Lapsuutesi on vaikea elää uudelleen. Mutta paketin toimittamisesta kotiovellesi on jotain, joka voi melkein viedä sinut takaisin. Suurin osa meistä voi muistaa sen jännityksen ja tylsyyden, joka seurasi repimisen avaamalla lahjan syntymäpäivänämme tai jouluaamuna, kun olimme pieniä.

Mutta miten saada asiakkaasi nauttimaan jännityksestäsi tuotteesi vastaanottamisesta? Huolellinen pakkaaminen ja esittely voi mennä pitkälle. On olemassa graafisen suunnittelun markkinoita, kuten Designhill, joka tarjoaa sinulle upeat tuotepakkaussuunnittelut yrityksellesi. Täältä voit suunnitella pakettisi suunnittelemalla suunnittelukilpailun suunnittelijoilta ympäri maailmaa.

Contents

Rakenna tuotemerkki

Kyllä, asiakas on jo ostanut tuotteesi, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy lopettaa heidän pussittaminen. Tapa, jolla tavarat pakataan ja esitetään lähetettäväksi, voi olla tehokas markkinointityökalu – joten älä jätä sitä jälkikäteen. Verkkokauppana haluat keskittyä asiakkaidesi yleiseen kokemukseen.

Älä vain heitä tavaroita laatikkoon. Käytä sen sijaan pakkauksia tapana rakentaa tuotemerkkiäsi edelleen. Shorr Packaging Corp.: n tutkimuksen mukaan vain 11% asiakkaista on täysin tyytyväisiä pakkauksiin tänään. Vau – siinä on paljon tyytymättömyyttä, joka antaa sinulle mahdollisuuden loistaa. Pienellä huolella voit nostaa tavarat esiin tungosta verkkokaupan kentässä, ja saat asiakkaidesi palaamaan lisää.

Ota verkkokaupan liiketoiminta huomiota

Vain muutama vuosi sitten ihmiset eivät olleet tottuneet ostamaan asioita verkosta. Tosiaankin, he ovat ehkä ostaneet satunnaisesti jotain, jota he eivät pystyneet saamaan paikallisesti, mutta sähköinen kaupankäynti oli vain pieni häiriö koko taloudessa. Minun, kuinka ajat ovat muuttuneet.

Nykyään ihmiset eivät pelkää ostaa mitään ja kaikkea verkosta. Ihmiset ostavat kaikkea päivittäistavaroista ja hammastahnasta kalliimpiin tuotteisiin, kuten tietokoneisiin, ja jopa autoihin. Nimeät melko paljon, ja voit ostaa sen verkossa.

Vuonna 2015 Yhdysvaltain sähköisen kaupan myynti oli 287 miljardia dollaria. Ja muu maailma ei ole kaukana taaksepäin. Kiinan myynti oli 247 miljardia dollaria; Japanilla oli 76 miljardia dollaria ja Yhdistyneellä kuningaskunnalla lähes 67 miljardia dollaria. Suuntaus näyttää jatkuvan ylöspäin. Markkinatutkimusyhtiö eMarketer ennustaa globaalin online-myynnin olevan lähellä 2,4 biljoonaa dollaria vuonna 2023.

Koska niin monet ihmiset kääntyvät Internetin puoleen, haluat tehdä itsesi erottuvaksi ja muistettavaksi. Ensimmäisille asiakkaille heidän kynnykselleen laskeutuva paketti voi olla ensimmäinen kerta, kun he fyysisesti saavat nähdä ja tuntea tuotteesi. Kuinka se saapuu, on välttämätön tapa kasvattaa brändin uskollisuutta.

Jännitä asiakkaitasi kauniilla esityksellä

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat, on laatikko tai kirjekuori. Powerhouse-verkkokaupan Amazon pääosin pakata tavaransa yksinkertaisessa ruskeassa laatikossa, mutta tunnistettavalla pakkausteipillä ja logolla sivulla.

Amazon-ruutu

Vaikka ruskea laatikko on hieno, ei voida erehtyä, mistä pakkaus tuli. Jotkut vähittäiskauppiaat haluavat lisätä vähän enemmän lähetyslaatikkoon. Walmart kirjoittaa joskus yrityksen nimen kirkkain kirjaimin laatikon sivulle, eikä Shutterflin vilkkaita oransseja kirjekuoria, joita se käyttää tuotteidensa lähettämiseen, ei ole erehdyksessä. Toimituslaatikko voi auttaa rakentamaan juonittelun tunnetta. Haluat, että jopa naapurit miettivät mitä paketissa on?

  5-vaiheinen opas freelance-sosiaalisen median managerin palkkaamiseksi

Kauppiaiden on tietenkin oltava varovaisia, kuinka ne merkitsevät laatikon ulkopinnan. Et halua mainostaa kallista tavaraa koko maailmalle nähdäksesi, että istuu jonkun kuistilla vain kerjäämässä. Mutta jos et voi tehdä siitä jännittävää ulkopuolelta – lisää tyyliä sisälle.

Nykyään jopa tavaroiden pakkaamisesta on sosiaalinen näkökohta. Ihmiset käyvät sosiaalisen median kanavillaan jakaaksesi jännityksen uusimmasta verkkokaupastaan. Mikä hyöty online-kauppiaana, jos voit hyödyntää tätä ilmaista mainontaa saadaksesi arvokkaita suusanallisia arvosteluja.

Dotcomin vuonna 2015 tekemä e-Commerce Packaging -tutkimus, joka purkaa asiakaskokemuksen, totesi, että 39% vastaajista on jakanut kuvan tai videon sosiaalisessa mediassa ja 60% sanoi, että he jakaisivat todennäköisemmin tuotekuvan, jos se tulee lahjaksi- kuten laatikko, ei kirjoittamaton ruskea. Onko tämä sinä vakuuttunut lisäämään joitain oomph-pakkauksiasi?

Ihmiset nauttivat lahjojen vastaanottamisesta. Joten anna tuntea olevansa heidän syntymäpäivänsä. Mene eteenpäin ja lisää pieniä lisäominaisuuksia, kuten hieno pehmopaperi tai jopa henkilökohtainen kortti. Jos olet tarpeeksi pieni toimenpide, jopa lisäämällä asiakkaan nimellä tervehdys laatikon sisäosaan, he saavat hänet tuntemaan olonsa erityiseksi.

Jos saat asiakkaasi innostumaan, he ovat valmiita jakamaan kokemuksensa. Saatat jopa onnekas ja saada heidät jakamaan videon YouTube-videolla. Uskomatonta, että ihmiset tekevät tätä vain joukkoa. Vuodesta 2010 lähtien YouTube-videoiden, joiden nimessä on ”unboxing”, määrä on noussut 871%.

Yksi yritys, jolla ei ole pulaa videoiden poistamisesta YouTubeen, on Apple. Kirjoita vain ”iPhone unboxing” ja ylöspäin tulee yli neljä ja puoli miljoonaa osumaa. Ei yllätys – koska Apple hallitsee markkinoinnin yksityiskohtia.

iphone-box

Esimerkiksi tällä iJustinen YouTube-videolla, joka osoittaa hänen uuden Apple-kellon pakkauksen purkamisen, on jo yli miljoona näyttökertaa. Voit tuntea odotuksen, kun hän avaa ensin tavallisen lähetyslaatikon ja sitten kaivaa pian tutun paksun korkealaatuisen valkoisen Apple-laatikon. Hänen innokkuutensa on tarttuva, ja tällainen ilmainen mainonta synnyttää entisestään Buzzin Applen uusimmista tuotteista.

Käytä asiakkaillesi sopivia pakkauksia

Vaikka ihmiset saattavat arvostaa kaunista pakkausta, asiakkaasi eivät ole tyytyväisiä, jos tuotteesi saapuvat vaurioituneina tai niitä on vaikea avata. Asiakkaat voivat olla hankalia, ja jos he löytävät jotain ärsyttävää avaamalla paketin, he eivät epäröi jättää huonoa arviota tuotteellesi tai yrityksellesi.

fragile_box

Shorr Packaging Corp. kysyi vuoden 2016 verkkokaupan pakkausasetustutkimuksessa asiakkailtaan, mikä heidän mielestä oli pakettikokemuksensa suhteen häiritsevin tai ärsyttävä. Tässä he löysivät:

  Sähköpostimarkkinoinnin opas, osa 3: Lisää tuloja sähköpostitse tervetulleiksi -sarjassa

  • 55% vastaajista kertoi, että ärsyttävä numero yksi oli pakkauksia, joita oli vaikea avata.
  • Toinen numero 19: llä tulossa oli liiallinen pakkaus.
  • 13% vastaajista mainitsi vaurioituneen pakkauksen (ei varsinaisen tuotteen).
  • Kierrättämättömät materiaalit ärsyttivät 8% ihmisistä.
  • 4% ei pitänyt rumaa pakkaamista.

Koska huomaa, että pakettia avaavien ihmisten ykkönen on heille vaikea avata, se ei ole ketterä, joten ihmisten on helppo päästä tavaroihinsa. Kukaan ei halua taistella terävän veitsen käytön kanssa paksujen muovipakkausten avaamiseksi, jotka eivät tuhlaa. Ihmiset eivät myöskään arvosta sitä, että heidän on päästävä eroon kaikista pakkauksista, kun he ovat julkaisseet tavaransa.

Pidä ympäristö mielessä

Toinen mielenkiintoinen ote tutkimuksesta on, että kuluttajat ovat yhä tietoisempia tämän uuden verkkotalouden ympäristövaikutuksista. He ymmärtävät, että kaikki tämä verkkokauppa ei ole ilman ympäristökustannuksia. Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) mukaan pakkaukset vastaavat jopa kolmannekseen teollisuusjätteistä kehittyneissä maissa.

Haluat suojata lähettämiäsi tuotteita, mutta online-kauppiaalta et halua törmätä ympäristölle tuhlaavaksi ja välittämättömäksi. Nykyään pakkaukseesi on yhä enemmän ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Niin kutsuttu ympäristöpakkaus on kukoistava liiketoiminta. Pahvi on erinomainen valinta, koska se voidaan helposti kierrättää. Bonuspisteissä voit käyttää kierrätetystä sisällöstä valmistettua pahvia tai kuluttajan jälkeistä sisältöä.

Tuotteillesi lisätyn pehmusteen vuoksi voit käyttää kierrätyspaperista valmistettuja pakkausleikkeitä. Sitä on saatavana useissa väreissä ja se voidaan rypistyä lisäämään koristeellisuutta. Tai vanhanaikaisten Styrofoam-pakkausmaapähkinöiden sijasta on tärkkelyspohjaisia ​​vaihtoehtoja, jotka on valmistettu maissista, durrasta ja muista sadoista. Ne eivät ole vain ympäristölle parempia, mutta asiakkaidesi ei tarvitse hävittää hävittämistä. Kaada vain vettä kasviperäisten maapähkinöiden päälle ja tarkkaile niiden liukenevan tyhjään.

Tee asiakkaillesi helppo palauttaa esineitä

Monet menestyneet verkkokauppiaat arvostavat sitä, että sinun on oltava valmis hyväksymään palautukset, jos haluat jonkun ottavan sinuun mahdollisuuden. Jopa parhaat asiakkaasi haluavat tietää, että he voivat palauttaa tavaran, jos se ei sovi, on vaurioitunut tai ei toimi sen suhteen, mikä heillä oli mielessä.

Shorr Packaging Corp. havaitsi, että premium-ostajat (jotka määritellään kuluttamaan yli 200 dollaria kuukaudessa online-ostoksille) antavat paljon tuottoa. He havaitsivat, että 22% näistä ostajista ilmoitti palauttavansa vähintään neljänneksen verkkoostoksistaan. Mutta 95% näistä asiakkaista ilmoitti jatkavansa liiketoimintaa, jos palautusprosessi on helppo.

Haluat tehdä ihmisille mahdollisimman helpon palautuksen, jos he eivät ole tyytyväisiä. Yksi helppo ratkaisu, jota monet vaatekaupat käyttävät, on sisällyttää palautuspostituslomakkeet. Tee asiakkaallesi helppo laittaa tavaransa takaisin laatikkoon ja kiinnittää yksinkertaisesti etiketti.

Nordstrom, yritys, joka on pitkään luottanut laadukkaasta asiakaspalvelusta, sisältää palautusmerkinnän ja maksaa myös palautuskulut. Jos asut Yhdysvalloissa, sinun tarvitsee vain heittää tavarat takaisin laatikkoon, lyödä etiketti ja luovuttaa se postikuljettajalle. Sinun ei tarvitse vaivata matkustamista postitoimistoon tai UPS: iin, jotta paketti punnitaan ja postikulut lasketaan.

  10 älykästä Chrome-laajennusta, jotka nopeuttavat sähköpostisi tavoittamista

Joskus se on pieniä asioita. Trunk Club sisältää jopa nauhan, jonka avulla asiakas voi sulkea laatikon varmuuskopion. Koska vakavasti, jolla on aikaa metsästää rullanauhaa. Muihin jälleenmyyjiin, kuten Stitch Fixiin, kuuluu palautuspussi, joka on halvempi ja helpompaa postittaa sitten laatikko.

trunk_club

Pidä kustannuksesi alhaalla

Luovuus on hienoa, mutta et halua tulla liian hulluksi. Sinun on silti otettava huomioon toimituskulut.

Nykyään monet tärkeimmistä kuljetusyrityksistä, mukaan lukien FedEx, UPS ja DHL, käyttävät mittapainoa laskeakseen lähetyskulut alle kolmen kuutiometrin suuruisiin maapakkauksiin. Tämä tarkoittaa, että ne ottavat huomioon laatikkosi koon ja painon. Joten varmista, että valitsemasi laatikko sopii tavaroihisi. Postitus voi olla vaihtoehto myös, jos tuotteesi on pieni.

Riippumatta pakkauksen koosta, heitä varma pehmuste, vaikka se ei olisi murtuva. Et halua, että tavarani räpeilevät laatikon sisällä. Ole varovainen, ettet lisää liikaa painoa pehmusteellasi. Voit kokeilla yhtä yllä mainituista ympäristöystävällisistä vaihtoehdoista tai kevyttä kuplakääriä, jonka voit saada arkkina, rullina tai pussina.

Käytä pakkausmateriaaliasi jättämään pysyvä, positiivinen vaikutelma

Verkkokauppina sinulla ei ehkä ole fyysistä myymälää, mutta haluat silti antaa asiakkaillesi henkilökohtaisen ja ylellisen kokemuksen, ikään kuin he ostaisivat pienessä putiikissa. Toisin sanoen haluat, että he tuntevat olonsa erityiseksi. Olet todennäköisesti jo tehnyt tämän verkkosivustosi ja muiden vuorovaikutusten kanssa, mutta älä unohda aluetta, jota usein unohdetaan – pakkaamista.

Tapa, jolla tavarat pakataan ja esitetään lähetettäväksi, antaa pysyvän vaikutelman – ei vain asiakkaillesi, vaan mahdollisesti heidän ystävilleen ja jopa ystävien ystäville sosiaalisen median kautta.

Saatat tuntea olevani tyytyväinen myyntiin, mutta älä tuhlaa kultaista mahdollisuutta. Kauniilla, mutta käytännöllisillä pakkauksilla voit houkutella uusia asiakkaita ja yhtä tärkeätä on säilyttää jo olemassa olevat. Palaavat asiakkaat viettävät keskimäärin 67% enemmän kuin ensimmäiset asiakkaat, joten haluat tehdä vaikutuksen jopa niille, jotka ovat jo ostaneet sinulta.

Haluat ottaa asiakkaidesi koko prosessin huomioon. Heidän kauppa ei ole valmis, kun he napsauttavat osta-painiketta. Sinun on valattava heitä heidän paketinsa saapuessa. Tämä saattaa olla ero kertaluonteisen asiakkaan ja sellaisen henkilön välillä, joka on uskollinen tuotemerkkillesi ja tekee toistuvia ostoksia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me