Zyro

Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro és una nova eina de creació de llocs web que inclou el seu propi hosting. Una idea de la marca consolidada Hostinger, permet als usuaris construir i llançar ràpidament llocs bàsics completament sense embussos. Tot i que no es perfecciona de llarg, Zyro té molt atractiu per als usuaris que no busquen passar una presència digital bàsica.

Opinió Zyro: 10 pros & 4 cons de Zyro Website Builder

Amb el mercat de la construcció de llocs web més calent que una pizza fora del forn, molts constructors de llocs web han aparegut aquí i allà. Tot i això, segons la meva observació, molts d’ells competeixen pel que es suposaria que seria un segment de mercat ja nínxol.

Aquest és el moment en què un nou jugador de la indústria entra i molesta el carretó de poma. Algú com Zyro, per exemple. Malgrat la seva afirmació de ser una solució extremadament potent, una revisió exhaustiva de Zyro troba que, en realitat, l’atractiu clau resideix en la seva estreta adherència a la simplicitat.

No tots els llocs web que es connecten a Internet pretenen ser un bohemoth digital, i per a clients com aquests, Zyro ofereix una oportunitat única de col·laboració amb un proveïdor de solucions ideals. És fàcil d’utilitzar, té un preu raonable i ofereix una combinació d’eines adequada.

Què és Zyro?

zyro us permet crear llocs web de forma gratuïta

Zyro és una plataforma de desenvolupament de llocs web ràpida que s’adreça a usuaris amb zero habilitats de codificació. De fet, ni tan sols hi ha la necessitat que la majoria del mercat objectiu sàpiga res sobre els llocs web. Mentre coneixeu les interfícies d’usuari gràfiques, podeu fer servir Zyro.

A banda de la GUI per al desenvolupament web, Zyro també ofereix eines associades que poden resultar útils. Aquests inclouen un script de producció de contingut AI, un full de calor AI per a l’assistència al control del focus i una gran quantitat d’imatges que s’utilitzaran com a recursos.

10 raons per les quals Zyro és un excel·lent creador de llocs web

1. Bona actuació del lloc!

El rendiment de Zyro amb el nostre lloc de proves va ser bastant bo.

zyro té una bona velocitat del servidor basada en bitcatcha

El nostre lloc de prova Zyro va anotar un A + al controlador de velocitat del servidor Bitcatcha.
(Veure resultats complets)

Bitcatcha construeix i manté llocs de prova dels amfitrions que revisem per a la màxima transparència de les nostres ressenyes. En el cas de Zyro, els seus servidors van funcionar força bé mitjançant el nostre verificador de velocitat del servidor, amb una mitjana de 125,8 m sobre la base de proves de deu llocs del món.

1.1 Inclusió automàtica de núvols

Quan la majoria de constructors de llocs permeten als usuaris integrar serveis de xarxa de distribució de contingut (CDN) com Cloudflare, Zyro fa un pas més i té Cloudflare actiu i funciona de manera predeterminada per a tots els llocs..

zyro utilitza servidors cloudflare

Tot i que això no pot semblar molt, pot fer una diferència important per als propietaris de llocs web que potser ni tan sols són conscients del que és un CDN (o que existeixen). La inclusió també podria jugar un paper en la forta actuació que es va veure als llocs allotjats a Zyro fins ara.

1.2 SSL sense mans

Per a aquells que podríeu haver tingut problemes en configurar i afegir SSL en el passat, Zyro ho gestiona. A diferència del que ofereix molts allotjaments en què necessiteu fer front a diferents SSL i mètodes de maneig, el vostre lloc Zyro es cobrirà automàticament amb un SSL.

Això és correcte, sense esforç zero. El SSL pot semblar una cosa petita, però és absolutament vital per a qualsevol lloc web modern. De fet, molts motors de cerca penalitzen activament els llocs sense SSL.

1.3 La resposta respon de forma natural

Per a aquells que estiguin preocupats per haver de construir també per a mòbils, Zyro també els ha cobert. Tots els llocs construïts amb Zyro donen resposta automàtica tant a les experiències d’escriptori com a les mòbils.

Aquesta inclusió posa de manifest més la intenció de Zyro d’ajudar els novells a construir llocs web fàcilment. No haureu de preocupar-vos dels diferents formats, només heu de fer arrossegar i deixar anar i Zyro s’ocuparan de la resta.

2. Simplicitat extrema!

Quan vaig començar el viatge de Zyro per primera vegada, em vaig aproximar igual que tenia molts constructors de llocs web en el passat. Això em va provocar ser extremadament descontent amb ells, ja que em vaig enfrontar a un obstacle després de la meva cerca del lloc perfecte..

Només després de molta deliberació em vaig adonar que calia mirar-ho amb ulls frescos, i va ser quan les escates van caure de la meva visió sobre Zyro. La bellesa de Zyro no resideix en oferir tot allò que necessitaràs per construir el lloc perfecte, sinó que és suficient perquè puguis establir una presència digital fàcil i ràpida.

Zyro torna als constructors de llocs web als primers dies, quan la majoria recordaven que els usuaris que volien utilitzar-los necessitaven senzillesa. Avui, el mercat s’ha escalfat tant que els jugadors s’obliguen a augmentar-se amb conjunts de funcions cada cop més grans.

Si sou nous llocs web i voleu un lloc bàsic per a la vostra empresa (o fins i tot per vosaltres mateixos), aquesta és una opció seriosa a considerar. Gairebé tot el que hi ha a Zyro és sobre la simplicitat i les funcions que poden semblar que falten per dos motius.

El primer és que és probable que no tinguin funcions que els usuaris molt bàsics desitgen, per la qual cosa se’ls ometrà mantenir les coses netes. El segon és que l’ús ineficaç d’aquestes funcions posaria en perill la promesa de Zyro d’excel·lent rendiment del lloc.

Com a signe més evident d’això, la seva interfície de creador de llocs web només ofereix un bon grapat d’elements a utilitzar. De la manera com aquests funcionen és tan fàcil com 1, 2, 3: arrossegueu i deixeu anar, canvieu la mida i després editeu. Això és bàsicament tot el que hi ha.

3. Utilitzeu plantilles existents!

Per començar, Zyro té un conjunt de plantilles preparades que podeu utilitzar. Aquests estan dissenyats per donar-vos una idea general del que poden semblar els llocs i, a continuació, podeu fer-los servir “tal com és” i personalitzar el contingut, o personalitzar-los tant com vulgueu.

zyro ha preparat les plantilles per començar ràpidament

El conjunt de plantilles de Zyro abasta diversos casos d’ús.

Amb la manera de funcionar del constructor de Zyro, és molt més fàcil modificar les plantilles existents en comparació amb la majoria d’altres constructors de llocs, ja que hi ha menys elements i conceptes de disseny per a què s’ha de preocupar.

Per a la màxima efectivitat, el que suggereixo que facin els usuaris és agafar les plantilles amb un polsim de sal. No tinguis en compte que això és exactament amb el que has de treballar. Observeu la gamma de plantilles per fer-vos una idea del que pot ser possible a Zyro.

Un exemple d’això seria com algunes plantilles fan ús d’imatges parcialment superposades per donar una sensació més multidimensional als llocs. Si podeu dominar conceptes com aquest, podreu trobar algunes plantilles personalitzades i impressionants.

4. Grids de creació de pàgines útils!

Com es pot veure a la imatge següent, Zyro té un sistema de quadres molt útil que ajuda amb dissenys. Els blocs de quadrícula no són visibles fins que no intenteu moure un element, de manera que no distreu gens.

El sistema de quadres zyro ajuda a organitzar el contingut de les pàgines

Les graelles de Zyro us ajuden a organitzar fàcilment els elements de la pàgina.

Un cop heu seleccionat alguna cosa i proveu de moure-ho, serà quan apareixen les caselles de la graella i us ajudaran a ubicar-vos com l’alineació i la redimensionament dels elements. No hi ha més preocupacions perquè els diferents elements de la pàgina estiguin alineats malament.

M’encanta la forma que, tot i que intenteu manipular els elements, es poden fixar fàcilment gràcies a aquestes caixes. La sensació és gairebé idèntica a la característica de bloqueig i bloqueig de la interfície de Windows, encara que sigui més natural.

Es pot dir que, ajustant els límits dels elements i ajustant-los a les retícules, pot costar-se una mica. Tot i així, haureu notat que aquesta flexibilitat us permet fer les coses molt més fàcilment que molts altres constructors de llocs.

5. AI Writer ajuda a crear contingut!

Aquesta característica és una cosa que realment no he vist en cap altre creador de llocs web fins ara. No obstant això, per a molts serien propietaris de llocs web, tenir la capacitat de filar contingut genèric és una gran idea.

zyro ai writer ajuda amb la creació de contingut

AI Writer és una de les eines més captivadores del repertori de Zyro.

Com a escriptor, de debò vaig haver de tragar-me la llengua quan vaig conèixer aquesta característica. Tot i això, em vaig adonar ràpidament que no molts propietaris de petites empreses tindrien un escriptor de contingut a la mà per generar una còpia impecable per a ells.

Tot i que el contingut no és fantàstic, AI Writer es pot fer servir fàcilment per oferir als propietaris de llocs en funcionament una idea del que podria entrar en determinades seccions del seu lloc web. També és extremadament senzill d’utilitzar. Tot el que heu de fer és seleccionar entre algunes opcions predefinides i, a continuació, fer clic a un botó per inserir automàticament el text generat.

Tingueu en compte però que el text realment és extremadament genèric. Genial com a farcit, però.

6. Tones d’imatges gratuïtes!

Una altra àrea crítica en la qual molts constructors de llocs web no poden comportar és proporcionar als usuaris una piscina d’imatges per jugar. Fins i tot he trobat alguns que volien cobrar més per les imatges i només he ofert algunes imatges de forma gratuïta.

zyro ofereix imatges gratuïtes

Zyro s’ha relacionat amb Unsplash, de manera que podeu triar entre un gran banquisme d’imatges de regalies que funcionarà al propi fabricant de llocs. La idea d’integrar-se amb un lloc com Unsplash és simplement inspirada.

Per descomptat, també podeu optar per penjar les vostres pròpies imatges a Zyro i utilitzar-les al vostre propi lloc. Independentment de la vostra elecció, podeu canviar la mida, retallar i col·locar les imatges on vulgueu.

7. Projectes d’actualització ràpida!

Quan em va cridar l’atenció Zyro per primera vegada, estava una mica perplex ja que sentia que hi havia moltes àrees que es podrien millorar. Tot i això, el que em vaig adonar a continuació era que gairebé tan ràpidament com les vaig trobar, els problemes desapareixien.

Poc després, vaig saber que Zyro continuava sent (i continua sent) actualitzats. Tot i que potser no seria gens nou per a serveis com aquest, el ritme al qual vaig observar que es feien actualitzacions va ser impressionant.

8. Logotip & Fabricants de consignes!

Això es remunta al que he esmentat sobre Zyro adequat per als nous propietaris de llocs web que necessiten distribuir llocs web de manera ràpida i sense esforç. Primer va ser la seva senzilla interfície de creador de llocs, després l’AI Writer, i per completar el trifecta tenim el logotip i els eslògans.

No intentaré treure el sol i us diré que és impressionant, de fet, el fabricant de logotip és extremadament bàsic. No obstant això, és una característica més integrada que podria ser inestimable per als nous propietaris de llocs. El mateix passa amb els fabricants d’eslògans.

Això podria fer moltes altres eines de creació de llocs web i Zyro ho ha implementat de manera que sigui perfecte per al públic objectiu..

9. AI Heatmap ajuda a mantenir el focus!

Quan creeu un lloc, us pot ser útil saber on és probable que els vostres visitants centrin la seva atenció en funció del vostre disseny. Això us pot ajudar a traslladar elements cap a on han d’estar. Això és el que intenta fer el Heatmap AI de Zyro.

El mapa de calor de zyro ai us mostra on dedicar-vos a la creació de la vostra pàgina web

Tot i que no forma part del principal creador de llocs Zyro, podeu accedir a aquesta eina disponible públicament des del lloc. Funciona en base a imatges, per tant, per veure com és el vostre lloc, feu una captura de pantalla de la pàgina i pengeu-lo a l’eina Heatmap AI.

Els pedaços de color resultants són les temperatures, mostrant el rendiment que aquestes zones comporten.

10. Integracions d’aplicacions útils!

Per a aquells que vulguin funcions una mica més avançades, Zyro utilitza aplicacions per integrar la funcionalitat. De moment, només hi ha un bon grapat que inclou Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger i Hotjar.

Tot i això, no tinc cap dubte que Zyro n’afegirà més en el seu moment.

4 de què Zyro pot millorar

1. Gestió de dominis més complexa

Per a un sistema com Zyro, que diu aspirar a la simplicitat, el maneig de noms de domini és una mica estrany. En casos normals, tot el que heu de fer (fins i tot si heu comprat el nom de domini per separat del lloc on heu comprat allotjament), és actualitzar els servidors DNS.

En el cas de Zyro, heu d’entrar i editar els registres CNAME. Tot i que això no és massa difícil, però afegeix un nivell de complexitat innecessari per a usuaris no experimentats. Seran obligats a fer un embolic en una zona poc adequada per a la participació dels novells.

Zyro no ven directament noms de domini, per la qual cosa l’enviarà a Hostinger si voleu comprar un nom personalitzat.

2. Personalització limitada

Quan vaig dir que Zyro és molt bàsic, realment volia dir això. Arrossegueu & els elements desplegables inclouen cinc tipus de contingut: text, botó, imatge, vídeo i mapa. No hi ha literalment res més. Durant el procés de revisió, vaig intentar posar-me en el marc mental d’algú que utilitzava un sistema com aquest per primer cop i que funcionava per a mi..

Tanmateix, aquesta és l’oportunitat de remarcar que, si teniu en compte dissenys molt específics per a un lloc web que desitgeu, Zyro pot no ser l’opció adequada per a vosaltres. Si teniu una idea fresca i treballeu amb les eines que teniu, us puc assegurar d’un lloc ràpid i senzill.

3. Encara poc lleugerament

Quan vaig mirar per primer cop a Zyro, de veritat em vaig sentir una mica descontent. Tot i això, amb les tarifes que han realitzat les actualitzacions, ara sento que és un sistema utilitzable, tot i que noto alguns errors aquí i allà.

Per exemple, quan intenteu penjar una imatge pròpia, si feu doble clic a la imatge que voleu quan s’obre el quadre de diàleg, la càrrega falla i us retorna a la pantalla de càrrega d’imatges. La repetició de l’acció per segona vegada tindrà èxit.

Com he dit, xicotets xicotets insectes que són una molèstia més que qualsevol cosa important.

4. El suport deixa molt a desitjar

El sistema de suport de Zyro encara necessita una millora important, sobretot en els dos aspectes que tractaré a continuació.

4.1 Assistència al client lenta

Posar-se en contacte amb l’assistència de Zyro era una mica inusual ja que en realitat no tenien un xat en viu. Ha estat més d’un chatbot el que reenvia peticions o preguntes de suport al seu equip tècnic. La resposta va trigar una estona en tornar per correu electrònic (en el meu cas, aproximadament 12 hores).

Es pot millorar l’assistència al client de zyro

Tot i que per ser justos, la majoria dels equips d’assistència triguen una estona més, que normalment no solen sol·licitar assistència al xat. Haureu d’esperar mig dia per fer una consulta d’assistència en línia és una mica difícil.

Dit això, també heu de ser conscients que, tot i que Zyro pertany a Hostinger, els seus sistemes de suport són gairebé completament diferents. Vaig intentar parlar amb el suport de Hostinger sobre els canvis de DNS del meu lloc Zyro i em van dirigir a contactar amb l’assistència de Zyro (que triguen MOLT més temps a respondre).

4.2 Base de coneixement limitada

Desgraciadament, la seva base de coneixement és força desconcertada. Hi ha un bon nombre d’articles que contenen unes respostes d’una o dues línies a preguntes bàsiques. No hi ha guies en profunditat ni qualsevol cosa que sigui de gran ajuda, malauradament.

La base de coneixement del zyro encara manca

Alguns dels Q&A a la base de coneixement, a la pràctica, sembla una porció.

De fet, tota la seva base de coneixement sembla que s’ha escrit com un FAQ ràpid basat en les seves funcions, en lloc de tractar qualsevol problema real, tècnic o d’una altra manera..

Pla Zyro & Preu: visió general

FreeBasicUnleashed
Amplada de banda500MB10GB Il limitat
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer✓✓✓
Logo Maker✓✓✓
Connecta el domini✘✓✓
Elimina Ads✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Preu /moFREE$1.99*$3.49*

* El preu mostrat es factura anualment.

Tot i que podeu utilitzar Zyro de forma gratuïta, us recomano absolutament que us registreu al seu pla BÀSIC, que us proporciona molts més recursos, us permet utilitzar un nom de domini personalitzat, inclou integracions d’aplicacions i elimineu anuncis del vostre lloc..

El cost de BASIC és només 1,99 dòlars el que per a mi sent com el punt dolç de Zyro que la majoria dels usuaris us dispararien a nivell inicial. De fet, l’única diferència entre els plans BÀSIC i UNLEASHED és que aquest últim proporciona recursos il·limitats.

En termes de característiques, tots dos plans de pagament són idèntics a part de l’assignació de recursos.

Els preus que he mostrat anteriorment es basen en una subscripció anual. Si us registreu per períodes més llargs, el descompte augmenta. De fet, per a un pla de tres anys, només pagareu 1,30 dòlars al mes pel pla BASIC!

Algunes de les funcions més destacables que s’inclouen amb Zyro són;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Logotip gratuït & Eslogan Maker
 • Tones d’Imatges Gratuïtes

Verdict: és Zyro la solució adequada per a vostè?

Si sou nous llocs web i voleu establir una presència digital bàsica, Zyro pot ser l’eina perfecta per a vosaltres. Ofereix un entorn lliure d’estrès amb el qual els usuaris molt bàsics poden treballar fàcilment. De fet, inscriviu-vos al vostre pla i experimenteu gratuïtament abans de convertir-vos a un pla de pagament per poder provar el vostre sistema.

Per a usuaris més avançats que sàpiguen les característiques específiques de com i què voleu, Zyro pot no ser adequat. El medi ambient de Zyro té un objectiu molt específic: permetre als principiants fàcilment construir llocs altament flexibles i ho ha aconseguit.

Potser això pot canviar en el futur, però, de moment, Zyro és la plataforma ideal per a principiants reals.

No dubteu a explorar la nostra llista de Millor creador de llocs web per obtenir altres alternatives impressionants!

Característiques clau

 • ✓ Gran velocitat
 • ✓ Arrossegament fàcil & Tirar
 • ✓ Sistema de quadrícules
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logotip & Eslogan Maker
 • ✓ Imatges gratis

Recomanat Per

 • • Llocs d’iniciació
 • • Presència bàsica en línia
 • • Llocs de cartera
 • • Creador de llocs web de pressupost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me