Sjećate se onih dugih mračnih noći kada razvijate teme ili izrađujete WordPress web mjesto, a nešto polazi nepovratno pogrešno? Tada ćete početi plakati u kutu i razmišljati o svim problemima kroz koje morate proći samo da biste ponovno instalirali WordPress da biste dobili čistu ploču.

Svi smo bili tamo.

Pa, možda samo ja s plačem, ali svi smo frustrirani ili barem malo nervirani zbog problema s ponovnim instaliranjem WordPressa zbog pogreške..

Prije nekoliko dana moj dragi šef zadužio me za pregled WP Reset, alata koji vam omogućuje da vratite WordPress u prvobitno stanje, sa samo nekoliko klikova.

WP resetiranje

Bye-bye, dugo mučne ponovne instalacije. Dugi, naporni i mučni procesi.

Ok, dramatična sam. Ponovno instaliranje WordPress-a nije sve tako teško, ali može postati prilično zamorno.

Mogućnost resetiranja WordPress-a na svježu ploču bez da se trudite s deinstaliranjem vjerojatno će spasiti prosječnu osobu svih 5 minuta, ali ovo je pogodnost bez koje ne mogu živjeti, nakon što sam okusila luksuz njenih prednosti.

Što je točno WP Reset

Ako ga ime nije dalo, to je alat za razvoj WordPressa koji vam omogućuje da povoljno vratite WordPress u prvobitno stanje u samo nekoliko klikova.

Zašto bi netko to trebao učiniti, pitate se?

Upotrijebimo kuhinju kao primjer. Zamislite da vam treba dugo vremena da skuhate razrađeno jelo, a onda ga pokvarite tako što ćete slučajno proliti čitavu bocu papra u tavu.

Morat ćete:

 1. Bacite sastojke u tavu.
 2. Pročistite tavu čistom.
 3. Čisti posuđe očistite.
 4. Ponovno pokrenite sve ispočetka.

Zaista vam ne treba toliko dugo da to učinite, ali ako biste mogli uštedjeti vrijeme pritiskom na gumb koji može eliminirati korake 1 – 3, ne bi bilo smisla da to učinite?

Isti koncept odnosi se i na razvoj WordPressa. Ponekad vam je potreban tek početak i pretraživanje, ovo je gumb koji prikladno radi sve to!

Koliko je jednostavno pomoću WP resetiranja?

Korištenje dodatka je stvarno jednostavno.

Možete preko njega preskočiti https://wpreset.com/ i tamo preuzeti dodatak, ručno ga prenijeti na svoj WordPress i aktivirati ga i dobro je da krenete.

Preuzmite WP Reset s WordPress.org

Odlučio sam se instalirati pretražujući ga putem značajke dodatka za WordPress, jer sam očito previše lijen da bih ručno izvršio preuzimanje i učitavanje.

Nakon nekoliko sekundi, dodatak se instalira i ja sam sretan čovjek.

WP Ponovno instalirano

Prije nego što nastavimo, mislim da je prikladno da vi dečki znate da patim od anksioznosti, posebno kada je riječ o radu s imovinom koja ne pripada meni

Stranica na kojoj testiram WP Reset nalazi se na poddomeni koja pripada prijatelju, i premda su mi pružena brojna uvjerenja da ništa ne može poći po zlu, mozak mi je zamišljao tisuću različitih scenarija kako stvari mogu krenuti krivo (k vragu) Murphy, tvoja je kriv što sam tako paranoična!).

Ne pomaže li to što WP Reset dolazi s mnoštvom znakova upozorenja koji zlobno glase: “NIJE NEMA!”

WP Reset Settings

Ipak, morao sam testirati ovaj dodatak, tako da sam ignorirao svoje trkačko srce i aktivirao WP Reset. Tada sam se pozdravio s ovom kutijom, što me još više nerviralo.

Upišite

Nema problema, ajmo završiti s tim. Uključio sam “resetiranje” u okvir i pritisnuo gumb.

Tada vidim ovo.

konačna potvrda

U to sam se vrijeme znojio od metaka, i sva ta upozorenja nisu bila od pomoći. Bio sam * ovaj * blizu skoka kroz prozor i samo ga završio.

Stisnuo sam zube, zatvorio oči i pritisnuo opasno veliko crveno dugme.

resetovanje

Stvari su bile neobično mirne. Ništa se životno nije dogodilo. Samo mala animacija koja mi govori da pričekam dok dodatak resetira WordPress. Animacija je bila neobično ugodna za gledanje, pomažući mi da malo olakšam svoju nemirnu dušu.

A onda se, na tren oka, dogodilo.

obnovljena

WordPress je vraćen u prvobitno stanje, u doslovno samo 3 koraka. Trebalo mi je sve jednu minutu da to učinim.

Provjerio sam ostale web lokacije koje žive na ovoj domeni i jesu li sigurne. Sve ostalo je bilo normalno, osim stranice na kojoj sam testirao ovaj dodatak.

Znajući da je sve dobro prošlo, uzdahnuo sam s olakšanjem.

Što ako slučajno resetiram web mjesto WP Reset?

Smisao cijele gore navedene priče bio je pokazati vam kako brzo resetiranje WP-a djeluje i koliko je sigurno koristiti.

Ne postoji način da slučajno resetirate bilo što pomoću ovog dodatka, jer je tim imao predviđanje za postavljanje višestrukih potvrda i upozorenja prije nego što nastavite pritisnuti resetiranje.

Instaliranje dodatka je tako jednostavno, kladim se da bih mogao pribaviti svoju tehnološki zahtjevnu baku da to učini.

Korištenje je također bilo vrlo jednostavno – Aktivirajte dodatak, utipkajte “resetiraj”, pritisnite tipku za prijavu, a zatim ponovno potvrdite predaju..

Pričekajte nekoliko sekundi i voila, vaš WordPress instalacija dobra je kao nova.

WP Resetirajte ostale značajke

Glavni cilj ovog dodatka je da vam pomogne resetirati WordPress, ali to ne znači da ne može imati značajke koje vam pružaju opcije o tome što želite raditi.

Na glavnoj traci “resetiranje” na nadzornoj ploči dodataka pronaći ćete opcije resetiranja nakon što možete ponovno aktivirati trenutnu temu, ponovno aktivirati WP resetiranje i ponovno aktivirati sve trenutno aktivne dodatke.

resetiranje posta

Te su opcije osobito korisne ako želite da vaše opcije, dodaci i teme budu upravo takve kakve jesu. WP Reset očistiti će sve čisto, ali ostavite svoje mogućnosti upravo onako kako želite.

U odjeljku “Alati” pronaći ćete opcije koje omogućuju pojedinačne mogućnosti resetiranja, poput:

 • Izbriši prijelazne
 • Očistite mapu prijenosa
 • Poništite opcije tema
 • Izbriši teme
 • Izbriši dodatke
 • Ispraznite ili izbrišite prilagođene tablice
 • Izbrišite .htaccess datoteku

Više mogućnosti

Nisam koristio ove opcije, ali lijepo je znati da su one tu u slučaju da su nam potrebne.

U malo vjerojatnom slučaju da nešto pogriješi, možete kontaktirati WP Reset vragove izravno za podršku ili možete zatražiti pomoć na javnom forumu.

Relevantna napomena – kada kontaktirate WP Reset za podršku, razgovarat ćete s osobama koje su izravno izgradile dodatak, tako da znate da ćete dobiti najbolju vrstu pomoći. Nema gluposti koja se plasira od ovih sjajnih ljudi!

Presuda

Moram priznati, prije nego što sam obavio ovaj pregled, zapitao sam se je li taj dodatak zaista potreban ili ne. Sve što radi je vraćanje WordPressa u prvobitno stanje, a to mogu učiniti jednostavnom ponovnom instalacijom. Zašto bi iko trebao ovaj dodatak?

Nakon testiranja ovog dodatka, trebao bih reći … nisam pametan čovjek.

Ponovno postavljanje WP-a je fenomenalno.

Kazati da nam u životu nije potreban dodatak poput ovog, znači reći da nam ne trebaju jastuci za spavanje. Definitivno možemo i bez njih … ali zašto bismo to, pogotovo kad nam život toliko ugodniji?

WP Reset je jednostavan za instaliranje, jednostavan za upotrebu, i što je najvažnije, vrlo zgodan. Također, vrlo se trudim, ali ne mogu da pronađem nedostatke ovog dodatka! Mislim da ću od ovog trenutka dalje morati instalirati ovaj dodatak sa svim WordPress web stranicama koje izrađujem.

Programi za WP resetiranje izrađuju programeri, tako da je to stvarno koristan alat. Ako niste jedan, nećete mu koristiti mnogo koristi, ali svejedno ga želite instalirati, za svaki slučaj ako vam je potrebno da ponovo instalirate WordPress.

Isprobajte WP Reset sebe besplatno ovdje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me