Contents

Hur man köper VPN-tjänst anonymt (steg för steg)

Medan de flesta människor är nöjda med att betala för ett VPN med PayPal eller ett kreditkort, vill en liten andel av VPN-abonnenterna ha maximal anonymitet. Detta inkluderar att betala för ett VPN anonymt. Om du är en av dessa människor (eller tror att du kanske vill vara) är den här guiden åt dig.

Vi visar dig:

 1. Varför betala anonymt?
 2. Översikt över anonyma betalningsmetoder
 3. Hur man betalar anonymt med BitCoin
 4. Hur du betalar anonymt med Store Presentkort
 5. Hur du döljer din IP-adress när du köper ett VPN

Varför betala anonymt?

I allmänhet är betalningar den minst anonyma interaktionen du har med en VPN-leverantör. Kreditkortsbetalningar måste ha åtgärder mot bedrägerier för att verifiera att de används av den verkliga ägaren. Det betyder att du måste ange ditt fulla namn och faktureringsadress.

Även om denna information vanligtvis lagras hos betalningsföretaget (inte VPN) är den fortfarande länkad till ditt konto för enkla framtida betalningar.

Detsamma gäller för PayPal-betalningar. VPN-leverantören har inte dina personliga uppgifter, men de kommer att ha din PayPal-e-postadress för framtida betalningar. Enbart detta är en länk som gör att ditt VPN-konto kan spåras tillbaka till dig personligen.

Behöver jag betala anonymt?

Enkelt svar: Antagligen inte.

Längre svar: I verkligheten, om inte en myndighet jagar, kommer ingen att ställa in din VPN-betalningshistorik. Dessutom, om du använder en riktig VPN-tjänst som inte loggar, finns det ändå ingen länk mellan din VPN-aktivitet och ditt personliga VPN-konto.

Detta innebär att till och med någon länkade dig till ett specifikt VPN-konto, de fortfarande inte skulle veta vad du hade gjort när de var anslutna till VPN.

Som sagt antar du att VPN-leverantören är helt ärlig om sin loggningspolicy. Om de i hemlighet höll loggar eller delade dem med ett annat företag / byrå, kunde din VPN-historik teoretiskt spåras. Detta är inte troligt men är en möjlighet.

Så vem ska betala anonymt?

Om du är personlig säkerhet / säkerhet / lycka beror på absolut anonymitet bör du 100% använda en anonym betalningsmetod. Till exempel om du är en:

 • Journalist uttalar sig mot en våldsam eller farlig regering
 • Visselpipa
 • Fritt tal förespråkare eller någon som skriver / kommenterar kontroversiella frågor (politik, abort osv.)

Om det är en självklarhet att om du försöker dölja din onlineaktivitet från ett land eller en regering, bör du ange din VPN-tjänst anonymt.

Torrent nedladdare: Det är förmodligen inte nödvändigt att betala anonymt, särskilt om du använder en noll-loggar VPN-tjänst som PIA. För 99.999% av människorna kommer det att vara onödigt. Naturligtvis är extra integritet aldrig en dålig sak…

Nackdelar med att betala anonymt

Du kan inte ställa in återkommande betalningar när du använder en anonym betalningsmetod. Du måste betala manuellt varje gång en betalning betalas (det finns inget sätt att fakturera någon med bitcoin).

  OnPay-gennemgang - 9 fordele og 4 ulemper ved OnPay-lønningsliste

Så om du vill betala anonymt rekommenderas att du väljer den längsta prenumerationslängden som möjligt (vanligtvis 1-2 år).

Detta ger dig några fördelar:

 • Du kommer bara att behöva betala en gång varje år
 • Du får den bästa rabatten (VPN: er tenderar att rabattera längre abonnemang många gånger. Ibland över 50%)
 • Om du betalar med presentkortmetoden betalar du en lägre% växelkurs (Presentkort $ > VPN $)

Översikt över anonyma VPN-betalningar och metoder

För att kunna betala för din VPN-tjänst anonymt måste du använda en ospårbar betalningsmetod. Det betyder att det inte finns någon länk mellan dig personligen och den betalningsform du använder.

De två populäraste ospårbara betalningsmetoderna är:

 1. kryptovaluta (anonyma digitala valutor som Bitcoin, Litecoin osv.)
 2. Förvara presentkort (Betala med presentkort från stora butiker som: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, etc.)

Bitcoin är den vanligaste anonyma betalningsmetoden. Numera accepteras det av mer än 50% av VPN-leverantörerna (och nästan alla topp-VPN: er). Bitcoin-betalningar är extremt anonyma, men det finns lite av en inlärningskurva för att köpa och utbyta bitcoins.

Fördelar med att betala med Bitcoin:

 • Vanligtvis accepterade anonyma betalningsmetoder
 • Växelkurser (kontant > bitcoin & Bitcoin > kontanter) är nära det exakta värdet, så $ -kostnaden för ytterligare anonymitet är låg.

Presentkort är undantagna av ett litet antal VPN-leverantörer. Det är extremt enkelt och effektivt som en anonym betalningsmetod. Du kan gå till en närliggande butik, köpa ett presentkort med kontanter och sedan överföra saldot på presentkortet till VPN-leverantören digitalt.

I utbyte ger de dig VPN-tjänst till en fast växelkurs (Presentkort $ > VPN-tjänst $)

I allmänhet kommer utbytesvärdet för ett presentkort att vara cirka 20-25% mindre än det faktiska överförda presentkortvärdet. Detta beror på att din VPN-leverantör faktiskt inte kan spendera presentkortet, de måste konvertera det till kontanter vilket innebär att du säljer det till en rabatt.

Detta ger också tid / svårigheter i slutet, så det är rättvist att de får lite extra $ som kompensation för att tillhandahålla tjänsten.

Fördelar med att betala med presentkort:

 • Lätt att skaffa
 • Lågteknologi (ingen inlärningskurva)
 • Kan köpa med kontanter
 • Extremt anonym
nackdelar:

 • Accepteras endast av vissa VPN-leverantörer
 • Betala vanligtvis 20-30% prispremie

HO att betala för ett VPN med Bitcoin

IPVanish betalningsmetoder (inklusive Bitcoin)IPVanishs betalningsmetoder (Bitcoin ingår)
De flesta stora VPN-tjänster accepterar bitcoin-betalningar. Leta bara efter Bitcoin-logotypen under “betalningsmetoder” på deras webbplats.

Bitcoin-betalningar kräver fyra steg:

 1. Skapa en Bitcoin-plånbok
 2. Köp Bitcoins
 3. Registrera dig för VPN-tjänst (med bitcoin-betalningar)
 4. Överför bitcoins till VPN-leverantören

Det finns ett par artiklar online som enkelt leder dig genom alla fyra steg. Här är ett par bra:

 • Bitcoin första gången köpguide
 • Köpa Bitcoins (Newbie-versionen)
 • Hur man köper Bitcoins (LocalBitcoin Guide)

Den bästa handledning som vi hittat är denna steg-för-steg-videoserie från LocalBitcoins (De är båda en Bitcoin plånbok och en Bitcoin-utbytemarknad, så att du kan lagra och köpa / sälja dina bitcoins på samma webbplats. Du kan också köpa bitcoins lokalt med fall från bankomater (om tillgängliga) eller till och med enskilda säljare)

  Sådan skjules din Torrent IP-adresse (trin for trin)

Ställ in din Bitcoin plånbok

Köp BitCoins

Betala för VPN

När du har satt upp en bitcoin-plånbok och bitcoins på kontot (eller tillgång till ett utbyte som låter dig köpa dem), är det ganska enkelt att betala för ditt VPN-abonnemang.

Så här fungerar det med IPVanish VPN

Steg # 1: Gå till att välja en VPN-plan och välj ‘Bitcoin’ som betalningsalternativ.

Bild

Välj en VPN-plan

Betala för VPN med Bitcoin steg 1-information

Ange din kontoinformation (giltig e-postadress krävs för aktivering)

Välj bitcoin som betalningsmetod

Välj “Bitcoin” som betalningsmetod

Steg 2: Skicka betalningen

När du har klickat på skicka-knappen genereras automatiskt en faktura för bitcoin-transaktionen. En unik bitcoin-plånbok skapas av VPN-leverantören för att få bitcoin-betalningen. På så sätt vet de vilket VPN-konto / användarnamn som har betalat för sin tjänst.

Fakturan visar följande information:

 • Plånbok #
 • Pris i Bitcoins (eller bråkdel av bitcoins)
 • QR-kod för att skanna på din telefon (om du har en mobil Bitcoin-plånbok-app)
 • “Betala med Bitcoin” -knappen. (Fungerar om din webbläsare har kopplat den länktypen till din bitcoin-plånbok)

Bild

Bitcoin-fakturan: Antingen slå ‘Betala med Bitcoin’ eller betala plånbok # direkt från din egen plånbok.

Du kan antingen slå “Betala med Bitcoin” eller bara logga in i din Bitcoin plånbok direkt och skicka en betalning av det exakta beloppet till det exakta plånbok-ID. Du kan kopiera och klistra in plånbokadressen (du behöver inte skriva in den).

Betalningsbekräftelse

Du bör få ett e-postmeddelande från VPN-leverantören som bekräftar mottagandet av Bitcoin-betalningen. Det kan ta var som helst från några sekunder till en minut eller två. Därefter får du ett aktiveringsmeddelande för ditt VPN-konto. Klicka på länken Aktivering.

Det är allt. Ditt konto är nu betalt och aktiverat. Du kan logga in, ladda ner programvaran och ansluta till VPN-nätverket direkt.
Besök IPVanish

Hur man betalar för en VPN med GIft-kort

Det finns några VPN som låter dig handla med stora presentkort för butiker för VPN-tjänster. Du behöver inte skicka kortet in, du anger bara kortets ID # och resten kommer att överföras elektroniskt till VPN-tjänsten. VPN debiterar vanligtvis en prispåslagning för denna tjänst (20-30%) eftersom de måste sälja presentkorten till mindre än deras verkliga värde för att konvertera dem tillbaka till kontanter.

Först behöver du ett VPN som tar presentkort:

VPN-tjänster som accepterar anonyma presentkortbetalningar

 • Privat internetuppkoppling (Bästa Torrent VPN 2014 och 2015)
 • IronSocket (Inkluderar Free Socks5 Proxy och SmartDNS med VPN-köp)

Betalningsprocessen

Så här fungerar det för att betala för privat internetåtkomst med ett presentkort:

Steg 1: Gå till privateinternetaccess.com

Steg 2: Rulla nedåt under de vanliga “köp vpn” -knapparna. Leta efter detta:

PIA-betalning med presentkortalternativ

Hitta alternativet “Betala med presentkort”

Klicka på knappen “Få VPN-åtkomst”.

Efter det får du möjlighet att välja ett presentkortmärke för att kontrollera växelkursen, eller till och med köpa ett presentkort online direkt om du inte har ett presentkort ännu.

  WordPress hastighet - Hvordan få 3s lastetid og 94% PageSpeed ​​Score

Det bästa alternativet är att köpa ett presentkort på $ 50 från ett stort företag som Walmart eller Starbucks som sedan kan bytas mot 1 års privat Internet-åtkomst (25% uppräkning jämfört med kreditkortsbetalning)
Därefter kan du direkt kontrollera ditt presentkortsaldo och se hur länge en VPN-prenumeration ditt saldo kommer att köpa dig. (Kontrollera ditt saldo kommer inte att köpa paketet, så om du inte gillar växelkursen behöver du inte göra handeln).

Kontrollera saldo på presentkort

Kontrollera ditt presentkortsaldo (och se växelkursen)

När du är nöjd med växelkursen och är redo att betala för ditt VPN-abonnemang klickar du bara på knappen “Betala” för att göra utbytet. Överföringen ska ske fullständigt mer eller mindre direkt och du får ett e-postmeddelande från Private Internet Access som bekräftar betalningskvitto och kontoaktivering.

Ladda bara ner programvaran, så kan du direkt ansluta till servern.
Registrering för privat internetåtkomst

Hur du kan HIDE din IP-adress när du köper ett VPN

Nästan alla VPN kommer att logga in viktig information om transaktioner (köp) på deras webbplats. Detta krävs för att förhindra kreditkortsbedrägeri (de måste se till att du inte betalar med ett stjålet kort). En av de mest inloggade informationsdelarna är din IP-adress.

Som ett resultat kommer många VPN-tjänster att förhindra användare att prenumerera när de är anslutna till en annan VPN-tjänst. De blockerar också transaktioner från populära webbproxy. Så det enklaste sättet att dölja din IP-adress är faktiskt att använda en offentlig internetuppkoppling som en wifi-hotspot på ett bibliotek eller starbucks.

Du kan använda din bärbara dator, surfplatta eller smartphone för att registrera dig för VPN-tjänsten, och IP-adressen som visas i transaktionsloggen kan inte spåras tillbaka till dig (det är en offentlig internetanslutning, inte ditt hemnätverk).

Det är en lågteknologisk men extremt effektiv lösning för verkligen privat VPN-åtkomst.

Sammanfattning och vidare läsning

Bara för att sammanfatta:

 • Du kan betala för ett VPN anonymt med Bitcoins eller presentkort
 • Få enkelt en gratis bitcoin-plånbok och köp bitcoins på localbitcoins.com
 • Dölj din riktiga IP-adress när du köper med allmän wifi
 • Se till att använda en giltig e-postadress, eftersom VPN-konton kräver aktiveringsbekräftelse

När din VPN-tjänst har betalats för och aktiverats bör du vara bra att gå. När din prenumeration löper ut kan du bara skicka en annan anonym betalning från samma konto (eller skapa ett nytt VPN-konto om du vill)

Här är några mer användbara artiklar och instruktionsguider…

guider
Hur man använder Vuze anonymt
Hur man använder uTorrent anonymt
Hur man använder Deluge anonymt
Hur du kontrollerar din Torrent IP-adress
Avblockera torrentwebbplatser i Storbritannien
Recensioner och VPN-jämförelser
Privat granskning av tillgång till Internet
IPVanish Review
Torguard Review
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs privat internetåtkomst
Proxy vs VPN för torrenting
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me