Vožnja v prometu je težka. Zelo tezko.

Odkrito je videti ravno črto na vaši analitiki, kljub vsem vašemu trudu.

Obstaja rešitev: vsebina. Objava vznemirljive, informativne in prepričljive vsebine na vaše spletno mesto pripelje na tisoče obiskovalcev. Deluje za lastnike trgovin v e-trgovini, blogerje in podobno kot vsako drugo podjetje, ki si ga lahko zamislite.

Vaši bralci bodo delili odlično vsebino in vam pomagali doseči najbolj oddaljene kotičke interneta. Z vsakim novim blogom, videoposnetkom ali infografiko boste zajeli nove potencialne strani in jih poslali nazaj na svoje spletno mesto.

Za učinkovito strategijo obstajajo tri zlata pravila, ki jih danes razgrajujemo na koščke:

  1. Prihaja do odličnih idej
  2. Držite se običajnega razporeda vsebin
  3. Optimizacija za tone prometa

Contents

1. DEL: Sestavljanje idejnih idej

Tam je veliko vsebine, zato bo treba izstopati nekaj posebnega. Izdelati morate edinstveno in zmogljivo vsebino. Ampak, kako to, da bi prišli do trdnih idej?

1. S storitvijo Buzzsumo si oglejte, katera vsebina jo ubija v spletu

Recimo, da začnete s popolnoma prazno skrilavcem. Imate popolnoma novo spletno mesto, vendar ne veste, katero vsebino ustvariti. Vstopite v Buzzsumo.

Buzzsumo vam prikazuje najbolj priljubljeno vsebino v kateri koli kategoriji. (V tem primeru “burgerji v New Yorku”. Lahko bi iskali karkoli od “trženja družbenih medijev” do “nepremičnin”.) Kot vidite, je najboljša vsebina preprosta in neposredna: seznam najboljših burgerjev v Novi York.

buzzsumo

Če imate na svojem spletnem mestu že obstoječo vsebino, lahko uporabite Buzzsumo za iskanje po svojem spletnem mestu. Prikazala bo vaše najbolj priljubljene vsebine na družbenih medijih.

Tukaj je nasvet preprost. Ugotovite, kaj deluje, in si ga ustvarite sami. Naredite več, kar deluje.

2. S storitvijo Google Analytics si oglejte, kaj trenutno deluje

google analytics

Kaj pa, če vsebino ustvarjate mesece z malo donosa? Nekaj ​​ne deluje, vendar morate težavo izpostaviti.

Tu je Google Analytics zelo primeren. Potopite se v račun Google Analytics in se usmerite na „obnašanje“ > vsebina spletnega mesta “.

google analytics

Tu lahko podrobneje preberete vsak svoj blog ali del vsebine, ki ste jo objavili. Pokazal vam bo, kdo je dobil največ prometa, najdaljši čas na kraju samem in najnižjo stopnjo obiskov.

Poiščite vzorce v svoji najbolj priljubljeni vsebini. Kaj je bila tema vsebine? Kakšen je bil format? Kaj je to blog, infografski ali video? Ali je imel močan naslov?

Ugotovite, zakaj je ta vsebina delovala, in naredite veliko več! Prav tako odstranjevanje vseh formatov in tem, ki ne vlečejo v promet. To je izguba vašega časa.

3. Označite pomembne dogodke v industriji

Najlažji način za pravočasno in ustrezno vsebino je pregledovanje sveta okoli vas.

Zame je eden najpomembnejših dogodkov v zagonskem koledarju konferenca TechCrunch. Tako sem o tem ustvaril pravočasen del vsebine. Enako lahko storite v kateri koli panogi.

Recimo, da vodite športno podjetje. Veste, da v avgustu prihaja do olimpijskih iger, ki vam dajo na vrsto teme.

Označite ta datum v koledarju in druge pomembne dogodke. Teden dni pred vsakim dogodkom si postavite opomnik in ustvarite delček vsebine o njem. To pomeni, da boste imeli vedno pomembne in pomembne vsebine pripravljene na veliki dogodek.

  5 korakov vodnik za najem vodje samostojnih socialnih medijev

Preprosto. Preprosto. To bi moralo takoj začeti polniti vsebinski koledar

4. Preberite bloge

Stephen King je slavno rekel:

Stephen King

Če nimate časa za branje, nimate časa za pisanje.

Branje ne samo izostri vaše pisanje, ampak vam daje tudi ideje in navdih. Vsak dan porabim vsaj eno uro, da berem članke in bloge. V eni seji bom narisal približno deset različnih idej za novo vsebino.

Morda je blog pustil nekaj vprašanj brez odgovora. Mogoče imate svoje mnenje. Poiščite nov zorni kot glede obstoječe vsebine.

5. Vprašanja Quora

Blogi in videoposnetki obstajajo, da bi odgovorili na vprašanja ljudi.

Ljudje želijo izvedeti novo temo ali kaj bolj jasno vidijo. Ljudje uživajo vsebino, ker imajo težavo, ki jo je treba popraviti. Vaša naloga je odpraviti njihove težave. Odgovorite na njihova vprašanja.

Quora je neizkoriščen vir za to. Uporabniki vsak dan postavljajo pristna vprašanja. In če ena oseba sprašuje, lahko zagotovite, da se več tisoč sprašuje iste stvari.

Tu sta prvi dve vprašanji, ki se pojavita v mojem viru, ko se prijavim v Quora:

kvora

Takoj, to sta dve fantastični ideji za objavo na blogu. Dejansko je količina vsebinskih idej, ki jih lahko ustvarite iz teh dveh vprašanj, ogromna.

Pridobite svoj račun za Quora, vnesite svoje najljubše teme in voila – takojšen navdih.

6. Vprašajte svoje stranke / bralce

Če želite ustvariti resen promet, morate ustvariti vsebino, ki jo išče vaša ciljna publika. Torej, uganite, kdo so najboljši ljudje, ki se sprašujejo … Tako je, vaše obstoječe stranke!

S svojimi kanali v družabnih medijih povprašajte svoje obstoječe bralce, kakšno vsebino želijo videti. Poskusite biti natančni in jim dati možnost. Na primer, vprašajte, ali bi raje, da se vaš naslednji blog osredotoči na socialne medije ali trženje po e-pošti. Zvišajte glasove in dobili boste svoj odgovor.

7. Delite svoje izkušnje

Nekateri izmed najbolj učinkovitih vsebin črpajo iz osebnih izkušenj. Razmislite o nečem, kar vas je v zadnjih mesecih izzvalo, in delite svoje izkušnje. Vaši bralci radi berejo o resničnem življenju, naj bo dobro ali slabo.

Moj prvi primer je izjemno pozitivna izkušnja, ki je (razumljivo) ustvarila tono bralcev:

ari messe

Priznajmo si, da večina od nas nima štirih milijonov milijonov podjetij. Toda katere uspehe lahko prenesete na svoje bralce? Kaj ste se nedavno naučili, da bi lahko pomagalo drugim?

Enako dobro deluje, ko si iskren do stvari, s katerimi se spopadaš. Ali Messe je pri tem fantastičen:

ari messe

Vsaj enkrat mesečno poskusite pisati pošten in oseben članek. Takoj poganja promet, saj je relativen, edinstven in daje vašemu podjetju osebnost.

8. Poglejte svoje komentarje

Ta je preprost. Potopite se v razdelek za komentar pod svojimi blogi ali videoposnetki in poiščite vpogledne komentarje. Poiščite tiste, ki želijo nadaljnjo razlago.

Uporabite to kot osnovo za vaš naslednji del vsebine. Vašim bralcem pokaže, da z njimi aktivno sodelujete, in vas zanimajo njihovi prispevki.

Odgovarja tudi na vprašanje, ki si ga verjetno zastavljajo tudi stotine drugih.

  Najboljša 3 (+2 bonus) spletna mesta družbenih medijev za B2B podjetja (in kako jih spodbuditi)

2. DEL: Polnjenje vsebinskega koledarja

Do zdaj bi vas že preplavile fantastične vsebinske ideje. Zdaj je čas, da jih pretvorite v prave vsebine in jih razporedite v svoj koledar. S skromnim Apple iCal lahko uporabite za nastavitev koledarja vsebine. Všeč mi je tudi, da Sprout Social uporabljam za vključitev svojega razporeda družbenih medijev in vsebine.

kalijo socialno

9. Zavežite se tedenskih rokov

Če si ne določite rokov, boste hitro ugotovili, da svojega dela ne boste dokončali.

Držite se razporeda založništva, ki je realističen. Naslednje vas bom spregovoril skozi nekaj realnih rokov, ki jih morate izpolniti.

Ustvarjanje in objavljanje vsebin aktivno vključite v svoj tedenski urnik. Naj bo prednostna naloga.

10. Objavite 2 objave na spletnem dnevniku

2 objavi na spletnem dnevniku je preprost, izvedljiv cilj za vsako majhno podjetje. Za sestavljanje bloga ni potrebno več kot nekaj ur. In to bo vam dalo dve veliki možnosti, da vsak teden povečate promet na svoje spletno mesto.

V nadomestnih dneh lahko vsebino potaknete na družabnih medijih vsem, ki so jo zamudili.

11. Objavite 1 vsebino nebotičnika na mesec

Vsebina nebotičnikov je velik, sočen, drzen del vsebine, ki vzbuja veliko zanimanja. Je veliko bolj učinkovit kot majhne objave na blogu, vendar je tudi veliko več truda.

V bistvu želite ustvariti dokončen vir o nečem. Lahko bi bil na primer popolno vodilo za orodja za družbene medije v letu 2016, na primer.

Lahko bi bili najboljši triki za deskanje na snegu vseh časov. Karkoli boste izbrali, naredite veliko, vznemirljivo in zelo delljivo.

Lepota nebotičnikov je v tem, da s takojšnjo skupno rabo dosežete velik priliv takojšnjega prometa. Prav tako dobite lep dolg rep obiskovalcev, ki vsebino najdejo prek iskalnikov.

Nauči se več: Ključ velikega in doslednega prometa: tehnika nebotičnika

12. En video na mesec

Ste vedeli, da je video vsebina najpogostejša oblika vsebine? Pa je. Ni tako preprosto, kot je izločanje objave na spletnem dnevniku, vendar je dolgoročno morda veliko bolj učinkovito.

Lahko je preprosto tako, da govorimo v kamero in navajamo nekaj ključnih dejstev ali statistik. Dokler ponujate dragocene informacije, jih preizkusite v različnih medijih.

Precej dobro je delovala Marija Hamed, ki je pridobila 100.000 ogledov tega preprostega, a informativnega videa.

13. Ena e-knjiga ali velik projekt na leto

Poleg običajne vsebine bi morali načrtovati en velik projekt na leto. Ta projekt je lahko e-knjiga ali bela knjiga. To so avtoritativni vodniki, ki se podrobno seznanijo z določeno temo.

Vas pozicionirajo kot strokovnjaka za vašo temo in bralcem dajo velik vpogled v vaše sposobnosti. Kot nalašč za gradnjo zaupanja.

Ne le to, ampak so preizkušen voznik prometa. Ljudje bodo vedno lovili e-knjige in razširjeno vsebino. Še bolje, sodelovali bodo z e-poštnim naslovom, da ga dobijo. Z uporabo e-knjige kot “glavnega magneta” boste zbrali na tisoče e-poštnih naslovov.

In – uganili ste – elektronske novice vodijo veliko prometa.

14. Pustite, da drugi trdo delajo namesto vas

Ustvarjanje vsebine je lahko naporno. Torej, tukaj je trik: uporabite vsebino, ki jo ustvari uporabnik.

  Priročnik za trženje e-pošte, 3. del: Povečajte prihodke s serijo dobrodošlice po e-pošti

Naredite tisto, kar je storil Starbucks, in spodbudite svoje uporabnike, da objavljajo slike svojega izdelka v akciji. Starbucks je izvedel tekmovanje, na katerem so kupci lahko delili slike svojih skodelic.

starbucks

Rezultat? Tedne vredno brezplačne brezplačne vsebine za objavo v spletu. Bodite ustvarjalni, lahko naredite nekaj podobnega s čimer koli.

Tu je še enostavnejši nasvet: spodbudite ocene uporabnikov o vsem, kar prodajate. To je preprost način za redno pripravo nove vsebine na spletnem mestu (odlično za SEO).

15. Zamenjajte vse. Ves čas.

Ko objavite nov blog, si postavite eno preprosto vprašanje: Kaj lahko še storim s tem?

Bi lahko te podatke spremenili v podcast? Bi lahko uporabili ključna dejstva in ustvarili močno infografiko? Bi ga lahko spremenili v YouTube video ali animacijo?

Isti del vsebine lahko ponovno uporabite na toliko različnih načinov. Vaša publika rad prebavi vsebino na različne načine, zato jim jo dajte! Prihrani vam obilo časa za raziskave in ustvarite lahko trikrat več prometa.

V naslednjih mesecih spremenite preurejeno vsebino in koledar se začne lepo polniti!

3. DEL: Optimizacija za promet

Do sedaj sem vam pokazal, kako se lotite odlične vsebine in začnete trden urnik. Pogrešamo pa še zadnji del: poskrbeti, da bo pripeljal na tone prometa.

Konec koncev, če objavite blog in ga nihče ne bere, ali to res obstaja?

16. Ključne besede SEO

Eden od razlogov, zakaj je vsebina tako dobra pri vožnji vsebine, so prednosti iskalnika. Najprej Google rad vidi veliko rednih posodobitev in vsebine.

Drugič, vsebina pomaga Googlu bolj razumeti, kdo ste in kaj počnete. Z uporabo zelo ciljanih ključnih besed v svoji vsebini lahko prek Googla pripeljete veliko prometa.

Izberite ključne besede, za katere želite, da jih uvrstite in jim naredite velik del vaše vsebine. Vrnimo se k našemu primeru burgerjev. Želeli boste zagotoviti, da vaša vsebina vsebuje veliko referenc na burgerje in New York.

Tako preprosto je, vendar deluje.

Nauči se več: Ustvarjalni načini iskanja ključnih besed z visoko razvrstitvijo in pretvorbo

17. Ubojni naslovi

Če želite resnično voziti promet, morate izstopati med vsemi drugimi deli vsebine tam. Tvoji naslovi in ​​naslovi se morajo prebiti skozi hrup in ljudi prepričati, da jih kliknejo.

Vsaj 20% svojega časa porabite za besedno popoln naslov. Naj bo intriganten, zadirčen in v obraz. Če tega dela ne boste imeli pravilno, ste čas zapravili na glavnem članku!

Nasvet za profesionalce: Napisal sem priročen vodič o tem, kako ustvariti naslove ubijalcev. Uporabite ga dobro!

18. Vedno vključite mucke

Mačice vozijo veliko prometa.

mucka

Vsebinska strategija je še vedno najboljši (in najcenejši) način za povečanje prometa na vašem spletnem mestu. Ampak, ni enostavno.

Za pridobitev prometa je potreben čas, potrpljenje in urnik. To je ključ do dolgoročnega dragocenega prometa.

Zato je koledar najboljši prijatelj proizvajalčeve vsebine! Imate kakšno vprašanje ali razmišljanje o tej temi? Sporočite mi v spodnjem razdelku za komentarje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me