Contents

Как да използвате VyprVPN за торент

VyprVPN съществуват отдавна и въпреки репутацията си за качествено обслужване, те не са били известни точно с това, че обслужват потребителите на BitTorrent. Всъщност има множество съобщения, че Vyprvpn използван за блокиране / забрана на акаунти, които бяха уловени при изтегляне на торенти.

Но всичко това се променя и VyprVPN се преоткрива с нова политика за логване (без регистрация) и p2p политика (позволено).

Сега това означава, че VyprVPN заслужава да бъде споменат в залата на славата на Torrent VPN, заедно с любими като NordVPN и Частен достъп до Интернет? Вероятно не. Но те все още си струва да се разглеждат като всеобщ VPN, дори ако изтегляте торенти малко често.

Това е пълното ни ръководство за торенти с VyprVPN и най-добрите алтернативи на VyprVPN.

Относно VyprVPN

VyprVPN е основан от Рон Йокубайтис, интернет предприемач и ранен пионер на Usenet (той също основава Giganews).

Оттогава VyprVPN се превърна в един от най-популярните VPN в света и според нас един от най-добре проектираните. Техният софтуер е положително отличен. Освен това холдинговата компания на VyprVPN вече е базирана в Швейцария, което би трябвало да осигури още по-голяма защита на поверителността на тази вече първа компания за поверителност.

VyprVPN лого

Политиката на Torrent / P2p на VyprVPN

Допуска ли VyprVPN торент?

BitTorrent на VyprVPN & Политиката за споделяне на файлове p2p беше нееднозначна, но не повече. Тъй като върви с нулев дневник, VyprVPN добави официална „Политика за торентите“ към техните често задавани въпроси.

В него се посочва:
В Golden Frog ние изпитваме изключително уважение към вашата поверителност. Ние не регистрираме или запазваме никаква информация от VPN сесии или блокираме използването на каквито и да е портове. Тъй като нашата услуга третира целия трафик еднакво, разрешен е peer-to-peer и BitTorrent трафик.
Прогноза: VyprVPN позволява торент и не блокира и не дросели трафик на BitTorrent. Освен това, тъй като те не поддържат никакви дневници на сесията, трябва да има нулев запис на миналата ви активност на торент (или история на IP адресите) на техните сървъри.

VyprVPN торент / P2P политика

VyprVPN следи ли торентната активност

Доколкото ни е известно, VyprVPN не дроселира и не следи вашия торент трафик. VyprVPN е защитник на Net Neutrality и не дава приоритет или блокира определени видове съдържание. Според нашия опит доставчиците на VPN предпочитат да знаят възможно най-малко за трафика на своите клиенти. Вашият доставчик на интернет услуги може да направи пълното противоположно (още повече причина да използвате VPN).

Политика за зареждане

Каква е политиката за регистрация на VyprVPN?
VyprVPN вече е Zero-Log VPN доставчик и засега е единственият VPN, който е проверявал изцяло своята политика за регистриране от трета страна (бонус точки за прозрачност и доверие).

Те регистрираха, какво се промени? В края на 2018 г. VyprVPN премина от политика за задържане на метаданни от 30 дни към политика с нулево знание в отговор на предпочитанията на клиентите и тенденциите на пазара на VPN.

Как да разбера, че VyprVPN не съхранява регистрационни файлове? Е, в момента те са единственият доставчик, готов да бъде одитиран от трета страна. Пълният доклад за прозрачност е достъпен тук.

Подробен поглед върху политиката на журналиране на VyprVPN

снимка

VyprVPN обяснява новата си политика за регистрация на обикновен английски език (без легализиране) в своята политика за поверителност:

 1. Няма регистрационни IP адреси: VyprVPN не регистрира IP адреса, който използвате за връзка с техните сървъри, или този, който сте назначен.
 2. Няма метаданни за сесия: Те не регистрират времеви отметки или време за връзка
 3. Няма дневници за трафик: VyprVPN не регистрира съдържанието на вашия VPN трафик.
 4. Няма уеб история: VyprVPN не регистрира вашата уеб история, използване на приложения или DNS търсене.

Как да изтеглите торентите анонимно с VyprVPN

Използването на VyprVPN с любимия ви торент клиент е невероятно просто. И същите настройки работят за всеки торент клиент.

Как да използвате VyprVPN за анонимни торенти:

 1. Отворете приложението VyprVPN на вашето устройство
 2. Свържете се с местоположението на сървъра, подходящо за торент (препоръчваме Швейцария или Холандия).
 3. Включете Kill-Switch (така че вашият истински IP не изтича, ако VPN се прекъсне внезапно).

Това е. Сега можете да отворите торент клиента и да започнете да изтегляте. Ако за първи път използвате VPN, може също да искате да проверите IP торент IP адреса си, за да се уверите, че всичко работи правилно.

Свържете се с торент-приятелски сървър

1. Свържете се с VPN сървър (препоръчва се Холандия / Швейцария)

Настройки за превключване на превключване на VyprVPN

2. Включете „Kill-Switch“ в „Настройки“ > Настроики > Връзка

Изтегляне на торент в uTorrent

3. Отворете вашия Torrent Client и започнете да изтегляте торенти

снимка

4. Проверете вашия Torrent IP адрес (незадължителен)

Често задавани въпроси за Torrent VyprVPN Torrent

Ето отговори на най-често задаваните въпроси за използването на VyprVPN за торенти:

Мога ли доставчикът ми да види какво изтеглям?

Вашият интернет доставчик няма да знае какви уебсайтове, които посещавате (VyprVPN има частни DNS сървъри с нулев дневник) или дори че изтегляте торенти. Силното криптиране на VyprVPN не позволява на вашия интернет доставчик да чете или наблюдава вашия трафик.

Как да разбера дали VyprVPN работи?

Клиентът VyprVPN ще покаже анонимния IP адрес, който сте задали от техните сървъри. Можете също да потвърдите новия си обществен IP адрес, като използвате сайт като ipmonkey.com (той трябва да съвпада с IP показания в VyprVPN). Можете също така да искате да проверите IP адреса, както изглежда на връстници на BitTorrent.

Какви са някои алтернативи на VyprVPN?

Налични са няколко отлични VPN мрежи без достъп без VyprVPN. Въпреки че повечето не предлагат толкова добро софтуерно изживяване, колкото VyprVPN, някои предлагат и други предимства. Най-забележимата разлика е добавянето на прокси Socks5, който може да бъде конфигуриран във вашия торент клиент за втори хоп IP адрес. Някои VPN включват това безплатно.

* В никакъв случай не е необходим прокси SOCKS. VPN е изключително сигурен сам по себе си и като цяло ще бъде по-бърз, отколкото когато се комбинира с прокси. Малък процент потребители на bittorrent предпочитат да добавят прокси, тъй като на теория може да предложи леко предимство за поверителност (но по-ниска скорост и по-голяма сложност).

Ето някои VPN, които трябва да вземете предвид:

снимка

NordVPN

 • Soxy5 прокси включени в 10+ торен-приятелски места
 • p2p / оптимизирани сървъри (по-бързо изтегляне на определени места)
 • Без регистрационни файлове. Период.
 • Работи с Netflix, Hulu и други стрийминг услуги
 • 30-дневна 100% гаранция за възстановяване

снимка

IPVanish

 • Socks5 Proxy включен (холандски сървър)
 • Без регистрационни файлове.
 • Приложение Firestick / FireTV (чудесно за Kodi)
 • Изключително бързи скорости.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me