Etsy a devenit de pe un site web necunoscut pentru a cumpăra lucruri făcute manual la o companie comercializată public, care a vândut anul trecut peste 2 miliarde de dolari în mărfuri..

Dacă vindeți produse handmade sau descărcări digitale unice, Etsy are peste 50 de milioane de utilizatori activi care cumpără și vând, astfel încât să nu aveți nicio problemă să găsiți clienți. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea unui site web sau să găsiți oameni care să vă cumpere produsele. Etsy se ocupă de asta.

Dar, pe măsură ce afacerea dvs. crește, este posibil să găsiți că Etsy nu vă permite să faceți unele dintre lucrurile de care aveți nevoie, astfel încât să vă creați propriul site web este o necesitate.

Contents

De ce Wix și Etsy sunt mari împreună

Cum se conectează Etsy la Wix

Dacă aveți propriul site web, unii vă sugerează să vă închideți magazinul Etsy și să renunțați la Etsy în întregime. Dar, având în vedere faptul că Etsy a adus peste 87 de milioane de dolari doar în al treilea trimestru al anului 2016, credeți că acesta este cel mai bun sfat?

Peste 20 de milioane de persoane sunt cumpărători activi pe Etsy. Aveți multe șanse să vă vindeți produsele. Dacă sunteți serios în ceea ce privește vânzarea online cu normă întreagă, ar trebui să facă parte din afacerea dvs. Dar numai o parte.

În loc să vă închideți magazinul Etsy, de ce să nu-l conectați la un site web Wix? Aceasta creează o modalitate gratuită de a aduce trafic pe site-ul dvs. web.

Wix este un instrument de creare a site-urilor web pentru persoanele care nu știu să proiecteze site-uri web. Nu trebuie să cunoașteți o linie de cod. Dacă gândul de a crea un site web vă oferă coșmaruri, inteligența lor de design artificial o face ușoară. Răspundeți la câteva întrebări simple și în câteva minute aveți un site web.

Combinând site-ul dvs. Wix cu magazinul Etsy, veți obține o sursă încorporată de trafic organic către site-ul dvs. web care nu vă va costa niciun ban. Traficul gratuit este greu de accesat în aceste zile. Și atunci când creezi o afacere pe o scară mai scăzută, sumele scad într-adevăr.

  Cum să atragi clienții prin promovarea magazinului Shopify

Creați un site Wix: 

Dacă tocmai începeți, acest ghid cuprinzător vă va arăta pașii exacti pentru construirea primului dvs. site Wix.

De ce ar trebui să includ magazinul meu Etsy pe Wix?

Dacă doriți o afacere care să dureze, trebuie să o construiți pe cont propriu, nu pe Etsy. Ce s-ar întâmpla cu brandul dvs. în creștere dacă Etsy ar începe să încarce 1000 de dolari pe an pentru a-și folosi platforma?

Etsy face o treabă minunată promovându-și brandul online, în tipar și la televizor. Ei cheltuiesc sute de mii de dolari de marketing pentru a câștiga continuu noi clienți. Oamenii au încredere în Etsy și le place să cumpere de la ei. Aceste lucruri pot fi adevărate pentru tine, dar dacă ai de cheltuit sute de mii de dolari pentru marketing, nu ar trebui să ai un magazin Etsy.

În timp ce Etsy este o platformă excelentă, care muncește din greu pentru a satisface atât cumpărătorii, cât și vânzătorii, însă are limitări.

Aceste limitări fac dificil să vă dezvoltați afacerea. Dar este posibil să obțineți cele mai bune din ambele lumi. Încorporarea magazinului Etsy în site-ul dvs. Wix vă permite:

  1. Construirea mai ușoară a listelor de email
  2. O experiență mai bună a clienților
  3. Posibilitatea de a hrăni clienții care nu sunt gata să cumpere
  4. Nu există legături cu produse concurente

1. Construirea listelor de e-mail mai ușoare

Pe Etsy, primiți adresele de e-mail ale clientului dvs. doar atunci când fac o achiziție. Acesta este un bun punct de plecare și ar trebui să vă trimiteți deja clienții prin email în mod regulat.

Dar e-mailurile clienților sunt doar un punct de plecare. Aceasta nu oferă posibilitatea de a vă conecta cu persoanele care nu au cumpărat la prima lor vizită pe site-ul dvs. Cu Wix, puteți utiliza una dintre aplicațiile lor de creare a listelor pentru a capta adrese de e-mail ale vizitatorilor site-ului dvs. care nu sunt încă clienți.

2. O experiență mai bună a clienților

  Moduri ușoare de backup și de migrare a WordPress

Serviciul clienți pentru întreprinderile online începe cu un site web care ușurează clienții să găsească și să cumpere ceea ce doresc. Numiți-l experiență de utilizator, servicii pentru clienți sau experiență pentru clienți. Concluzia este că trebuie să o faceți cât mai ușor pentru clienții să cumpere de la dvs..

O parte din motivul pentru care oamenii adoră să cumpere de la Etsy este că le face super ușor pentru oricine să le cumpere. Căutați, faceți clic, cumpărați. Asta e. De ce să petreci nenumărate ore încercând să îți dai seama cum să faci singur toate acestea când poți doar să folosești procesul lor?

Dacă nu doriți să vă ocupați cu configurarea coșurilor de cumpărături și integrarea lor cu gateway-urile de plată, aplicația Etsy Store de la Wix duce clienții la pagina de extragere Etsy. Deoarece clienții au încredere în Etsy și le place să cumpere de la ei, ratele dvs. de abandon vor fi mai mici.

3. Capacitatea de a nutri clienții care nu sunt gata să cumpere

Dacă vindeți un articol la un preț scăzut, este posibil să dureze mai multe vizite înainte de a avea încredere în tine suficient pentru a face o achiziție. Deși nu există un număr „oficial” de la Etsy, vânzătorii cifrează prețul mediu de vânzare pe Etsy la aproximativ 20 USD.

Dacă oferiți un joc gratuit pe site-ul dvs. web în schimbul unei adrese de e-mail, va fi mai ușor să rămâneți în legătură cu potențialii. În acest fel, le puteți trimite e-mailuri care îi vor ghida spre achiziționarea produsului.

4. Fără legături cu produsele concurente

Când un client vede articolul dvs., există un meniu care le duce la mai multe produse de la alți vânzători Etsy. Magazinul Etsy din interiorul unui site web Wix nu are aceste legături, astfel încât potențialul dvs. cumpărător nu va avea cum să găsească produse similare de la un alt vânzător.

Produse concurente în Etsy

Cum să vă conectați magazinul Etsy la site-ul dvs. Wix

1. Conectați-vă la contul dvs. Wix.

2. Faceți clic pe butonul Adăugare aplicație din Panoul de bord din colțul din dreapta sus.

  21 Trebuie să aveți plugin-uri WordPress pentru un site de comerț electronic

Adăugați o aplicație în Wix

3. Introduceți cuvântul „Etsy” în caseta Căutare aplicații din partea de sus a ecranului App Market. 

4. Selectați aplicația Etsy Shop și faceți clic pe butonul „Adăugați pe site”.

Wix App Market

5. Deschideți Wix Editor din ecranul Succes. 

AdăugareaEtsy App

6. Editorul Wix creează o nouă pagină numită Etsy Shop.

Din păcate, nu vă puteți încorpora magazinul în pagina dvs. de pornire. Dacă încercați să ștergeți această pagină, veți elimina aplicația Etsy shop. Pagina este completată cu informații demonstrative pentru a vă oferi o idee despre cum apare magazinul. Va trebui să vă conectați magazinul prin setări pentru a vă vizualiza articolele.

7. Faceți clic pe oriunde în magazin pentru a face să apară butonul oval „Setări”.

Setări Etsy Wix

8. Faceți clic pe butonul albastru „Conectați-vă magazinul” din aplicație care apare în partea de sus a previzualizării paginii. 

Conectați magazinul Etsy

9. Autorizați Wix să vă atragă informațiile Etsy

Autorizați Wix să vă atragă informațiile Etsy folosind autentificarea Etsy în fereastra pop-up. Dacă sunteți încă conectat la Etsy, faceți clic pe butonul Autorizați. Vei fi direcționat înapoi către aplicația Etsy Shop din Wix Editor.

Utilizarea aplicației Etsy Store din editorul Wix

Aplicația Etsy Store este foarte simplă. Conține două secțiuni:

  1. Setări
  2. Proiecta

Secțiunea Setări a aplicației vă permite să alegeți ce secțiuni ale magazinului dvs. Etsy vor apărea. Dacă doriți să schimbați textul în oricare dintre aceste secțiuni, va trebui să accesați contul dvs. Etsy pentru ao face. Doar faceți clic pe butonul albastru „Editare magazin” din Etsy pentru a face modificări la aceste secțiuni.

Editează magazin

Secțiunea Design vă permite să schimbați culorile butoanelor și textului, dar nu puteți modifica aspectul real al paginii.

Concluzie

Combinând marea bază de clienți Etsy și capacitățile de creare a listelor de e-mail ale site-ului dvs. Wix, sunteți pe cale să construiți o afacere online lucrativă care vă va susține în anii următori..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me