Surfshark Review: 9 plussa ja 3 haitat Surfshark VPN: n käytöstä

Surfshark

Surfshark

https://surfshark.com/

TL, dr

Surfshark on suhteellisen uusi markkinoille ja se ilmestyi vasta jonkin aikaa jo vuonna 2018. Lyhyessä ajassa, jonka se on ollut, se on jo onnistunut perustamaan melko vaikuttavan palvelinverkon. Mikä parasta, se on nyt saatavana edulliseen hintaan verrattuna markkinoiden nykyisiin huippukoiriin. Lue lisää.

Surfshark Review: 9 plussasta & 3 Surfsharkin käytön haitat

Surfshark on toiminut noin vuoden ajan ja vaikka uudet pelaajat ovat aina tulossa suosittuihin toimialoihin, se on ollut mielenkiintoinen kokemus. Niiden kuluttajahinnat ovat vaikuttavia, mutta mitä Surfsharkilla on ominaisuuksien suhteen tarjottavanaan, ja voivatko niiden suorituskyky ylittää alhaisen hinnoittelunsa? Katsotaanpa syvempää.

9 asiaa, joista pidämme Surfsharkista

1. Turvallinen & yksityinen yhteys

surfshark on turvallinen ja yksityinen

Kuten suurin osa alan parhaista VPN-palveluntarjoajista, Surfshark tarjoaa kuluttajille tietämystä ja turvallisuutta. Tämä saavutetaan tavallisen erityispalvelun avulla – turvallisella, salatulla tunnelilla, jonka avulla käyttäjät voivat piilottaa liikenteensä uteliailta silmiltä..

 • Erinomainen valinta protokollalle
 • Suorittaakseen tämän Surfshark hyödyntää muutamaa avainprotokollaa – kokeiltua OpenVPN: ää ja IKEv2: ta. OpenVPN on yleisesti hyväksytty tosiasialliseksi standardiksi suurella nopeudella ja turvallisuudella. IKEv2 on myös melko hyvä ja toimii hyvin mobiiliverkkojen kanssa.

  Tähän sekoitukseen lisättynä Surfshark tarjoaa myös Shadowsocksin, joka tunnetaan paremmin salattuna välityspalvelimena. Tärkein syy tähän on todennäköisesti, että Shadowsocks toimii hyvin Kiinassa, VPN-verkkojen kosketusmarkkinoilla, koska Peking on torjunut tällaisia ​​palveluita.

  On ollut käyttäjien ilmoituksia siitä, että Surfshark toimii kiinalaisille käyttäjille, mutta valitettavasti en pysty tarkistamaan sitä tällä hetkellä..

 • Vahva salaus
 • VPF-palvelimilla varustetun turvallisen kädenpuristuksen lisäksi Surfsharkillä on myös erittäin vahva salaus VPN-tunnelin kautta välitetylle tiedolle. Jos jotkut palveluntarjoajat sallivat käyttäjien säätää salausnopeutta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, Surfshark käyttää täydellistä kallistusta AES-256-bitillä.

  Tämä toimii yhdessä kill-kytkinjärjestelmän kanssa, jonka avulla voit katkaista Internet-yhteyden automaattisesti, jos VPN-yhteyteen liittyy ongelmia.

 • Ei lokit pidetty
 • Internet-toimintaa seurataan yleensä lokien avulla, joita ylläpitämäsi palvelimet pitävät. Kerättäviin tietoihin sisältyy yleensä IP-osoite, selaushistoria, verkkoliikenne ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, se antaa käyttäjälle mahdollisuuden jäljittää ja tunnistaa.

  Surfshark on omistautunut kirjautumattoman palvelun tarjoamiseen, mikä tarkoittaa, että Internet-aktiviteettiasi pidetään nimettömänä. Testasin myös palvelua DNS-vuotojen ja WebRTC-vuotojen suhteen, jotka molemmat osoittivat negatiivisia.

2. Monihyppyyhteys käytettävissä

surfshark multihop

Surfshark tarjoaa tällä hetkellä useita ns. Multi-hop-yhteyksiä. Tämä tarkoittaa, että Surfshark-verkkoon yhdistävillä käyttäjillä on mahdollisuus reitittää kaksi VPN-palvelinta peräkkäin. Tämä lisää nimettömyyskerrointa mielen helpottamiseksi.

Tämän lisäksi perusverkko kattaa yli 61 maata ympäri maailmaa, ja verkossa on yli 1000 palvelinta. Se on melko hyvää tulevalle palveluntarjoajalle.

3. Saatavana monilla alustoilla

surfshark cross platform

Kuten useimmat hyvät palveluntarjoajat, Surfshark on asettanut palvelunsa saataville useille alustoille, jotta voit käyttää sitä melkein minkä tahansa olemassa olevan laitteen kanssa. Niiden perussovellus kattaa valtavirran käyttöjärjestelmät kuten Windows ja iOS.

Vaihtoehtoisesti voit asentaa sen myös pelilaitteisiin tai älylaitteisiin, kuten älytelevisioihin.

Käyttäjille, jotka eivät pidä hitaammasta yhteydestä, Surfsharkia voidaan käyttää myös reitittimissä (katso kuinka asentaa Surfshark reitittimeen täältä).

Huomaa kuitenkin, että reitittimeen asennetut VPN-palvelut voivat olla paljon hitaampia salauksen vuoksi. Salauksen käsitteleminen vaatii prosessointitehoa ja useimmat reitittimet ovat heikkoja tällä alueella, joten yhteys on hitaampi.

Merkintä

Cure53 tarkasti Surfsharkin selainlaajennuksen, ja sen havaittiin olevan turvallinen. Voit lukea lisää tästä.

4. Hyvä nopeus

Kuten aina, testasin Surfsharkin nopeutta useissa keskeisissä paikoissa ympäri maailmaa. Pitäen tämän asiayhteydessä fyysisen sijaintini Malesiassa ja sellaisena PING-arvot (latenssi) ovat minulle korkeammat riippuen fyysisestä etäisyydestäni VPN-palvelimeen. Tämä on tosiasia VPN-palveluntarjoajasta riippumatta.

Surfsharkin nopeuden mittaamiseksi otin ensin perustason mittauksen, koska Internet-nopeudet vaihtelevat aika ajoin;

surfsharkin nopeustestin perustaso

Perustason nopeustesti Malesiasta (ei VPN aktiivinen).

Pitäen tämän mielessä, tässä on tulokset muille alueilleni suoritettujen testien tuloksista, joissa Surfshark on käytössä ja käyttää OpenVPN (UDP) -protokollaa;

surfsharkin nopeustesti Australia

Surfsharkin nopeustesti Australiasta.

surfsharkin nopeustesti Kanada

Surfsharkin nopeustesti Kanadasta.

surfsharkin nopeustesti Indonesia

Surfsharkin nopeustesti Indonesiasta.

surfsharkin nopeustesti Intia

Surfsharkin nopeustesti Intiasta.

surfsharkin nopeustesti Malesia

Surfsharkin nopeustesti Malesiasta.

surfsharkin nopeustesti Uusi-Seelanti

Surfsharkin nopeustesti Uudesta-Seelannista.

surfsharkin nopeustesti Singapore

Surfsharkin nopeustesti Singaporesta.

surfsharkin nopeustesti Iso-Britannia

Surfsharkin nopeustesti Isosta-Britanniasta.

surfsharkin nopeustesti Yhdysvalloissa

Surfsharkin nopeustesti Yhdysvalloista.

Yleensä VPN: t korostavat suorituskykyä joissain maissa verrattuna muihin yksinkertaisesti suosion vuoksi. Ensimmäinen huomioitava asia on se, että Surfshark pystyy pitämään melkein kaikissa testatuissa paikoissa toistaiseksi nopeimpia nopeuksia, vaikka se ei olekaan ollut nopeinta..

Tämä puhuu yleensä enemmän VPN-palvelusta kuin se, joka on fantastinen nopeudella yhdessä tai kahdessa paikassa ja käyttökelvottomissa yhteyksissä muissa. Olin vaikuttunut siitä, että Surfshark onnistui pitämään suorituskykyään myös Intian ja Indonesian kaltaisilla alueilla, joilla näen yleensä suorituskyvyn heikentyvän huomattavasti.

Muista myös, että nämä nopeudet saavutettiin Surfsharkin kiinteässä 256-bittisessä salausstandardissa. Kaiken kaikkiaan erinomaiset tulokset, sanoisin, vaikuttavin on johdonmukaisuus.

5. Vahva globaali palvelin läsnäolo

Nyt kun olemme tarkastelleet nopeuksia, joita voit saada Surfsharkin yhteyden yli, se tuo seuraavan alueen vielä tarkemmin tutkittavaksi – peittoalueen. Surfsharkilla on yli 1000 palvelinta yli 61 maassa. Suhteellisen uudelle palveluntarjoajalle tämä on erittäin suuri verkko ja jotain, mitä monet VPN-palveluntarjoajat eivät ole saavuttaneet edes vuosien ajan liiketoiminnassa.

Lähes kaikki heidän palvelimet ovat todellisia fyysisiä palvelimia, joissa on kourallinen virtuaalisia sijainteja. Virtuaaliset sijainnit ovat tapauksia, joissa VPN-palveluntarjoajalla ei ole todellista palvelua maassa, mutta voin huijata sijaintisi alueelta.

Heidän palvelimet ovat myös erittäin kykeneviä ja pystyvät käsittelemään kaikkia Surfsharkin tarjoamia protokollia ja ominaisuuksia.

Sen lisäksi Surfsharkillä on myös useita palvelimia, jotka tarjoavat käyttäjille kiinteän IP-osoitteen. Niiden lukumäärä on rajoitettu, mutta niistä voi olla hyötyä, koska suurin osa Internet-palveluntarjoajista tarjoaa vain tavallisille kuluttajille dynaamisia IP-osoitteita ja veloittaa lisämaksua kiinteistä IP-osoitteista.

Viimeinkin meillä on myös multi-hop-yhteydet. Nämä ovat kiinteitä reittejä, joilla Surfshark käyttää VPN-yhteyksiä suojattujen palvelinparien parilla lisäämällä yhteyden turvallisuutta käyttäjilleen. Mielenkiintoisesti nopeustestauksen tulokset olivat myös melko hyviä moninopeuksella;

surfsharkin nopeustesti multi hop

Surfsharkin nopeustesti Multi-Hopilla (Alankomaat Singaporen kautta).

6. Maantieteellisesti estyn sisällön sujuva suoratoisto

Yksi keskeisistä asioista, joihin odotan kiinnitystä VPN: ssä, on niiden kyky päästä eroon maantieteellisesti estettystä sisällöstä, etenkin kun kyse on median suoratoistosta. Tilaan Netflixin ja missä olen, alueellinen mediakirjasto on kauheaa – joten katson VPN: ää katsomaan Netflixin Yhdysvaltain sisältöä.

Olen kokeillut niin monia VPN-verkkoja, jotka väittävät sallivan Netflix-suoratoiston, mutta lukuun ottamatta huippunopeajia, kuten ExpressVPN, NordVPN ja kourallinen muita, yhteys on parhaimmillaan tahmea ja saan jatkuvasti pelättyä “PROXY DETECTED” -viestiä..

Onneksi Surfshark ei ole koskaan aiheuttanut minulle mitään ongelmia suoratoistossa. Minulla on ollut Netflix Surfsharkin yli viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja minulla ei ole toistaiseksi ollut ongelmia Netflixin tai BBC: n iPlayerin kanssa..

Verrattuna tähän, testasin äskettäin myös toisen palveluntarjoajan ja Netflixin kokemus siellä oli epäoptimaali. Annan soittaa sinulle skenaarion; VPN A: n (Surfshark!) Avulla voit suoratoistaa Netflixiä helposti ja tasaisesti milloin tahansa. VPN B: llä on nopea nopeus ja minimaalinen puskurointi, mutta sinun täytyy muodostaa jatkuvasti yhteys ja katkaista yhteys saadaksesi Netflix toimimaan. Jonka valitset?

7. Hyvät hinnat

MonthlyYearlyBi vuosi
Hinta / kuukausi11.95 $ 5.99 $ 1.99
Lasku yhteensä 11,95 dollaria 71,88 dollaria 47,76 dollaria
Laskutusjakso1-kuukausi12-kuukausi24-kuukausi

Surfsharkin hinnoittelu on mahtavaa, koska hinta on 1,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden tilaukselta. Vakavasti. Tämän tarkastelemiseksi ExpressVPN veloittaa diskonttokoron, joka on noin 8 dollaria + kuukaudessa, kun taas äskettäin NordVPN nosti hintojaan 3,49 dollariin kuukaudessa.

Palvelulle, joka tarjoaa tällaisen tasaisen suorituskyvyn ja vankat ominaisuudet, tämä on ehdottomasti varasta, ja sanoisin, vankka “osta” -vaihtoehto.

8. Sujuva käyttökokemus

Yksi asia, jota vaadin kaikilta pitämäni VPN-verkoilta, on, että ne tulevat ongelmitta. Tämä ei koske vain yhteyttä, vaan odotan myös saumatonta kirjautumiskokemusta, helppoa pääsyä ladattaviin sovelluksiin, helppokäyttöisyyttä sovelluksissa ja nopeaa apua tarvittaessa.

Kaikista käytetyistä VPN-verkoista katson Surfsharkin yhdeksi kymmenestä kokeilustani, missä en nähnyt jotain ja sanoin. “tuo on outoa”. Minulle se on tärkeä kohta, joka erottaa heidät kilpailusta.

Meidän, maksavien asiakkaiden, ei pitäisi tarvita vaivaa käyttää palveluitamme, josta olemme maksaneet, ja tapa, jolla Surfshark on rakentanut asiakaskokemuksen mallin, on sujuva. Se toimii yksinkertaisesti siitä hetkestä, kun napsautat “rekisteröidä”, kunnes laitteesi sammutetaan.

9. Mukava lisäominaisuuksia

Monissa VPN-palveluissa on tänään joitain lisäarvonlisäominaisuuksia, ja Surfshark ei ole poikkeus. Sen sijaan, että yrittäisivät ottaa pääturvallisuusratkaisujen toimittajan roolin, se on keskittynyt ominaisuuksiin, jotka lisäävät sen päätarkoitusta.

 • Whitelister
 • Whitelister-ominaisuus antaa sinun sallia jonkin verran liikennettä ohittaa VPN-palvelun. Tämä on hyödyllistä, koska joillakin sovelluksilla tai sivustoilla on ongelmia VPN: ien kanssa – esimerkiksi Microsoft Office 365 tai jotkut tietyt sivustot täällä.

  Surfshark antaa sinun työskennellä tällä kahdella tavalla – voit joko sallia laitteesi sovelluksen ohittaa kokonaan VPN-palvelun tai voit lisätä joitain verkkosivustojen URL-osoitteita (osoitteita) Whitelisteriin ja käyttää niitä suoraan.

 • Naamiointitila
 • Tätä Surfshark kutsuu palvelimen hämärtämiseksi. Se on toinen vaihtoehto, jota voit käyttää, jos on vielä sivustoja, joihin sinun on käytettävä, mutta jostain syystä ne ovat estäneet VPN-liikenteen erityisesti. Liikenteen hämärtämistä käytetään yhteyteen, jotta se näyttää enemmän kuin tavallinen Internet-liikenne VPN-liikenteen sijaan.

 • Ei reunatilaa
 • Joillekin erittäin rajoittavilla alueilla, kuten Kiinassa, VPN: n säännöllinen toiminta ei ehkä riitä kiertämään palvelujen estämiseksi käyttöön otettuja erittäin korkeita valvontaelimiä. Tässä kohtaa Surfsharkin No Borders -tila tulee sisään. Napsauta vain kytkintä ja anna sovelluksen tehdä työn puolestasi..

 • CleanWeb
 • Toisena lisäarvoa tarjoavana palveluna Surfshark antaa sinulle CleanWeb-vaihtoehdon estää mainoksia ja jäljittäjiä, jolloin sinulla on puhtaampi (armahda pun) verkkoselaamiskokemus. Kaiken kaikkiaan olen havainnut, että tämä on sekoitettu kokemus, koska haluaisin pikemminkin antaa Internet-tietoturvaohjelmistoni hoitaa sen.

Mitä me emme pitäneet Surfsharkista

1. Dodgy asiakaspalvelu

Ensinnäkin, otsikosta huolimatta, Surfshark tarjoaa nopeaa ensimmäisen linjan tukea verkkosivustollaan pidettävän chatin kautta. He vastaavat myös nopeasti sähköposteihin saadaksesi apua. Huomasin kuitenkin, että joissain tapauksissa heidän vastauksensa näyttivät olevan hiukan kyseenalaisia ​​tarkkuuden suhteen.

Yhtenä heidän asiakaspalvelustaan ​​kertoi minulle, että IKEv2 oli oletusyhteysasetus Windows-sovelluksen asentamisessa, mutta tämä ei vaikuttanut olevan oikein. En sano, että heidän asiakaspalvelu on huonoa, mutta vain vähän kyseenalaistava (toisinaan kohtuullinen epäily?).

2. Heikko sosiaalisen median läsnäolo

Toisin kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat, joilla on paljon ulottuvuutta sosiaalisissa kanavissa, Surfsharkin Twitter-tili näyttää tuskin mitään toimintaa. Myös heidän Facebook-sivu saa päivityksiä harvoin ja molemmilla kanavilla näyttää olevan vain kourallinen seuraajia.

Vaikka se ei itsessään ole musta merkki yritystä tai palvelua vastaan, se herättää edelleen epäilyksiä siitä, minkä pitäisi olla suosittu kuluttajapalvelu. Totisesti, heillä pitäisi olla enemmän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita toiminnastaan ​​- ainakin heidän asiakkaansa.

3. Sallii P2P: n kaikilta palvelimilta

Netflixin suoratoiston lisäksi seuraava kiinnostava kohta on P2P. Olen torrentin sika ja vaikka Surfshark väittää tukevansa torrentia useimmissa heidän palvelimissaan, havaitsin yleensä, että torrentinopeudet ovat melko huonoja, kun Surfshark on päällä.

Minun täytyi käyttää heidän sovellustensa sallittuja luetteloita ohittaaksesi Surfshark-yhteyden saadakseni jälleen kunnolliset nopeudet torrent-asiakkaalleni.

Johtopäätös: Surfshark on hienoa!

Nyt tiedät kaikki ylä- ja alamäet, joita minulla on ollut Surfsharkin kanssa, ja minun on todettava, että se on todella hyvä palvelu. Olen tällä hetkellä heidän kaksivuotisessa suunnitelmassaan ja se on ollut viimeksi kuluneina kuukausina valittu VPN (joidenkin välillä on joitain taukoja muiden palvelujen testaamiseen).

Tärkeimpiä otteita, joita haluaisin jälleen korostaa, ovat palvelun käytön erittäin tasaiset nopeudet, niiden fantastinen hinnoittelu ja viimeinkin heidän saumattomasti suoratoisto Netflixistä. Joillakin teistä saattaa olla muita vaatimuksia, mutta uskon perussuorituskyvyn ja yksityisyyden kannalta Surfshark osuvan merkkiin melko hyvin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map