Contents

VPN Terpantas untuk Torrents & P2P

Adakah kelajuan penting bagi anda? Sekiranya anda seperti saya, cepat adalah SEGALANYA. Saya mahu mengurangkan sedikit kelajuan dari sambungan internet saya. VPN terpantas ini yang membolehkan torrents.

Anda boleh menggunakannya untuk menyekat pendarahan ISP Torrent, melindungi privasi anda, dan menyulitkan aktiviti dalam talian anda, tetapi tidak semua perkhidmatan VPN cukup cepat untuk menangani sambungan data 50mbps saya. Dalam artikel ini, kita akan melihat yang ada…

Dalam artikel ini saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana perkhidmatan VPN 1 klik mudah dapat:

 • Tingkatkan kelajuan torrent anda
 • Keluarkan keperluan untuk pemajuan port manual
 • Sekat pendikit oleh ISP anda (penyedia internet)
 • Enkripsi semua data anda dan anda semua untuk torrent tanpa nama.

3 Penyedia VPN tanpa log pantas (bagus untuk torrents)

IPVanish Torrent terpantas vpn

Tiada Log
Kelajuan 60mbps+
Serendah $ 6.49 / bulan
Jimat 46% daripada 1 Tahun IPVanish

Torrents Dibolehkan
Aplikasi IOS / Android disertakan
Pelayan di 70+ Negara
Ulasan IPVanish
Percubaan Tanpa Risiko 7 Hari

Akses Internet Peribadi cepat

Tiada Log
Berkelajuan 50mbps+
Serendah $ 3.33 / bulan
Jimat lebih dari 50% dengan rancangan 1 tahun

Torrents Dibolehkan
Aplikasi IOS / Android disertakan
Pelayan di 11+ Negara
Kajian Akses Internet Peribadi
Percubaan Tanpa Risiko 7 Hari

ExpressVPN tanpa nama

Tiada Log
Kelajuan 60mbps+
Serendah $ 8.32 / bulan
Jimat 35% diskaun untuk 1 Tahun ExpressVPN

Torrents Dibolehkan
Aplikasi IOS / Android disertakan
Pelayan di 50+ Negara
Ulasan Akan Datang!
Percubaan Tanpa Risiko 30 Hari

Apa yang Menyebabkan Torrents SLow?

Terdapat beberapa sebab muat turun torrents anda lebih lambat daripada yang sepatutnya. Berikut adalah beberapa perkara yang paling biasa:

Sebab # 1: Anda Terkejut
Penyedia Internet di seluruh dunia kini secara aktif melenyapkan sambungan data pelanggan mereka. Ini bermaksud bahawa mereka secara selektif menargetkan jenis data tertentu (torrents, Video, Youtube, Netflix, dll) dan memaksa jenis data untuk memuat turun lebih lambat daripada yang sepatutnya.

Torrent Downloads / Bittorrent adalah salah satu protokol ‘Throttled’ yang paling biasa kerana menggunakan bandwidth begitu banyak (dan lebar jalur memerlukan wang ISP anda).

Nasib baik, VPN dengan mudah menghentikan ISP anda daripada membasmi torrents anda!
ISP anda tidak dibenarkan melambatkan keseluruhan sambungan data anda (anda membayar sejumlah kelajuan). Oleh kerana VPN menyulitkan semua data anda, ISP anda tidak dapat melihat protokol tertentu yang anda gunakan, dan dengan itu tidak dapat melancarkan protokol tertentu (seperti bittorrent).

Untuk maklumat lebih lanjut: Ketahui cara menghentikan pendikit torrent, atau hanya mendaftar ke IPVanish, penyelesaian pendikit VPN 1 klik yang hebat.

Sebab # 2: Isu Penerusan Pelabuhan

Sekiranya torrents anda sangat perlahan, ada kemungkinan anda mempunyai masalah penghantaran port

Apa itu pemajuan pelabuhan?
Setiap protokol di komputer anda beroperasi di portnya sendiri (seperti saluran). Dengan cara ini komputer anda mengetahui data masuk mana yang termasuk dalam program mana. Masalahnya ialah semua data harus melalui penghala anda terlebih dahulu. Sekiranya penghala anda mempunyai banyak peranti yang terhubung dengannya, mungkin tidak pasti data / port mana yang akan diteruskan ke setiap komputer tertentu. Ini boleh menyebabkan kemacetan data dan kelajuan lebih perlahan.

  Cara Menyembunyikan Alamat IP Torrent Anda (langkah demi langkah)

Untuk memperbaikinya, Anda biasanya harus mengatur aturan penerusan port manual dalam pengaturan router Anda, memberitahu router anda port data mana yang harus diteruskan ke alamat IP internal tertentu (komputer Anda). Laman web ini mempunyai panduan penyediaan portforwarding yang hebat untuk menunjukkan cara menyediakannya untuk model penghala khusus anda.

VPN Menghilangkan keperluan untuk meneruskan port sama sekali!
Perkhidmatan VPN akan menyulitkan semua data yang bergerak ke dan dari penghala anda. Data ini terus melalui penghala anda ke pelayan VPN. Semua data masuk melalui router dengan cara yang sama, dan dihalakan terus ke komputer anda.

Kerana data dienkripsi, router tidak dapat melihat port masing-masing dan dengan itu tidak perlu memutuskan port mana yang dipakai. Semua data VPN dihantar terus ke komputer anda. Ini secara dramatik akan mempercepat torrents anda sekiranya lambat.

Beberapa penyedia VPN seperti Akses Internet Peribadi bahkan membolehkan anda menentukan port mana yang anda inginkan lalu lintas VPN masuk, sekiranya router anda tidak membenarkan proses masuk VPN yang mudah. Dengan cara ini, anda hanya perlu meneruskan 1 nombor port ke komputer anda dan bukannya berganda.

Sebab # 3: Wifi Lebih perlahan
Anda hampir tidak pernah mendapat kelajuan yang sama melalui wifi yang anda lakukan melalui sambungan langsung. Ini kerana paket data yang dihantar melalui wifi mudah tersesat, atau salah arah. Ini mengurangkan kelajuan secara mendadak.

Beberapa perkara yang dapat melambatkan wifi anda:

 • Jarak – semakin jauh anda dari penghala anda, semakin perlahan kelajuannya
 • Halangan – dinding, rak, dan kabinet menghalang wifi dan akan memperlahankan kelajuan anda
 • Gangguan – semua jenis produk tanpa wayar di rumah anda beroperasi pada spektrum frekuensi yang sama dengan internet tanpa wayar. Perkara-perkara seperti: telefon tanpa wayar, alat kawalan jauh, dan gelombang mikro semuanya boleh mengganggu isyarat tanpa wayar anda dan menyebabkan kelajuan lebih perlahan.

Apa itu VPN dan Bagaimana ia berfungsi?

Hari ini, menggunakan VPN (Rangkaian Peribadi Maya) sangat luar biasa. Sebilangan besar penyedia VPN utama mempunyai perisian yang mudah digunakan yang membolehkan anda menyulitkan internet anda dalam satu klik sahaja. Teknologi sebenar di sebalik VPN, sangat rumit.

Apa itu VPN ?:
Pada tahap paling sederhana, Rangkaian Peribadi Maya adalah sambungan antara komputer anda dan pelayan data jarak jauh (atau rangkaian jauh). Semua data yang dipindahkan antara komputer dan pelayan anda dienkripsi (dikodkan) menggunakan algoritma penyulitan yang sangat maju untuk memastikan tiada siapa yang memintas data anda dapat membacanya atau melihat apa yang anda lakukan dalam talian (ISP anda adalah contoh).

Mengapa VPN sangat bermanfaat untuk memuat turun torrents

VPN tahap pengguna memberikan 2 faedah utama:

 1. Penyulitan Data
 2. Alamat IP tanpa nama (pelayan web dan rakan torrent melihat ip VPN anda, bukan milik anda)

Penyulitan Data:
Kerana perkhidmatan VPN yang baik menyulitkan data anda dengan enkripsi kelas tentera, malah penyedia perkhidmatan internet anda (syarikat kabel, rangkaian universiti, dll) tidak dapat membaca data anda atau melihat apa yang anda muat turun.

  Ulasan Gusto - 11 Kelebihan & 3 Kekurangan Gusto Payroll

Ini menghalang:

 • Throttling (mereka tidak dapat melambatkan kelajuan anda secara selektif)
 • Pemantauan (mereka tidak dapat melihat laman web apa yang anda lawati)
 • Pembalakan (mereka tidak dapat melihat fail apa yang telah anda muat turun)

Alamat IP Tanpa Nama:
Alamat IP anda dapat dilihat oleh setiap rakan sebaya di setiap kumpulan torrent yang anda sertai. Sekiranya anda tidak menggunakan perkhidmatan anonimisasi seperti VPN, alamat IP torrent anda dapat dikesan kembali kepada anda.

VPN memberikan anda alamat IP tanpa nama yang tidak dapat dikesan secara langsung kepada anda atau sambungan internet anda. Lebih baik lagi, anda boleh menukar alamat IP tanpa nama anda pada bila-bila masa yang anda mahukan. Baca panduan kami untuk torrent tanpa nama untuk maklumat lebih lanjut.

Memilih VPN yang Tepat (pantas) Untuk Torrents

Dua faktor terpenting ketika memilih VPN torrent adalah:

 1. Privasi / Tanpa Nama / Keselamatan
 2. Kelajuan (seberapa pantas VPN)

Privasi:
Sebilangan VPN menawarkan perlindungan privasi dan anonim yang jauh lebih besar daripada yang lain. Ketika memilih VPN torrent, kami mengesyorkan memilihnya dengan Dasar Tanpa Log, seperti yang terdapat dalam artikel ini.

VPN tanpa pembalakan sedikit dan jauh, tetapi mereka membawa privasi anda ke tahap seterusnya dengan tidak menyimpan log VPN sama sekali, bahkan log sambungan sementara (alamat IP masuk / keluar) dan mereka tidak pernah mencatat apa-apa seperti carian DNS, laman web yang dikunjungi, atau fail yang dimuat turun.

Kelajuan:
Semasa memilih VPN untuk torrents, anda mahukan yang cepat. Anda mahu kelajuan muat turun torrent anda tetap hampir sama (atau mungkin juga meningkat walaupun anda dihalau oleh ISP anda).

Yang benar adalah, tidak semua layanan VPN dibuat sama, dan beberapa di antaranya tidak memiliki teknologi, kapasiti lebar jalur, atau keinginan untuk memberikan kelajuan tertinggi kepada pelanggan mereka. Beberapa VPN jelas lebih cepat daripada yang lain. Berikut adalah VPN pantas kegemaran kami untuk bittorrent.

VPN IPvanish

IPVanish VPN

Faedah IPVanish

 • Kelajuan Terpantas
 • Rangkaian Data Tahap-1
 • Dasar Sifar Log
 • Torrents Dibolehkan
 • Penyulitan 256-Bit
 • Aplikasi Desktop / Mudah Alih
 • Pelayan di 70+ Negara
 • Dasar Bayaran Balik 7 Hari

Baca Ulasan IPVanish kami

Dapatkan IPVanish

IPVanish adalah VPN elit dalam hal kelajuan dan prestasi. Dimiliki oleh salah satu syarikat penyedia CDN terbesar di dunia, mereka mempunyai akses ke rangkaian data tingkat 1 yang tidak dapat dipadankan oleh VPN lain. Keputusan? Kelajuan lebih pantas.

Selain VPN yang pantas, IPVanish sangat mesra torrent dan mereka adalah penyedia VPN ‘Tanpa Log’ yang sebenar. Mereka bahkan tidak menyimpan log sambungan.

IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan daripada hampir semua penyedia VPN lain. Anda mendapat akses 1 klik ke pelayan VPN di lebih 70 negara di seluruh dunia. Di mana kelajuan IPVanish benar-benar menarik perhatian kita adalah pada pelayan antarabangsa.

Terdapat banyak VPN yang dapat memaksimumkan sambungan 50mbps pada pelayan sejauh 100 batu, tetapi IPVanish mampu memberikan kelajuan 30+ mbps pada pelayan di seberang dunia.

Keputusan Ujian Kelajuan IPVanish

Ujian kelajuan torrent IPVanish Los Angeles, CA

IPVanish – Pelayan Los Angeles, Amerika Syarikat

Ujian kelajuan torrent IPVanish Melbourne, Australia

IPVanish – Pelayan Melbourne, Australia

  SiteGround SuperCacher - Bagaimana Ia Mempercepat Masa Muatan Laman Web Anda Dengan 4X

Akses Internet Peribadi

Gambar

Ciri-ciri Terbaik PIA:

 • Kepantasan Laju
 • Dasar ‘Log Sifar’
 • Sangat ‘Mesra Torrent’
 • Penyulitan 256-Bit
 • Proksi Percuma Termasuk!
 • Aplikasi Desktop / Mudah Alih
 • Polisi Bayaran Balik 7 Hari
 • Baca Ulasan PIA kami

Dapatkan PIA dengan harga $ 3,33 / bulan

Akses Internet Peribadi mungkin penyedia VPN kami yang paling kerap disebut di laman web ini. Kenapa awak tanya?

Kerana PIA adalah VPN torrent yang sempurna. Selain menjadi penyedia VPN ‘Tanpa Log’ yang sebenarnya, mereka juga sangat mesra torrent (kami belum pernah mendengar akaun dibatalkan kerana aktiviti torrent) dan kerana mereka tidak menyimpan sebarang catatan penggunaan, aktiviti dalam talian anda pada dasarnya tidak dapat dikesan.

Akses Internet Peribadi cukup pantas. Mereka menggunakan kelompok pelayan di 11 negara di seluruh dunia untuk memberikan kelajuan dan torrent yang sangat cepat kepada jumlah pelanggan mereka yang sangat besar.

Sekiranya itu tidak mencukupi, PIA juga mempunyai pakej VPN tingkat atas paling murah mana-mana penyedia VPN tanpa nama. Dengan langganan 1 tahun (berbayar di muka) Akses Internet Peribadi hanya berharga $ 3.33 / bulan

Keputusan Ujian Kelajuan Akses Internet Peribadi

Gambar

PIA Speed ​​Test – pelayan Los Angeles, Amerika Syarikat

Gambar

Ujian Kelajuan PIA – Zurich, pelayan Switzlerland

Kesimpulannya

Menggunakan VPN yang pantas dapat mempercepat torrent anda. Penyulitan tambahan akan membantu memastikan muat turun torrent anda tersembunyi dari ISP anda dan memberikan anda alamat IP tanpa nama di kawanan torrent anda..

Terdapat 100 penyedia VPN secara harfiah di dunia, dengan berpuluh-puluh dari mereka mengaku sebagai ‘Tercepat.’ Penting untuk mempertimbangkan beberapa faktor semasa mencari VPN torrent cepat anda:

 • Apakah dasar pembalakan
 • Apakah polisi torrent
 • Seberapa baik / senang digunakan perisian
 • Adakah ia dilengkapi dengan kill-switch atau ciri keselamatan lain

Sekiranya anda mahukan beberapa lagi cadangan untuk torrent VPN yang bagus, lihat senarai VPN terbaik 2014 kami untuk Torrents.

Ini juga bukan idea buruk untuk memanfaatkan Tempoh Percubaan Tanpa Risiko yang ditawarkan oleh beberapa penyedia VPN (melalui jaminan pengembalian wang) untuk mendapatkan yang anda sukai.

Atau anda hanya boleh membeli perkhidmatan selama 1 bulan dari VPN yang berpatutan seperti Akses Internet Peribadi, dan jika tidak seperti yang anda cari, cubalah perkhidmatan lain bulan depan.

Artikel Berguna Lain:
Cara menggunakan uTorrent Tanpa Nama
Cara menggunakan Vuze Tanpa Nama
Panduan Kami untuk Torrents Tanpa Nama
Proksi atau VPN: Mana yang lebih baik untuk Torrents tanpa nama?
Ulasan VPN Lain Kami:
Kajian Akses Internet Peribadi
Tinjauan Torguard VPN dan Proksi
&# 65279; Ulasan Proxy.sh&# 65279;
Ulasan VPN Penyemakan Imbas Tidak Terlihat
Perbandingan VPN: Akses Internet IPVanish vs Peribadi
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me