Folosești reclame Facebook?

Sunt o modalitate fantastică pentru proprietarii magazinelor online de a-și aduce produsele în fața unui public mai mare. Cel mai important, acestea îți aduc produsele în fața publicului potrivit.

Pentru proprietarii de comerț electronic, Facebook vă oferă o modalitate ușoară de a viza un client foarte specific și de a-i conduce înapoi la site-ul dvs. web.

Folosind anumite trucuri și sfaturi, puteți stoarce și mai mult din ele. Puteți obține mai multe clicuri, clienți mai direcționați și mai multe vânzări.

Contents

1. Folosiți un carusel cu mai multe produse

Facebook vă permite acum să alegeți un anunț de carusel cu mai multe produse. Există o mulțime de motive pentru care acest tip de anunț special crește rata de clic și reduce costurile.

reclame carusel

În primul rând, este interesant și interactiv. Clienții doresc să deruleze și să vadă mai multe produse. Intriga noastră naturală ne conduce să facem clic și să ne jucăm cu ea. Asta atrage mai mulți oameni la brandul dvs. și îi angajează.

În al doilea rând, arătați un grup de produse care lucrează împreună. Utilizați această opțiune pentru a spune o poveste sau pentru a explica modul în care interacționează mai multe produse.

În al treilea rând, folosiți-l arată o gamă mai largă de produse. Să zicem că vindeți echipamente pentru snowboard. Clienții ar putea să nu dorească imediat să cumpere un snowboard, dar puteți utiliza caruselul pentru a le arăta produse mai ieftine, cum ar fi cizmele sau ceara. Le oferă un motiv mult mai mare de a face clic.

2. Folosiți un anunț video

Algoritmul Facebook prioritizează activ conținutul video. Folosind un videoclip, anunțul dvs. este mult mai probabil să își găsească drum în feed-urile oamenilor. Nu numai asta, dar este mai atractiv ca format. Statisticile arată că mai mult de jumătate dintre utilizatorii zilnici de Facebook vizionează videoclipuri pe platformă în fiecare zi.

Clienții dvs. sunt mult mai predispuși să se oprească și să vizioneze un videoclip, deoarece începe să se joace instantaneu când defilează.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a arăta produsele dvs. în acțiune. De exemplu, Asos face acest lucru pentru a-și arăta gama de haine. Dacă dețineți un magazin de modă, puteți face singur un lucru similar. Când creați anunțul, alegeți formatul video.

Asos

(Deși, judecând după noua emoticon „față supărată”, nu toată lumea iubește noua gamă Asos!)

3. Folosiți Facebook „oferte”

Toată lumea iubește o vânzare, iar clienții dvs. sunt mult mai susceptibili să facă clic atunci când oferiți o reducere.

Dacă aveți o vânzare pe produsele dvs., puteți crea o reclamă specială pentru vânzare sau ofertă. De ce să nu creați o ofertă introductivă pentru a atrage oamenii? Uitați-vă la cum oferă oferta Macy cu 25% din toate produsele cu peste 100 USD.

Oferta Macys

Cel mai bun lucru despre această reclamă este faptul că clienții dvs. potențiali nu au nici măcar nevoie să părăsească Facebook pentru a-l răscumpăra. Există mai puține fricțiuni, iar acesta închide decalajul dintre o vânzare. Dând clic pe anunț, le oferă un cod unic, pe care îl pot utiliza pe site-ul dvs. web. Această metodă particulară folosește, de asemenea, „dovada socială”, arătând altora că „14, 991” de persoane au susținut-o deja. În total, acesta este un mod genial de a atrage clienții noi și existenți pe site-ul dvs. web.

4. „Creșteți” o postare populară existentă

Uneori, ne ferim să lansăm o reclamă, pentru că pur și simplu nu știm niciodată cât de bine va reacționa. Va face cineva clic? Va fi o pierdere de bani? De aceea, stimularea unei postări existente este o idee minunată. Puteți alege o postare care a generat deja tone de partajări, clicuri și interacțiuni. Cu alte cuvinte, știi că funcționează. Acum, pur și simplu sporiți-l pentru a ajunge la mii de oameni noi.

  Patnubay sa Email ng Marketing Bahagi 4: Mga simpleng Trick para sa 40% Buksan ang rate

Puteți alege să o promovați pentru persoanele care le plac deja pagina dvs. sau să vă adresați unor persoane noi. (Vă voi arăta mai multe trucuri de direcționare mai jos). Frumusețea unui post stimulat este că știți deja că produce rezultate. Promovează-l și aproape că ai garantat mai multe vânzări și atenție.

Promovează postarea

5. Nu mai vinde!

Nu orice reclamă trebuie să fie concentrată pe vânzări. De fapt, studiile arată că avem tendința de a tune reclame flagrante. Suntem atât de obișnuiți să vedem reclame online, încât le ignorăm automat. În schimb, căutați alte modalități de a obține valoare din anunțul dvs..

O opțiune este promovarea unui eveniment. Ca proprietar de comerț electronic, evenimentele sunt o modalitate fantastică de a crește nivelul de conștientizare a mărcii. Poate că ați putea găzdui un eveniment de lansare a produselor în zona dvs. Dacă dețineți un magazin de modă, puteți găzdui un eveniment pe catwalk sau puteți sponsoriza un eveniment vestimentar. Dacă conduceți un magazin de bijuterii, puteți găzdui un atelier în zona dvs. locală. Apoi folosiți un eveniment pe Facebook pentru a crea conștientizare pentru acesta.

Eveniment

Uită-te la modul în care Jasper’s Market folosește un eveniment pentru a-și afișa produsele. Nu vând în mod activ nimic, dar toate contribuie la vânzări eventuale.

6. Consolidă-ți în schimb identitatea de marcă

Acesta este un alt mod minunat de a face reclamă fără a vinde de fapt nimic. Luați North Face, de exemplu. Sunt un magazin în aer liber și de aventuri. Cu toate acestea, reclamele lor se concentrează pe consolidarea identității lor de marcă, mai degrabă decât pe vânzarea directă.

Fața de Nord

Ei înțeleg că reclamele pe Facebook funcționează cel mai bine atunci când sunt de natură vizuală, inspirată și virală. Pe termen lung, își vor construi baza de clienți și își vor consolida fidelitatea brandului cu această formă de publicitate.

7. Creați un apel personalizat la acțiune

Dacă mă întrebați, aceasta este una dintre cele mai bune funcții noi ale Facebook. În loc să folosească formatul casetei simple, Facebook vă permite acum să creați un apel personal la acțiune. Este încă extrem de subutilizat de branduri și de vânzătorii de comerț electronic. Cu toate acestea, va crește drastic rata de clic.

Creați un apel personalizat la acțiune

Când configurați anunțul, mergeți la secțiunea „text și linkuri”. Vă va permite să alegeți dintre câteva opțiuni derulante, cum ar fi „cumpărați acum”, „aflați mai multe”, „înregistrați-vă” etc. Puteți, de asemenea, să introduceți propriul apel personalizat. Acest lucru îi va determina în mod activ pe clienți să facă clic și va impulsiona vânzările potențiale.

apel personalizat la acțiune

Direcționarea

Facebook are capacitatea unică de a oferi publicitate de nișă. Înregistrează datele demografice și de localizare ale majorității utilizatorilor săi. De asemenea, își colectează interesele, hobby-urile și locurile de muncă. Toate acestea sunt foarte utile pentru proprietarii de comerț electronic. Cu toate acestea, există câteva modalități și mai puternice de a vă orienta reclamele. Iată câteva idei simple.

8. Direcționați vizitatorii site-ului dvs. web

Mulți proprietari de magazine folosesc instinctiv anunțurile Facebook pentru a ajunge la noi clienți. Cu toate acestea, este de fapt mult mai eficient să vizezi persoanele care au vizitat deja site-ul tău. Ei sunt deja familiarizați cu marca dvs. Ți-au răsfoit deja produsele. Există deja o conexiune acolo, așa că este mai probabil să cumpere de la dvs. Trebuie doar să le reamintiți! Folosind reclame Facebook, le puteți aminti despre site-ul dvs. web și vă puteți consolida identitatea de brand în mintea lor.

  17 podniků, které vyplácejí na Pokemon Go (a jak můžete také)

În primul rând, va trebui să utilizați o bucată de cod numită „pixel Facebook”. Îl plasați pe site-ul dvs. web, astfel încât Facebook să poată aduna informații despre cine vă vizitează site-ul. Acum, când configurați anunțul dvs., faceți clic pe opțiunea „Public personalizat”.

Traficul site-ului Taregt

Acum veți vedea această opțiune. Acum, Facebook va viza utilizatorii care au fost deja pe site-ul dvs. web. Este mult mai probabil să obțineți clicul și vânzarea folosind această tehnică.

9. Direcționează-ți abonații de e-mail

Din nou, aceasta folosește aceeași metodă de mai sus. Numai de această dată, publicul tău țintă este și mai strâns legat de tine. S-au înscris pe lista dvs. de e-mail, ceea ce înseamnă că sunt deja foarte interesați de produsele dvs. Câteva reclame atente pe Facebook vă vor stimula și mai mult conștientizarea brandului și îi vor convinge să cumpere.

Lista de e-mailuri țintă

10. Direcționați oamenii în procesul de cumpărare a ceva

Facebook a lansat recent o nouă secțiune a algoritmului de direcționare. Se numește „comportamente”, înconjurate mai jos.

Comportamentul de achiziție țintă

Dacă vă orientați către „comportamentul de cumpărare” din lista derulantă, puteți alege să vizați persoanele care se află în proces de cumpărare a unui anumit produs. Să presupunem că ați navigat pe site-uri web care doresc să cumpere o nouă consolă de jocuri. Utilizând cookie-uri pe browserul dvs., Facebook știe când ați căutat o consolă nouă, așa că începe să difuzeze anunțuri adaptate pentru jocuri. Probabil că ați experimentat asta singur.

În calitate de vânzător de comerț electronic, puteți răsfoi tabelele. Acum puteți viza persoane care se află în proces de cumpărare a unei console. Perfect dacă vindeți jocuri sau accesorii. Puteți face acest lucru pentru aproape orice: bijuterii, modă, ochelari de soare etc.

11. Persoane vizate în funcție de veniturile lor (sau de peste cheltuielile online peste medie)

Dacă stocați produse scumpe, publicitatea dvs. este în general pierdută la un student distrus! Să zicem că vindeți săpunuri de baie de lux la 100 USD o săpună sau ochelari de soare premium la 500 de dolari pe pereche. În mod clar, aveți în vedere o piață specifică, de ultimă generație. Nu am văzut niciodată un elev spart de 100 de dolari pe o bară de săpun, așa că aruncați doar bani publicitari în aer dacă promovați produsul dvs. pentru acest public larg.

Venit țintă

Vizând persoane care au doar o valoare netă mare sau un venit mediu ridicat, aveți mai multe șanse să vă atingeți publicul țintă.

De asemenea, Facebook îi clasifică pe cei care cheltuiesc mai mult decât media online. Desigur, acești utilizatori Facebook sunt fericiți să își scoată cărțile de credit și adoră puțin cumpărăturile online! Aceștia sunt utilizatorii perfecti pentru a viza, în special atunci când sunt restrânși cu interese și demografie.

12. Țintește-ți părinții în funcție de vârsta copiilor lor (sau țintește mamele în expectativă!)

Acesta este excelent pentru oricine vinde produse pentru copii, haine pentru copii sau produse pentru părinți. Dar, evident, există un decalaj imens de vârstă pentru părinții cu copii. Direcționarea „părinților” ar putea însemna cei cu un adolescent. Destul de inutil dacă vindeți accesorii pentru copii. Așadar, Facebook-l descompun în vârsta copiilor părinților.

Părinți țintă

Există, de asemenea, o categorie excelentă chiar sub aceasta pentru „mamele care sunt în așteptare”. Aceasta este o piață imensă pe care să o atingeți dacă vindeți haine pentru copii, iar Facebook vă permite să promovați direct tuturor mămicilor însărcinate din întreaga lume!

13. Vizează pe cineva într-o relație de lungă durată

Cuplurile care sunt la jumătatea lumii una de cealaltă adoră să-și trimită cadouri. Îi puteți ajuta, vizându-i direct. Facebook folosește diferitele sale analize pentru a identifica cuplurile care se află în relații la distanță lungă.

  Vydělávat 15 000 $ za POST. Proč je Instagram nyní nejlepší sociální sítí pro online prodejce

Relații de țintă

După cum puteți vedea în imagine, puteți viza și oameni dacă au o aniversare. Acești oameni caută invariabil un cadou în viitorul apropiat. Puteți viza și prietenii celor cu un nou loc de muncă sau prietenii unui cuplu angajat recent. Este vorba despre oameni care probabil caută să cumpere ceva.

Optimizarea imaginii

Facebook acordă prioritate imaginilor și videoclipurilor deasupra altor forme de conținut, așa că trebuie să le obțineți corect. Trebuie să oprești oamenii pe piesele lor cu o fotografie captivantă. Iată câteva trucuri care vă vor ajuta.

14. Folosiți un fundal alb

Experții în publicitate au făcut mii de teste și au ajuns la concluzia că fundalurile albe conduc mai multe clicuri. De ce? Pentru că, în general, atrage ochiul. Designerii web folosesc regulat spațiul alb pentru a face obiectul principal să iasă în evidență mai mult.

spatiu alb

În această imagine, vedeți cum portocaliu apare din ecran. Este stimulat de ecranul alb din spatele său. Ochiul clientului este atras automat către acesta și este mult mai probabil să facă clic pe link. Încercați singur cu propriile dvs. reclame.

15. Folosiți regula celor treimi

Regula treților este un principiu de proiectare care ajută la crearea unui sentiment de echilibru într-o imagine. Implementarea acestui principiu este ușoară; împărțiți imaginea în 9 căsuțe cu dimensiuni egale desenând două linii pe orizontală și două pe verticală. Plasarea subiectului principal al anunțului dvs. în secțiunile transversale ale liniilor desenate dă un sentiment echilibrat. Iată un anunț care a implementat această regulă:

Regula celor treimi

Acești oameni o iau absolut aici. Culorile strălucitoare apar, în timp ce există un sentiment de uniformitate și echilibru – totul datorită la îndemâna „regulă a treților”. Observați cât de intenționate sunt proporțiile obiectelor; două treimi din reclamă vor fi încălțămintea (obiect principal), în timp ce o treime finală va fi marca (obiect secundar). Aceasta oferă o ierarhie vizuală, în care sunteți mai întâi atrași de mochetele lor frumoase, apoi sunteți prezentat la brand. De asemenea, oferă produsului și logo-ului o tonă de spațiu pentru respirație, oferindu-i o atingere elegantă și bine echilibrată. Citiți mai multe despre principiile de design ale reclamelor Facebook.

16. Puneți întotdeauna produsul în mâna dreaptă

Acest truc poate părea ciudat, dar statisticile arată că produsele se vând mai bine atunci când sunt publicitate în mâna dreaptă a unei persoane. Nebun! Dar adevarat. Toate acestea se bazează pe cunoștințe de marketing vechi. Într-un magazin, de exemplu, articolele pe care le cumpărați în mod regulat sunt plasate pe partea dreaptă pe măsură ce vă deplasați în jos.

Coca cu mâna dreaptă

Puteți utiliza același truc online. Ochii noștri sunt atrași imediat de mâna dreaptă. Pentru majoritatea dintre noi, este mai firesc.

Puteți utiliza tot felul de trucuri minte jedi atunci când utilizați marketing online și publicitate.

BONUS TRICK! 17. Folosiți o cifră exactă pentru stabilirea prețurilor

Mintea ta procesează o cifră simplă mult mai rapid decât una cu penny. Deci, în loc să promovezi o pereche de ochelari de soare la 14,95 USD, promovează-i la 15 USD. Nu vă fie teamă să se ridice sau să se reducă în urma unei rate de clic mai bune.

Folosind aceste trucuri, puteți conduce cu mult mai multe vânzări atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Ca întotdeauna, sunt aici pentru a răspunde la toate întrebările pe care le aveți despre publicitatea Facebook sau marketingul în general. Mulțumesc pentru citit!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me