FastestVPN

FastestVPN

https://fastestvpn.com/

tl; dr

A FastestVPN először 2019 közepén lépett fel a radaromra, és akkoriban a legjobb teljesítményt közepesnek találtam. Amikor arra kértek, hogy ezúttal újraértékeljem, el kell mondanom, hogy szkeptikus voltam. Mégis, kibővített hálózattal és sokkal megnövekedett sebességgel, ez az alulképző biztosan felfelé halad a világon.

Leggyorsabb VPN áttekintés: 6 profik & 3 Hátrányok a FastestVPN használatához

A FastestVPN a Kajmán-szigeteken található, és egy autonóm brit tengerentúli terület. Az ezeken a helyeken székhellyel rendelkező vállalkozások a helyi törvényes joghatóság alá tartoznak, és nem vonatkoznak a koronaszabályokra.

Ez, valamint az a tény, hogy az ország jelentősen javította a személyes adatok védelméről szóló törvényeket, azt jelenti, hogy a környezet ideális a VPN szolgáltatók számára a virágzáshoz. A FastestVPN kihasználta ezt, és megpróbálja megígérni az ügyfeleknek, hogy minden erőfeszítést megtesznek azáltal, hogy segítenek számukra az adatvédelem és az internet biztonságában..

6 csodálatos dolog, amit szeretek a FastestVPN-ről

1. Szilárd biztonság & Magánélet

A FastestVPN komoly elkötelezettséget vállalt ügyfelei mellett, nyíltan kijelentve, hogy prioritásaként fogja kezelni ügyfeleinek a magánélethez és a biztonsághoz fűződő jogait. A legfontosabb, hogy ígéretet tett arra, hogy nem osztja meg az adatokat (ha vannak ilyenek) harmadik felekkel, ami őszintén szólva várhatnánk egy VPN szolgáltatástól..

A fastestvpn jó biztonsággal és magánélettel rendelkezik

Néhány nagyobb névvel ellentétben, a FastestVPN adatainak kiszivárogtatásáról vagy a hatóságoknak történő információszolgáltatásról eddig nem merült fel panasz. Ez határozottan olyasmi, amelyet az adatvédelmi tudatos felhasználóknak figyelembe kell venniük.

1,1 256 bites magas titkosítási arány

A FastestVPN ügyfélen keresztül létesített kapcsolatokat a ma a fogyasztók számára elérhető legmagasabb titkosítási sebesség védi. A 256 bites titkosítás a mai biztonsági szakemberek által támaszkodott és megbízható tényleges szabvány.

Számos katonai rendszer is használja, és őszintén szólva, szinte lehetetlen megtörni. A 256 bites adatok feltörésének esélye sokkal kevésbé valószínű, mintha magát szivárogná az adatokkal, bár véletlenül.

1.2 A protokollok jó választása

Számos VPN-szolgáltató manapság erősen támaszkodik az OpenVPN protokollra, mivel rendkívül biztonságos és stabil hírneve van. Sajnos ennek eredményeként sokan figyelmen kívül hagyták a többi VPN-protokollt, és nem adtak választási lehetőséget felhasználóiknak.

Bár nem támogatom néhány olyan protokollt, mint például az L2TP és a PPTP, szeretnék használni az IKEv2-t, mivel ez is elég biztonságos, és sokszor felülmúlja az OpenVPN-t. A FastestVPN széles választékot kínál a felhasználók számára, lehetővé téve az IKEv2, L2TP, PPTP, valamint az OpenVPN (mind TCP, mind UDP) lehetőséget..

Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, ami több olyan ok miatt is fontos, amely pusztán gyors. Előfordulhat, hogy egyes felhasználóknak kompatibilitási problémák merülnek fel a VPN-en keresztül a hálózathoz próbálkozó alkalmazásokkal. Ha lehetővé teszi a felhasználók számára a VPN-protokollok váltását, ez kompatibilitási szempontból enyhíti a feszültséget.

1.3 Beépített NAT tűzfal

A FastestVPN tartalmaz egy beépített NAT tűzfalat, amely jó az Ön számára, mivel elősegíti az eszközök biztonságának növelését. Gondolj a NAT tűzfalakra, mint egy levélszemélyre, aki rendezi a készülékbe beérkező adatcsomagokat.

Csak az Ön által kifejezetten kért adatcsomagokat szállítja Önnek, és bármi mást elutasít. Ne feledje azonban, hogy noha a NAT tűzfala hozzájárul a biztonság növeléséhez, nem helyettesítheti egy dedikált Internet Security alkalmazást.

1.4 Tartalmazza a rosszindulatú programokat is & Reklám blokkoló

Általában nem vagyok túl szívesen a szolgáltatások, amelyek megpróbálnak mindent felkínálni a felhasználók számára egy olyan alkalmazásban, amelyet kifejezetten valami máshoz terveztek. Ugyanakkor a FastestVPN rosszindulatú programok és hirdetés-blokkoló funkciói esetében annyira zavaróak és könnyűek, hogy alig emlékeznek rájuk..

A fastestvpn rendelkezik rosszindulatú programokkal és hirdetés-blokkolókkal

Ez jó, mert minden bizonnyal nem járulnak hozzá az alkalmazás puffadásához, miközben hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást is nyújtanak. Ennek egyik oka az, hogy a FastestVPN egyes szolgáltatásokat saját kiszolgálóin fut, tehát csökkenti az eszközök esetleges terhelését, ugyanakkor bónuszt kínál.

2. Méltányos sebesség

Amikor először értékeltem a FastestVPN-t, a sebesség őszintén szólva nagyon rossz volt. Ezt a VPN neve által tett nyilatkozat merészsége tovább súlyosbította. Körülbelül egy év elteltével azonban azt tapasztaltam, hogy valóban figyelmet fordítottak a visszajelzésekre és a szolgáltatási teljesítmény fokozására.

Kiindulási alapként a korlátlan internetes sebességem, amikor közvetlenül az útválasztón keresztül csatlakozom a hálózathoz, nagyrészt annyira közel áll a hirdetésekhez, mint amennyit elérni lehet. Rendszeresen tudok 400+ Mbit / s sebességet elérni egy 500Mbps vonalon.

leggyorsabb alapállapot-sebesség vpn aktív nélkül

Sebességteszt a helyi kiszolgálón, aktív VPN nélkül
(Lásd a teljes kiindulási eredményt)

Mielőtt folytatnánk a teszteredményeket, ne felejtsük el, hogy teszteltem a FastestVPN-t az OpenVPN-protokollon, mivel ez a standard, amelyet a legtöbb VPN-szolgáltató kínál. Az IKEv2 a FastestVPN-en is elérhető, és e protokoll használatával valószínűleg sokkal jobb sebességet fog elérni, mint az OpenVPN-nél, tehát vegye be az eredményeket egy csipet sóval.

Leggyorsabb VPN sebesség-teszt – USA

A FastestVPN amerikai szerverének sebessége körülbelül olyan gyors volt, mint amire számíthattak.

leggyorsabb vpn sebesség az amerikai vpn ki

Leggyorsabb VPN sebesség-teszt US – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

bekapcsolt leggyorsabb vpn sebesség

Leggyorsabb VPN sebesség-teszt US – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

A 25Mbps nem pontosan rettenetes sebesség, és nem arról is szól, hogy otthont írjon. A késés kissé magas volt, de az Egyesült Államok gyakorlatilag az egész világon helyezkedik el, fizikai elhelyezkedésemtől kezdve.

Leggyorsabb VPN teszt – euróövezet

A legtöbb esetben úgy találom, hogy az euróövezetben működő szerverek VPN-sebességei nem különböznek nagyban az USA-n alapuló szerversebesség-teszteimtől.

leggyorsabb vpn sebesség európa vpn ki

Európa leggyorsabb VPN-tesztje – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

leggyorsabb vpn sebesség európa vpn be

Európa leggyorsabb VPN-tesztje – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

Még a késés szempontjából is érintés-menj ügy. Mégis, ezek a sebességek megfelelőek a média streaminghez.

Leggyorsabb VPN teszt – Közel-Kelet

Mivel Afrikában nem léteztek kontinensen alapuló szerverek, nem teljesítettem valamelyik Közel-Keleten ezeket a számokat.

leggyorsabb vpn sebesség Közel-Kelet vpn ki

Leggyorsabb VPN-teszt Közel-Keleten – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

leggyorsabbvpn sebesség Közel-Kelet vpn be

Leggyorsabb VPN-teszt Közel-Keleten – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Nem meglepő, hogy a sebesség ezen a területen nagyon megdöbbentő volt. Ennek oka valószínűbb annak köszönhető, hogy a FastestVPN kevésbé koncentrál a ME-régióra, korlátozottabb számú szerverrel együtt.

Leggyorsabb VPN-teszt – Ázsia

A várakozások szerint a sebesség és a késés számomra a szingapúri alapú FastestVPN szervereknél volt a legjobb.

leggyorsabb ázsiai vpn ki

A leggyorsabb VPN-teszt Ázsia – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

leggyorsabb ázsiai vpn be

A leggyorsabb VPN-teszt Ázsia – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Ez a hely nagyon erős földrajzi helyzetének, valamint a kiváló országon belüli infrastruktúrának köszönhetően.

Leggyorsabb VPN teszt – Ausztrália

Hogy őszinte legyek, mind az ausztráliai alapú FastestVPN szerverek sebessége és késése mindkettőt enyhítette.

a leggyorsabb vpn sebesség Ausztrália vpn ki

A leggyorsabb VPN-teszt Ausztráliában – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

a leggyorsabb vpn sebesség Ausztrália vpn be

Leggyorsabb VPN teszt Ausztráliában – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Ez a régió, bár nem mindig számomra a legjobb, bizonyos szolgáltatók számára nagy sebességet mutatott. Nincs valódi ok a FastestVPN gyenge teljesítményére itt.

Következtetés – Gondolatok a leggyorsabb VPN sebességről

Mielőtt srácok elkezdene tudomásul venni, hogy ezek a sebességek milyen általánosnak tűnhetnek, szeretném felhívni a figyelmet a megfelelő sebességekre, amelyeket mutattam, és amelyeket azoknak az országoknak a helyi kiszolgálóihoz visznek, ahol nincs aktív VPN.

Fontos jegyzet

A jelenlegi globális internetes lelassulás szinte minden felhasználó számára instabilsá tette a sebességet. Ezen sebesség elérése a nagy globális adatterhelések idején még mindig lenyűgöző, tehát adjon szünetet a FastestVPN-nek, igen?

3. Kiváló ár-pont

Csakúgy, mint a sebesség-teszt eredményeinek becsomagolása, valószínűleg a legjobb hely számomra ezen információk közlésére. A FastestVPN olyan lenyűgöző áron érkezik, mint a Havonta 1,11 USD a 3 éves tervükre!

MonthlyYearlyTriennially
Ár / dollár10.00$2.49$1.11
Teljes számla 10,00 USD 29,95 USD 39,95 USD
Számlázási ciklus1-hónap12-hónap36-hónap

Ez egy fantasztikus árképzési skála, és ez a szolgáltatás szilárd ajánlatot jelent az olcsó vadászok számára, akik valamilyen formában keresik a magánélet védelmét és védelmét. Természetesen, ha van készpénz, prémium szolgáltatást találhat más szolgáltatóknál is – természetesen nem ezen az áron.

Havonta 1,11 dollárért gyakorlatilag ingyenesen kapja meg a szolgáltatást. Az ingyenes VPN-szolgáltatókat általában nem ajánlanak, és még a jók is, mint például a Windscribe, megpróbálják ösztönözni Önt a fizetett tervükre, ahol csak lehetséges – ennél sokkal magasabb áron..

Mellékesen megjegyezzük, hogy mindig vigyázzon a VPN-szolgáltatókra, amelyek ingyenes szolgáltatásokat kínálnak, és korlátlan szolgáltatást kínálnak. Leggyakrabban ezek a VPN-k átveszik az Ön adatait, és nyereség céljából harmadik félnek adják el azokat. Csak így képesek fenntartani a műveleteket. Néhányan finoman csinálja, mások az alkalmazáson belüli hirdetéseket használják.

4. Támogatás bárhol-streaming & P2P

A legtöbb jó VPN szolgáltatóhoz hasonlóan a FastestVPN segít leküzdeni a földrajzilag blokkolt szolgáltatásokat, és lehetővé teszi, hogy a különféle médiaforrásokból folytasson. Ebben a példában a Netflix segítségével teszteltük őket, és megállapítottuk, hogy amerikai tartalmuk jól streamálható. Sajnos azonban ez az egyetlen régió, amelyet egyelőre támogatnak.

A fastestvpn számos szórakoztató funkcióval rendelkezik

Nagyobb megjegyzés: a FastestVPN az összes szerverén támogatja a P2P-t, és futtathatja a torrentjeit, miközben bármilyen kiszolgálóhelyre csatlakozik. Természetesen van egy hátránya, mivel a P2P sebessége hozzá van kötve az általános VPN teljesítményhez.

Ha például kapcsolódik egy Netflix szerverhez, és ez valamilyen oknál fogva lassabb – a P2P sebessége is szenved, hacsak nem vált egy másik szerverre. A Netflix nézésekor, és a BitTorrent letöltésére is megpróbáltam szembesülni ezzel a dilemmával.

Végül, a streaming és a P2P legfontosabb megjegyzése a stabilitás. Mint mindig, a FastestVPN-t teszem a Netflix „burn-in” tesztjére, ami kifogásom, hogy megfigyeljem a Netflix figyelmét a „munkára”. Sikerült megnéznem az „Iroda” két évszakát egy ülésen, egyáltalán nem egy hibával a kapcsolatban, tehát azt mondanám, hogy stabil.

Személy szerint azonban úgy érzem, hogy a FastestVPN által kínált sebességek nem igazán alkalmasak a P2P-hez, annak egyértelmű használhatósága ellenére. Ez természetesen nagyon függ attól, hogy hogyan használja a szolgáltatást. Például, ha az Egyesült Államok közelében tartózkodik, akkor előnyeit élvezheti a jó P2P sebesség, valamint az extra netflix tartalomhoz való könnyű hozzáférés..

5. Tisztítsa meg & Könnyű App

A FastestVPN egyik legjobb dologja a Windows alkalmazásuk. Tiszta és könnyű kialakítása nem igényel erőforrásokat és futás közben csupán kb. 5 MB memóriát foglal el. Az alkalmazástervezés modernnak tűnik, és könnyen megszokható, ha néhányszor futtatja.

5.1 Magas eszköz kompatibilitás

A szolgáltatás különféle platformon is elérhető.

A fastestvpn sok platformon széles körben elérhető

A mainstream számára telepítheti Windows, Mac és Linux alapokra. Mobil szempontból támogatja az Androidot és az iOS-t. Az egyediabb telepítés érdekében a FastestVPN útválasztókon, PS4-en és még sok máson is telepíthető..

5.2 Intelligens alagút & Gyors csatlakozás

A FastestVPN alkalmazásban két olyan lehetőséget talál, amelyek valószínűleg valóban felhasználják a felhasználást – az Intelligens Alagút és a Gyors Csatlakozás. Az előbbi lehetővé teszi, hogy szelektíven hagyja, hogy a megbízható alkalmazások csatlakozzanak az internethez, megkerülve a VPN-alagutat.

Ez lehetővé teszi a VPN-terhelés csökkentését, és elősegítheti a kompatibilitást. Ha úgy találja, hogy egyes alkalmazások nem tudnak csatlakozni a VPN-en keresztül, akkor egyszerűen hozzáadhatja azokat az intelligens alagút listájához. Nem ideális, de növeli lehetőségeit.

A Gyors csatlakozás egy időtakarékos funkció, amely lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy kiválasztja, melyik szerverhez csatlakozzon. Ezt a döntést a szervereinek az Ön tartózkodási helyéhez viszonyított legjobb késési ideje alapján hozza meg. Ez azonban azt jelenti, hogy nagyon valószínű, hogy az országod szerveréhez kapcsolódik.

Ezekben az esetekben általában nem sok hasznot fognak hozni, de ha olyan helyen tartózkodik, ahol nincs szerver, a Quick Connect hasznosnak bizonyulhat, ha a legjobb közeli szervert keresi az Ön számára.

6. Tisztességes ügyfélszolgálat

Amint az alábbi képről meg tudod mondani, a FastestVPN támogatás lassan indulhat. Ugyanakkor, amint a szolgáltató megtudja, miről beszélsz, azt hiszem, hasznosnak és tájékozottnak találja őket szolgáltatásukkal és rendszereikkel kapcsolatban..

A fastestvpn ügyfélszolgálat megfelelő

Úgy gondolom, hogy a későn a legtöbb VPN-szolgáltatás valóban felgyorsította az ügyféltámogatást, és nyilvánvalóan a FastestVPN sem volt kivétel. Annak ellenére, hogy sorban két másik mögött várakoztam, a kérés elküldésétől számított öt percen belül részt vettem.

A FastestVPN néhány módon ügyfélszolgálatot is kínál. Első kapcsolattartásként mindig fordulhat az ő tudásbázisukhoz, amelyben jó ötlet található a tisztességesen elkészített GYIK, útmutatók és oktatóanyagok között..

Ha ez nem működik veled, akkor az élő csevegési támogatás elérhető a nap 24 órájában. Mint láthatja, a csatornán is nagyon jól reagálnak. Végül lehetősége van e-mailt küldeni a támogatási csoportra abban az esetben, ha az élő csevegésben túl sok ember van, és a várakozási idő problémát jelent.

3 dolog, ami nem tetszik a FastestVPN kapcsán

1. Alkalmi hibák a szolgáltatásban

Néhány dolog, amelyet ebben a szegmensben fogok megvitatni, kissé szubjektív lehet, és a VPN-k működése miatt előfordulhat, hogy egyes hibákat nem könnyű megismételni. Észrevettem azonban néhány olyan csillogást, amelyek megnehezítették a figyelmen kívül hagyást a FastestVPN esetében.

Amikor először fizettem a FastestVPN-ről, a tény után mi történt a letöltésükhöz. Telepítésekor meglepett, amikor azt tapasztaltam, hogy nem tudok csatlakozni egyik szerverükhöz sem a protokollok megváltoztatása és más dolgok kipróbálása ellenére, amelyeket tudásbázisukban megjegyeztem..

Végül beszélnem kellett az ügyfélszolgálattal, amely arra kért, hogy tegyek valami furcsa dolgot – töltsön le és telepítsd az OpenVPN GUI klienst, és használd ezt a csatlakozáshoz. Ezt követően megállapítottam, hogy a FastestVPN alkalmazás bármilyen problémával kapcsolatba léphet, még az OpenVPN grafikus felhasználói felület telepítése után is..

A következő kérdés, amelyet megjegyeztem, az volt, hogy egyes kiszolgálókkal való kapcsolatok időnként kissé elhalványultak. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy meg kell próbálnia néhányszor csatlakoznia, mielőtt a kapcsolat valóban létrejön. Úgy tűnik, hogy ennek nincs valódi oka, de egy idő után a dolgok rendeződtek, és a probléma megszűnt.

2. Csak egy csatlakozási pont a Netflix számára

Bár a FastestVPN működik a Netflix-szel is, ez a Netflix csak az Egyesült Államok régiójának tartalmára korlátozódik. Noha ez a hely, ahol a Netflix filmek legnagyobb gyűjteménye található, egyes felhasználók lokálisabb tartalomhoz való hozzáférést kérhetnek más régiókból.

Az amerikai Netflix kapcsolat csak egyetlen hozzáférési ponton keresztül érhető el, annak ellenére, hogy a FastestVPN-nek tíz helyszíne van, amelyekkel Észak-Amerikában csatlakozni lehet. Ez az egységes hozzáférési pont számos potenciális kérdést vet fel, többek között; potenciális túlterhelés, mivel minden Netflix felhasználó ezen a helyen keresztül figyeli, és mi történik a hibaesemények esetén.

3. Korlátozott hálózat & szerverek

A FastestVPN korlátozott lefedettséggel rendelkezik ismeretlen számú kiszolgálóval, 39 helyszínen. Ennek ellenére ezeknek a helyeknek a megoszlása ​​meglehetősen megfelelő. Aggodalomra ad okot, hogy ha a kívánt helyek bármelyike ​​erősen megterhelődik, akkor lehet, hogy nincs megfelelő alternatíva a csatlakozáshoz.

A fastestvpn szerverek korlátozottak

Noha megjegyzem, hogy a FastestVPN az idővel javította teljesítményét, úgy érzem, hogy hálózatuk növekedése nem egészen olyan, amire azt reméltem. Ez sok felhasználó számára megrendelés vagy törés lehet, mivel ez súlyosan korlátozza választási lehetőségeiket – és ez nagy része annak, amit a VPN-szolgáltatásokról szól.

A sebességtesztek, amelyeket a korábban észrevehető szakaszokban végeztem, a sűrűn lakott területeken voltak koncentrálva. Ez arra szolgálhat, hogy rávilágítson arra a tényre, hogy a korlátozott finanszírozás akadályozza a FastestVPN további fejlesztéseinek bevezetését.

Mivel növekszik a forgalomba hozatal, a felhasználók láthatják őket, hogy fokozatosan megemelik az áraikat, annak érdekében, hogy fenntartsák a működést és a terjeszkedést.

A lényeg: Fizetni fogok a leggyorsabb VPNért?

Őszintén szólva, ez tényleg függ. Mivel a VPN-ek az életem és a munkám nagy részét képezik, azt tapasztalom, hogy elkényeztetett vagyok a választásom miatt. A helyzetem nyilvánvalóan elég egyedülálló, tehát valószínűleg nem sokakkal visszhangzik majd.

A nagyobb kérdés az, hogy fizetnie kell a leggyorsabb VPNért? Ez egy olyan kérdés, amelyet továbbra is meglehetősen könnyű megválaszolni. A FastestVPN jó választás, ha egy magasan lakott térségben él, vagy ha olyan jó költségvetési megoldást keres, amely meghozza a dolgokat.

Egy gyilkos áron érkezik, és ha most felszáll a fedélzetre, előfordulhat, hogy később nem fog áremelkedni, mivel kiszélesednek szolgáltatási hálózatuk. Ha azonban speciálisabb igényei vannak, és megengedheti magának, akkor határozottan javaslom, hogy vegye fontolóra az egyik prémium szolgáltatót, például a NordVPN-t..

Főbb jellemzők

  • ✓ Intelligens alagút
  • ✓ Használjon legfeljebb 10 eszközt
  • ✓ A Netflix-rel működik
  • ✓ Futtassa a P2P-t minden szerveren
  • ✓ Ad & Malware Blocker

Ajánlott

  • • Alkukeresők
  • • Streaming rajongók
  • • A cenzúra megkerülése

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me