Zyro

Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

A Zyro egy új webhely-készítő eszköz, amely a saját tárhelyével jár. A Hostinger márkanév alatt álló agyalapú technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyon gyorsan létrehozhassanak és elindítsanak alapvető webhelyeket, teljesen zavarmentesen. Noha hosszú távon nem tökéletes, a Zyro sok potenciális vonzerőt vonz azokhoz a felhasználókhoz, akik nem sokkal túlmutatnak az alapvető digitális jelenlétnél..

Zyro Review: 10 prof & 4 hátránya a Zyro Website Builder-nek

Mivel a weboldalépítő piac melegebb, mint a sütőből származó pizza, sok weboldal-készítő felbukkan itt-ott. Megfigyelésem szerint azonban sokan versengnek azon, ami feltételezhető, hogy egy már régóta lévő piaci szegmens.

Ez az az idő, amikor az iparág új szereplői lépnek fel és felborítják az almakocsiot. Valaki, például Zyro. Annak ellenére, hogy állítása szerint rendkívül hatékony megoldás, a Zyro alapos áttekintése megállapítja, hogy a valóságban a legfontosabb vonzerő az egyszerűség szoros betartása..

Nem minden online weboldal célja, hogy digitális behemoth legyen, és az ilyen ügyfelek számára a Zyro egyedülálló lehetőséget kínál az ideális megoldások szolgáltatójával való partnerségre. Egy könnyen használható, nagyon kedvező árú, és csak a szerszámok megfelelő kombinációját kínálja.

Mi az a Zyro??

A zyro segítségével ingyenesen hozhat létre webhelyet

A Zyro egy gyors weboldal-fejlesztési platform, amelynek célja a nulla kódolási ismeretekkel rendelkező felhasználók. Valójában még nem is szükséges, hogy a célpiac nagy részében tudjon valamit a weboldalakról. Amíg ismeri a grafikus felhasználói felületeket, használhatja a Zyro szoftvert.

A webes fejlesztési grafikus felhasználói felületen kívül a Zyro kapcsolódó eszközöket is kínál, amelyek hasznosak lehetnek. Ide tartoznak egy AI-tartalom-előállítási szkript, AI-hőtérkép a fókuszvezérléshez és egy erőforrásként felhasználható nagy képkészlet.

10 ok, amiért a Zyro kiváló webhely-készítő

1. Jó helyszíni teljesítmény!

A Zyro teljesítménye a tesztoldalunkkal nagyon jó volt.

A zyro szerver sebessége a bitcatcha alapján jó

Zyro teszthelyünk A + -ot kapott a Bitcatcha Server Speed ​​Checkerben.
(Lásd a teljes eredményt)

A Bitcatcha tesztelési oldalakat épít és tart fenn azoknak a házigazdáknak, amelyeket felülvizsgálunk, és így maximális átláthatóságot tudunk nyújtani véleményeinkben. Zyro esetében szervereik elég jól teljesítettek a szerver sebesség-ellenőrzőnkkel, átlagosan 125,8 ms-ot tettek alapján a világ tíz helyéről.

1.1 Automatikus felhőkarcoló beillesztés

Ahol a legtöbb webhely-készítő lehetővé teszi a felhasználók számára a tartalom elosztó hálózat (CDN) szolgáltatások, például a Cloudflare integrálását, a Zyro egy lépéssel tovább megy, és a Cloudflare aktív és alapértelmezés szerint működik az összes webhelyen.

A zyro felhőalapú kiszolgálókat használ

Noha ez nem tűnik túl sokat, jelentős változást okozhat az új webhelyek tulajdonosai számára, akik esetleg még nem is tudják, mi a CDN (vagy hogy léteznek). A bevonás szerepet játszhat a Zyro által üzemeltetett oldalakon eddig látott erős előadásban is.

1.2 Kihangosító SSL

Azoknak, akik a múltban esetleg küzdöttek az SSL beállításával és hozzáadásával, a Zyro az Ön számára kezeli. Számos olyan hosting szolgáltatástól eltérően, ahol különféle SSL-ekkel és kezelési módszerekkel kell foglalkoznia, a Zyro webhelyét automatikusan SSL fedezi..

Ez helyes – az ön részéről nulla erőfeszítéssel. Az SSL kicsinek tűnhet, de minden modern weboldalhoz elengedhetetlen. Valójában manapság sok keresőmotor aktívan bünteti az SSL nélküli webhelyeket.

1.3 A reakcióképesség természetesen jön

Azok számára, akiket aggódhat az is, hogy mobiltelefonokra is építeniük kell, a Zyro-val Ön is foglalkozik. Minden, a Zyro alkalmazásával épített webhely automatikusan reagál az asztali és a mobil élményekre.

Ez a beillesztés továbbvilágítja a Zyro azon szándékát, hogy elősegítse az újszülöttek webhelyeinek egyszerű felépítését. Nem kell többé aggódnia a különböző formátumok miatt, csak húzza, vidd, és a Zyro kezeli a többit.

2. Extrém egyszerűség!

A Zyro-utazásom első megkezdésekor nagyjából ugyanúgy megközelítettem, mint ahogyan a múltban sok weboldal-készítő volt. Ez ahhoz vezetett, hogy rendkívül elégedetlen lettem velük, amikor a következő oldal után egy akadálynak szembesültem a tökéletes webhely keresése során..

Csak sok mérlegelés után rájöttem, hogy friss szemmel kell megnéznem – és amikor a mérleg leesett Zyro-ról. A Zyro szépsége abban rejlik, hogy nem kínál mindent, ami a tökéletes webhely felépítéséhez szüksége lehet, hanem éppen annyira, hogy gyorsan és egyszerűen létrehozhassa a digitális jelenlétét..

A Zyro visszahozza a weboldal-építőket a korai időkbe, amikor a legtöbbjük emlékezett rá, hogy a használni kívánt felhasználóknak egyszerűségre van szükségük. Manapság a piac annyira túlmelegedett, hogy a játékosok arra kényszerítik magukat, hogy tömegesen foglalkozzanak az egyre növekvő funkciókészletekkel.

Ha Ön még nem ismeri fel a webhelyeket, és alapszolgáltatásokat szeretne a vállalatának (vagy akár magának), ez egy komoly lehetőség, amelyet érdemes megfontolni. Szinte minden a Zyro-ban az egyszerűségről szól, és a funkciók, amelyek hiányosnak tűnhetnek, két okból állnak.

Az első az, hogy nem valószínű, hogy olyan funkciók lennének, amelyeket a legalapvetőbb felhasználók szeretnének, ezért elhagyták őket, hogy tisztán tartsák a dolgokat. A második az, hogy ezen szolgáltatások nem hatékony használata veszélyeztetné a Zyro ígéretét a webhely kiváló teljesítményéről.

Ennek nyilvánvaló jeleként a weboldal-készítő felület csak néhány elemet kínál a felhasználásra. Ez a munka olyan egyszerű, mint az 1, 2, 3 – húzza és dobja, átméretezi, majd szerkeszti. Ez lényegében minden, amiben van.

3. Használjon meglévő sablonokat!

Az első lépésekhez a Zyro rendelkezik kész sablonkészlettel, amelyet használhat. Ezeket úgy fejlesztették ki, hogy általános képet kapjanak arról, hogy mik lehetnek a webhelyek, majd használhatják azokat úgy, ahogy vannak, és személyre szabhatják a tartalmat, vagy testreszabhatják azokat, amennyit csak akar..

A zyro kész sablonokat készített a gyors indításra

A Zyro sablonkészlete számos felhasználási esetet ölel fel.

A Zyro építőjének működésével a meglévő sablonok módosítása sokkal könnyebb, mint a legtöbb más webhelykészítőnél, mivel kevesebb elem és tervezési koncepció van, amelyek miatt aggódni kell..

A maximális hatékonyság érdekében azt javaslom, hogy a felhasználók tegyenek egy sablont egy csipetnyi sóval. Ne gondolja, hogy csak ezekkel kell dolgoznia. Vegye figyelembe a sablonok széles skáláját, hogy képet kapjon arról, hogy mi lehetséges Zyro-ban.

Erre példa lehet, hogy egyes sablonok részben átfedő képeket használnak, hogy a webhelyek többdimenziós érzetet teremtsenek. Ha képes elsajátítani ilyen fogalmakat, akkor készíthet néhány egyedi, lenyűgöző sablont is.

4. Hasznos oldalépítő rácsok!

Amint az a következő képen látható, a Zyro nagyon hasznos rácsrendszerrel rendelkezik, amely segít az elrendezéseknél. A rácsblokkok csak akkor láthatók, amíg meg nem próbál egy elemet mozgatni, tehát egyáltalán nem zavarja.

A zyro grid rendszer segíti az oldaltartalom szervezését

A Zyro rácsai segítségével könnyedén megszervezheti az oldal elemeit.

Miután kiválasztott valamit, és megpróbálta mozgatni, akkor ez az, amikor a rácsdobozok játékba kerülnek, és segít az elhelyezésben, például az elemek igazításában és átméretezésében. Többé nem kell aggódnia, hogy a különböző oldalelemek tévesen igazodnak egymáshoz.

Szeretem azt a módot, hogy bár megpróbálsz manipulálni az elemekkel, ezek könnyen bepattannak a helyükre, ezeknek a dobozoknak köszönhetően. Az érzés majdnem megegyezik a Windows felület bepattanási és zárolási funkciójával, bár természetesebb.

Igaz, hogy az elemek határainak beállítása és a rácsokhoz való illesztése egy kicsit hozzászokhat. Ha egyszer megteszi, észreveszi, hogy ez a rugalmasság sokkal könnyebben képes megtenni a dolgokat, mint sok más site-készítőnél.

5. Az AI Writer segít a tartalom létrehozásában!

Ez a szolgáltatás valami olyan, amit eddig még nem láttam a weboldalak egyikében sem. Számos leendő webhelytulajdonos számára azonban nagyszerű ötlet az általános tartalmak centrifugálásának lehetősége.

A zyro ai író segít a tartalom létrehozásában

Az AI Writer az egyik legvonzóbb eszköz a Zyro repertoárban.

Szívében íróként valóban le kellett nyelnem a nyelvemet, amikor először találkoztam ezzel a funkcióval. Gyorsan rájöttem azonban, hogy kevés kisvállalkozó-tulajdonos rendelkezik kéznél tartalomíróval, hogy hibátlan másolatot készítsen számukra.

Még ha a tartalom sem is fantasztikus, az AI Writer könnyen felhasználható arra, hogy elképzelést adjon a kezdő webhelytulajdonosoknak arról, hogy mi kerülhet webhelyük egyes szakaszaiba. Rendkívül egyszerű a használata. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy néhány előre beállított opció közül, majd egy gombra kattintva automatikusan beilleszti a létrehozott szöveget.

Felhívjuk figyelmeztetést, hogy a szöveg valóban rendkívül általános. Kiváló, mint töltőanyag.

6. Rengeteg ingyenes kép!

Még egy kritikus terület, amelyben sok weboldal-készítő elmulasztja, az, hogy a felhasználók számára képkészletet biztosítson a játékhoz. Még azon is találkoztam olyanokkal, akik a képekért külön díjat akartak fizetni, és csak néhány stock képet kínáltak ingyen.

A zyro ingyenes képeket kínál

A Zyro maga is kötődött az Unsplash-hez, így választhat egy hatalmas képbank közül a freebies-ek közül, amelyek a weboldal készítőjén belül működnek. Az az ötlet, hogy integrálj egy olyan webhellyel, mint az Unsplash, egyszerűen ihlette.

Természetesen dönthet úgy is, hogy saját képeit feltölti a Zyro-ba, és felhasználhatja azokat a saját webhelyén. Nem számít választása szerint, átméretezheti, kivághatja és elhelyezheti képeit bárhol.

7. Gyors frissítés bevezetése!

Amikor Zyro-t először felhívták a figyelmemre, kissé zavart voltam, mivel úgy éreztem, hogy sok olyan terület javítható. A következőkben azonban rájöttem, hogy szinte amilyen gyorsan megtaláltam őket, a kérdések eltűntek.

Nem sokkal ezután megtudtam, hogy a Zyro folyamatosan frissül (és ma is). Bár ez nem lehet valami új az ilyen szolgáltatásokhoz hasonlóan, a frissítések megfigyelésének üteme lenyűgöző volt.

8. Logó & Szlogen készítők!

Ez visszamegy ahhoz, amit említettem arról, hogy a Zyro alkalmas az új weboldaltulajdonosok számára, akiknek gyorsan és könnyedén el kell állítaniuk a webhelyeket. Először az egyszerű webhely-készítő felületük volt, majd az AI író, és a trifecta befejezéséhez logó és szlogenkészítők álltak rendelkezésükre..

Nem próbálok napfényt rajtad rád, és azt mondom, hogy félelmetes – a logó készítője valójában rendkívül alapvető. Ez még egy integrált szolgáltatás, amely felbecsülhetetlen értékű lehet az új webhelytulajdonosok számára. Ugyanez vonatkozik a szlogenkészítőkre.

Ez olyasvalami, amellyel sok más weboldal-készítő eszköz összekapcsolódhat, és a Zyro oly módon hajtotta végre, hogy tökéletes a célközönség számára.

9. Az AI hőtérképe segít fenntartani a fókuszt!

A webhely felépítésekor hasznos lehet annak megismerése, hogy a látogatók hol koncentrálják a figyelmüket az Ön terve alapján. Ez segíthet abban, hogy az elemeket odamozdítsa, ahol kell lennie. Ezt próbálja megtenni a Zyro AI Heatmap.

A zyro ai hőtérkép megmutatja, hová kell összpontosítania weblapjának felépítését

Noha nem része a Zyro alapvető webhelykészítőjének, ennek a nyilvánosan elérhető eszköznek a helyén is hozzáférhet. Képek alapján működik, tehát hogy megnézze webhelye állapotát, készítsen pillanatképet az oldalról, és töltse fel az AI Heatmap eszközbe.

A kapott színes foltok hőmérsékleteket mutatnak – megmutatva, hogy ezek a területek mennyire teljesítenek kiemelten.

10. Praktikus alkalmazásintegrációk!

Azok számára, akik kissé fejlettebb funkciókat szeretnének, a Zyro alkalmazásokat használ a funkcionalitás integrálására. Jelenleg csak néhány van, köztük a Google Címkekezelő, a Google Analytics, a Facebook Pixel, a Facebook Messenger és a Hotjar..

Nem kételkedem azonban, hogy Zyro kellő időben még többet fog hozzáadni.

4 dolog, amit a Zyro javíthat

1. Bonyolultabb domainkezelés

Egy olyan rendszernél, mint a Zyro, amely állítólag az egyszerűségre törekszik, a domain név kezelése kissé furcsa. Normál esetben csak annyit kell tennie (még akkor is, ha a domain nevet a vásárlás helyétől külön vásárolta meg) a DNS-kiszolgálók frissítése..

Zyro esetében be kell lépnie és szerkesztenie a CNAME rekordokat. Noha ez nem túl nehéz, a felesleges bonyolultságot ad a nem tech-hozzáértésű felhasználók számára. Kötelesek lesznek rendezni egy olyan területen, amely nem igazán alkalmas az újszülöttek számára.

A Zyro nem ad el közvetlenül a domainneveket, ezért elküldi a Hostingernek, ha egyedi nevet szeretne vásárolni.

2. Korlátozható testreszabhatóság

Amikor azt mondtam, hogy Zyro nagyon alapvető, ezt tényleg akartam. ellenállás & A csepp elemek ötféle tartalomból állnak – szöveg, gomb, kép, videó és térkép. Szó szerint nincs semmi más. A felülvizsgálati folyamat során megpróbáltam elképzelni, hogy valaki először használ egy ilyen rendszert, és ez a számomra működött.

Ez a lehetőség azonban arra, hogy rámutasson arra, hogy ha nagyon konkrét terveket készít egy kívánt webhely számára, akkor a Zyro nem biztos, hogy a megfelelő választás az Ön számára. Ha új gondolatokkal érkezik, és a rendelkezésére álló eszközökkel dolgozik, biztosíthatom Önöket egy gyors, egyszerű oldalról.

3. Mégis kissé hibás

Amikor először Zyróra nézett, beismerve kicsit boldogtalannak éreztem magam. Azonban az arányokkal, amelyeket frissítéseket végeznek, most úgy érzem, hogy ez használható rendszer, annak ellenére, hogy itt találok néhány hibát.

Például, amikor megpróbál feltölteni egy saját képet, ha duplán kattint a kívánt képre, amikor a párbeszédpanel megnyílik, a feltöltés sikertelen, és visszatér a képfeltöltő képernyőre. A művelet második alkalommal történő ismétlése sikeres lesz.

Mint mondtam, kicsi, niggling kis hibák, amelyek inkább bosszantóak, mint bármi nagyobb.

4. A támogatás sok vágyat hagy maga után

A Zyro támogatási rendszerének továbbra is jelentős fejlesztésekre van szüksége – elsősorban az alábbiakban tárgyalt két szempont szempontjából.

4.1 Lassú ügyfélszolgálat

Kicsit szokatlan volt a Zyro-támogatással való kapcsolatfelvétel, mivel önmagában nem volt élő csevegésük. Ez inkább egy chatbot volt, amely támogatási kérelmeket vagy kérdéseket továbbított a technikai csapatuk számára. A válasz eltartott egy ideig, hogy visszatérjen e-mailben (az én esetemben körülbelül 12 óra).

Javítható a zyro ügyfélszolgálat

Noha méltányos, a legtöbb támogató csoport eltart egy kis időt – ez általában nem igazán igényel csevegési segítséget. Kicsit kihúzó az, ha fél napot várnak az online támogatási lekérdezésre.

Mindemellett azt is tudnia kell, hogy bár a Zyro a Hostingerhez tartozik, támogatási rendszereik szinte teljesen különböznek egymástól. Megpróbáltam beszélni a Hostinger támogatásával a Zyro webhelyem DNS-változásairól, és arra utasítottak, hogy vegye fel a kapcsolatot a Zyro támogatással (akiknek sokkal hosszabb ideig tartnak válaszolni).

4.2 Korlátozott tudásbázis

Sajnos tudásbázisuk sajnos meglehetősen szokatlan is. Vannak maroknyi cikkek, amelyek néhány, egy vagy két soros választ tartalmaznak az alapvető kérdésekre. Nincs sajnos mélyreható útmutató vagy bármi olyan, ami igazán hasznos.

A zyro tudásbázisa továbbra is hiányzik

Néhány Q&A tudásbázisban szereplő A valójában zavargásnak hangzik.

Valójában a teljes tudásbázisuk úgy néz ki, mintha gyors GYIK-ként írták volna, a funkcióik alapján, és nem a valós, technikai vagy egyéb problémák kezelésére irányultak..

Zyro terv & Árképzés: Áttekintés

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI író
Logo Maker✓✓✓
Csatlakoztassa a domaint✘✓✓
Távolítsa el a Ads✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Ár / hónapFREE$1.99*$3.49*

* A feltüntetett ár éves alapon kerül kiszámlázásra.

Noha ingyenesen használhatja a Zyro-t, feltétlenül azt javaslom, hogy iratkozzon fel a BASIC-tervre, amely sokkal több erőforrást biztosít, lehetővé teszi egyéni domain név használatát, alkalmazásintegrációkat és eltávolítja a hirdetéseket a webhelyről..

A BASIC költsége: csak 1,99 USD ami számomra úgy érzi, mint a Zyro édes pontja, amelyet a legtöbb felhasználó kezdő szinten lőne. Valójában az egyetlen különbség a BASIC és a UNLEASHED tervek között az, hogy ez utóbbi korlátlan forrásokat biztosít.

Funkciók szempontjából mindkét fizetett terv azonos az erőforrás-elosztáson kívül.

A fent feltüntetett árak éves előfizetésen alapulnak. Ha hosszabb ideig feliratkozik, akkor a kedvezmény növekszik. Valójában egy 3 éves tervért havonta csak 1,30 dollárt fizet a BASIC terv alapján!

Néhány figyelemre méltó szolgáltatás, amely a Zyro-hoz tartozik;

 • AI író
 • AI Heatmap
 • Ingyenes logó & Szlogen készítő
 • Rengeteg ingyenes kép

Döntés: A Zyro a megfelelő megoldás az Ön számára?

Ha még nem ismeri a weboldalakat, és alapvető digitális jelenlétre törekszik, akkor a Zyro lehet a tökéletes eszköz az Ön számára. Olyan stresszmentes környezetet kínál, amelyen a nagyon alapvető felhasználók könnyen dolgozhatnak. Valójában regisztráljon ingyenes programjára és kísérletezzen, mielőtt fizetett tervre váltana, így kipróbálhatja a rendszerüket.

Haladó felhasználók számára, akik tudják, hogyan és mit kívánnak, akkor a Zyro nem megfelelő. A zyroi környezetnek nagyon konkrét célja van – hogy a kezdők könnyedén építhessenek rendkívül rugalmas helyszíneket – és elérte, hogy.

Lehet, hogy ez változhat a jövőben, de egyelőre a Zyro ideális platform a valódi kezdők számára.

Nyugodtan fedezze fel a legjobb webhely-készítő listánkat más fantasztikus alternatívákkal kapcsolatban!

Főbb jellemzők

 • ✓ Nagy sebesség
 • ✓ Easy Drag & Csepp
 • ✓ Rácsrendszer
 • ✓ AI író
 • ✓ Logó & Szlogen készítő
 • ✓ Ingyenes képek

Ajánlott

 • • Kezdő oldalak
 • • Alapvető online jelenlét
 • • Portfólió oldalak
 • • Költségvetéses weboldalkészítő

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me