează la aceste servicii „Logless” din cauza anonimității crescute pe care le oferă.

Din câte știm, politica de confidențialitate a NordVPN nu a fost testată în instanță. Până în prezent, numai Accesul la Internet privat a avut o modificare pentru a demonstra revendicările care nu sunt înregistrate.

Iată declarația NordVPN cu privire la Logging, direct din Politica lor de confidențialitate…
noi avem o politică strictă fără jurnaluri când vine vorba de a vedea activitatea utilizatorului online: având sediul în Panama, care este o țară prietenoasă cu internetul și nu necesită stocare sau raportare a datelor, suntem împuterniciți să refuzăm orice solicitare de la terți. Perioadă.
A fi situat în Panama este un avantaj masiv dacă ești extrem de conștient de confidențialitate. Alți furnizori de jurnal zero (cum ar fi PIA, Torguard & IPVanish) sunt situate în SUA, deci în teorie ar putea fi supuse unor citații guvernamentale sau solicitări de securitate națională ale ANS. Teoretic NordVPN poate fi imun (sau mai puțin vulnerabil).

Notă: Recomandăm întotdeauna utilizatorilor torrent / p2p să aleagă întotdeauna un serviciu VPN „Logless / zero-log” (cum ar fi NordVPN). Dacă faceți acest lucru, vă veți oferi o confidențialitate puternică în timp ce faceți torrenturi și va face practic imposibil să conectați activitatea torrentului dvs. la adresa dvs. IP reală în timp ce sunteți conectat la VPN. VPN-urile fără logică tind, de asemenea, să fie cele mai prietenoase cu torentul.

Proxy Socks5

NordVPN nu este doar un serviciu VPN. Toate planurile includ, de asemenea, accesul la servere proxy Socks5 în mai mult de 10 țări, inclusiv 5+ locații server-friendly pentru torrent.

Dacă descărcați frecvent torrent-uri, vă va plăcea flexibilitatea unui proxy Socks5, care poate fi configurat în clientul dvs. torrent preferat (uTorrent, Vuze, Deluge, etc). Un proxy este ca un VPN fără criptare, astfel încât vă schimbă adresa IP a torrentului, fără a încetini conexiunea. Puteți utiliza proxy + VPN împreună, astfel încât veți avea încă o criptare puternică (proxy intră în tunelul VPN), iar IP-ul dvs. va fi schimbat de două ori pentru o anonimitate mai mare.

Proxy-ul poate fi utilizat cu sau fără VPN. Unii utilizatori au descoperit că legăturile magnetice nu funcționează întotdeauna bine cu configurarea proxy-ului, așa că dacă aveți probleme la pornirea torentelor prin link-ul magnetului, încercați mai întâi „Forța de repornire (ing)” torrent. Dacă acest lucru nu funcționează, dezactivați doar proxy și utilizați doar VPN.

Cum să o configurați: Avem un ghid de configurare pentru uTorrent / Bittorrent în secțiunea ‘NordVPN for Torrents’ de mai jos.

Cum se utilizează NordVPN pentru TOrrents / p2p / Filesharing

NordVPN este o alegere excelentă pentru descărcătorii Torrent, în căutarea unui VPN anonim.

NordVPN are combinația ideală de:

 • O politică de confidențialitate „Zero-Log” (nu există jurnaluri sau înregistrări despre istoricul sesiunii VPN)
 • Proxy pentru șosete incluse: A doua opțiune pentru a anonimiza traficul dvs. de torrent
 • SmartPlay: Deblocați site-urile de streaming geo-restricționate, inclusiv Netflix, Hulu și iPlayer.

Cum se utilizează software-ul VPN NordVPN pentru torrenting

Folosirea propriului client VPN a NordVPN este cea mai rapidă / ușoară modalitate de a vă lansa și de a rula cu torrente private și sigure. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la una dintre numeroasele lor locații de server VPN (în mod ideal într-o locație prietenoasă cu torrentul, precum Olanda sau Elveția).

Pasul 1 – Deschideți software-ul NordVPN pe computer sau smartphone
Pasul 2 – Alegeți un server (vă recomandăm Olanda) și faceți clic pe „Conectați”

Alegeți locația serverului NordVPN

Asta e. Tot traficul de internet (inclusiv torentele) va fi acum dirijat pe serverele NordVPN. Este bine să faceți pasul 3 prima dată când utilizați NordVPN, doar pentru a vă asigura că funcționează corect.

Pasul 3 – Testează configurația VPN cu un torrent de test IP
Urmați acest ghid: Cum să verificați adresa IP a torrentului

Cum să setați Proxy NordVPN Socks pentru torrenturi

Opțiunea de proxy Socks5 de la NordVPN poate fi utilizată în toți clienții majori de torent desktop. Avem ghiduri de configurare proxy (nu specifice NordVPN) pentru: uTorrent, Deluge, Vuze, QBittorrent, & Tixati.

Avem, de asemenea, ghiduri pentru cele 2 aplicații Android care acceptă proxy: tTorrent & Flud.

Dacă nu sunteți sigur dacă doriți sau nu să folosiți proxy, verificați: VPN vs. Proxy (pentru torrenturi)

Pasul 1 – Obținerea numelui de utilizator / parolă

NordVPN folosește exact aceeași autentificare / parolă, indiferent dacă utilizați VPN sau Proxy. Vă veți seta datele de autentificare la înregistrare și puteți retrage o parolă uitată prin e-mail.

Pasul 2 – Alegeți un server

NordVPN permite p2p / torrents în anumite locații de server (în prezent 12+ țări acceptă p2p). Serverele specifice din fiecare locație permit, de asemenea, conexiuni proxy Socks5. Iată lista completă a serverului NordVPN.

Puteți vedea încărcarea curentă a serverului pentru fiecare server (cât de aglomerat este). În coloana „Nume”, copiați numele serverului pe care doriți să îl utilizați pentru acest tutorial. Este important să vă asigurați că există o „marcă de verificare” în coloana SOCKS5 pentru serverul ales, care indică faptul că acest server acceptă conexiuni proxy.

Vom folosi: nl2.nordvpn.com pentru acest tutorial, dar puteți utiliza orice locație a serverului doriți, atât timp cât suportă Socks5 și p2p.

Locațiile serverului NordVPN p2p (care acceptă proxy Socks)

Alegeți o locație a serverului din secțiunea „P2P” din lista de servere NordVPN. Asigurați-vă că serverul acceptă Socks5

Pasul 3 – Adună toate informațiile de care ai nevoie pentru a configura clientul torrent

Pentru a configura proxy-ul în orice software de client torrent, aveți nevoie de 4 informații:

 1. Nume de utilizator (la fel ca numele dvs. de utilizator VPN)
 2. Parola (La fel ca parola VPN)
 3. Adresa serverului: Folosim nl2.nordvpn.com, dar puteți folosi nl3, nl4 sau o altă țară cu totul (lu1.nordvpn.com, lu2, etc).
 4. Port # 1080 (Toate serverele proxy de șosete NordVPN folosesc portul 1080)

Pasul 4 – Configurarea proxy-ului în Torrent Client

Folosim clientul uTorrent / Bittorrent pentru acest ghid (pentru că în prezent este cel mai popular), dar avem, de asemenea, ghiduri pentru majoritatea clienților torrenți majori. Înlocuiți informațiile pe care le-ați adunat la pasul 3 pentru informațiile afișate în ghid.

Alte ghiduri de configurare: Vuze, Deluge, QBittorrent

1. În uTorrent, accesați Meniul > Opțiuni > Preferințe (sau apăsați Ctrl + P în Windows)
2. Faceți clic pe fila „Conexiune” din partea stângă a meniului de preferințe
3. Bifați caseta „Autentificare”, astfel încât să puteți introduce numele de utilizator / parola
4. Modificați setările pentru a se potrivi cu cele de mai jos, introduceți propriul nume de utilizator / parolă / nume nume

 1. Alege SOCKS5 din meniul derulant
 2. Adresa serverului (din coloana „Nume” din lista de servere NordVPN
 3. 1080
 4. Numele dvs. de utilizator NordVPN
 5. Parola dvs. NordVPN

Setări proxy uTorrent (Socks NordVPN5)

Configurarea proxy NordVPN în uTorrent. Afișat cu redirecționare automată (dacă routerul dvs. acceptă UPnP)

5. Asigurați-vă că fiecare casetă din secțiunea „Server proxy” este bifată. Aceste setări împiedică uTorrent să scurgă anumite conexiuni în afara tunelului proxy (rău). Vrei să te asiguri că uTorrent folosește adresa IP proxy pentru toate conexiunile peer și tracker.

Port de listare / UPnP
În imaginea de mai sus, avem toate casetele bifate în secțiunea „Portul de ascultare”. Dacă aveți UPnP activat în router, aceasta este cea mai bună / cea mai simplă opțiune. Cele mai multe routere au uPnP activate în mod implicit. uPnP este practic o tehnologie de rutare automată a porturilor.

Dacă încercați aceste setări și nu funcționează, este posibil să fie necesar să încercați redirecționarea manuală. Dacă deja redirecționați manual uTorrent prin router, debifați casetele, cu excepția „Excepție firewall Windows” și introduceți portul uTorrent redirecționat în caseta „Portul folosit pentru conexiunile primite”. Pentru mai mult ajutor, consultați acest ghid de redirecționare a portului pentru uTorrent.

Pasul 5 – Verificați adresa IP a uTorrent (verificați configurarea proxy)

După ce apăsați aplicați cu toate setările proxy afișate mai sus, descărcați un torrent de testare și vedeți dacă funcționează. Dacă o face, probabil că proxy-ul dvs. funcționează corect. Dacă nu puteți descărca un torrent, verificați dublu setările de utilizator / parolă / adresă / port.

Cel mai bun mod de a verifica proxy-ul este să anonimizezi în mod corespunzător descărcările de torrent este să verifici IP-ul torrentului dvs., folosind un torrent de urmărire IP personalizat.

Cum se compară NordVPN cu alte VPN-uri prietenoase cu torentul?

NordVPN are practic toate funcțiile pe care le-ați dori într-un VPN dacă intenționați să îl utilizați în principal pentru descărcarea torrenturilor. NordVPN are, de asemenea, bonusul suplimentar al tehnologiei SmartPlay, care este de neegalat de alte VPN-uri.

Mai întâi să ne uităm la pro și contra…

NordVPN Pro

NordVPN are toate funcțiile dorite într-un VPN torrent:

 1. Adevărata politică de confidențialitate „Zero-Log”
 2. Torrents permise (deși numai în anumite locații din 12 sau mai multe țări)
 3. Criptare de 256 biți
 4. Protecție împotriva scurgerilor IP (Kill-switch și DNS Leaks)
 5. Software personalizat pentru toate platformele majore (PC / Mac / Android / iOS)

Iar caracteristica SmartPlay este un bonus uriaș. Puteți viziona Netflix sau Hulu cu un singur clic în timp ce călătoriți pe plan internațional, unde 90 +% din alte VPN-uri sunt blocate.

Politica de rambursare 100%: NordVPN oferă o politică de restituire necondiționată de 30 de zile (PRO mare), astfel încât să puteți încerca serviciul lor, practic, fără riscuri.

NordVPN Cons

Există doar 2 aspecte negative pe care le-am găsit cu NordVPN în testarea noastră:

 1. Serverele lor tind să fie ceva mai aglomerate decât alte VPN-uri, astfel încât s-ar putea să nu puteți extrage o conexiune ultra-rapidă. Încă avem 25+ Mbps în multe locații de server, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a face flux netflix în 4k.
 2. Puteți alege țara serverului dvs., dar nu orașul. Aceasta nu va fi o problemă pentru majoritatea oamenilor, dar am considerat ușor enervant faptul că nu am putut alege un server din Eastcoast USA și, în schimb, software-ul alege doar o locație a serverului din SUA. Echipa lor spune că funcția va fi adăugată în viitor.

NordVPN împotriva altor VPN-uri

Funcțiile oferite de NordVPN sunt foarte asemănătoare cu alte 2 servicii VPN prietenoase cu Torrent-friendly: Acces la internet privat și IPVanish.

Iată câteva indicații despre care să alegeți…

Alegeți NordVPN dacă:

 • Accesul Netflix / Hulu este important. Smartplay-ul este nemaipomenit. PIA & IPVanish sunt blocate de Netflix.
 • Doriți mai multe locații pe serverul Socks5 (PIA, IPVanish au doar 1)
 • Vrei un furnizor VPN care nu are sediul în SUA
 • Conexiunea dvs. de internet este de 30 mb sau mai lentă

Alegeți IPVanish dacă:

 • Vrei VPN-ul cel mai rapid (IPVanish este capabil de 100Mbps + viteze)
 • Nu vă deranjează să plătiți mai mult pentru a obține performanțe / suport / viteze mai bune

sau…

 • Citiți recenzia noastră IPVanish
 • IPVanish vs. NordVPN (comparație completă)

Alegeți acces la internet privat dacă:

 • Vrei cea mai bună valoare (cele mai multe caracteristici la cel mai ieftin preț)
 • Vrei mai ales un VPN pentru torrenting
 • Doriți mai multe opțiuni de criptare (PIA vă permite să modificați puterea de criptare sau să comutați cifrarea. Neat.)
 • Vrei o VPN dovedită cu log-zero (Revendicările PIA au fost testate în instanță de către FBI și confirmate).
 • Crezi 3,33 USD / lună pentru lățimea de bandă / viteze nelimitate sună ca o afacere bună (Citiți recenzia noastră PIA completă)

Gânduri FInal și alte ghiduri utile…

NordVPN este o VPN solidă, completă. De asemenea, sunt cea mai bună alegere dacă doriți să accesați Netflix (nu am găsit alte VPN-uri cu log zero care să fie încă compatibile cu Netflix).

Politica lor de rambursare de 100 de zile de 100% este minunată, așa că beneficiați de o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Nu avem nicio reclamație în ceea ce privește confidențialitatea sau securitatea lor și modul în care serviciul lor a fost o opțiune excelentă pentru utilizatorii bittorent. Acum plătim abonați de aproape 2 ani. Și dacă este puțin mai scump decât v-ați dori, obțineți PIA. Accesul la internet privat este cel mai bun VPN ieftin pe care îl puteți cumpăra (opțiunea noastră oricum).

Evaluări generale NordVPN: 88%
Caracteristici – 10
Securitate – 9
Confidențialitate – 10
Viteza – 7
Preț / valoare – 8

NordVPN 27 decembrie 2016 88/100 stele
Serviciu VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me