Etsy ha passat d’un lloc web desconegut per comprar coses fàcils fetes a mà a una empresa de comerç públic que va vendre mercaderies més de 2.000 milions de dòlars l’any passat.

Si vens productes artesanals o descàrregues digitals úniques, Etsy compta amb més de 50 milions d’usuaris actius que compren i venen, de manera que no tindreu cap problema a trobar clients. No us haureu de preocupar de crear un lloc web o de trobar persones per comprar els vostres productes. Etsy s’encarrega d’això.

Però a mesura que el vostre negoci creix, és possible que Etsy no us permeti fer algunes de les coses necessàries, per la qual cosa la creació del vostre lloc web és una necessitat.

Per què Wix i Etsy estan junts

Com connectar Etsy a Wix

Si teniu el vostre propi lloc web, alguns suggereixen que tanqueu la vostra botiga Etsy i que abandoneu Etsy completament. Però, tenint en compte que Etsy va aportar més de 87 milions de dòlars només al tercer trimestre del 2016, creus que aquest és el millor consell?

Més de 20 milions de persones són compradors actius a Etsy. Hi ha moltes possibilitats de vendre els vostres productes. Si us interessa vendre en línia a temps complet, hauria de ser part del vostre negoci. Però només una part.

En lloc de tancar la vostra botiga Etsy, per què no la connecteu a un lloc web de Wix? Això crea una manera gratuïta d’aconseguir trànsit al vostre lloc web.

Wix és una eina de creació de llocs web per a persones que no saben dissenyar llocs web. No heu de conèixer cap línia de codi. Si la idea de crear un lloc web us proporciona malsons, la seva Intel·ligència de Disseny Artificial us ho facilitarà. N’hi ha prou amb respondre a algunes preguntes senzilles i en un parell de minuts tens un lloc web.

Si combina el lloc web de Wix amb la botiga Etsy, haureu obtingut una font de trànsit orgànica integrada al vostre lloc web que no us costarà ni un centenar. En aquests dies és difícil arribar al trànsit gratuït. I quan esteu construint un negoci de forma reduïda, les diferències realment se sumen.

Creeu un lloc Wix: 

Si tot just comença, aquesta guia completa us mostrarà els passos exactes sobre com crear el vostre primer lloc Wix.

Per què hauria d’incloure la meva botiga Etsy a Wix?

Si voleu que un negoci duri, heu de crear-lo pel vostre compte, no pas a Etsy. Què passaria amb la vostra marca en creixement si Etsy comencés a cobrar 1000 dòlars per any per utilitzar la seva plataforma?

Etsy fa un treball fantàstic promocionant la seva marca en línia, a la impressió i a la televisió. Gasten centenars de milers de dòlars en màrqueting per guanyar contínuament nous clients. La gent confia en Etsy i els agrada comprar-los. Aquestes coses poden ser certes per a vosaltres, però si teniu centenars de milers de dòlars per gastar en màrqueting, no haureu de tenir una botiga Etsy.

Encara que Etsy és una gran plataforma que treballa dur per satisfer tant els compradors com els venedors, però té limitacions.

Aquestes limitacions fan que sigui difícil fer créixer el vostre negoci. Però és possible obtenir el millor d’ambdós mons. Incrustar la vostra botiga Etsy al lloc web de Wix us permet:

  1. Construcció de llistes de correu electrònic més fàcil
  2. Una millor experiència del client
  3. La capacitat de nodrir clients que no estan preparats per comprar
  4. No hi ha enllaços a productes que competeixen

1. Construcció de llistes de correu electrònic més fàcil

A Etsy, només rebeu les adreces de correu electrònic del client quan realitzen una compra. Aquest és un gran punt de partida i ja hauríeu d’enviar-vos per correu electrònic als vostres clients de manera regular.

Però els correus electrònics dels clients només són un punt de partida. Això no proporciona l’oportunitat de connectar-se amb les persones que no van comprar a la primera visita al vostre lloc. Amb Wix, podeu utilitzar una de les seves aplicacions de creació de llistes per capturar adreces de correu electrònic dels visitants del vostre lloc que encara no són clients.

2. Una millor experiència del client

El servei d’atenció al client per a empreses en línia comença amb un lloc web que facilita als clients trobar i comprar el que desitgen. Truqueu-lo experiència d’usuari, servei al client o experiència al client. El fons és que cal que sigui el més fàcil possible que els clients puguin comprar de vosaltres.

Una part de la raó per la qual la gent li agrada comprar a Etsy és que facilita la compra de qualsevol persona. Cercar, fer clic, comprar. Això és. Per què passar moltes hores intentant esbrinar com fer tot això tu mateix quan només pots fer servir el seu procés?

Si no voleu afrontar la configuració de carrets de compra i integrar-los a les passarel·les de pagament, l’aplicació Etsy Store de Wix porta els clients a la pàgina de compra Etsy. Com que els clients confien en Etsy i els agrada comprar-los, les taxes d’abandonament seran més baixes.

3. La capacitat de nodrir els clients que no estan preparats per comprar

Si vens un article a un preu elevat, potser necessiten diverses visites abans de confiar prou en tu per fer una compra. Tot i que no hi ha un nombre “oficial” d’Etysy, els venedors calculen el preu mitjà de venda a Etsy al voltant dels 20 dòlars..

Si oferiu un regal gratuït al vostre lloc web a canvi d’una adreça de correu electrònic, serà més fàcil mantenir-vos en contacte amb els possibles clients. D’aquesta manera, podeu enviar-los correus electrònics que els orientin cap a la compra del vostre producte.

4. No hi ha enllaços a productes que competeixen

Quan un client veu el vostre article, hi ha un menú que els porta a diversos productes d’altres venedors Etsy. La botiga Etsy dins d’un lloc web de Wix no té aquests enllaços, de manera que el vostre comprador potencial no tindrà la manera de trobar productes similars d’un venedor diferent.

Productes que competeixen a Etsy

Com connectar la vostra botiga Etsy al lloc web de Wix

1. Inicieu la sessió al vostre compte Wix.

2. Feu clic al botó Afegeix una aplicació del tauler de taula que hi ha a l’extrem superior dret.

Afegiu una aplicació a Wix

3. Escriviu la paraula “Etsy” al quadre de cerca d’aplicacions situat a la part superior de la pantalla del mercat d’aplicacions. 

4. Seleccioneu l’aplicació Etsy Shop i feu clic al botó “Afegeix al lloc”.

Wix App Market

5. Obriu l’editor Wix des de la pantalla d’èxit. 

Aplicació AddingEtsy

6. L’editor de Wix crea una nova pàgina anomenada Etsy Shop.

Malauradament, no podeu incorporar la vostra botiga a la pàgina principal. Si intenteu suprimir aquesta pàgina, suprimireu l’aplicació Etsy shop. La pàgina s’omple amb informació de demostració per donar-vos una idea de com apareix la botiga. Haureu de connectar la vostra botiga mitjançant la configuració per visualitzar els vostres articles.

7. Feu clic a qualsevol lloc de la botiga per aparèixer el botó oval “Configuració”.

Configuració Etsy Wix

8. Feu clic al botó blau “Connecta la botiga” de l’aplicació que apareix a la part superior de la vista prèvia de la pàgina. 

Connecta la botiga Etsy

9. Autoritzeu Wix a treure la informació Etsy

Autoritzeu Wix a treure la vostra informació Etsy mitjançant el vostre login Etsy a la finestra emergent. Si encara heu entrat a Etsy, feu clic al botó Autoritza. Se us dirigirà de nou a l’aplicació Etsy Shop a l’editor Wix.

Utilitzant l’aplicació Etsy Store dins de l’editor Wix

L’aplicació Etsy Store és molt senzilla. Conté dues seccions:

  1. Configuració
  2. Disseny

La secció Configuració de l’aplicació us permet triar quines seccions mostraran la vostra botiga Etsy. Si voleu canviar el text en alguna d’aquestes seccions, haureu d’anar al vostre compte Etsy per fer-ho. Simplement, feu clic al botó blau “Edita botiga” d’Etsy per fer canvis a aquestes seccions.

Edita la botiga

La secció Disseny us permet canviar els colors dels botons i del text, però no podeu canviar el disseny real de la pàgina.

Conclusió

Combinant la gran base de clients d’Etsy i les capacitats de creació de llistes de correu electrònic del vostre lloc web de Wix, esteu creant un negoci en línia lucratiu que us mantindrà durant els propers anys..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me