Käytätkö Facebook-ilmoituksia?

Ne ovat fantastinen tapa verkkokauppojen omistajille saada tuotteitaan suuremman yleisön edessä. Tärkeintä on, että he vievät tuotteesi oikean yleisön edessä.

Verkkokaupan omistajille Facebook antaa sinulle helpon tavan kohdistaa tiettyyn asiakkaaseen ja ohjata hänet takaisin verkkosivustoosi.

Tiettyjen temppujen ja vinkkien avulla voit puristaa niistä vielä enemmän arvoa. Voit saada enemmän napsautuksia, kohdennetumpia asiakkaita ja enemmän myyntiä.

Contents

1. Käytä monituotekarusellia

Facebook antaa sinun nyt valita monituotteisen karuselli-ilmoituksen. On monia syitä, miksi tämä mainostyyppi nostaa napsautussuhdetta ja alentaa kustannuksia.

karuselli-ilmoitukset

Ensinnäkin, se on kiehtovaa ja vuorovaikutteista. Asiakkaat haluavat selata ja nähdä lisää tuotteita. Luonnollinen juonittelu saa meidät napsauttamaan ja pelaamaan sitä. Se vetää enemmän ihmisiä tuotemerkkiisi ja kiinnostaa heitä.

Toiseksi näytät ryhmän tuotteita, jotka toimivat yhdessä. Käytä tätä vaihtoehtoa kertoaksesi tarinan tai selittääksesi kuinka monien tuotteiden vuorovaikutus on.

Kolmanneksi, käytä sitä Näytä laajempi tuotevalikoima. Oletetaan, että myyt lumilautailutarvikkeita. Asiakkaat eivät ehkä halua heti ostaa lumilautailua, mutta karusellin avulla voit näyttää heille halvempia tuotteita, kuten saappaita tai vahaa. Se antaa heille paljon suuremman syyn napsautukseen.

2. Käytä videomainosta

Facebookin algoritmi priorisoi aktiivisesti videosisältöä. Videota käyttämällä mainos löytää todennäköisemmin tiensä ihmisten syötteeseen. Ei vain, mutta se on myös houkuttelevampaa muodossa. Tilastot osoittavat, että yli puolet päivittäisistä Facebook-käyttäjistä katselee videoita alustalla joka päivä.

Asiakkaasi lopettaa ja katsovat videon paljon todennäköisemmin, koska se alkaa heti toistaa, kun he vierittävät sitä.

Voit käyttää sitä myös osoittamaan tuotteitasi toiminnassa. Esimerkiksi Asos tekee tämän näyttääkseen vaatteitaan. Jos omistat muotikaupan, voit tehdä samanlaisen itse. Kun luot mainosta, valitse videomuoto.

ASOS

(Vaikka uuden “vihaisten kasvojen” hymiön perusteella voidaan päätellä, kaikki eivät rakasta uutta Asos-mallistoa!)

3. Käytä Facebookin tarjouksia

Kaikki rakastavat myyntiä, ja asiakkaasi napsauttavat todennäköisemmin tarjoamalla alennusta.

Jos sinulla on myynti tuotteillesi, voit luoda ilmoituksen myyntiin tai tarjoukseen. Miksi et tekisi johdanto-tarjousta houkutella ihmisiä sisään? Katso, kuinka Macy tarjoaa 25% alennuksen kaikista tuotteista, jotka ovat yli 100 dollaria.

Macys tarjoaa

Parasta tässä ilmoituksessa on, että potentiaalisten asiakkaidesi ei tarvitse edes poistua Facebookista lunastamaan sitä. Kitka on vähemmän ja se sulkee aukon myynnin välillä. Mainoksen napsauttaminen antaa heille yksilöllisen koodin, jota he voivat käyttää verkkosivustollasi. Tämä tietty menetelmä käyttää myös ”sosiaalista todistetta” osoittamalla muille, että 14, 991 ihmistä ovat jo vaatineet sitä. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava tapa houkutella uusia ja olemassa olevia asiakkaita verkkosivustoosi.

4. Paranna olemassa olevaa suosittua viestiä

Joskus olemme varovaisia ​​julkaista ilmoitusta, koska emme vain koskaan tiedä, kuinka hyvin se reagoi. Voiko kukaan napsauttaa sitä läpi? Onko se rahahukkaa? Siksi olemassa olevan viestin lisääminen on hieno idea. Voit valita viestin, joka on jo tuottanut tonnia osakkeita, napsautussuhteita ja vuorovaikutusta. Toisin sanoen tiedät, että se toimii. Nyt vain lisää se tavoittamaan tuhansia uusia ihmisiä.

  10 älykästä Chrome-laajennusta, jotka nopeuttavat sähköpostisi tavoittamista

Voit mainostaa sitä ihmisille, jotka jo pitävät sivustasi, tai tavoittaa uusia ihmisiä. (Näytän sinulle vielä joitain kohdistus temppuja alhaalta). Tehostetun viestin kauneus on, että tiedät jo, että se tuottaa tuloksia. Paranna sitä, ja sinulle on melkein taattu enemmän myyntiä ja huomiota.

Mainosta viestiä

5. Lopeta myynti!

Jokaisen ilmoituksen ei tarvitse keskittyä myyntiin. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että meillä on taipumus virittää räikeitä ilmoituksia. Olemme niin tottuneet näkemään mainoksia verkossa, että ohitamme ne automaattisesti. Sen sijaan etsi muita tapoja saada arvoa mainostasi.

Yksi vaihtoehto on tapahtuman mainostaminen. Verkkokaupan omistajana tapahtumat ovat loistava tapa kasvattaa bränditietoisuutta. Ehkä voisit isännöidä tuotelanseeraustapahtumaa omalla alueellasi. Jos omistat muotikaupan, voit isännöidä catwalk-tapahtumaa tai sponsoroida vaatetapahtumaa. Jos ylläpidät korukauppaa, voit isännöidä työpajaa omalla alueellasi. Käytä sitten Facebook-tapahtumaa lisätäksesi tietoisuutta siitä.

Tapahtuma

Katso, kuinka Jasperin markkinat käyttävät tapahtumaa tuotteidensa esittelyyn. He eivät myy aktiivisesti mitään, mutta kaikki myötävaikuttaa myyntiin.

6. Vahvista sen sijaan tuotemerkkiidentiteettiasi

Tämä on toinen hieno tapa mainostaa myymättä mitään. Otetaan esimerkiksi North Face. Ne ovat ulko- ja seikkailukauppa. Kuitenkin heidän mainoksissaan keskitytään brändidentiteetin vahvistamiseen sen sijaan, että myydään suoraan.

North Face

He ymmärtävät, että Facebook-ilmoitukset toimivat parhaiten, kun ne ovat visuaalisia, inspiroivia ja virusluonteisia. Pitkällä tähtäimellä he rakentavat asiakaspohjaaan ja vahvistavat brändin uskollisuuttaan tällä mainontamuodolla.

7. Luo mukautettu toimintakehotus

Jos kysyt minulta, tämä on yksi Facebookin parhaista uusista ominaisuuksista. Sen sijaan, että käytät yksinkertaista laatikkomuotoa, Facebook antaa sinun nyt luoda henkilökohtainen toimintakehotus. Brändit ja verkkokaupat myyvät sitä edelleen valtavasti. Silti se lisää merkittävästi napsautussuhdetta.

Luo mukautettu toimintakehotus

Kun asetat mainostasi, siirry Teksti ja linkit -osaan. Sen avulla voit valita muutamasta avattavasta vaihtoehdosta, kuten “osta nyt”, “oppia lisää”, “kirjautua” jne. Voit myös kirjoittaa oman mukautetun toimintakehotuksen. Tämä saa asiakkaasi aktiivisesti napsauttamaan ja lisää potentiaalista myyntiäsi.

mukautettu toimintakehotus

kohdistaminen

Facebookilla on ainutlaatuinen kyky tarjota niche-mainontaa. Se tallentaa useimpien käyttäjien demografiset ja sijaintitiedot. Se kerää myös heidän kiinnostuksensa, harrastuksensa ja työpaikkansa. Ne kaikki ovat erittäin hyödyllisiä verkkokaupan omistajille. On kuitenkin joitain vielä tehokkaampia tapoja kohdistaa mainoksesi. Tässä on muutama yksinkertainen idea.

8. Kohdista verkkosivustosi kävijöihin

Monet myymälöiden omistajat käyttävät vaistomaisesti Facebook-mainoksia tavoittaakseen uusia asiakkaita. On kuitenkin todella paljon tehokkaampaa kohdistaa ihmisiin, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollasi. He ovat jo tuttuja tuotemerkkiisi. He ovat jo selalleet tuotteitasi. Siellä on jo yhteys, joten he todennäköisemmin ostavat sinulta. Sinun täytyy vain muistuttaa heitä! Facebook-ilmoituksia käyttämällä voit muistuttaa heitä verkkosivustostasi ja vahvistaa brändi-identiteettiä heidän mielessään.

Ensinnäkin, sinun on käytettävä pientä koodinpätkää, nimeltään ‘Facebook pixel’. Laitat sen verkkosivustollesi, jotta Facebook voi kerätä tietoja siitä, kuka vierailee sivustollasi. Kun nyt määrität mainostasi, napsauta Custom Audience -vaihtoehtoa.

  Miksi tuotteidesi pakkaaminen on tärkeää

Taregtin verkkosivustojen liikenne

Näet tämän vaihtoehdon. Nyt Facebook kohdistuu käyttäjiin, jotka ovat jo olleet verkkosivustollasi. Sinulla on paljon todennäköisempi saada napsautus ja myynti tällä tekniikalla.

9. Kohdista sähköpostisi tilaajat

Jälleen tässä käytetään samaa menetelmää yllä. Vain tällä kertaa kohdeyleisösi on vielä läheisemmässä yhteydessä sinuun. He ovat kirjautuneet sähköpostiluetteloosi, mikä tarkoittaa, että he ovat jo erittäin kiinnostuneita tuotteistasi. Muutama huolellinen Facebook-mainos lisää bränditietoisuuttasi entisestään ja vakuuttaa heidät ostamaan.

Kohde-sähköpostiluettelo

10. Kohdista ihmiset ostamaan jotain

Facebook on äskettäin julkaissut uuden osan kohdistusalgoritmisttaan. Sitä kutsutaan käytöksiksi, joka on ympyröity alla.

Kohdennettu ostokäyttäytyminen

Osoittamalla avattavassa ostokäyttäytymistä voit valita kohdistamisen ihmisiin, jotka ovat ostamassa tiettyä tuotetta. Oletetaan, että olet selanut verkkosivustoja, jotka haluavat ostaa uuden pelikonsolin. Käyttämällä evästeitä selaimessa, Facebook tietää milloin olet etsinyt uutta konsolia, joten se alkaa näyttää pelaamista varten räätälöityjä mainoksia. Olet todennäköisesti kokenut tämän itse.

Verkkokaupan myyjänä voit kääntää taulukoita. Nyt voit kohdistaa ihmisiin, jotka ovat ostamassa konsolia. Täydellinen, jos myyt pelejä tai tarvikkeita. Voit tehdä tämän melkein mitä tahansa: koruja, muotia, aurinkolaseja jne.

11. Kohdista ihmisiin heidän tulojensa perusteella (tai keskimääräistä enemmän online-kuluttajia)

Jos varastossa kalliita tuotteita, mainontasi hukkaantuu yleensä opiskelijalle! Oletetaan, että myyt luksuskylpysaippuat 100 dollarilla saippuabaarilla tai premium-aurinkolaseja 500 dollarilla parilla. Sinulla on selvästi mielessä erityiset, huippuluokan markkinat. En ole koskaan nähnyt rikkoutunutta opiskelijaa pudottamaan 100 dollaria saippuapalkkiin, joten heität mainosrahoja vain ilmaan, jos mainostat tuotteitasi tälle yleisölle.

Tavoitetulot

Kohdistamalla ihmisiä, joilla on vain korkea nettovarallisuus tai korkeat keskitulot, saat todennäköisemmin kohderyhmäsi.

Facebook luokittelee myös ne, jotka viettävät keskimäärin enemmän verkossa. Nämä Facebook-käyttäjät luonnollisesti saavat mielellään luottokorttinsa pois ja rakastavat vähän verkkokaupoissa! Nämä ovat täydelliset käyttäjät, joihin kohdistaa, varsinkin kun kavennetaan kiinnostuksen kohteiden ja väestötietojen perusteella.

12. Kohdenna vanhemmat lastensa iän mukaan (tai kohdista odotettavat äidit!)

Tämä on upea kaikille, jotka myyvät vauvan tuotteita, lasten vaatteita tai vanhempien tuotteita. Mutta selvästikin lasten vanhempien ikäkuilu on suuri. “Vanhemmille” kohdistaminen voi tarkoittaa teini-ikäisiä. Melko turhaa, jos myyt vauvatarvikkeita. Joten Facebook jakaa sen vanhempien lasten ikään.

Kohdevanhemmat

Tämän alapuolella on myös loistava luokka “odottaville äideille”. Nämä ovat valtavat markkinat, joita myydään, jos myyt vauvanvaatteita, ja Facebook antaa sinun mainostaa suoraan kaikille raskaana oleville äideille ympäri maailmaa!

13. Kohdista joku pitkäaikaisiin suhteisiin

Parit, jotka ovat puolimaailman päässä toisistaan, rakastavat lähettämään lahjoja. Voit auttaa heitä kohdistamalla heidät suoraan. Facebook käyttää erilaista analytiikkaansa parien löytämiseksi, jotka ovat kaukosuhteissa.

Kohdenna uudelleensuhteet

Kuten kuvasta voi nähdä, voit kohdistaa myös ihmisiin, jos heille on vietetty vuosipäivä. Nämä ihmiset etsivät aina lahjaa lähitulevaisuudessa. Voit myös kohdistaa ystäviä niihin, joilla on uusi työpaikka, tai äskettäin käyneiden parien ystäviin. Nämä ovat ihmisiä, jotka todennäköisesti haluavat ostaa jotain.

  Kuinka sain 10000 Twitter-seuraajaa ja 13%: n sitoutumisaste

Kuvan optimointi

Facebook priorisoi kuvat ja videot muun sisällön yläpuolella, joten sinun täytyy saada ne aivan oikein. Sinun on saatava pysäyttää ihmiset heidän jälkistään kiinnostavalla valokuvalla. Tässä on pari temppua, jotka auttavat.

14. Käytä valkoista taustaa

Mainontaasiantuntijat ovat tehneet tuhansia testejä ja todenneet, että valkoisella taustalla saadaan enemmän napsautuksia. Miksi? Koska yleensä se vetää silmää. Verkkosuunnittelijat käyttävät säännöllisesti välilyöntiä saadaksesi pääkohteen erottumaan enemmän.

Valkoinen tila

Katso tässä kuvassa, kuinka oranssi aukeaa näytöltä. Sitä lisää takana oleva valkoinen näyttö. Asiakkaan silmä vedetään automaattisesti sitä kohti, ja he napsauttavat linkkiä todennäköisemmin. Kokeile sitä omilla ilmoituksillasi.

15. Käytä kolmansien sääntöä

Kolmannesosääntö on suunnitteluprosessi, joka auttaa luomaan kuvan tasapainoajatteen. Tämän periaatteen toteuttaminen on helppoa; Jaa kuva 9 yhtä suureen laatikkoon vetämällä kaksi viivaa vaaka- ja kaksi pystysuunnassa. Mainoksesi pääaiheen sijoittaminen piirrettyjen viivojen poikkileikkauksiin antaa tasapainoisen tunteen. Tässä on mainos, joka toteutti tämän säännön:

Kolmansien sääntö

Nämä kaverit saavat sen aivan täältä. Kirkkaat värit tulevat esiin, kun taas tunnetaan tasaisuutta ja tasapainoa – kaikki tämä on kätevän dandyn ”kolmannessäännön” ansiosta. Huomaa kuinka tarkoitukselliset esineiden suhteet ovat; kaksi kolmasosaa mainoksesta on kengät (ensisijainen esine), kun taas viimeinen kolmasosa on tuotemerkki (toissijainen esine). Tämä tarjoaa visuaalisen hierarkian, jossa sinut johdetaan ensin heidän kauniisiin dokumenteihinsä, sitten sinut esitetään brändiin. Ne antavat tuotteelle ja logolle myös paljon hengitystilaa, antaen sille tyylikkään ja tasapainoisen kosketuksen. Lue lisää Facebook-mainosten suunnitteluperiaatteista.

16. Aseta tuotteesi aina oikeaan käsiin

Tämä temppu saattaa vaikuttaa oudolta, mutta tilastot osoittavat, että tuotteet myyvät paremmin, kun niitä mainostetaan ihmisen oikeassa kädessä. Hullu! Mutta totta. Tämä kaikki perustuu ikivanhaan markkinointitietoon. Esimerkiksi kaupassa säännöllisesti ostamasi tuotteet asetetaan oikealle puolelle liikkuessasi alas.

Koksi oikea käsi

Voit käyttää samaa temppua verkossa. Silmämme vetää heti oikealle kädelle. Suurimmalle osalle meistä se on luonnollisempaa.

Voit käyttää kaikenlaisia ​​jedi-ajatuksia, kun käytät verkkomarkkinointia ja mainontaa.

BONUSTRICK! 17. Käytä tarkkaa lukua hinnoitteluun

Mielesi käsittelee yksinkertaisen hahmon paljon nopeammin kuin yksi penniä kanssa. Joten sen sijaan, että mainostat aurinkolaseja parilla 14,95 dollarilla, mainosta niitä 15 dollarilla. Älä pelkää pyöristyä ylös tai alas pyrkiessään parempaan napsautussuhteeseen.

Näitä temppuja käyttämällä voit saada paljon enemmän myyntiä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Kuten aina, olen täällä vastaamassa kysymyksiisi, jotka koskevat Facebook-mainontaa tai markkinointia yleensä. Kiitos käsittelystä!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me