Zyro pregled: 10 prednosti i 4 nedostatka tvrtke Zyro Website Builder

Zyro


Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro je novi alat za izradu web stranica koji dolazi s vlastitim hostingom. Osnovan kao osnovana robna marka Hostinger, omogućava korisnicima da vrlo brzo izrade i pokrenu osnovna mjesta u potpunosti bez problema. Iako nije savršen s dugim kadrom, Zyro ima puno potencijalnih privlačnosti za korisnike koji ne gledaju puno prije osnovne digitalne prisutnosti.

Zyro pregled: 10 pros & 4 nedostatka tvrtke Zyro Website Builder

Budući da je tržište zgrada za web stranice toplije od pice iz pećnice, mnogi graditelji web stranica pojavili su se tu i tamo. Međutim, iz mog promatranja, mnogi od njih natječu se za ono što bi se moglo pretpostaviti da je već tržišni segment niša.

Ovo je vrijeme kada novi igrač u industriji ulazi i uznemiruje kolica s jabukama. Netko poput Zyro, na primjer. Unatoč tome što tvrdi da je izuzetno moćno rješenje, temeljit pregled Zyro-a otkriva da se u stvarnosti ključna privlačnost nalazi u njegovoj bliskoj prionu na jednostavnost.

Nije svaka web stranica koja ide putem interneta namijenjena digitalnom behemu, a za kupce poput njih, Zyro nudi vrlo jedinstvenu priliku za partnerstvo s pružateljem idealnih rješenja. Ona koja je jednostavna za upotrebu, vrlo povoljne cijene i nudi pravu kombinaciju alata.

Što je Zyro?

zyro omogućuje vam izradu web stranice besplatno

Zyro je brza platforma za razvoj web stranica koja je namijenjena korisnicima bez vještina kodiranja. Zapravo čak i ne postoji potreba da većina ciljanog tržišta išta zna o web stranicama. Sve dok ste upoznati s grafičkim korisničkim sučeljima, možete koristiti Zyro.

Osim GUI-ja za web razvoj, Zyro nudi i pridružene alate koji bi mogli biti korisni. To uključuje skriptu stvaranja AI sadržaja, AI toplotnu kartu za pomoć u fokusu i veliki skup slika koje se koriste kao resursi.

10 razloga zašto je Zyro izvrstan graditelj web stranica

1. Dobre performanse web mjesta!

Zyro-ovi rezultati na našem testnom mjestu bili su prilično dobri.

zyro ima dobru brzinu poslužitelja koja se temelji na bitcatcha

Naše testno mjesto Zyro dobilo je A + u Bitcatcha provjeri brzine poslužitelja.
(Pogledajte cjelovite rezultate)

Bitcatcha gradi i održava testna mjesta za domaćine koje pregledavamo radi maksimalne transparentnosti u našim recenzijama. U slučaju Zyro-a, njihovi poslužitelji pokazali su se vrlo dobro koristeći našu provjeru brzine poslužitelja, u prosjeku 125,8 ms na temelju testova s ​​deset lokacija širom svijeta.

1.1 Automatsko uključivanje oblaka

Tamo gdje većina graditelja web stranica omogućuje korisnicima da integriraju usluge distribucijske mreže sadržaja (CDN) kao što je Cloudflare, Zyro ide korak dalje i Cloudflare je aktivan i radi po zadanim postavkama za sve web lokacije.

zyro koristi cloudflare poslužitelje

Iako ovo možda ne zvuči puno, može donijeti veliku razliku novim vlasnicima web lokacija koji možda nisu ni svjesni što CDN postoji (ili da postoje). Uključivanje bi također moglo igrati ulogu u dosadašnjim snažnim performansama na Zyro-ovim web lokacijama.

1.2 SSL bez ruku

Za one od vas koji su se možda u prošlosti borili s postavljanjem i dodavanjem SSL-a, Zyro to rješava za vas. Za razliku od mnogih hostinga nudi gdje se trebate baviti različitim SSL i načinima rukovanja, vaša Zyro web stranica automatski je prekrivena SSL-om.

To je tačno – sa nula vašeg truda. SSL možda zvuči kao sitnica, ali apsolutno je ključan za bilo koju modernu web stranicu. U stvari, mnoge tražilice danas aktivno kažnjavaju web lokacije bez SSL-a.

1.3 Odgovornost prirodno dolazi

Za one koji bi mogli biti zabrinuti zbog toga što ćete morati graditi i za mobilne uređaje, Zyro je i vas tamo pokrivao. Sve web stranice izgrađene pomoću Zyroa automatski odgovaraju i za radna i mobilna iskustva.

Ovo uključivanje dodatno naglašava namjeru Zyro-a da pomogne novorođenima da lako izrade web-lokacije. Nema potrebe da se brinete o različitim formatima, samo povucite, ispustite, a Zyro će podnijeti ostale.

2. Izuzetna jednostavnost!

Kada sam prvi put započeo svoje putovanje Zyrom, približio sam mu se isto kao što sam imao mnogo graditelja web stranica u prošlosti. To je dovelo do toga da s njima postajem krajnje nezadovoljan dok sam se suočio s jednom preprekom nakon sljedeće u potrazi za savršenim mjestom.

Tek nakon mnogo razmišljanja shvatila sam da ga moram gledati svježim očima – i tada je vaga pala s mog pogleda na Zyro. Ljepota Zyro-a ne leži u tome što nudi sve što će vam trebati za izgradnju savršenog mjesta, već upravo ono dovoljno da brzo i jednostavno uspostavite digitalnu prisutnost.

Zyro vraća graditelje web stranica u rane dane kada se većina sjećala da je korisnicima koji su ih željeli koristiti potrebna jednostavnost. Danas je tržište toliko pregrijano da se igrači natjeraju da se povećaju sa sve većim nizom značajki.

Ako ste novi na web stranicama i želite osnovno mjesto za svoju tvrtku (ili čak i sebe), ovo je ozbiljna opcija koju treba razmotriti. Gotovo sve u Zyro-u govori o jednostavnosti, a značajke koje se mogu činiti nedostajuće postoje iz dva razloga.

Prvi je da nisu vjerovatno značajke koje bi vrlo osnovni korisnici željeli, pa im je izostavljeno da stvari ostanu čiste. Drugo je da će neučinkovita uporaba tih značajki ugroziti Zyrovo obećanje o izvrsnim performansama na web mjestu.

Kao najočitiji znak toga, njihovo sučelje za izradu web stranica nudi samo nekoliko elemenata. Način rada je jednostavan kao 1,2, 3 – povucite i ispustite, promijenite veličinu, a zatim uredite. To je u suštini sve.

3. Koristite postojeće predloške!

Za početak, Zyro ima bazen gotovih predložaka koje možete koristiti. Dizajnirane su tako da vam daju opću predstavu o tome kako web lokacije mogu izgledati, a zatim ih možete upotrijebiti “onako kako jest” i personalizirati sadržaj ili ih prilagoditi onoliko koliko želite.

zyro je spremio predloške za brzi početak

Zyrov bazen predložaka obuhvaća brojne slučajeve uporabe.

Način na koji Graditelj Zyro radi, izmjena postojećih predložaka mnogo je lakša u usporedbi s većinom ostalih graditelja web mjesta jer ima manje elemenata i dizajnerskih koncepata kojih bi se trebalo zabrinuti.

Za maksimalnu učinkovitost, ono što predlažem korisnicima je da uzmu predloške s prstohvatom soli. Nemojte imati na umu da je to upravo ono sa čim morate raditi. Promatrajte raspon predložaka kako biste dobili predodžbu o tome što bi moglo biti moguće u Zyro-u.

Primjer za to je kako neki predlošci koriste djelomično preklapajuće se slike kako bi web stranicama dobili višedimenzionalni osjećaj. Ako uspijete savladati takve koncepte, moći ćete pronaći neke vlastite, zadivljujuće vlastite predloške.

4. Korisne mreže za izradu stranica!

Kao što možete vidjeti na sljedećoj slici, Zyro ima vrlo koristan mrežni sustav koji pomaže u izgledima. Blokovi rešetke nisu vidljivi dok ne pokušate pomaknuti element, pa uopće ne ometaju.

Zyro grid sustav pomaže u organiziranju sadržaja stranice

Rešetke u Zyro-u pomažu vam da lako organizirate elemente na stranici.

Nakon što nešto odaberete i pokušate premjestiti, tada se pojavljuju mreže s mrežama i pomažu vam pri postavljanju, kao što su poravnavanje i promjena veličine elemenata. Nema više brige zbog pogrešnih poravnanja različitih elemenata stranice.

Sviđa mi se način na koji, koliko god pokušali manipulirati elementima, oni lako stanu na svoje mjesto zahvaljujući tim kutijama. Osjećaj je gotovo identičan značajki spajanja i zaključavanja sučelja sustava Windows, iako prirodnije.

Doduše, podešavanje granica elemenata i njihovo uklapanje u rešetke može se malo naviknuti. Jednom kada to učinite, primijetit ćete da vam ta fleksibilnost omogućuje da radite stvari mnogo lakše nego mnogi drugi graditelji web mjesta.

5. AI Writer pomaže stvoriti sadržaj!

Ova je značajka nešto što do sad nisam vidio niti jedan graditelj web mjesta. Ipak, za mnoge potencijalne vlasnike web stranica odlična je ideja vrtiranja generičkog sadržaja.

zyro ai pisac pomaže u stvaranju sadržaja

AI Writer jedno je od najimpresivnijih alata u repertoaru Zyro.

Kao piscu u srcu, stvarno sam morao progutati jezik kad sam se prvi put susreo s ovom značajkom. Međutim, brzo sam shvatio da neće mnogi vlasnici malih poduzeća imati pri ruci pisce sadržaja koji bi mogli generirati besprijekornu kopiju za njih.

Iako sadržaj nije fantastičan, AI Writer lako se može iskoristiti za davanje početnicima vlasnicima web stranica o tome što bi moglo ići u određene dijelove njihove web stranice. Također je izuzetno jednostavan za upotrebu. Sve što trebate učiniti je odabrati između nekoliko unaprijed zadanih opcija, a zatim kliknite gumb za automatsko umetanje generiranog teksta.

Međutim, budite upozoreni da je tekst doista vrlo općenit. Odlično kao punilo.

6. tona besplatnih slika!

Još jedno kritično područje na kojem mnogi graditelji web stranica ne uspijevaju pruža svojim korisnicima bazen s slikama. Čak sam naišao na neke koji su htjeli doplatiti za slike i ponudio samo nekoliko slika za besplatno.

zyro nudi besplatne slike

Zyro se sam priključio na Unsplash, tako da možete izabrati iz ogromne banke s besplatnim slikama koja će raditi unutar samog graditelja web mjesta. Ideja za integriranje sa stranicom poput Unsplash jednostavno je potaknuta.

Naravno, također možete odlučiti prenijeti vlastite slike na Zyro i koristiti ih na vlastitoj web stranici. Bez obzira na vaš izbor, možete promijeniti veličinu, obrezati i postaviti slike bilo gdje što želite.

7. Brzi ažuriranja Rollouts!

Kad su mi se prvi put obratili Zyro, bio sam pomalo zbunjen budući da sam osjećao da postoji mnogo područja koja se mogu poboljšati. Međutim, ono što sam sljedeće shvatila je da su gotovo jednako brzo koliko sam ih pronašao, problemi nestajali.

Ubrzo nakon toga, saznao sam da je Zyro neprekidno podvrgnut nadogradnji. Iako to ne može biti ništa novo za usluge poput ove, stopa kojom sam primijetio da se vrše ažuriranja bila je impresivna.

8. Logo & Slogan Makers!

Ovo se vraća unatrag onome što sam spomenuo o Zyro-u koji je prikladan za nove vlasnike web stranica koji trebaju brzo i bez poteškoća ugraditi web stranice. Prvo je bilo njihovo jednostavno sučelje za izradu web stranica, zatim AI pisac, a za dovršetak trifecta imamo proizvođače logotipa i slogana.

Neću pokušati upasti sunce i reći vam da je to sjajno – proizvođač logotipa zapravo je krajnje jednostavan. Ipak, to je još jedna integrirana značajka koja bi mogla biti neprocjenjiva za nove vlasnike web lokacija. Isto vrijedi i za proizvođače slogana.

To je nešto s čime bi se mogli koristiti i mnogi drugi alati za izradu web stranica, a Zyro ga je implementirao na način koji je savršen za njihovu ciljanu publiku.

9. AI toplinska mapa pomaže zadržavanju fokusa!

Prilikom izrade web mjesta može vam biti korisno znati gdje će posjetitelji vjerojatno usmjeriti pozornost na temelju vašeg dizajna. Ovo vam može pomoći da elemente prebacite na mjesto na kojem trebaju biti. To pokušava učiniti Zyro-ova AI toplotna karta.

zyro ai toplotna karta pokazuje gdje se trebate usredotočiti na izgradnju vaše web stranice

Iako nije dio temeljnog graditelja web stranica Zyro, tom javno dostupnom alatu možete pristupiti s njihove web stranice. Djeluje na osnovu slika, tako da vidite kako izgleda vaša web stranica, napravite snimku stranice i prenesite je na AI Heatmap alat.

Boje koje rezultiraju u boji su temperature – što pokazuje koliko su ta područja uspješna.

10. Prikladne integracije aplikacija!

Za one koji žele malo naprednije značajke, Zyro koristi aplikacije za integriranje funkcionalnosti. Trenutačno ih ima samo nekoliko, uključujući Google upravitelja oznaka, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger i Hotjar.

Međutim, ne sumnjam da će Zyro u dogledno vrijeme dodati još.

4 stvari koje se Zyro mogu poboljšati

1. Složenije rukovanje domenom

Za sustav poput Zyro-a za koji tvrdi da cilja jednostavnost, rukovanje imenom domene pomalo je neobično. U normalnim slučajevima, sve što trebate učiniti (čak i ako ste kupili ime domene odvojeno od mjesta na kojem ste kupili hosting) jest ažurirati DNS poslužitelje..

U slučaju Zyro, morate ući i urediti zapise CNAME. Iako ovo nije pretjerano teško, dodaje nepotrebnu razinu složenosti za korisnike koji ne štede tehnologiju. Oni će se morati brkati na području koje nije pogodno za novorođenče.

Zyro ne prodaje imena domena izravno, pa će vas poslati Hostingeru ako želite kupiti prilagođeno ime.

2. Ograničena prilagodljivost

Kad sam rekao da je Zyro vrlo bazičan, stvarno sam to mislio. Opterećenje & Elementi ispadanja sastoje se od pet vrsta sadržaja – tekst, gumb, slika, video i karta. Doslovno nema ništa drugo. Tijekom postupka recenziranja pokušao sam se staviti u pamet nekoga tko je prvi put koristio takav sistem i to je radilo za mene.

Međutim, ovo je prilika da naglasite da ako imate vrlo specifičan dizajn za web mjesto koje želite, Zyro možda nije pravi izbor za vas. Ako uđete svježeg uma i radite s alatima koje imate, mogu vam osigurati brzo i jednostavno mjesto.

3. Još uvijek lagano bugi

Kad sam prvi put pogledao Zyra, priznao sam da sam bio malo nesretan. Međutim, s stopama u kojima rade na poboljšanju sada osjećam da je to korisni sustav iako tu i tamo primjetim nekoliko pogrešaka.

Na primjer, kada pokušavate prenijeti vlastitu sliku, ako dvostruko kliknete na sliku koju želite kad se otvori dijaloški okvir, prijenos ne uspijeva i vraća vas na zaslon za prijenos slike. Ponavljanje akcije drugi put će biti uspješno.

Kao što rekoh, mali grickajuće male bube koje više smetaju nego ičem glavnom.

4. Podrška ostavlja mnogo željenog

Zyrov sustav podrške i dalje treba velika poboljšanja – prije svega o dva aspekta o kojima ću raspravljati u nastavku.

4.1 Spora podrška korisnicima

Kontaktirati podršku tvrtke Zyro bilo je pomalo neobično jer sami po sebi nisu uživo razgovarali. Više je to bio chatbot koji će tehničkim timom proslijediti zahtjeve za podršku ili pitanja. Odgovor je trajao neko vrijeme da se vratim putem e-pošte (u mom slučaju oko 12 sati).

Zyro korisnička podrška može se poboljšati

Iako je pošteno, većina timova za podršku traje malo dugo – to se obično ne prijavljuje za pomoć u chatu. Čekati pola dana na upit za internetsku podršku pomalo je zagušiti.

Uz to, također morate biti svjesni da iako Zyro pripada Hostingeru, njihovi sustavi podrške gotovo su potpuno različiti. Pokušao sam razgovarati s podrškom Hostingera o promjenama DNS-a za moju Zyro stranicu i oni su me uputili da se obratim podršci za Zyro (kojoj je potrebno duže vremena za odgovor).

4.2 Ograničena baza znanja

Nažalost, njihova je baza znanja prilično štedljiva. Postoji pregršt članaka koji sadrže nekoliko odgovora na jedan ili dva retka na osnovna pitanja. Bez tužnih vodiča ili bilo čega što bi moglo biti od pomoći.

Zyro baze znanja još uvijek nedostaje

Neki od Q&A u bazi znanja zapravo zvuči kao kreten.

U stvari, njihova cjelokupna baza znanja izgleda kao da je napisana kao brzi FAQ temeljen na njihovim značajkama, a ne usmjerena na rješavanje bilo kakvih stvarnih pitanja, tehničkih ili drugih.

Zyro plan & Cijene: pregled

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer ✓✓✓
Proizvođač logotipa
Povežite domenu✘✓✓
Uklonite oglase✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Cijena /moFREE$1.99*$3.49*

* Prikazana cijena naplaćuje se na godišnjoj osnovi.

Iako možete besplatno koristiti Zyro, apsolutno preporučujem da se prijavite za njihov BASIC plan koji vam pruža mnogo više resursa, omogućava upotrebu prilagođenog naziva domene, uključuje integraciju aplikacija i uklanja oglase sa vaše web lokacije.

Trošak BASIC-a je samo 1,99 dolara što se po meni čini slatkom točkom na Zyro-u na koju bi većina korisnika snimala na početnoj razini. Zapravo, jedina razlika između BASIC i UNLEASHED planova je ta što potonji daje neograničene resurse.

Oba plaćena plana u pogledu značajki su identična osim raspodjele resursa.

Cijene koje sam gore prikazao temelje se na godišnjoj pretplati. Ako se prijavite na dulje vremensko razdoblje, popust se povećava. U stvari, za trogodišnji plan samo ćete plaćati 1,30 USD mjesečno na BASIC planu!

Neke od značajnijih značajki koje su uključene u program Zyro su;

 • AI pisac
 • AI toplotna karta
 • Besplatno Logo & Slogan Maker
 • Tona slobodnih slika

Presuda: Je li Zyro pravo rješenje za vas?

Ako ste novi na web stranicama i želite uspostaviti osnovnu digitalnu prisutnost, Zyro može biti savršen alat za vas. Nudi okruženje bez stresa s kojim vrlo jednostavni korisnici mogu lako raditi. U stvari, prijavite se na njihov besplatni plan i eksperimentirajte prije pretvorbe u plaćeni plan kako biste mogli testirati njihov sustav.

Za naprednije korisnike koji znaju specifičnosti kako i što želite, Zyro možda nije prikladan. Okoliš u Zyro-u ima vrlo specifičan cilj – omogućiti početnicima da lako izrade vrlo fleksibilna mjesta – i to je i postigao.

Možda se to u budućnosti može promijeniti, ali za sada je Zyro idealna platforma za prave početnike.

Slobodno istražite naš popis Best Builder web stranica za druge sjajne alternative!

Glavne značajke

 • ✓ Velika brzina
 • ✓ Jednostavno povlačenje & Pad
 • ✓ Mrežni sustav
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logo & Slogan Maker
 • ✓ Besplatne slike

Preporučuje se za

 • • Web lokacije za početnike
 • • Osnovna internetska prisutnost
 • • Portfelj stranice
 • • Budget Builder web stranica

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map