pCloud

Contents

pCloud

https://www.pcloud.com/

tl; dr

A pCloud kiváló biztonsági mentési és munkamegosztó eszközként szolgál. Bármilyen digitális eszközön használható, és a fájlokat maximálisan rögzítheti kézi titkosítással. A legjobb az egészben, ha egyszeri díjat fizethet az egész életen át tartó előfizetésért! Kíváncsi, miért szeretjük a pCloud-ot??

PCloud áttekintés – 9 profik & 1 A PCloud Cloud Storage használatának feltétele

A Svájcban alapított pCloud relatív újonnan érkezett az online tárolási piac számára, amikor 2013-ban elindult.

Ennek ellenére, még ha a blokk új kölyke is, a pCloud bebizonyította, hogy felhőalapú tárolása az optimális sokoldalú megoldás mind a személyes, mind az üzleti felhasználók számára..

Mi különbözteti meg őket a következő két jellemző:

 1. Élethosszig tartó előfizetésNominális nominális fizetés esetén véglegesen feliratkozhat szolgáltatásaikra éves vagy havi megújítási díj nélkül..
 2. pCloud CryptoF A legjobb adatbiztonság érdekében dönthet úgy, hogy titkosítással rögzíti a fájlokat a készüléken, mielőtt feltölti őket tárolásra. Ez megakadályozza a nem kívánt szemektől, és biztosítja, hogy csak Ön (és bárki is megadja a kulcsot) férjen hozzá a fájlhoz.

A mai napig a pCloudnak több mint 6 millió felhasználót sikerült megnyernie, és ISO tanúsítvánnyal rendelkezik a minőségirányítási rendszerek (QMS) és az információbiztonsági irányítási rendszerek (ISMS) területén..

Ide tartoznak a nagy időben működő ügyfelek, például az Uber, az AirBnb, a Twitter és az Instagram.

Élethosszig tartó előfizetések

A pCloud az első felhő-tároló, amely életre szóló előfizetést kínál. Ha 480 USD-tól 175 $ -ért fizet a prémium csomagért, és 980 USD-tól $ 350-ig a Premium Plus-tól, akkor a tárolás kiváltsága örökre fennmarad. .

A PCloud előnyei

Megvizsgáltuk a felhasználóbarátságot, a rendelkezésre állást a különböző digitális platformokon, az adatok integritását és biztonságát. És természetesen, hogy az ár megfizethető-e. Mielőtt bemutatnánk elemzéseinket, ez a pCloud videotúra jobb megértést nyújt Önnek arról, hogy mi a pCloud:

1. Soha ne veszítsen el fájlt soha többé a pCloud visszatekercselő rendszerével

Az ok, amiért az emberek felhőalapú tárolót használnak biztonsági másolatként, az az oka, hogy biztosításuk van, ha vírus, sérülés, hiba vagy egy fontos fájl rossz verziójának mentése miatt elveszítik a fájlt..

A pCloud mindig gondoskodik arról, hogy fájljának sértetlen másolata rendelkezésre álljon letöltésre, ha az összes feltöltött fájlból 5 különálló példányt tárol a szerverükre 3 különböző helyszínen egy biztonságos adatközpontban, Dallasban, Texasban. Ez a végső biztosíték a fájlok elvesztése, ellopása vagy megsérülése ellen.

Ezenkívül ne csak utáld, amikor fájllal dolgozol, és egy hiba miatt rosszul jár. De az eredeti mű elveszik, mert megmentettél rajta?

Nos, a pCloudnak is van egy másik funkciója, a pCloud Rewind nyomon követi a fájl előzményeit 30 napig úgy, hogy ha hibát követett el a jelenlegi verzióval, és mentte, vagy véletlenül törölte a fájlt, akkor könnyedén visszatekerhet egy korábbi verzióra.

Hosszú távú projektek esetén választhat a kiterjesztett fájltörténet (EFH) kiegészítőt is, amellyel a korábbi fájlverziók akár 360 napig is megmaradnak.

2. Legjobb biztonság az érzékeny fájlok védelme érdekében

Egy olyan korban, amikor az érzékeny információkat tartalmazó fájlokba be lehet támadni, azokat meg lehet keresni, sőt ellophatják vagy megváltoztathatják, a biztonság mindig fontos a felhőalapú tárolás felhasználói számára, és a pCloud a pCloud Crypto nevű ügyféloldali titkosítási szolgáltatásával nyújtja a legjobbakat..

pCloud Crypto titkosítás

A magyarázat érdekében az összes felhőszolgáltató az Advanced Encryption Standard (AES) TLS / SSL 256 bites titkosítást használja, amely lehetővé teszi a felhőalapú tárolórendszer számára a fájlok biztonságát az eszközről a kiszolgálóra történő átvitel során..

Aki elfogja ezt a fájlt a felhőtároláshoz vezető úton, a titkosítási kulcs nélkül nem fog tudni betekinteni a fájlba..

De amennyire csak megy. Miután feltöltötte a felhőalapú tárolószerverre, visszatér eredeti formátumába, és ez azt jelenti, hogy bárki, aki hozzáfér a kiszolgálóhoz, hozzáférhet az adatokhoz. Ez nemcsak a pCloud alkalmazottait foglalja magában, hanem a törvényes hozzáféréssel rendelkező rendészeti és állami hatóságokat is.

A pCloud magasabb szintre helyezi az adatbiztonságot egy pCloud Crypto nevû kiegészítõ programmal, amely titkosítási energiát ad neked, az ügyfélnek..

  PCloud преглед - 9 плюса и 1 кон на използването на облачно съхранение на PCloud

Ez a szoftver lehetővé teszi a fájl titkosítását a számítógépen vagy a mobiltelefonon, mielőtt tárolásra küldné. A feloldáshoz a létrehozott CryptoPass kulcsot kell használnia.

Ilyen módon, még akkor is, ha újból titkosítva és dekódolva lett az átviteli folyamat során, még mindig rendelkezik pCloud Crypto-val, hogy megóvja azt a nem kívánt hozzáférés ellen mindenki ellen, aki nem rendelkezik a CryptoPass kulccsal..

Vicces tény

A pCloud annyira magabiztos, hogy a pCloud Crypto nem csapkodható be. Annyira, hogy kihívást jelentettek a felső egyetemek – köztük a Berkeley, Boston, MIT és 613 más szervezetek – hackereire, hogy bizonyítsák őket tévesen. Sikeresek voltak? Lásd a jelentést itt.

3. Kényelmes fájlkezelés útközben

A pCloud egyik erőssége, hogy rendelkezésre áll minden digitális platformon, beleértve a Windowsot, a Mac-et, a Linuxot és még a mobil rendszereket is, mint például az Android, iOS és a Windows mobile. A pCloud automatikus szinkronizálási funkciójával minden fájlt könnyedén frissítünk.

A pCloud által támogatott platformok

Képzelje el ezt: Egy otthoni powerpoint prezentáción dolgozik a laptopján egy fontos találkozóra. Akkor, amikor beszállsz a taxival, hogy elmenj az ülésre, új információkat kapsz, és ingázás közben meg kell változtatni a diákat.

Csak nyissa meg a pCloud-ot mobiltelefonján, nyissa meg a powerpoint fájlt, és javítsa ki onnan. Legközelebb, amikor a laptopjáról fér hozzá, akkor már lesz a legújabb verzió.

Képzeljen el egy hasonló forgatókönyvet, ahol módosítania kell a fájlt, de a laptopja vagy a mobilja nem érhető el. A közelben lévő barátja nyitva tartja laptopját, és felajánlja, hogy egy ideig használja. Mivel azonban a felhőalapú tárolási fiókja csak a laptopjára és a mobiljára korlátozódik, külön díjat kell fizetnie ahhoz, hogy egy másik eszközről hozzáférjen… vagy pedig?

A pCloud segítségével kipróbáltuk ezt a lehetőséget, és kellemesen meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy fájljaink különféle eszközökről érhetők el külön díj nélkül.

Néhány felhőalapú tároló szolgáltató valójában egy számítógépet, laptopot vagy mobil eszközt köt össze a fiókjával. Kellemesen meglepődve tapasztaltuk meg, hogy fájljaink különféle eszközökkel érhetők el külön díjak nélkül.

4. Tárolja fájljait egyszerűen más online platformoktól

Ha korábban már használt olyan Cloud Storage szolgáltatót, mint a Google Drive vagy a Dropbox, akkor ne aggódjon. A pCloud képes információcserére is más harmadik fél szolgáltatásaival, és lehetővé teszi könnyedén feltöltést más webhelyekről.

Ide tartoznak a közösségi média, például a Facebook, az Instagram és a Picasa.

Például, amikor kapcsolatba léptünk a Facebook-lal, albumainkról biztonsági másolatot készítettünk, és a mappaszerkezetet érintetlenül tartottuk a megfelelő saját könyvtáraiba besorolt ​​Facebook képeinkkel.

Még azt is fontolóra veszik, hogy a jövőben integrálják magukat a WordPress webhelyek mentéséhez, úgy tűnik, hogy a pCloud hamarosan képes lesz csatlakozni más általánosan használt online webhelyekhez és szolgáltatásokhoz..

5. Sima, felhasználóbarát mobilalkalmazás

Más platformokról beszélve, volt már esélyed a pCloud mobilalkalmazásának megtapasztalására?

Az alkalmazás egy egyszerű felületet kínál, amely kényelmessé teszi fájljaink feltöltését, rendezését és megosztását, ahogy tetszik – szó szerint kéznél van..

Például, amikor megérinti a bal felső sarkot, hogy belépjen a bal oldali beillesztési menübe, négy gomb segítségével érheti el a készüléken keresztül elérhető különféle fájlokat: dokumentum, audio, video vagy vizuális.

Szűrje meg a fájlokat a fájltípus szerint

A fájlokat a felhasználásuk módjától függően rendezheti:

Mappák különböző célokra

 • Crypto FolderFor titkos fájlok, amelyekkel a legnagyobb biztonságot szeretné biztosítani
 • Offline fájlokFájlokhoz, amelyeket elérni szeretne, ha a telefonnak nincs internetvonala
 • Shared FoldersFor fájlok, amelyeket meg szeretne osztani a nyilvánossággal

Fájlokat is megoszthat, és megosztási statisztikáit könnyedén megnézheti a Saját hivatkozások segítségével a fájlok elosztásának ellenőrzésére.

Tekintse meg a megosztási statisztikákat

Lehetősége van arra is, hogy hogyan rendezze a mappák és fájlok szerkezetét. Szerkesztheti őket külön-külön vagy tömegesen, és új mappákat is hozzáadhat.

Fájlok és mappák szerkesztése a mobilalkalmazásban

A keresési ikon megkönnyíti a választott fájl nyomon követését, és az egyes mappák melletti megosztási ikon megadja a megosztási és linkkezési lehetőségeket is..

Fájlok keresése a pCloud alkalmazásban

Ha új felhasználó vagy, és segítségre van szüksége annak használatában, a pCloud súgó átfogó útmutatást nyújt az alkalmazás hatékony használatának megtanulásához..

  Đánh giá PCloud - 9 Ưu điểm & 1 Con khi sử dụng PCloud Cloud Storage

Mindezt megtehetjük a mobilalkalmazáson belül, és bármit is tettünk, az azonnal szinkronizálódik az összes eszközön, amelyet a pCloud-hoz csatlakoztatunk, azonnal.

De ne vegye fel a szót. Töltse le az alkalmazást, és élvezze saját magának.

6. pCloud meghajtó – Online virtuális merevlemez

Ha sok adat van, és nincs elegendő hely a számítógépes eszközön, akkor fontolhatja meg egy külső merevlemez megvásárlását az összes adat archiválásához. Ennek ellenére a fizikai eszköz hordozása nem könnyíti meg a fájlok kezelését vagy megosztását útközben.

Ehelyett mi lenne egy virtuális merevlemez-meghajtóval, amelynek hozzáadott kényelme van az online hozzáférésnek, az összes információ automatikus szinkronizálásának és az integrált fájlmegosztásnak?

pCloud meghajtó

A választ a pCloud Drive-ban, egy asztali alkalmazásban találtuk, amely lehetővé teszi a fájlok és mappák online tárolását, ugyanúgy működik, mint egy extra merevlemez-meghajtó a számítógépen, csak még jobb, mert bárhol és bármikor bárhonnan elérhető..

7. Archiválja az összes alapvető, de alig használt adatot egy adattárolóba

Az adatok tárolásáról beszélve, függetlenül attól, hogy vállalkozással rendelkezik-e sok kezelni kívánt fájl, vagy csak azt szeretné, ha helyet szeretne tárolni a személyes fájljainak a számítógépes hely használata nélkül, akkor a pCloud használatával biztonságosan archiválhatja értékes adatait..

A pCloud magas hálózati biztonságával, a Crypto titkosítás további előnyeivel az érzékeny adatokhoz és az élethosszig tartó előfizetési lehetőséggel korlátlan ideig tárolhatja az összes lényeges információt, és mégis bármilyen választott eszközről könnyen hozzáférhet hozzájuk..

8. Könnyű hozzáférés a fájlokhoz

Legtöbbször, amikor fájlokat szeretne feltölteni a felhőalapú tárfiókra, a felület használatának nehézkes folyamatán kell átvinnie a fájlok egyenkénti kattintását és kiválasztását..

A pCloud segítségével azt találtuk, hogy a feltöltés nagyon egyszerű, ha csak húzza és ejti a fájlt a webportálra vagy a virtuális meghajtóra..

A pCloud rendszerébe telepítve van egy médialejátszó plugin is, amely lehetővé teszi a video-, kép- és zenefájlok könnyű felsorolását, rendezését és lejátszását..

9. Könnyen működjön együtt fájljaival másokkal

A pCloud segítségével a fájlok és mappák megosztása nagyon egyszerű. Egy gombnyomással vagy egyetlen gombnyomással létrehozhat letöltési vagy feltöltési linkeket, amelyeket elküldhet a névjegyzékben szereplő embereknek. Ez lehetővé teszi számukra a fájlok letöltését vagy a hozzárendelt mappában lévő fájlok megosztását veled.

Együttműködés másokkal

Még munkavállalási célból meg is hívhatja őket egy hozzárendelt mappa együttes kezelésére. A komoly üzleti felhasználók számára ez egy hatékony távoli munkaeszköz.

Hátrányai pCloud

Mivel a pCloudnak esélye volt arra, hogy megtanuljon más felhőalapú tárolási termékektől, mielőtt elkészítette a sajátját, ennek valójában nincs hátránya, mint sokoldalú termék.

Vannak olyan pCloud kiegészítő szolgáltatások is, amelyeket az előfizetésétől külön kell megvásárolni:

 1. pCloud CryptoFajta, hogy a fájlok biztonságában a legjobban megfeleljen, külön fizetni kell a pCloud Crypto kiegészítőért, amely fájljainak kézi titkosítását a készüléken
 2. Kiterjesztett fájl előzmények (EFH) Ha hosszabb ideig nyomon kell követnie a fájlok előzményeit, akkor a kiterjesztett fájl előzményeket kell használnia, amelyek nyomon követik az összes fájl verziót és frissítést egy évre

* További információ az alábbi kiegészítők árairól.

pCloud’s terv és árképzés

A pCloud-nak 2 különféle előfizetési terve van és 2 különálló kiegészítője közül választhat.

Minden tervhez ingyenes hozzáférés tartozik mind a mobil, mind az asztali alkalmazásokhoz, SSL biztonsági átvitel, korlátlan fájlméret feltöltés (elméletileg, de ez attól függ, hogy milyen szabad hely áll rendelkezésre), fájl verziózás, linkmegosztás (felfelé és lefelé).

A különbség az összes terv között, függetlenül attól, hogy a Premium vagy a Premium Plus az, hogy mennyi tárhelyet és letöltési forgalmi helyet foglal el Önnek:

Éves előfizetések

pCloud éves előfizetések

A Premium Annual 500 GB tárhelyet és letöltési linket biztosít a forgalomhoz, a 30 napos fájltörténet mellett. Prémium Plusz éves verzió, amely tovább növeli az adatszükséglettel rendelkező felhasználók számára a 2 TB-os tárhelyet, és letöltési linkek forgalmát.

Élethosszig tartó előfizetések

pCloud Élettartam-tervek

Ugyanazokat az előnyöket is megkaphatja állandó jelleggel, ha megfizethető egyszeri, 175, illetve 350 dolláros összeget fizet.

  PCloud pārskats - 9 plusus un 1 priekšrocība, izmantojot PCloud mākoņa krātuvi

Különösen, ha azt tervezi, hogy hosszú távú Cloud felhasználó lesz, ez hosszú távon előnyös lesz, mivel nem kell meghosszabbítania előfizetési díjakat MOST!

Eddig ez az egyetlen felhőalapú tároló, amely megadja ezt a lehetőséget. És mint ahogyan azt a hosszú ügyfelek listájából meg lehet mondani, hogy a pCloud szolgál, akkor itt lesznek, hogy megmaradjanak, így soha nem kell aggódnia, hogy ez az előfizetés lejár …

jegyzet

Kutatást és elemzést végeztünk a pCloud Lifetime előfizetésekkel kapcsolatban. Ne felejtse el ellenőrizni a pCloud élettartama áttekintésén.

Hozzáad

A fentieken kívül további szolgáltatásokkal bővítheti az extra biztonságot és a fájlok biztonsági mentését célzó intézkedéseket:

 • pCloud Crypto $ 125 az életre szóló előfizetésekért
  Havonta 4,99 USD, évente 47,88 $
 • Bővített fájltörténet 39 USD a fájl követésére legfeljebb egy évig.

Ha még mindig úszni szeretne a lábát a vízbe, az Ingyenes próbaverzió 10 GB ingyenes tárhelyet biztosít Önnek (+ 4 GB, ha a pCloudot teljesen beállítja a számítógépére és a mobiljára), és 50 GB letöltési forgalmat a megosztott helyről. linkek havonta. A fájl előzményeit csak 15 napig lehet megőrizni.

Hogyan hasonlít a pCloud a Dropbox-hoz?

pCloud VS Dropbox

A Dropbox több mint 10 éve működik felhőalapú tárolóként, és 2016-ban elindította a Projekt Végtelen lehetőséget, lehetővé téve számukra a pCloud-hoz hasonló szolgáltatások nyújtását …?

Jó okból 184 987 ember költözött át a Dropboxból a pCloud-ba. Bud ne vesszük a szót. Íme egy gyors összehasonlítás, így Ön dönti el:

pCloud VS Dropbox: Feltöltési és letöltési sebesség

Az egyik kulcsfontosságú tényező annak meghatározásában, hogy mi teszi a jó felhőalapú tárolási szolgáltatót a sebesség. Minél gyorsabb a letöltés, feltöltés és szinkronizálás, annál kényelmesebb a fájlok elérése és kezelése.

A pCloud valós idejű sebességtesztet végzett a DropBox ellen 1,12 GB méretű videofájllal, és itt az eredmények:

Feltöltési sebesség – Dropbox (5 perc 34 másodperc) vs pCloud (54 másodperc)

Letöltési sebesség – Dropbox (1 perc 34 másodperc) vs pCloud (37 másodperc)

pCloud VS Dropbox: Adatbiztonság

A pCloud és a Dropbox egyaránt megvédi a fájlokat a szerverükre történő fájlátvitel során. Ugyanakkor itt áll meg a Dropbox. És bár a Dropbox kifejezések kiemelik, hogy szigorú politikájuk van a munkavállalók rendőrlésére, az a tény, hogy a fájljaik hozzájuk férhetnek hozzá.

A pCloud azonban megszabadul ettől a lehetőségtől a pCloud Crypto segítségével. Ezzel a hozzáadott biztonsági intézkedéssel a titkosítást manuálisan hajtják végre a készüléken, így még a pCloud sem fér hozzá a fiókjában tárolt adatokhoz, hacsak nem adja meg nekik a kulcsot..

pCloud VS Dropbox: Megfizethetőség és ár-érték arány

Mint bármi máshoz, feltétlenül ár-érték arányt keres az adott ideig tartó tárhely szempontjából.

Összehasonlítást végeztünk és megállapítottuk, hogy a Dropbox üzleti terve havonta 16,58 dollárt (adóval együtt) kínál 1 TB helyért, míg a pCloud Premium Plus csomag 2 TB tárolást kínál havonta 7,99 dollárért..

Ez a tárolás összegének kétszerese az ár felével!

És ha egész életen át előfizet, akkor csak egy összeget kell kifizetnie, amely egyenértékű 3 és fél éves előfizetés. A pCloud segítségével hosszú távon tényleg megtakaríthat.

pCloud VS Dropbox: Fájlkövetés

A Dropbox akár 120 napos fájltörténeti szolgáltatásokat nyújt, míg a pCloud kibővített fájlelőzményei lehetővé teszik, hogy akár egy éven keresztül megfigyelhesse az előzményeket, ami jobb a hosszú távú projektek nyomon követéséhez..

Döntés: ajánljuk-e a pCloud-ot?

Egyértelműen! A pCloud jelenleg az elsőbbséget élvező tárhely-szolgáltató, mivel minden igényt kielégítő áron nyújt minden személyes vagy üzleti felhasználó számára csúcsminőségű biztonságot..

Az összes ismert digitális platformon elérhető felhasználóbarát felülettel, akár 2 TB területtel és lehetséges élettartamú előfizetéssel valóban megkapja az ár-érték arányt.

Javasoljuk, hogy jelentkezzen be ingyenes próbaverziójára, és tesztelje saját magának.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me